Elitesse Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 zagladam tu od wczoraj regularnie chlonac fotki :loveu: ale nie mialam czasu nic naskrobac :roll: ( czytaj wole coby klawiatura nie rzucala sie Magdzie w oczy ... :evil_lol:) Asiu nie planujesz przypadkiem wyjazdu do Wilna w marcu ? jakby ci taki pomysl wpadl do glowy to ja sie pisze na 100 % Quote
betka-sp Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 pięęęęęęęęęęęękne...wszystko :loveu::loveu::loveu::loveu: cholender Asiaczku jak ty to robisz ?? piekne wszystko od kafli do maluszków i odwrotnie :multi::multi::multi::multi::multi::multi: a ten rudasek /Oki???/..no cóż....to ja też czyba najbardziej rudaskowo kocham............cudeniek :multi::multi::multi::multi: Quote
pati1033 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='bety']Tradycyjnie my jako rudolubne (jeśli chodzi o psy) stwierdzamy, że ten misio jest najfajniejszy i niech się tylko ktoś z nami nie zgodzi to my mu pokażemy (ha ha ha ha ha) http://img138.imageshack.us/img138/9396/resizeofimg5977.jpg Pzdr ja sie zgadzam w 100 % :) tez rudziaszek podoba mi sie najbardziej :loveu: zasciskalabym go :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='Elitesse']zagladam tu od wczoraj regularnie chlonac fotki :loveu: ale nie mialam czasu nic naskrobac :roll: ( czytaj wole coby klawiatura nie rzucala sie Magdzie w oczy ... :evil_lol:) Asiu nie planujesz przypadkiem wyjazdu do Wilna w marcu ? jakby ci taki pomysl wpadl do glowy to ja sie pisze na 100 % Ja jadę w grudniu do Wilna. A potem mam Kowno. Tak więc nie wiem, czy ta wystawa będzie mi potrzebna. Zorientuję się po grudniowych wystawach. [quote name='gosiaja']najlepszego dla miotu M :) Troche późno, no, ale zawsze. Miot "M" to 31 październik a nie 30 listopada.. [quote name='betka-sp']pięęęęęęęęęęęękne...wszystko :loveu::loveu::loveu::loveu: cholender Asiaczku jak ty to robisz ?? piekne wszystko od kafli do maluszków i odwrotnie :multi::multi::multi::multi::multi::multi: a ten rudasek /Oki???/..no cóż....to ja też czyba najbardziej rudaskowo kocham............cudeniek :multi::multi::multi::multi: Rudasek juz zaczyna przypominac małego smoka! [quote name='deer_1987']Maluchy bym zamiziala! No to przyjeżdżaj, bo mi zaczyna rak brakowac. No i czasu, aby to wszystko ogarnąć... [quote name='pati1033']ja sie zgadzam w 100 % :) tez rudziaszek podoba mi sie najbardziej :loveu: zasciskalabym go :loveu: No to chyba nic straconego - przyjeżdżaj i miziaj... [quote name='Maks i Spark']Cześć Joanno :) ...jesteś w pracy? A. Nieeee, dopiero w piatek zamiarowywuję tam się pojawić... pzdr. Quote
M&S Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Asiaczek napisał(a): Nieeee, dopiero w piatek zamiarowywuję tam się pojawić... pzdr. o matko, to juz Ci baaardzo współczuję..... A. Quote
gosiaja Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Asiaczek napisał(a): Troche późno, no, ale zawsze. Miot "M" to 31 październik a nie 30 listopada.. pzdr. jakoś mi się tak ubzdurało :( Quote
Asiaczek Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Maks i Spark napisał(a):o matko, to juz Ci baaardzo współczuję..... A. Ale idę tylko (prawdopodobnie) na jeden dzień. Od poniedziałku chcę znowu iśc na L4 albo od czwartku. Jeszcze zobaczymy... gosiaja napisał(a):jakoś mi się tak ubzdurało :( Nie szkodzi:) Ale za to jakie pospolite ruszenie było, prawda? pzdr. Quote
M&S Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Asiaczek napisał(a):Ale idę tylko (prawdopodobnie) na jeden dzień. Od poniedziałku chcę znowu iśc na L4 albo od czwartku. Jeszcze zobaczymy... pzdr. Aha.... A. Quote
gosiaja Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Asiaczek napisał(a): Nie szkodzi:) Ale za to jakie pospolite ruszenie było, prawda? pzdr. o tak ruszenie było spore za to sprawdziłam już dokładnie i Aziz ma urodziny 17 grudnia Quote
Alicja Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj miot "M" obchodzi swoje pierwsze urodziny. z tej okazji - dużo prezentów i cudnych spacerków!!! Pzdr. [FONT=Arial]Wszystkiego Naj Naj Naj dla dzieciaczków M :multi::loveu::multi: Ale Olcia ma super skarpetusie :loveu: wchodzą tutaj dziewczyny z Warszawki i okolic ...może mogłybyście zajrzeć http://www.dogomania.pl/threads/171863-PA-A-sieroty-gA-odno-i-chA-odno-Ida-Swieta-niech-do-nich-tez-przyjda-Prosimy-o-pomoc?p=13611407#post13611407[/FONT] Quote
Mudik Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Maluchy przecudne, a chłopaki pręguski widzą mi się główki tatusiowe, mniam, mniam. Seria Baski-pomocnicy super! Ola i Ori to moi faworyci nadal z przewagą Oli hihihihi :-D Quote
Asiaczek Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='NATKA']Dzień Doberek :multi: Hejka! [quote name='Maks i Spark']Aha.... A. Ano właśnie, aha... [quote name='gosiaja']o tak ruszenie było spore za to sprawdziłam już dokładnie i Aziz ma urodziny 17 grudnia Hahaha, PZU, działa, tak? [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]Wszystkiego Naj Naj Naj dla dzieciaczków M :multi::loveu::multi: Ale Olcia ma super skarpetusie :loveu: wchodzą tutaj dziewczyny z Warszawki i okolic ...może mogłybyście zajrzeć http://www.dogomania.pl/threads/171863-PA-A-sieroty-gA-odno-i-chA-odno-Ida-Swieta-niech-do-nich-tez-przyjda-Prosimy-o-pomoc?p=13611407#post13611407[/FONT] Zajrzę wieczorkiem. [quote name='Mudik']Maluchy przecudne, a chłopaki pręguski widzą mi się główki tatusiowe, mniam, mniam. Seria Baski-pomocnicy super! Ola i Ori to moi faworyci nadal z przewagą Oli hihihihi :-D Ola, OFI - taka jest moja kolejność... Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Asiaczek']W kolorach to nie sa "każde inne", bo są 3 pręguski, 1 rudo-biały. Ale każdy jest inny, bo ma inne białe znaczenia. Dzieki! Pzdr. Każde inne!!!:eviltong: Przecież nawet pręgi i kolorki tła sa inne!! jednakowe to wtedy jak rozróznic nie mozesz!!:eviltong::lol::lol: Pozdrowionka z deszczowego i zimnego SZCZECINA od króliczych.:lol::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 A chcesz? Jak chcesz, to będą... pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Asiaczek napisał(a):A chcesz? Jak chcesz, to będą... pzdr. Pewnie, ze chce i myślę, ze nie tylko ja. Fotek nigdy dość. Quote
taxelina Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Asiaczek napisał(a):A chcesz? Jak chcesz, to będą... pzdr. ja juz dawno chcialam nastepne z listu czyli odwiedziny u znajomych i nie ma nic... Quote
Asiaczek Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Bo tym razem znowu ominę listę i wkleję fotki z 28.11.2009 r. Będą to fotki szczylków... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Voila! OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek Cdn. Pzdr. Quote
Mudik Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Czy mi się wydaje,że Ofi ma mocną tatusiową głowę? Quote
Recommended Posts