Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ponawiam pytanie. Fotki Lilu sa już wstawione strone/dwie wcześniej. Jakoś,widze, preszły bez echa...

Które fotki chcecie dzisiaj?

Pzdr.

Jak to bez echa? przeciez kmentowalam :D

A inni widac ze coraz mniej osob przez nowa dogo zaglada..

ja chce nastepne z pozycji po kolei czhyli wizyta u znajomych w Podkowie Leśnej, sznaucer olbrzym + przyroda,

Posted

Cd.

W poprzednim poscie nie dopisałam, że na ostatnim zdjęciu jest whippet, a nie Pero.
W tym poscie tez dodatkowo jest charcik włoski.
Wszystkie te charty mieszkają razem:)

Pzr.

Posted

A czy wogóle zauważyłaś jaką niepodziankę Ci wstawiłam kilka stron wstecz jak Cię tu nie było??????
Pzdr

p.s. dalej nie działa mi edycja stąd post pod postem.

Posted

[quote name='deer_1987']Jak to bez echa? przeciez kmentowalam :D
A inni widac ze coraz mniej osob przez nowa dogo zaglada..
ja chce nastepne z pozycji po kolei czhyli wizyta u znajomych w Podkowie Leśnej, sznaucer olbrzym + przyroda,
OK. Moja wizyta u znajomych w PL będzie popołudniu. Teraz wzywaja mnie obowiązki sprzątaczki...

[quote name='deer_1987']No dobra widze ze wybralas inne ;) Charty zawsze takie dostojne ;)
Tak, wybrałam troche inna kolejność, bo Pero teraz walczy w Budapeszcie na wystawie i to tak dla przypomnienia i wysłania pozytywnych mysli w jego strone:)

[quote name='bety']Lilu to nasza ulubiona rodzyneczka? To jest ta jedynaczka? Matko jakie to już duże, ale ten czas leci.
Ale Pero ma tu minę jakby chciał powiedzieć "Dajcie mi święty spokój" - ha ha ha
http://img200.imageshack.us/img200/1319/resizeofimg4433.jpg
Tak, tak. To ta sama. Jaka pannica, prawda? Jakby nie spojrzał, rok juz minął...

Pzdr.

Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dla Was drzwi sa zawsze otwarte, przyjeżdżajcie!
A od czego zalezy ten "kurs do W-wy"? Od pracy Marka?

pzdr.

Od zlecenia mi przewiezienia jakiegoś psiaka :)

A Lilu to ma fajny kolorek, taki soczysty :cool3:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Asiaczek napisał(a):
Po porannych spacerach mogę stwierdzić, że dzisiaj była noc włamań w mojej okolicy. Zbito szybe izdewastowano Kebab w okolicach metra i zbito szybę w Mazdzie parkującej na mojej ulicy. A czy cos ukradziono, to nie wiem i pewnie się nie dowiem. Nawet nie wiem, kto jest właścicielem tej Mazdy. Jakoś od niedawna tutaj parkuje...

Pzdr.

U nas też dzisiaj była noc włamań(a właściwie wieczór).Około dwudziestej obskoczyli dom sąsiadom zza płotu.Ale ja to wiem od policjanta,nie z obserwacji.

Posted

Buszki napisał(a):
U nas też dzisiaj była noc włamań(a właściwie wieczór).Około dwudziestej obskoczyli dom sąsiadom zza płotu.Ale ja to wiem od policjanta,nie z obserwacji.

Może jaka pełnia była albo co...

gosiaja napisał(a):
nie wiem czemu ale charty nigdy mia się za bardzo nie podobały
ale te na zdjęciu są super :)

Ja tez nie przepadam za chartami, jakos nie mam do tej grupy psób serca. Owszem, ogłaskac, porobic fotki itp., ale żeby miec w domu - to nie bardzo...

Pzdr.

