Darianna Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Śliczne maleństwa :) Jak Żelka sobie radzi w roli mamy? Quote
Mudik Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ola i Ori jak dobrze pamiętam to moi faworyci:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Korenia']Dziękuje bardzooooooooo Asiu :loveu: i wszystkim, którzy wypełnią ankietkę również :loveu: Nie ma za co. A ja juz wysłałam ankietę. [quote name='deer_1987']http://img177.imageshack.us/img177/9861/resizeofimg4521.jpg Sliczna!! Ale co to ta zaba? bo nie wiem.. To Imageshack. A że logo tego programu jest żaba, to my tak w skrócie (żaba) nazywamy ten program. [quote name='agaciaaa']No tak, zapomniałam o tym, bo ja wstawiam już zmniejszone fotki ;) To ja już dawno smacznie spałam :lol: Przeeesłodkie bąbelki :loveu::loveu: Tak myślałam, że juz śpisz... [quote name='Darianna']Śliczne maleństwa :) Jak Żelka sobie radzi w roli mamy? Żelka jest bardzo dobra Mamcią, dba o maluszki [quote name='Mudik']Ola i Ori jak dobrze pamiętam to moi faworyci:loveu::loveu::loveu: No, sunia to też moja faworytka. [quote name='gosiaja']jakie słodkie maluszki :) Oj, tak. Słodyczki z nich! Pzdr. Quote
Tengusia Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 ale sliczne malusie robaczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bety Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jaki soczysty kolorek - mniam mniam :) http://img177.imageshack.us/img177/9861/resizeofimg4521.jpg Dawaj resztę kluseczek. Pzdr Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='Tengusia']ale sliczne malusie robaczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Gdybyś je wzięła do ręki, to nigdy byś nie powiedziała, że to sa robaczki... [quote name='bety']Jaki soczysty kolorek - mniam mniam :) http://img177.imageshack.us/img177/9861/resizeofimg4521.jpg Dawaj resztę kluseczek. Pzdr Kolorek - zajedwabisty! Ale niestety, żaba na moim kompie nadal nie chce współpracować. Wczorajsze posty z fotkami wstawiłam z netbooka. Dzisiaj będe próbowała z komputera Jacka. Może będzie lepiej, a przede wszystkim szybciej i oczy nie będa tak bolały... Pzdr. Quote
bety Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Asiaczek'] Kolorek - zajedwabisty! Ale niestety, żaba na moim kompie nadal nie chce współpracować. Wczorajsze posty z fotkami wstawiłam z netbooka. Dzisiaj będe próbowała z komputera Jacka. Może będzie lepiej, a przede wszystkim szybciej i oczy nie będa tak bolały... Pzdr. Oj oczęta bolą po dłuższym tu pobycie, moje powoli się przyzwyczajają ale i tak robi sobie przerwy w czytaniu. Ty masz problemy ze zdjęciami, a ja nie mogę edytować, zaczynać nowych tematów i wstawiać emotek - kicha i tyle. Pzdr Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Hihihi,Mogę edytować, mogę zaczynać nowe tematy, bo wczoraj takowy zaczęłam i mogę wstawiać emotki. Edycja - klikam 2 razy, ale z krótkim odstępem. Najpierw coś lata, potem pojawia się chyba ołówek, i wtedy klikam jeszcze raz. Emotki - wchodzę w opcje zaawansowane i tam one sa opukrywane. Jezeli juz to wiesz, to inaczej nie pomogę, sorki... Ale trzeba miec nadzieję, że KIEDYŚ te problemy znikną... Pzdr. Quote
bety Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Hihihi,Mogę edytować, mogę zaczynać nowe tematy, bo wczoraj takowy zaczęłam i mogę wstawiać emotki. Edycja - klikam 2 razy, ale z krótkim odstępem. Najpierw coś lata, potem pojawia się chyba ołówek, i wtedy klikam jeszcze raz. Emotki - wchodzę w opcje zaawansowane i tam one sa opukrywane. Jezeli juz to wiesz, to inaczej nie pomogę, sorki... Ale trzeba miec nadzieję, że KIEDYŚ te problemy znikną... Pzdr. Ja to wiem, tylko u mnie jak robię to co napisałaś to pojawia się biała strona no i opcje zaawansowane wogóle u mnie nie działają. ;( Emotki wstawiam z pamięci kodami - metodą "prób i błędów" Pzdr Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 No to nijak inaczej nie potrafię pomóc. Chyba tylko czas, czas, czas... Pzdr. Quote
