Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
Narazie na 2007 planujemy (z tych polskich bo i zagraniczne wojaże nam się gotują:multi: ) Głogów, Katowice, Legionowo i Łódź te 4 na 100% będziemy;-)

Uh, nie trafione! głogów, katowice i legionowo - raczej nie. Może Łódź...
Nic to, czekam na dalsze info.:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Śliczne zdjęcie! Ale nie widzę Małej Mi...?

Rozumiem, że od swojego imienia masz nick na DGM?
Pzdr.

Mała Mi trzyma sie z Daleka od wspólnych Fotek(z Atosem)
Atos chcial ją zjeśc..więc...wspólne zdjęcie nie wchodiz w gre..:P
Nie umiałam zrobić takiej kartki światecznej.żeby po wkleiać ich zdjecia tak fayne..dlatego dałam wspólne zdjecie...
wybaczcie:-(

Tak od Imienia mam Nick na DGM :) Myślałam żeby dać od Imienia Korci.Ale uznałam że bede miała zapewne jeszcze duzo psów.i niechciałam żeby tamte czuły sie pokrzywdzone:lol:

:P
Nic..ja jade do Bytomia.Po Alfe i Omege :):):):)

Wesołych ;*

Posted

Jasne. Uważaj na drodze i melduj sie po powrocie!
A może by tak specjalnie dla Asiaczków - jakieś zdjątko Małej Mi? Tak specjalnie dla nas, co?:modla::modla::modla::modla::modla:
Pzdr.

Posted

Aaaa, mam jeszcze trochę zdjęć YUMA MONGO A. (dostałam je dzisiaj od Ingi) i dosłownie kilka zdjęć JUST FOR YOU A. (dostałam je nie od Natalii - właścicielki, ale od Petry z Niemiec, również właścicielki basków, ciekawostka, co?). Postaram się je dzisiaj zamieścić...
Pzdr.

Posted

jo-jo napisał(a):
Narazie na 2007 planujemy (z tych polskich bo i zagraniczne wojaże nam się gotują:multi: ) Głogów, Katowice, Legionowo i Łódź te 4 na 100% będziemy;-)
Nooo to ja w Lodzi tez licze na spotkanko :evil_lol:

Posted

Katowice, corocznie wyznaczają piątek jako dzień dla V grupy. A ja w ten dzien pracuję i dla wystawy krajowej nie będę brała urlopu, bo... mi go po prostu szkoda.
Już nie wspomnę o tym, że baski z zasady mają wyznaczony ring na lodowisku. A więc zaraz po wejściu na halę, baski po prostu trzęsą się z zimna i żadne porządne wystawienie nie wchodzi w grę.
I dlatego katowice nie wchodza w grę.
Pzdr.

Posted

Jeszcze ciepłe zdjęcia z Wilna (od Ingi, właścicielki JUMA MONGO Asiaczek):

Tę panienke to chyba już rozpoznajecie, co?

Juma i ja.

"Karuzela".

"Zjem cię!".

JUMA na BIS Juniorów!

Pzdr.

Posted

A teraz gość praktycznie od ok. roku wogóle nie widziany w Galerii - JUST FOR YOU Asiaczek (po domowemu Dzastinek):

No, i jak Wam się podoba Dżastinek? Bo mnie bardzo!:lol:
Pzdr.

Posted

Szkoda tylko, że te 2 zdjęcia dostałam trochę okrężną drogą, pomimo wielokrotnych i solennych obietnic jego właścicielki. Ale nic to. Cieszę się, że wogóle coś mam...
Pzdr.

Posted

Fajny chłopaczek :lol:, ale rzeczywiście zdjęć malutko, trzeba pogonić :mad: . Mnie cały czas Monika z Saxifragi ponagla o nowe foteczki Teufela :roll:... i specjalnie czekać nie musi, ale ja mam bzika na punkcie jego sesji zdjęciowych ;) .

Posted

Asiaczek napisał(a):
Uh, nie trafione! głogów, katowice i legionowo - raczej nie. Może Łódź...
Nic to, czekam na dalsze info.:lol:
Pzdr.

Postaram się w takim razie o dalszą rozpiskę ale niestety nie wiem co dalej :shake: , bardzo bym chciała na Europejską pojechać ale nie wiem czy uda się, a taki fajny sędzia jest.

Agasia napisał(a):
Nooo to ja w Lodzi tez licze na spotkanko :evil_lol:

Ależ proszę bardzo my bardzo chętnie:razz: Parokrotnie udało nam się już minąć na wystawach :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
Z tych 4 wymienionych wystaw, to jedynie Łódź ewent. wchodzi w grę. ae to i tak nic pewnego...
Pzdr.

No to czekam na info :razz:

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool3:szkoda że nie Katowice

Alu, odwiedzisz nas przy ringu dogowym?? :multi: :multi:

Asiu, jeżeli jutro ni masz już żadnych obowiązków świątecznych to zapraszamy na spacerek 11-12 ;-))))

Posted

O, widzę, że większa ilość nas, DGM-aniaków nie śpi...

Simbik - ja już prawie cały rok próbuję "pogonić", ale totalny brak reakcji... Sprowadza się to do obiecanek, że tak, że w tym tygodniu itp. A zdjęć jak nie było, tak nie ma. Dziewczyna miała być na Światówce razem z Dżastinkiem; ostrzyłam sobie zęby na sesję zdjęciową, a tu ..... eh, bo zaklnę szpetnie po francusku... Nie było nawet dziekuję (za pomoc w wysłaniu dokumentów), ani przepraszam (za brak obecności na tej wystawie), eh... Ludzi nie zmienisz...

Jo-jo
- niestety - jutro, a właściwie dzisiaj, mam już zaplanowane inne obowiązki. Służbowe.:lol:

Ale wstępnie usiłujemy z koleżankami umówić się na piątek na Polach Mokotowskich, tak ok. 10-11.00. Na razie swój udzial potwierdziła Donya (akitki japońskie całe 2 sztuki) i ja. Zobaczymy, kto jeszcze.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, widzę, że większa ilość nas, DGM-aniaków nie śpi...

No ja niestety nie moge zasnąć, wczoraj tylko o 4 poszłam spać :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
Jo-jo - niestety - jutro, a właściwie dzisiaj, mam już zaplanowane inne obowiązki. Służbowe.:lol:

Ehh szkoda nigdy nie możemy trafić na siebie :evil_lol:

Posted

Dlaczego prawie nikt nie podziwia ostatnich zdjęć z Wilna + zdjęć Dżastinka, co?!
Gdzie te komentarze pełne podziwu lub zawiści?! No, gdzie?

Eh, towarzystwo najedzone, objedzone, przejedzone, leżące do góry brzuchem i nie reagujące na nic... I ciesz się, człowieku, Świętami...

Jo-jo - jak tam po spacerku? Jakieś zdjęcia będą?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czytałam, czytałam. Cieszy nas, że z Cerbusiem już jest OK.
Pzdr.

ale o co chodzi :D? ja ty;lko napisałam, ze wróciłam z Cerberem do domu, i że się cieszę...