Posted

pati1033 napisał(a):
no charty to zdecydowanie i nie moje ulubionione psiaki...
a ja bede glosowac inaczej niz reszta- i poprosze zdjecia TVP noca :)

Hmmmm, to chyba Was wszystkich zaskocze, bo dam fotki... dzisziejszego malowania szafy w przedpokoju. Oczywiście przy pomocy basków:)

Korenia napisał(a):
Ostateczne mają być po 30 listopada, ale widziałam, że niestety spadłam w rankingu :(

Oj, może za późno rozpoczęłaś agitację?;)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hmmmm, to chyba Was wszystkich zaskocze, bo dam fotki... dzisziejszego malowania szafy w przedpokoju. Oczywiście przy pomocy basków:)

Pzdr.

ja chce focie malujacych basków :grins:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hm, tak po prawdzie to malowania jeszcze nie było. Było mycie ścian, półek, oklejanie taśmą papierową. A malowanie to dopiero będzie za chwilę.

Pzdr.

ja tam mam czas posiedze sobie cichutko i poczekam :grins: tylko nie zapomnij foci pstrykac jak baski beda malowac :diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

To szafy maluje się przy pomocy basków :crazyeye: ?! A ja myślałam,że wystarczy pędzel lub wałek :evil_lol:.

Posted

bety napisał(a):
A czy wogóle zauważyłaś jaką niepodziankę Ci wstawiłam kilka stron wstecz jak Cię tu nie było??????Pzdr
p.s. dalej nie działa mi edycja stąd post pod postem.

Nie, chyba nie zauwazyłam... A co to było?

bety napisał(a):
A mi nie odpowiedziałaś na pytanie ;( (post 27620)
Pzdr

Tak, to NOW NOW Asiaczek FCI, jedna z tych cichych piranii. Bo Maśka to już jest sławna ze swojego piraństwa, a NATKA vel LILU - jeszcze nie.

Tengusia napisał(a):
ja tam mam czas posiedze sobie cichutko i poczekam :grins: tylko nie zapomnij foci pstrykac jak baski beda malowac :diabloti:

Ha, i tutaj Cię zdziwię. Perfidnie wcześniej byłam z nimi na dłuższych spacerach (piękna pogoda!), potem nakarmiłam je z dodatkiem różnych smaczków i... żaden nie chciał mi pomagać! Jedynie ciutkę Fariczek sprawdzał, co ja tam robię, ale żadnej akcji nie podejmował...

Buszki napisał(a):
To szafy maluje się przy pomocy basków :crazyeye: ?! A ja myślałam,że wystarczy pędzel lub wałek :evil_lol:.

O, jaka Mądrala! A spróbuj spacyfikowac taką czeredkę wtedy, gdy w domu coś się dzieje...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Tak, to NOW NOW Asiaczek FCI, jedna z tych cichych piranii. Bo Maśka to już jest sławna ze swojego piraństwa, a NATKA vel LILU - jeszcze nie.

Nie to pytanie - hi hi, na to już dostałam odpowiedź.

Chodziło mi o to:

bety napisał(a):
A czy wogóle zauważyłaś jaką niepodziankę Ci wstawiłam kilka stron wstecz jak Cię tu nie było??????
Pzdr

Pzdr

Posted

deer_1987 napisał(a):
no i co? beda dalej zdjecia? :D

Będą, będą. tylko muszę opędzić trochę pilniejsze psrawy...

bety napisał(a):
Nie to pytanie - hi hi, na to już dostałam odpowiedź.
Chodziło mi o to:
Pzdr

A ja Ci na to odpowiedziałam w moim ostatnim poscie...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

A ja Ci na to odpowiedziałam w moim ostatnim poscie...

Pzdr.

Nie, nieodpowiedziałaś mi czy widziałaś to co wstawiłam Ci jak Cię tu nie było - po raz drugi odpowiedziałaś mi na pytanie czy Lilu to jest nasza ulubienica.
Łoj sie nie dogadamy chiba. :)
Pzdr