Asiaczek Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Anecioreczek'] Zdrowych i Wesołych świąt!!! :):):):) Śliczne zdjęcie! Ale nie widzę Małej Mi...? Rozumiem, że od swojego imienia masz nick na DGM? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 jo-jo napisał(a):Narazie na 2007 planujemy (z tych polskich bo i zagraniczne wojaże nam się gotują:multi: ) Głogów, Katowice, Legionowo i Łódź te 4 na 100% będziemy;-) Uh, nie trafione! głogów, katowice i legionowo - raczej nie. Może Łódź... Nic to, czekam na dalsze info.:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Asiaczek napisał(a):Śliczne zdjęcie! Ale nie widzę Małej Mi...? Rozumiem, że od swojego imienia masz nick na DGM? Pzdr. Mała Mi trzyma sie z Daleka od wspólnych Fotek(z Atosem) Atos chcial ją zjeśc..więc...wspólne zdjęcie nie wchodiz w gre..:P Nie umiałam zrobić takiej kartki światecznej.żeby po wkleiać ich zdjecia tak fayne..dlatego dałam wspólne zdjecie... wybaczcie:-( Tak od Imienia mam Nick na DGM :) Myślałam żeby dać od Imienia Korci.Ale uznałam że bede miała zapewne jeszcze duzo psów.i niechciałam żeby tamte czuły sie pokrzywdzone:lol: :P Nic..ja jade do Bytomia.Po Alfe i Omege :):):):) Wesołych ;* Quote
Asiaczek Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Jasne. Uważaj na drodze i melduj sie po powrocie! A może by tak specjalnie dla Asiaczków - jakieś zdjątko Małej Mi? Tak specjalnie dla nas, co?:modla::modla::modla::modla::modla: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Aaaa, mam jeszcze trochę zdjęć YUMA MONGO A. (dostałam je dzisiaj od Ingi) i dosłownie kilka zdjęć JUST FOR YOU A. (dostałam je nie od Natalii - właścicielki, ale od Petry z Niemiec, również właścicielki basków, ciekawostka, co?). Postaram się je dzisiaj zamieścić... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 dzisaj wkleje napewno zdjecia Małej Mi,Alfy i Omegi :) powrót dobry:) Maluchy zdrowe :D no tylko Alfa..ma coś złapką.. ale podobno sie juz taka urodziła.. Quote
Agasia Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 jo-jo napisał(a):Narazie na 2007 planujemy (z tych polskich bo i zagraniczne wojaże nam się gotują:multi: ) Głogów, Katowice, Legionowo i Łódź te 4 na 100% będziemy;-)Nooo to ja w Lodzi tez licze na spotkanko :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Z tych 4 wymienionych wystaw, to jedynie Łódź ewent. wchodzi w grę. ae to i tak nic pewnego... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Katowice, corocznie wyznaczają piątek jako dzień dla V grupy. A ja w ten dzien pracuję i dla wystawy krajowej nie będę brała urlopu, bo... mi go po prostu szkoda. Już nie wspomnę o tym, że baski z zasady mają wyznaczony ring na lodowisku. A więc zaraz po wejściu na halę, baski po prostu trzęsą się z zimna i żadne porządne wystawienie nie wchodzi w grę. I dlatego katowice nie wchodza w grę. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Jeszcze ciepłe zdjęcia z Wilna (od Ingi, właścicielki JUMA MONGO Asiaczek): Tę panienke to chyba już rozpoznajecie, co? Juma i ja. "Karuzela". "Zjem cię!". JUMA na BIS Juniorów! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 A teraz gość praktycznie od ok. roku wogóle nie widziany w Galerii - JUST FOR YOU Asiaczek (po domowemu Dzastinek): No, i jak Wam się podoba Dżastinek? Bo mnie bardzo!:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Jaka kochana Mordeczka ;* Przystojniaczek :):):) Quote
Asiaczek Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Szkoda tylko, że te 2 zdjęcia dostałam trochę okrężną drogą, pomimo wielokrotnych i solennych obietnic jego właścicielki. Ale nic to. Cieszę się, że wogóle coś mam... Pzdr. Quote
simbik Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Fajny chłopaczek :lol:, ale rzeczywiście zdjęć malutko, trzeba pogonić :mad: . Mnie cały czas Monika z Saxifragi ponagla o nowe foteczki Teufela :roll:... i specjalnie czekać nie musi, ale ja mam bzika na punkcie jego sesji zdjęciowych ;) . Quote
jo-jo Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Asiaczek napisał(a):Uh, nie trafione! głogów, katowice i legionowo - raczej nie. Może Łódź... Nic to, czekam na dalsze info.:lol: Pzdr. Postaram się w takim razie o dalszą rozpiskę ale niestety nie wiem co dalej :shake: , bardzo bym chciała na Europejską pojechać ale nie wiem czy uda się, a taki fajny sędzia jest. Agasia napisał(a):Nooo to ja w Lodzi tez licze na spotkanko :evil_lol: Ależ proszę bardzo my bardzo chętnie:razz: Parokrotnie udało nam się już minąć na wystawach :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Z tych 4 wymienionych wystaw, to jedynie Łódź ewent. wchodzi w grę. ae to i tak nic pewnego... Pzdr. No to czekam na info :razz: Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:szkoda że nie Katowice Alu, odwiedzisz nas przy ringu dogowym?? :multi: :multi: Asiu, jeżeli jutro ni masz już żadnych obowiązków świątecznych to zapraszamy na spacerek 11-12 ;-)))) Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 O, widzę, że większa ilość nas, DGM-aniaków nie śpi... Simbik - ja już prawie cały rok próbuję "pogonić", ale totalny brak reakcji... Sprowadza się to do obiecanek, że tak, że w tym tygodniu itp. A zdjęć jak nie było, tak nie ma. Dziewczyna miała być na Światówce razem z Dżastinkiem; ostrzyłam sobie zęby na sesję zdjęciową, a tu ..... eh, bo zaklnę szpetnie po francusku... Nie było nawet dziekuję (za pomoc w wysłaniu dokumentów), ani przepraszam (za brak obecności na tej wystawie), eh... Ludzi nie zmienisz... Jo-jo - niestety - jutro, a właściwie dzisiaj, mam już zaplanowane inne obowiązki. Służbowe.:lol: Ale wstępnie usiłujemy z koleżankami umówić się na piątek na Polach Mokotowskich, tak ok. 10-11.00. Na razie swój udzial potwierdziła Donya (akitki japońskie całe 2 sztuki) i ja. Zobaczymy, kto jeszcze. Pzdr. Quote
jo-jo Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Asiaczek napisał(a):O, widzę, że większa ilość nas, DGM-aniaków nie śpi... No ja niestety nie moge zasnąć, wczoraj tylko o 4 poszłam spać :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Jo-jo - niestety - jutro, a właściwie dzisiaj, mam już zaplanowane inne obowiązki. Służbowe.:lol: Ehh szkoda nigdy nie możemy trafić na siebie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Jojku - jeszcze "się trafimy". Obiecuję!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Dlaczego prawie nikt nie podziwia ostatnich zdjęć z Wilna + zdjęć Dżastinka, co?! Gdzie te komentarze pełne podziwu lub zawiści?! No, gdzie? Eh, towarzystwo najedzone, objedzone, przejedzone, leżące do góry brzuchem i nie reagujące na nic... I ciesz się, człowieku, Świętami... Jo-jo - jak tam po spacerku? Jakieś zdjęcia będą? Pzdr. Quote
Cerber Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witam kochani, jak tam święta mojają ? :):):):) ja juz na szczęście w domku jestem :multi: :multi: :multi: z Cerberkiem :) Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Czytałam, czytałam. Cieszy nas, że z Cerbusiem już jest OK. Pzdr. Quote
Cerber Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Asiaczek napisał(a):Czytałam, czytałam. Cieszy nas, że z Cerbusiem już jest OK. Pzdr. ale o co chodzi :D? ja ty;lko napisałam, ze wróciłam z Cerberem do domu, i że się cieszę... Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Ja też się cieszę, że wróciłaś. I że łapka Cerbusia i jego niedyspozycja należą już do przeszłości. I o to dokładnie mi chodziło.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts