taxelina Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Asiaczek napisał(a):Ponawiam pytanie. Fotki Lilu sa już wstawione strone/dwie wcześniej. Jakoś,widze, preszły bez echa... Które fotki chcecie dzisiaj? Pzdr. Jak to bez echa? przeciez kmentowalam :D A inni widac ze coraz mniej osob przez nowa dogo zaglada.. ja chce nastepne z pozycji po kolei czhyli wizyta u znajomych w Podkowie Leśnej, sznaucer olbrzym + przyroda, Quote
taxelina Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 No dobra widze ze wybralas inne ;) Charty zawsze takie dostojne ;) Quote
Asiaczek Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Cd. W poprzednim poscie nie dopisałam, że na ostatnim zdjęciu jest whippet, a nie Pero. W tym poscie tez dodatkowo jest charcik włoski. Wszystkie te charty mieszkają razem:) Pzr. Quote
bety Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Lilu to nasza ulubiona rodzyneczka? To jest ta jedynaczka? Matko jakie to już duże, ale ten czas leci. Ale Pero ma tu minę jakby chciał powiedzieć "Dajcie mi święty spokój" - ha ha ha http://img200.imageshack.us/img200/1319/resizeofimg4433.jpg Pzdr Quote
bety Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 A czy wogóle zauważyłaś jaką niepodziankę Ci wstawiłam kilka stron wstecz jak Cię tu nie było?????? Pzdr p.s. dalej nie działa mi edycja stąd post pod postem. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [quote name='deer_1987']Jak to bez echa? przeciez kmentowalam :D A inni widac ze coraz mniej osob przez nowa dogo zaglada.. ja chce nastepne z pozycji po kolei czhyli wizyta u znajomych w Podkowie Leśnej, sznaucer olbrzym + przyroda, OK. Moja wizyta u znajomych w PL będzie popołudniu. Teraz wzywaja mnie obowiązki sprzątaczki... [quote name='deer_1987']No dobra widze ze wybralas inne ;) Charty zawsze takie dostojne ;) Tak, wybrałam troche inna kolejność, bo Pero teraz walczy w Budapeszcie na wystawie i to tak dla przypomnienia i wysłania pozytywnych mysli w jego strone:) [quote name='bety']Lilu to nasza ulubiona rodzyneczka? To jest ta jedynaczka? Matko jakie to już duże, ale ten czas leci. Ale Pero ma tu minę jakby chciał powiedzieć "Dajcie mi święty spokój" - ha ha ha http://img200.imageshack.us/img200/1319/resizeofimg4433.jpg Tak, tak. To ta sama. Jaka pannica, prawda? Jakby nie spojrzał, rok juz minął... Pzdr. Pzdr Quote
Iwa-R Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Asiaczek napisał(a):Dla Was drzwi sa zawsze otwarte, przyjeżdżajcie! A od czego zalezy ten "kurs do W-wy"? Od pracy Marka? pzdr. Od zlecenia mi przewiezienia jakiegoś psiaka :) A Lilu to ma fajny kolorek, taki soczysty :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 No to czekam niecierpliwie na konkretne zlecenie:) Pzdr. Quote
Buszki Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Asiaczek napisał(a):Po porannych spacerach mogę stwierdzić, że dzisiaj była noc włamań w mojej okolicy. Zbito szybe izdewastowano Kebab w okolicach metra i zbito szybę w Mazdzie parkującej na mojej ulicy. A czy cos ukradziono, to nie wiem i pewnie się nie dowiem. Nawet nie wiem, kto jest właścicielem tej Mazdy. Jakoś od niedawna tutaj parkuje... Pzdr. U nas też dzisiaj była noc włamań(a właściwie wieczór).Około dwudziestej obskoczyli dom sąsiadom zza płotu.Ale ja to wiem od policjanta,nie z obserwacji. Quote
gosiaja Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 nie wiem czemu ale charty nigdy mia się za bardzo nie podobały ale te na zdjęciu są super :) Quote
Asiaczek Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Buszki napisał(a):U nas też dzisiaj była noc włamań(a właściwie wieczór).Około dwudziestej obskoczyli dom sąsiadom zza płotu.Ale ja to wiem od policjanta,nie z obserwacji. Może jaka pełnia była albo co... gosiaja napisał(a):nie wiem czemu ale charty nigdy mia się za bardzo nie podobały ale te na zdjęciu są super :) Ja tez nie przepadam za chartami, jakos nie mam do tej grupy psób serca. Owszem, ogłaskac, porobic fotki itp., ale żeby miec w domu - to nie bardzo... Pzdr. Quote
pati1033 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 no charty to zdecydowanie i nie moje ulubionione psiaki... a ja bede glosowac inaczej niz reszta- i poprosze zdjecia TVP noca :) Quote
Korenia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Asiaczek']Tak, tak. Korenia, a kiedy będziesz znała wyniki MkCafe? Ostateczne mają być po 30 listopada, ale widziałam, że niestety spadłam w rankingu :( Quote
Asiaczek Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 pati1033 napisał(a):no charty to zdecydowanie i nie moje ulubionione psiaki... a ja bede glosowac inaczej niz reszta- i poprosze zdjecia TVP noca :) Hmmmm, to chyba Was wszystkich zaskocze, bo dam fotki... dzisziejszego malowania szafy w przedpokoju. Oczywiście przy pomocy basków:) Korenia napisał(a):Ostateczne mają być po 30 listopada, ale widziałam, że niestety spadłam w rankingu :( Oj, może za późno rozpoczęłaś agitację?;) Pzdr. Quote
Tengusia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Asiaczek napisał(a):Hmmmm, to chyba Was wszystkich zaskocze, bo dam fotki... dzisziejszego malowania szafy w przedpokoju. Oczywiście przy pomocy basków:) Pzdr. ja chce focie malujacych basków :grins: Quote
Asiaczek Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Hm, tak po prawdzie to malowania jeszcze nie było. Było mycie ścian, półek, oklejanie taśmą papierową. A malowanie to dopiero będzie za chwilę. Pzdr. Quote
bety Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 A mi nie odpowiedziałaś na pytanie ;( (post 27620) Pzdr Quote
Tengusia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Asiaczek napisał(a):Hm, tak po prawdzie to malowania jeszcze nie było. Było mycie ścian, półek, oklejanie taśmą papierową. A malowanie to dopiero będzie za chwilę. Pzdr. ja tam mam czas posiedze sobie cichutko i poczekam :grins: tylko nie zapomnij foci pstrykac jak baski beda malowac :diabloti: Quote
Buszki Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Asiaczek napisał(a):Hmmmm, to chyba Was wszystkich zaskocze, bo dam fotki... dzisziejszego malowania szafy w przedpokoju. Oczywiście przy pomocy basków:) Pzdr. To szafy maluje się przy pomocy basków :crazyeye: ?! A ja myślałam,że wystarczy pędzel lub wałek :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 bety napisał(a):A czy wogóle zauważyłaś jaką niepodziankę Ci wstawiłam kilka stron wstecz jak Cię tu nie było??????Pzdr p.s. dalej nie działa mi edycja stąd post pod postem. Nie, chyba nie zauwazyłam... A co to było? bety napisał(a):A mi nie odpowiedziałaś na pytanie ;( (post 27620) Pzdr Tak, to NOW NOW Asiaczek FCI, jedna z tych cichych piranii. Bo Maśka to już jest sławna ze swojego piraństwa, a NATKA vel LILU - jeszcze nie. Tengusia napisał(a):ja tam mam czas posiedze sobie cichutko i poczekam :grins: tylko nie zapomnij foci pstrykac jak baski beda malowac :diabloti: Ha, i tutaj Cię zdziwię. Perfidnie wcześniej byłam z nimi na dłuższych spacerach (piękna pogoda!), potem nakarmiłam je z dodatkiem różnych smaczków i... żaden nie chciał mi pomagać! Jedynie ciutkę Fariczek sprawdzał, co ja tam robię, ale żadnej akcji nie podejmował... Buszki napisał(a):To szafy maluje się przy pomocy basków :crazyeye: ?! A ja myślałam,że wystarczy pędzel lub wałek :evil_lol:. O, jaka Mądrala! A spróbuj spacyfikowac taką czeredkę wtedy, gdy w domu coś się dzieje... Pzdr. Quote
bety Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Asiaczek napisał(a): Tak, to NOW NOW Asiaczek FCI, jedna z tych cichych piranii. Bo Maśka to już jest sławna ze swojego piraństwa, a NATKA vel LILU - jeszcze nie. Nie to pytanie - hi hi, na to już dostałam odpowiedź. Chodziło mi o to: bety napisał(a):A czy wogóle zauważyłaś jaką niepodziankę Ci wstawiłam kilka stron wstecz jak Cię tu nie było?????? Pzdr Pzdr Quote
Asiaczek Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 deer_1987 napisał(a):no i co? beda dalej zdjecia? :D Będą, będą. tylko muszę opędzić trochę pilniejsze psrawy... bety napisał(a):Nie to pytanie - hi hi, na to już dostałam odpowiedź. Chodziło mi o to: Pzdr A ja Ci na to odpowiedziałam w moim ostatnim poscie... Pzdr. Quote
bety Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Asiaczek napisał(a): A ja Ci na to odpowiedziałam w moim ostatnim poscie... Pzdr. Nie, nieodpowiedziałaś mi czy widziałaś to co wstawiłam Ci jak Cię tu nie było - po raz drugi odpowiedziałaś mi na pytanie czy Lilu to jest nasza ulubienica. Łoj sie nie dogadamy chiba. :) Pzdr Quote
Recommended Posts