NATKA Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Asiaczku a ja to chyba cuś czytałam, że jakieś focie z wypadu miały być i co :cool3: ;) Quote
Vectra Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 aj tam miesiąc w te miesiąc wewte :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='NATKA']Asiaczku a ja to chyba cuś czytałam, że jakieś focie z wypadu miały być i co :cool3: ;) Dobrze czytałaś. Zaraz będa:) [quote name='Vectra']aj tam miesiąc w te miesiąc wewte :diabloti: Racja, dobrze gadasz;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 No to lecimy z fotkami z wypadu do moich znajomych w P.L. Najpierw troche przyrody - sami zobaczycie, że przyroda o zimie to ani myśli... Bardzo mi się podoba ta fotka... Cdn. Pzdr. Quote
NATKA Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Gdzie to się jeszcze utrzymały takie kolorowe listki :lol: http://img3.imageshack.us/i/resizeofimg4573.jpg/ Quote
Asiaczek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 A teraz cała seria zdjęć magnolii. zobaczcie, jakie pączki są... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='NATKA']Gdzie to się jeszcze utrzymały takie kolorowe listki :lol: http://img3.imageshack.us/i/resizeofimg4573.jpg/ Jak to gdzie/ w Podkowie Leśnej, pod Warszawą...:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Jeszcze trochę zapączkowanych magnolii: Cdn. Pzdr. Quote
betka-sp Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 no dobra :cool3::cool3::cool3: przyroda fajna :p:p ale ja czekam na basiatka.................:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: dawaj dawaj.........nie ma co sie obijać...........:mad: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Zaliczyłam juz wieczorne spacerki, dałam psiakom kolację i mogę kończyć wstawianie przyrody z P.L. Basiątka musza chwilę poczekać:) Pzdr. Quote
taxelina Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Asiaczek napisał(a):Zaliczyłam juz wieczorne spacerki, dałam psiakom kolację i mogę kończyć wstawianie przyrody z P.L. Basiątka musza chwilę poczekać:) Pzdr. No to ja jutro zobacze ;) na razie przyroda piekna az sie wierzyc nie chce bo to czas na zime.. Quote
jamnicze Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='deer_1987']Ciekawy link podajesz :P do Sparka :D Oj, sama nie wiem jak to się stało, tzn wiem, bo najpierw chciałam zacytować zdjęcie, ale się zorientowałam na podglądzie, że w pamięci mam sparkowe, a nie asiaczkowe, więc skasowałam zdjęcie i wpisałam sam tekst, tylko nie wiem jakim cudem został adres tamtego zdjęcia :niewiem: Przyroda faktycznie ani myśli o zimie, jesień na całego, tylko pada i pada. No i ja mam aktualne życzenia :lol:, tym razem dla ERKI - sto lat malutka :Cool!: :BIG: :new-bday: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 I następna seria przyrody... Coś mi słabo wgrywają się fotki. Chyba sobie odpuszczę... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='jamnicze']Oj, sama nie wiem jak to się stało, tzn wiem, bo najpierw chciałam zacytować zdjęcie, ale się zorientowałam na podglądzie, że w pamięci mam sparkowe, a nie asiaczkowe, więc skasowałam zdjęcie i wpisałam sam tekst, tylko nie wiem jakim cudem został adres tamtego zdjęcia :niewiem: Przyroda faktycznie ani myśli o zimie, jesień na całego, tylko pada i pada. No i ja mam aktualne życzenia :lol:, tym razem dla ERKI - sto lat malutka :Cool!: :BIG: :new-bday: No tak. Dzisiaj Erka i Sajdunia skończyły 2 latka, a Dżezik, Żelka i Jumaszka - 4 lata! Tak, tak, to nie pomyłka - oba mioty (lit. "J" i "L") urodziły tego samego dnia: miot "J" - 2.12.2005 r. a miot "L" - 2.12.2007 r. No to pijemy za zdrowie i dłuuugie, ciekawe zycie miotów "J" i "L"!!! Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Asiaczek napisał(a):No tak. Dzisiaj Erka i Sajdunia skończyły 2 latka, a Dżezik, Żelka i Jumaszka - 4 lata! Tak, tak, to nie pomyłka - oba mioty (lit. "J" i "L") urodziły tego samego dnia: miot "J" - 2.12.2005 r. a miot "L" - 2.12.2007 r. No to pijemy za zdrowie i dłuuugie, ciekawe zycie miotów "J" i "L"!!! Pzdr. No popatrz, nie wiedziałam, że wybitne joteczki są z tego samego dnia :) W takim razie i dla nich moc kosteczek, smaczków i mizianek:tort::iloveyou: Quote
taxelina Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='Asiaczek']No tak. Dzisiaj Erka i Sajdunia skończyły 2 latka, a Dżezik, Żelka i Jumaszka - 4 lata! Tak, tak, to nie pomyłka - oba mioty (lit. "J" i "L") urodziły tego samego dnia: miot "J" - 2.12.2005 r. a miot "L" - 2.12.2007 r. No to pijemy za zdrowie i dłuuugie, ciekawe zycie miotów "J" i "L"!!! Pzdr. Smiesznie!!! Quote
Kaya Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ja jak zwykle spóźniona.... Sto psich latek, dużo psich kości, radości, zabawek i czego tam sobie jeszcze te psiaki zażyczą ;) Wszytskiego psiego najlepszego dla miotów M,N,L i J ! Dla wszystkich razem i każdego z osobna :) Quote
Asiaczek Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='jamnicze']No popatrz, nie wiedziałam, że wybitne joteczki są z tego samego dnia :) W takim razie i dla nich moc kosteczek, smaczków i mizianek:tort::iloveyou: Tak, tak, data sama data, tylkorokinny... [quote name='Vectra'] dziś sie nie spóźniłam ? ;) Nieeee, dziś jesteś w sam raz! [quote name='Inkaa']:BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: Ooooo, witaj dawno nie widziana! [quote name='deer_1987']Smiesznie!!! ... ale prawdziwe... [quote name='Kaya']Ja jak zwykle spóźniona.... Sto psich latek, dużo psich kości, radości, zabawek i czego tam sobie jeszcze te psiaki zażyczą ;) Wszytskiego psiego najlepszego dla miotów M,N,L i J ! Dla wszystkich razem i każdego z osobna :) Nie ważne, że spóźniona (chociaż nie tak do końca spóźniona). Wazne, że jesteś! Pzdr. Quote
Alicja Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, tak, data sama data, tylkorokinny... Nieeee, dziś jesteś w sam raz! Ooooo, witaj dawno nie widziana! ... ale prawdziwe... Nie ważne, że spóźniona (chociaż nie tak do końca spóźniona). Wazne, że jesteś! Pzdr. no to :knajpa: Quote
Darianna Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Co nie wejdę, to tu impreza ;) Wszystkiego naj naj naj dla wyrośniętych basków-bobasków :D Quote
Mudik Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 To i od mudików najszczersze życzenia! STO LAT!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
pati1033 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 to i ode mnie rowniez najserdeczniejsze zyczenia, duzo zdrowka, wielu sukcesow, smakolykow, zabawek i wszystkiego czego tylko wszystkie psiaczki by chcialy :loveu: a dzis i u mnie urodzinowo jest :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='Alicja']no to :knajpa: Zdrówko! [quote name='Darianna']Co nie wejdę, to tu impreza ;) Wszystkiego naj naj naj dla wyrośniętych basków-bobasków :D Kiedys trzeba zacząć... [quote name='Mudik']To i od mudików najszczersze życzenia! STO LAT!!!:multi::multi::multi::multi: Dzięki, dzięki! [quote name='pati1033']to i ode mnie rowniez najserdeczniejsze zyczenia, duzo zdrowka, wielu sukcesow, smakolykow, zabawek i wszystkiego czego tylko wszystkie psiaczki by chcialy :loveu: a dzis i u mnie urodzinowo jest :loveu: Dzięki! Zaraz do Was zajrzymy:) Pzdr. Quote
Recommended Posts