Tengusia Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Gdybyś je wzięła do ręki, to nigdy byś nie powiedziała, że to sa robaczki... Pzdr. no kuszaca opcja ale w waszych okolicach bede dopiero na wiosne a wtedy robaczki beda juz duzymi piesami :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Wiesz, mam wrażenie, że ten miot jest jakiś wyjątkowo gruby, duzy itp. Fakt, tatuś to kawałek chłopaka, ale takich pulpetów to nie spodziewałam się... Pzdr. Quote
NATKA Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Śliczności :loveu::loveu::loveu: http://img405.imageshack.us/i/resizeofimg4511.jpg/ http://img177.imageshack.us/i/resizeofimg4521.jpg/ Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Wybrałaś najbardziej rzucające się w oczy kluseczki - sunię pręgowaną i rudego psiaka... Rudy był pierwszy i rzeczywiście jest nagrubszy z miotu, choć miot nalezy do wyrównanych. pzdr. Quote
taxelina Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 te zdjecia co dalas to ile dni mialy na nich`? Quote
AMIŚKA Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Asiaczek']A tak wogóle, to melduję, że JESTEM!!! Do mojej Galerii trafiłam, bo miałam w kompie link do niej, ale nie mam pojecia, jak to będzie z subskrypcjami. A, i jakos dziwnie zachowuje się multicytat... Jest juz troche późno, ja jestem juz zmęczona dniem, to moze dlateog nie wszystko kojarzę... Co do remontu. Jednak fachowcy nie zawiedli... Chyba wszyscy sa tacy sami Jak się palcem nie pokaże i nie dopilnuje, to "nie rozumieją", że trzeba to zrobić. No, jak byscie zareagowali na taki fakt. Obijam drzwi dermą. Wcześniej zamki sa zdjęte. Dla mnie logiczne jest, że aby załozyc zamek na te drzwi z dodatkową dermą, to trzeba jakąś podkładkę zrobić na miejsce, gdzie ten zamek wchodzi we framugę, tak czy nie? No , że juz nie wsponę o fakcie, że potem to trzeba ten zamek sprawdzić, prawda? Hm, jak się zapewne domyślacie, nic z tych rzeczy nie zostało ani pomyślane ani zrobione... I takich kffiatków mam jeszcze kilka w zanadrzu... Dzisiaj myłam łazienkę i przez to, że kafelki były piłowane u mnie w domu, to dopieszczałam łazienkę przez 3 i pół godziny, eh... Ale warto było! Przede mną jeszcze TYLKO duzy pokój, przedpokój i kuchnia. Może do Świąt się wyrobię...? Nic to. Na razie kończę, bo padam. Obiecuję jutro napisac coś mniej chaotycznego i wstawić jakies foteczki. Opisac nowości i inne ciekawe wydarzenia... Dobranocka! Pzdr. OOO witamy poremontowo:multi::multi::multi: i cieszę sie:p że foty maluszków bedą:multi::multi: Ola jest śliczna!!!! one juz duuuże:multi: Quote
pati1033 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 maluchy super :loveu: i bardzo dobrze ze pulpeciki- takie sa najfajniejsze :loveu: Quote
Elitesse Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 bety napisał(a):Ja to wiem, tylko u mnie jak robię to co napisałaś to pojawia się biała strona no i opcje zaawansowane wogóle u mnie nie działają. ;( Pzdr ja tez tak mam - to chyba od przegladarki zalezy wtedy okienko wiadomosci jest mniej wiecej w polowie strony - trzeba ruszac tym paskiem na dole do przewijania ale baaardzo powoli bo jak sie to zrobi szybko to sie nie trafi nie wiem jak to dokladnie wytlumaczyc Quote
Pestka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 http://img405.imageshack.us/i/resizeofimg4511.jpg/ Jejkuu :loveu: Cudne! Quote
dbsst Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wszystko mi się rozjechało u ciebie ale masz piękne małe szczurki Quote
Florka_xyz Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Witaj Asiaczku :) Ale miło znowu widziec Cię na dogo :):):) Maluchy sa cudowne, niech sie chowaja zdrowo i trafia do kochajacych domow i w przyszłosci niech reprezentuja Twoja hodowle!!! Bede trzymac kciuki ;-) Quote
Magda Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jak jak zwykle mam nosa do szczeniorów :) Idę po kawkę i będę sobie umilać czas oglądaniem maluszków. Pozdrawiamy! EDIT: Jakie fajne kolorki tym razem mają! Nie ma już rudych bobasów?:) Quote
agaciaaa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 A jak tam oczka maluchów, otwierają się? ;) Quote
Recommended Posts