Cerber Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 aaaaaaaa to się mówi :) no to ja też się ciesze :) i ciesze sie, że Twoja sunai też będzie miała maluszki :D:D:D:DD:D Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Felka też jest już grubiutka, apetyt ma (tfu, tfu, tfu) i widzę, że zaczyna szukać sobie ustronnych miejsc. Tam poleguje na boczku, bo na brzuszku to już za bardzo nie może... Trzymajcie za nią kciuki już dzisiaj!:lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Asiaczek napisał(a): "Karuzela". Asiaczek napisał(a):Felka też jest już grubiutka, apetyt ma (tfu, tfu, tfu) i widzę, że zaczyna szukać sobie ustronnych miejsc. Tam poleguje na boczku, bo na brzuszku to już za bardzo nie może... Trzymajcie za nią kciuki już dzisiaj!:lol: Pzdr. Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 no i wyszło kto ma psa morderce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: biedny mały amstafik :lol: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Taaaa, biedna staffinka... A pies morderca to JUMA MONGO Asiaczek i mieszka u Ingi w Kownie. Ale swojego brata, siostrę i wujka Wazirka to nie chcial zjeść, tylko staffinkę... Pewnie dlatego, że więcej mięska... Pzdr. Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Taaaa, biedna staffinka... A pies morderca to JUMA MONGO Asiaczek i mieszka u Ingi w Kownie. Ale swojego brata, siostrę i wujka Wazirka to nie chcial zjeść, tylko staffinkę... Pewnie dlatego, że więcej mięska... Pzdr. napewno takie mięsiwo az sie prosi coby je zjesć hahahhahaha Inga piękne imie moje przyjaciółka tak się nazywa na dgm znana jako sayma ale ostatnio nie przebywa tu :shake: :-( Quote
Asiaczek Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 kojarzę, kojarzę... I rzeczywiście już dawno Jej nie czytałam... Może napisz do Niej PW albo maila? pzdr. Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Asiaczek napisał(a):kojarzę, kojarzę... I rzeczywiście już dawno Jej nie czytałam... Może napisz do Niej PW albo maila? pzdr. codzień w pracy ja nagabuje a ona twardo mnie ma w nosie :placz: razem pracujemy tez ;) codzień z nia gadam przez tel i gg ale i to za mało Ona ostatnio tylko czyta dgm :placz: Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Felka też jest już grubiutka, apetyt ma (tfu, tfu, tfu) i widzę, że zaczyna szukać sobie ustronnych miejsc. Tam poleguje na boczku, bo na brzuszku to już za bardzo nie może... Trzymajcie za nią kciuki już dzisiaj!:lol: Pzdr. Witam... no jasne że trzymamy kciukasy... jakżeby inaczej... i to baaaardzo mocne... ale ja mam nadzieję, ze mimo tego iż kaja to mieszaniec to za kaję też jakoś tam te kciukaski, nawet lekko ale są tzrymane hę? :) Quote
Asiaczek Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 dbsst napisał(a):codzień w pracy ja nagabuje a ona twardo mnie ma w nosie :placz: razem pracujemy tez ;) codzień z nia gadam przez tel i gg ale i to za mało Ona ostatnio tylko czyta dgm :placz: Aaaa, ja myślałam, że wogóle straciłaś z Nią kontakt... No to nagabuj dalej, kiedyś się złamie. A jak nie, to powiedz, że napuszczę na Nią moje baski... a wtedy... nie ma pomiłuj! Zacznie gadać z tobą! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Cerber napisał(a):Witam... no jasne że trzymamy kciukasy... jakżeby inaczej... i to baaaardzo mocne... ale ja mam nadzieję, ze mimo tego iż kaja to mieszaniec to za kaję też jakoś tam te kciukaski, nawet lekko ale są tzrymane hę? :) Pewnie, że tak! To działa w obie strony!!! A nawet we wszystkie strony!!!!!:lol: Pzdr. Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 tak postrasze Ją baskami a niech sie boi a niech sie trzesie a co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: fajnie że będziesz miała obślizgłe szczurki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Pewnie, że tak! To działa w obie strony!!! A nawet we wszystkie strony!!!!!:lol: Pzdr. hehehe w obie strony powiadasz :) a nawet we wszystkie... ciekawa teoria :) Quote
Poświata Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Felka też jest już grubiutka, apetyt ma (tfu, tfu, tfu) i widzę, że zaczyna szukać sobie ustronnych miejsc. Tam poleguje na boczku, bo na brzuszku to już za bardzo nie może... Trzymajcie za nią kciuki już dzisiaj!:lol: Pzdr. To na kiedy jest planowany ten Wielki Dzień :loveu: ??? Quote
Asiaczek Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Ok. 4-5 stycznia 2007 r. Już niecały tydzien został... Pzdr. Quote
Poświata Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Ok. 4-5 stycznia 2007 r. Już niecały tydzien został... Pzdr.Ufffffffffffffffff, to faktycznie już na dniach, ale fajowo będzie :multi: , damy się z Gabrysią za czas jakiś poobgryzać :evil_lol: . Quote
Elitesse Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dbsst napisał(a):no i wyszło kto ma psa morderce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: biedny mały amstafik :lol: jaki pies morderca ? to amstaf roi baskowi przeglad uzebienia :eviltong: Quote
Anecioreczek Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 4-5 stycznia..no no :):):) Czekam z niecierpliwościa!:roll: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Umówmy się: oboje są siebie warci!:lol: Pzdr. Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Elitesse napisał(a):jaki pies morderca ? to amstaf roi baskowi przeglad uzebienia :eviltong: no patrzy sie tam jakby jakąś resztke chciał(a) wyciagnac to fakt :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 ...bo oboje byli głodni... Pzdr. Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Moja własna!:lol: Pzdr. ja też kiedyś jakieś teorie tworzyłam, ale teraz zapomniałam jakie... były moje własne i bardzo ciekawe :D:D:D:D:D:D:D:D Quote
Recommended Posts