Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NATKA']Asiaczku a ja to chyba cuś czytałam, że jakieś focie z wypadu miały być i co :cool3: ;)
Dobrze czytałaś. Zaraz będa:)

[quote name='Vectra']aj tam miesiąc w te miesiąc wewte :diabloti:
Racja, dobrze gadasz;)

Pzdr.

Posted

No to lecimy z fotkami z wypadu do moich znajomych w P.L. Najpierw troche przyrody - sami zobaczycie, że przyroda o zimie to ani myśli...

Bardzo mi się podoba ta fotka...

Cdn.
Pzdr.

Posted

no dobra :cool3::cool3::cool3: przyroda fajna :p:p ale ja czekam na basiatka.................:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: dawaj dawaj.........nie ma co sie obijać...........:mad:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zaliczyłam juz wieczorne spacerki, dałam psiakom kolację i mogę kończyć wstawianie przyrody z P.L. Basiątka musza chwilę poczekać:)
Pzdr.

No to ja jutro zobacze ;) na razie przyroda piekna az sie wierzyc nie chce bo to czas na zime..

Posted

[quote name='deer_1987']Ciekawy link podajesz :P do Sparka :D

Oj, sama nie wiem jak to się stało, tzn wiem, bo najpierw chciałam zacytować zdjęcie, ale się zorientowałam na podglądzie, że w pamięci mam sparkowe, a nie asiaczkowe, więc skasowałam zdjęcie i wpisałam sam tekst, tylko nie wiem jakim cudem został adres tamtego zdjęcia :niewiem:

Przyroda faktycznie ani myśli o zimie, jesień na całego, tylko pada i pada.

No i ja mam aktualne życzenia :lol:, tym razem dla ERKI - sto lat malutka :Cool!:

:BIG: :new-bday:

Posted

[quote name='jamnicze']Oj, sama nie wiem jak to się stało, tzn wiem, bo najpierw chciałam zacytować zdjęcie, ale się zorientowałam na podglądzie, że w pamięci mam sparkowe, a nie asiaczkowe, więc skasowałam zdjęcie i wpisałam sam tekst, tylko nie wiem jakim cudem został adres tamtego zdjęcia :niewiem:
Przyroda faktycznie ani myśli o zimie, jesień na całego, tylko pada i pada.
No i ja mam aktualne życzenia :lol:, tym razem dla ERKI - sto lat malutka :Cool!:
:BIG: :new-bday:
No tak. Dzisiaj Erka i Sajdunia skończyły 2 latka, a Dżezik, Żelka i Jumaszka - 4 lata!
Tak, tak, to nie pomyłka - oba mioty (lit. "J" i "L") urodziły tego samego dnia: miot "J" - 2.12.2005 r. a miot "L" - 2.12.2007 r.
No to pijemy za zdrowie i dłuuugie, ciekawe zycie miotów "J" i "L"!!!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No tak. Dzisiaj Erka i Sajdunia skończyły 2 latka, a Dżezik, Żelka i Jumaszka - 4 lata!
Tak, tak, to nie pomyłka - oba mioty (lit. "J" i "L") urodziły tego samego dnia: miot "J" - 2.12.2005 r. a miot "L" - 2.12.2007 r.

Pzdr.

No popatrz, nie wiedziałam, że wybitne joteczki są z tego samego dnia :)

W takim razie i dla nich moc kosteczek, smaczków i mizianek:tort::iloveyou:

Posted

[quote name='Asiaczek']No tak. Dzisiaj Erka i Sajdunia skończyły 2 latka, a Dżezik, Żelka i Jumaszka - 4 lata!
Pzdr.
Smiesznie!!!

Posted

Ja jak zwykle spóźniona....
Sto psich latek, dużo psich kości, radości, zabawek i czego tam sobie jeszcze te psiaki zażyczą ;) Wszytskiego psiego najlepszego dla miotów M,N,L i J ! Dla wszystkich razem i każdego z osobna :)

Posted

[quote name='jamnicze']No popatrz, nie wiedziałam, że wybitne joteczki są z tego samego dnia :)
W takim razie i dla nich moc kosteczek, smaczków i mizianek:tort::iloveyou:
Tak, tak, data sama data, tylkorokinny...

[quote name='Vectra']
dziś sie nie spóźniłam ? ;)
Nieeee, dziś jesteś w sam raz!

[quote name='Inkaa']:BIG:
:new-bday:
:BIG:
:new-bday:
Ooooo, witaj dawno nie widziana!

[quote name='deer_1987']Smiesznie!!!
... ale prawdziwe...

[quote name='Kaya']Ja jak zwykle spóźniona....
Sto psich latek, dużo psich kości, radości, zabawek i czego tam sobie jeszcze te psiaki zażyczą ;) Wszytskiego psiego najlepszego dla miotów M,N,L i J ! Dla wszystkich razem i każdego z osobna :)
Nie ważne, że spóźniona (chociaż nie tak do końca spóźniona). Wazne, że jesteś!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, tak, data sama data, tylkorokinny...

Nieeee, dziś jesteś w sam raz!

Ooooo, witaj dawno nie widziana!

... ale prawdziwe...

Nie ważne, że spóźniona (chociaż nie tak do końca spóźniona). Wazne, że jesteś!

Pzdr.

no to :knajpa:

Posted

to i ode mnie rowniez najserdeczniejsze zyczenia, duzo zdrowka, wielu sukcesow, smakolykow, zabawek i wszystkiego czego tylko wszystkie psiaczki by chcialy :loveu:

a dzis i u mnie urodzinowo jest :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']no to :knajpa:
Zdrówko!

[quote name='Darianna']Co nie wejdę, to tu impreza ;)
Wszystkiego naj naj naj dla wyrośniętych basków-bobasków :D
Kiedys trzeba zacząć...

[quote name='Mudik']To i od mudików najszczersze życzenia! STO LAT!!!:multi::multi::multi::multi:
Dzięki, dzięki!

[quote name='pati1033']to i ode mnie rowniez najserdeczniejsze zyczenia, duzo zdrowka, wielu sukcesow, smakolykow, zabawek i wszystkiego czego tylko wszystkie psiaczki by chcialy :loveu:

a dzis i u mnie urodzinowo jest :loveu:
Dzięki!
Zaraz do Was zajrzymy:)

Pzdr.