Tengusia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 jak ja uwielbiam patrzec na takie malenstwa i obserwowac jak rosna i zaczynaja lobuzowac .... a rudzielec rozkoszny :loveu: Quote
betel Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 http://img514.imageshack.us/img514/2438/resizeofimg4671.jpg - jaki cudny mały "szczureczek" . Bardzo się cieszę,że znowu jesteś "na watku" Asiaczku, Buziaki :) Quote
Angelika_Roser Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Śliczne maleństwa... pamiętam jak moj Samuraj był taki tyci tyci :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [quote name='gosiaja']jak pięknie ćwiczy pompki ;) możesz zacząć od Lilu :) to słodki piesek który znalazł dobry dom Lilu to nie piesek i wcale nie szukała domku... Chyba coś pomyliłaś, gosiaja... [quote name='Anna Rapp'] Właśnie obliczyłam, że to będzie dobry czas dla szczeniąt na odwiedziny. 21 grudnia odbieram Ulcię z lotniska, możemy razem przyjechać do Ciebie na chwilkę? a jeśli chcesz to mam wolne dni 14-161-18 grudnia. Najlepiej jak zadzwonię i się umówimy, ok? OK, to zadzwoń. 20 grudnia tez może być, wtedy i Ula by zobaczyła bobaski... A o której godzinie ląduje jej samolot? [quote name='C&B']http://img689.imageshack.us/img689/3093/resizeofimg4664.jpg Słodkie :) Oj, tak, to słodyczki niesamowite! [quote name='Zuza i Noddy']A podoba, się podoba, cały czas myślimy ;) OK. Wy myślcie, a my czekamy... [quote name='Tengusia']jak ja uwielbiam patrzec na takie malenstwa i obserwowac jak rosna i zaczynaja lobuzowac .... a rudzielec rozkoszny :loveu: Fakt, to lepsze niż TV... [quote name='betel']http://img514.imageshack.us/img514/2438/resizeofimg4671.jpg - jaki cudny mały "szczureczek" . Bardzo się cieszę,że znowu jesteś "na watku" Asiaczku, Buziaki :) Oj, brakowało mi DGM, ale cóż - tak trzeba było. Teraz tez mam dylemat - pisac na DGM czy dalej sprzątac mieszkanie. Dzisiaj ppłd. wzięłam się za przedpokój. Panele i kafelki zmyte, ubrania z szafy wyniesione do pokoju. Po zajęciach w podgrupach chcę umyś ją w środku oraz zmyc ścianę, która tworzy tył szafy. A jutro tę ścianę chcę pomalować. I byc może wieczorkiem ubrania trafiłyby juz na swoje miejsce. zobaczymy. Na razie i tak stoję w miejscu, bo czekam na komódki do przedpokoju i do małego pokoju oraz na wersalkę. [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Śliczne maleństwa... pamiętam jak moj Samuraj był taki tyci tyci :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Hahaha, one wszystkie kiedys były tycie, tycie... Pzdr. Quote
taxelina Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ja czekam na fotki, jakiekolwiek bo i tak pokazesz kazde kiedys :D Quote
Iwa-R Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Dojo']Watch out everybody B-) Jelly & Dojo proudly present their wonderful kids :-* http://welpen2009.peonydojo.de Asiu... czy możemy z Markiem zostać rodzicami chrzestnymi maluszków? :lol::lol::lol: :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja czekam na fotki, jakiekolwiek bo i tak pokazesz kazde kiedys :D Mądrala! A które teraz chcesz? Iwa-R napisał(a):Asiu... czy możemy z Markiem zostać rodzicami chrzestnymi maluszków? :lol::lol::lol: :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Pewnie! Ale to wymaga wizyty u mnie w domu... Pzdr. Quote
taxelina Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Mam jeszcze takie fotki: - Lilu (ciekawe, czy ktoś wie, co to za suczka), - wizyta u znajomych w Podkowie Leśnej, sznaucer olbrzym + przyroda, - chart polski Pero (spacer po polach wilanowskich), - oczywiście Serek w różnych konfiguracjach, - trochę TVP nocą, - wizyta Ingi u nas i w związku z tym fotki Serka. Co wybrac na popołudnie? pzdr. po kolei!! czyli Lilu!! Quote
Iwa-R Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Asiaczek napisał(a): Pewnie! Ale to wymaga wizyty u mnie w domu... Pzdr. A Ty wiesz, że w zeszłą niedzielę byliśmy już bardzo blisko Ciebie? Byliśmy w Żyrardowie :) Jeśli wyskoczy nagle jakiś kurs do Warszawy to chętnię się pojawię, ale póki co planowanego nic się nie szykuje :roll: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 OK, czyli jedziemy z kilkoma fotkami Lilu czyli... NOW NOW Asiaczek FCI. Nikt nie zgadł, ale co tam, wstawiam fotki. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Iwa-R napisał(a):A Ty wiesz, że w zeszłą niedzielę byliśmy już bardzo blisko Ciebie? Byliśmy w Żyrardowie :) Jeśli wyskoczy nagle jakiś kurs do Warszawy to chętnię się pojawię, ale póki co planowanego nic się nie szykuje :roll: Pozdrawiam Iwa Dla Was drzwi sa zawsze otwarte, przyjeżdżajcie! A od czego zalezy ten "kurs do W-wy"? Od pracy Marka? pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Cd. fotek LILU czyli NOW NOW Asiaczek FCI I to wszystko, co dostałam od właściciela Lilu. Pzdr. Quote
