Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']bety - odpowiedziałam w poscie nr 27635...

... własnie wyjasniamy to sobie...

O, właśnie! Tej niespodzianki nie widziałam. Ale bardzo, bardzo za nia dziękuję!

pzdr.

No się nie mogłyśmy dogadać co do pytania, bo zadałam dwa w dwóch postach - ha ha ha.

Noooooo o te fotki mi chodziło, dodam że chłopaki są duuuuuuuuuuuże i tłuściutkie ale nie grube - takie w sam raz.

[quote name='deer_1987']latwiej byloby gdybyscie tak jak kopiowaly post zamiast pisac ktory nr :P

Chciałam tak zrobić, ale zamiast pojedynczego posta pojawiała mi się cała strona.

Pzdr

Posted

[quote name='gosiaja']fajne to nowe kafelki na ścianie
i jacy mili pomocnicy do pracy :)
Już teraz wiesz, po kim Sajdunia tak lubi pomagać...
A kafelki to może sama zobaczysz, jak przyjedziesz:)

[quote name='hanacek']a tu fotki maluszkow od Izegbe(corka Wahzirka)

Ooooo, ale super niespodzianka! Moja ulubienica Izegbe z dziećmi.
Hanacku - a możesz wstawić kilka fotek Izy, tutaj do Galerii? Bardzo, bardzo proszę...

[quote name='Tengusia']remoncik w takiej asyscie to sama przyjemnosc :grins:
Taaaa, coś wiem na ten temat. Panowie fachowcy musieli miec oczy dookoła głowy jak przychodził czas popołudniowych spacerków. Według teorii baskowej nr 1 "Wszystko, co wystaj , przestaje wystawać"...
Wszystko, co wisi...
Wszystko, co lezy na podłodze...
Wszystko, co można ściągnąć ze stołu...
itp...

[quote name='deer_1987']Ja za to uwielbiam preguski, merle itp ;)
To specjalnie dla Ciebie wstawię dzisiaj 2 sesje szczylków. Jedne fotki zostały zrobione przez Ingę podczas jej krótkiego pobytu u mnie, a drugie wczoraj...Może tak byc?:)

[quote name='bety']No się nie mogłyśmy dogadać co do pytania, bo zadałam dwa w dwóch postach - ha ha ha.
Noooooo o te fotki mi chodziło, dodam że chłopaki są duuuuuuuuuuuże i tłuściutkie ale nie grube - takie w sam raz.
Chciałam tak zrobić, ale zamiast pojedynczego posta pojawiała mi się cała strona.
Pzdr
bety - chcę ukraść te niespodziankowe fotki na moją www. Mogę?

[quote name='agaciaaa']http://img41.imageshack.us/img41/2602/resizeofimg4482.jpg charcik kompaktowy :lol: jak on pochował te długaśne łapy ;)
Baski asystujące przy malowaniu szafy- super :p
Noooo, pomagały, jak mogły!

[quote name='Iza.']http://basenji.wbs.cz/004ste_original.jpg
Te brązowe to się na rudo wybarwią ? :cool3:
Z takimi pomocnikami to Asiaczku szybko remont skończysz haha:evil_lol:
Tak, te dwa wybarwia się i będą rude.
Wiesz, jakoś dziwnym trafem nigdy nie potrafię przewidzieć, kiedy skończę jakąś pracę. Mowa, oczywiście, o takiej pracy, przy której pomagaja mi baski:)

[quote name='pati1033']psiaki to jednak pomocne bestie :evil_lol:
Hm, mam tylko pytanie czy bardziej pomocne czy bardziej bestie:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

To specjalnie dla Ciebie wstawię dzisiaj 2 sesje szczylków. Jedne fotki zostały zrobione przez Ingę podczas jej krótkiego pobytu u mnie, a drugie wczoraj...Może tak byc?:)

Jasne ze moze!!

U nas wczoraj w nocy wstawilam dobrankowe ale jeszcze duzo osob nie bylo..

Ja zaraz lece na spacer i po spacerze musze znow lape Niuni posmarowac i jednoczescie ogladam buty takie akurat na tylna lape jakbysmy mialy do lasu isc w czwartek.

Posted

[quote name='Asiaczek']

bety - chcę ukraść te niespodziankowe fotki na moją www. Mogę?

Przecież wiesz, że możesz - masz dożywotnie pozwolenie :) na moje fotki swoich basków.

Pzdr

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jasne ze moze!!
U nas wczoraj w nocy wstawilam dobrankowe ale jeszcze duzo osob nie bylo..
Ja zaraz lece na spacer i po spacerze musze znow lape Niuni posmarowac i jednoczescie ogladam buty takie akurat na tylna lape jakbysmy mialy do lasu isc w czwartek.

No to teraz tylko muszę złapac chwilę wolną i wstawiać fotki.

hanacek napisał(a):
tak -2 sunie rude;)

A gdzie inne fotki Izy? Prosimy o zdjecia Izy!!!

bety napisał(a):
Przecież wiesz, że możesz - masz dożywotnie pozwolenie :) na moje fotki swoich basków.
Pzdr

Super!

Pzdr.

Posted

Hi,

the photos Inga send yesterday are once again so nice :) I wish Warszawa wouldn't be so far away...

Joanna, I'm lucky that you have people for all puppies.... otherwise it would be so hard for me not to get a 3. basenji :D

Give the puppies and Mommy Jelly a kiss!
Katrin

Posted

Dojo - brindle girl and r/w boy - the new owners are 100 sure. Maybe 1 brindle boy will go to my friends in Poland, and 1 boy are with out the owner:( We are waiting for...

Pzdr.

Posted

Z domowego komputera nie mogłam wejsc normalnie na dogomanie wiec dopiero teraz tu zajrzałam.
PERO to brat przyrodni Hadara, i jesli dobrze wiem, mieszka z jego (tzn. z ich wspólnym) tata. Widziaam go na swiatówce. Spotykacie sie na spacerach? A co to za whippety?
Ładne masz kafelki, a malujace baski sa swietne!

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Cześć :)
Super fasolki <love>, wygłaszcz Żelcię :)
A.

A gdzie to Wy się podziewacie, co?
Hej!

Bogarka napisał(a):
Z domowego komputera nie mogłam wejsc normalnie na dogomanie wiec dopiero teraz tu zajrzałam.
PERO to brat przyrodni Hadara, i jesli dobrze wiem, mieszka z jego (tzn. z ich wspólnym) tata. Widziaam go na swiatówce. Spotykacie sie na spacerach? A co to za whippety?
Ładne masz kafelki, a malujace baski sa swietne!

Tak, Pero mieszka ze swoim ojciem - URALEM.
Tak czasami umawiamy się z właścicielką chartów i stąd sa te fotki:)
Whippet jest z polskiej hodowli Meradith.
A charcik włoski z polskiej hodowli All'Italica (jeżeli dobrze pamiętam nazwy hodowli).

NATKA napisał(a):
Witanko :loveu:
Jak się maluszki słodziutkie miewają i ich mamusia???
Pozdrawiam cieplutko ;)

I Żelka i maluchy wyglądają na zadowolone!
Dzisiaj wstawię fotki maluszków.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzisiaj miot "M" obchodzi swoje pierwsze urodziny. z tej okazji - dużo prezentów i cudnych spacerków!!!

Pzdr.

STO LAT dla MORKA, MILIONKA, MAŚKI, MODESTA.............................:):):)

A.