hanacek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Asia- bardzo sliczne maluszky - SUPER PREGUSZKY!!! mam tu problem - niewiem kdie tu emotikony Quote
Honey Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Warto bylo poczekac na zdjecia ;) Slicznota! http://img442.imageshack.us/img442/1463/resizeofimg4522.jpg :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Błyskotka']Super maluszki :). Też mi się podobają! [quote name='deer_1987']te zdjecia co dalas to ile dni mialy na nich`? 4 dni. [quote name='AMIŚKA']OOO witamy poremontowo:multi::multi::multi: i cieszę sie:p że foty maluszków bedą:multi::multi: Ola jest śliczna!!!! one juz duuuże:multi: Na tych zdjęciach to , owszem, duże, ale teraz, jak je wyjmuję z kojca to dopiero są klocuszki! [quote name='pati1033']maluchy super :loveu: i bardzo dobrze ze pulpeciki- takie sa najfajniejsze :loveu: Widać, że pełne brzuszki, maluchy spokojne... [quote name='Pestka']http://img405.imageshack.us/i/resizeofimg4511.jpg/ Jejkuu :loveu: Cudne! Oj, tak. Nawet jak śpią, to sa cudne! [quote name='dbsst']wszystko mi się rozjechało u ciebie ale masz piękne małe szczurki Mnie wczoraj na netbooku wszystko tak się porozjeżdżało, że te 3 posty z fotkami to wstawiałam i wstawiałam, a jeszcze żaba otrzymała nowa szatę graficzną i juz nie mogłam wstawiać na ślepo... a teraz jestem na kompie Jacka ["] i jest OK. Zobaczymy, czy na Jego kompie równiez będę mogła wstawiać fotki, czy, niestety, znowu pozostaje mi netbook... [quote name='Florka_xyz']Witaj Asiaczku :) Ale miło znowu widziec Cię na dogo :):):) Maluchy sa cudowne, niech sie chowaja zdrowo i trafia do kochajacych domow i w przyszłosci niech reprezentuja Twoja hodowle!!! Bede trzymac kciuki ;-) Mam nadzieję, że któreś się pokaże. Będę nad tym pracowała, bo szkoda by było tak ciekawe skojarzenie przepuścić na kanapy, prawda? [quote name='Magda']Jak jak zwykle mam nosa do szczeniorów :) Idę po kawkę i będę sobie umilać czas oglądaniem maluszków. Pozdrawiamy! EDIT: Jakie fajne kolorki tym razem mają! Nie ma już rudych bobasów?:) Jest 1 chłopak rudy, i 3 pręguski (1 dziewczyna + 2 chłopaków). Coś źle patrzyłaś... [quote name='agaciaaa']A jak tam oczka maluchów, otwierają się? ;) Wczoraj, jak robiłam fotki, to u OKI'ego widać było wyraźne rozchylenie oczek. U innych - jeszcze spokój. Ale dzisiaj wieczorkiem będe je oglądała i przemyje oczki ciepłą wodą; powinno troszkę pomóc... [quote name='hanacek']Asia- bardzo sliczne maluszky - SUPER PREGUSZKY!!! mam tu problem - niewiem kdie tu emotikony Hanacku - aby miec emotikony, musisz wejsc do "Opcje zaawansowane" i jest tak, jak poprzednio. A dzisiaj pokazę następne fotki - 2 chłopaki-pregusy. Zapraszam! [quote name='Honey']Warto bylo poczekac na zdjecia ;) Slicznota! http://img442.imageshack.us/img442/1463/resizeofimg4522.jpg :loveu: Jeszcze dzisiaj postaram się wstawić następne fotki 2 chlopaków pręgusków. Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 czy maluszki :loveu: maja juz zaklepane domki ? Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Sunia i rudzielec - tak. A co do pozostałych - trwaja rozmowy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 A teraz fotki chłopaka pręguska o imieniu OFI CHILD OF THE Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Ponieważ dzisiaj zawodzi mnie poprawianie postów, to tutaj wpisuję poprawne imię psiaka: OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Cd. OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 A teraz ORI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Mudik Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 ooo to o niego mi chodziło, z facetów mi się najbardziej podoba on, no i dziewczynka:loveu: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 I to wszystkie fotki z tej serii. Przypominam, że maluchy na fotkach mają 4 dni zycia:))... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Mudik napisał(a):ooo to o niego mi chodziło, z facetów mi się najbardziej podoba on, no i dziewczynka:loveu: A mi z pręgusów to bardziej podoba się ten bez kryzy, z plamką na grzbieciku... No i dziewczynka! Pzdr. Quote
hanacek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Preguszky sliczne - pzresliczne- ty pregy czarne - mniam mniam:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='hanacek']Preguszky sliczne - pzresliczne- ty pregy czarne - mniam mniam:loveu::loveu::loveu: Ha, ja tez takie ciemno pregowane lubie! Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dobry Wieczór :) http://img177.imageshack.us/img177/9861/resizeofimg4521.jpg Śliczna kluseczka! Kocham pręguski! :loveu::loveu::loveu: Niech maluszki zdrowo rosną! Pozdrawiamy! :cool3::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 a teraz ile male maja? No wlasnie takie ciemne te preguski ;) Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Małe urodziły się 12.11.2009 r., czyli dzisiaj mają 2 tygodnie i 1 dzień. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Post o takim numerku, musi byc w MOJEJ Galerii!;) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Maluszki są prześliczne, nie przypuszczałabym, ze rudo-białe rodzą się tak ciemne, fajnie patrzeć jak zmieniają kolorki :loveu: Quote
agaciaaa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 http://img101.imageshack.us/img101/5782/resizeofimg4535.jpg te różowe łapeczki :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Maluszki są prześliczne, nie przypuszczałabym, ze rudo-białe rodzą się tak ciemne, fajnie patrzeć jak zmieniają kolorki :loveu: Ja to mam na zywo ... [quote name='Alicja']Ciekawam jak teraz wyglądają ;) Mam foto z wczoraj, ale to wstawianie to obecnie udręka... [quote name='agaciaaa']http://img101.imageshack.us/img101/5782/resizeofimg4535.jpg te różowe łapeczki :loveu: Chyba nie ma na Dogo osoby, która by się nie rozczuliła na widok takich łąpeczek... pzr. Quote
Zuza i Noddy Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja to mam na zywo ... Tylko pozazdrościć ;) Quote
Recommended Posts