taxelina Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ale smiesznie siedzi na pierwszych fotkach :D Quote
Asiaczek Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 No, śmiesznota z niej. Fotek mogłoby byc więcej, ale dobre i to. Bo od czasu, jak Lilu poszła do nowego właściciela, nie miałam od niego żadnego zdjęcia suni. Dopiero teraz. Pzdr. Quote
pati1033 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 fajne fotki Lilu- oj poprawily mi humor, bo po prostu nie da sie nie usmiechnac patrzac w jakiej pozycji siedzi Lilu :loveu::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Podobnie siadał Serek, jak był mały. Może to cecha charakterystyczna baskowych dzieci? pzdr. Quote
Korenia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 pati1033 napisał(a):fajne fotki Lilu- oj poprawily mi humor, bo po prostu nie da sie nie usmiechnac patrzac w jakiej pozycji siedzi Lilu :loveu::evil_lol: Dokładnie :evil_lol: "Siad" ma boooski :loveu: Quote
jamnicze Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Asiaczek']Podobnie siadał Serek, jak był mały. Może to cecha charakterystyczna baskowych dzieci? pzdr. O tak, Saidi też czasami siada jak taka pokraczka :evil_lol: http://img204.imageshack.us/img204/1999/snc10002.jpg A dzieciaczki mniamuśne :loveu: Mnie urzekł Ofik :) (jest chyba ciut jaśniejszy od brata? a może to tylko kwestia oświetlenia) http://img691.imageshack.us/img691/4048/resizeofimg4687.jpg Quote
Asiaczek Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [quote name='Korenia']Dokładnie :evil_lol: "Siad" ma boooski :loveu: Tak, tak. Korenia, a kiedy będziesz znała wyniki MkCafe? [quote name='jamnicze']O tak, Saidi też czasami siada jak taka pokraczka :evil_lol: http://img204.imageshack.us/img204/1999/snc10002.jpg A dzieciaczki mniamuśne :loveu: Mnie urzekł Ofik :) (jest chyba ciut jaśniejszy od brata? a może to tylko kwestia oświetlenia) http://img691.imageshack.us/img691/4048/resizeofimg4687.jpg Mnie tez podoba się OFI. Wczoraj, niestety, nie wyrobiłam się ze słonkiem, ale dzisiaj widac, że tez będzie ładny dzień, to mam nadzieję porobić następną porcję fotek. A, oczka to juz wszystkie maja pootwierane:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Asiaczek napisał(a):Mam jeszcze takie fotki: - Lilu (ciekawe, czy ktoś wie, co to za suczka), - wizyta u znajomych w Podkowie Leśnej, sznaucer olbrzym + przyroda, - chart polski Pero (spacer po polach wilanowskich), - oczywiście Serek w różnych konfiguracjach, - trochę TVP nocą, - wizyta Ingi u nas i w związku z tym fotki Serka. Co wybrac na popołudnie? pzdr. Ponawiam pytanie. Fotki Lilu sa już wstawione strone/dwie wcześniej. Jakoś,widze, preszły bez echa... Które fotki chcecie dzisiaj? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Po porannych spacerach mogę stwierdzić, że dzisiaj była noc włamań w mojej okolicy. Zbito szybe izdewastowano Kebab w okolicach metra i zbito szybę w Mazdzie parkującej na mojej ulicy. A czy cos ukradziono, to nie wiem i pewnie się nie dowiem. Nawet nie wiem, kto jest właścicielem tej Mazdy. Jakoś od niedawna tutaj parkuje... Pzdr. Quote
agaciaaa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Lilu śliczna panienka, no i świetnie siedzi :p Ja czekam na fotki szczeniorków z otwartymi oczkami :loveu: ale póki co, mogą być te drugie z kolei ;) Quote
Asiaczek Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Postaram się dzisiaj porobić fotki (tak, jak napisałam wczesniej). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Wybrałam jednak zdjęcia z 2.11.2009 r. zrobione na Polach Wilanowskich. A na fotkach - PERO, chart polski. Pero wczoraj i dzisiaj dzielnie walczy na ringu w Budapeszcie. Nie mam wiadomościod właścicielki, ale jak wróci,to na pewno pochwali się rezultatami. Oto PERO. Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts