pati1033 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ja tez wpadlam po kilku dniach (wczesniej nie ogarnialam tej dogomanii- i nadal wkurza mnie to milosiernie, ze kazdego tematu musze szukac na nowo...) i myslalam, ze juz maluszki zobacze... no nic- dalej czekam z niecierpliwoscia Quote
PANGEA Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Jesli nie pojawia sie jakie sopoznienia, to Asia powinna jutro polaczyc sie z siecia :) Quote
sylrwia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Oby tylko zawału nie dostała na te wszystkie zmiany. Quote
bety Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Asi nie ma, ale ja mam dla niej niespodziewajkę. :) Ciekawe czy pozna te baski? :) [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Pzdr Quote
gosiaja Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 a to jest pręgowany brat morastego ?? Quote
bety Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 gosiaja napisał(a):a to jest pręgowany brat morastego ?? Taaaaaaaaak, tylko było ciemno już i takie kiepskie mi wyszły fotki. :( a chłopaki z zaskoczenia wyskoczyły na nas. Pzdr Quote
gosiaja Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 bety napisał(a):Taaaaaaaaak, tylko było ciemno już i takie kiepskie mi wyszły fotki. :( a chłopaki z zaskoczenia wyskoczyły na nas. Pzdr fajne fotki :) Quote
betel Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Czy Asiaczek już uporał się z remontem? Czekam na fotki maluszków i mamy i przesyłam pozdrowienia :) Quote
Bogarka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 "betel" napisał(a):Czekam na fotki maluszków i mamy i przesyłam pozdrowienia Ja tez. Asiaczku gdzie jestes? Quote
taxelina Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Elitesse napisał(a):smutno tak bez Asiaczka :( no wlasnie.. sa nowe prognozy kiedy wejdzie`? bo zaraz to maluchy do domow sie rozjada.. Quote
Frytela Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Kurcze dopiero weszłam na temat asiaczków, ale tak mnie denerwuje to nowe dogo, że odebrało mi ochote przejrzenia kilkudziesięciu stron z nowościami... W każdym razie widze posty o szczeniorach :D Czekam na foteczki! ;) Quote
Kaya Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Frytela nie tylko tobie się odechciało wchodzenia na dogo, ja już nawet nie szukam nowych wątków, ledwie ogarniam subkrybcje Quote
Asiaczek Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Saskja napisał(a):I co Asiaczku, po remoncie będziesz kupować nową kuchenkę (kiedyś o tym "rozmawiałyśmy", pamiętasz?)? Tak, pamiętam,. Będe kupowała, ale to dopiero jakoś na wiosnę, jak nam wymienia kaloryfery... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='betel']Pozdrawiam w ten deszczowo- remontowy dzionek? Asiaczku współczuję, remont to fatalna sprawa, a potem jeszcze trzeba posprzatać. :cool3: STRASZNE. Pozdrówka:loveu: Właśnie jestem na etapie sprzatania. Dzisiaj np. 3,5 godziny myłam, łazienkę po pyle.. Ale jest błysk "od stóp do głów". ... [quote name='deer_1987']Wow spodziewal sie 10 stron do nadrobienia jak to bywa po jednym dniu tutaj a tu cisza w sumie.. Bo wtedy, kiedy to pisałas, to juz u mnie remont az szumiał... [quote name='Czoko']Krzyś wrócił do domu z próby muzycznej na Pradze zdrowy i bez laptopa i bez komórki... cóż lepsze to niż pobyt na OIOM... O, matko... [quote name='Korenia']Asiaczku mam nadzieję, że się nie obrazisz :oops: Bardzo proszę o zagłosowanie na Ulvhedinn w ankciecie dogomanii- pozycja ostatnia: http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/ Magda ma szansę uzyskać pomoc, bardzo dużą pomoc w postaci karmy/żwirku/itp.. Stytuacja Ulvhedinn: Dług u weta - 4 tysiące, a koty dalej w klinice, na intensywnej teraipii(dług wzrósł w ostatnich dniach o prawie 2 tysiące, bo koty były w tragicznym stanie, więc chyba wynosi ponad 6 tysięcy...). W domu 'stado' kociaków, do tego 4 dorosłe (o ile się nie myle - tylko 4). 4 psy - wszystkie chore - łysy Grafi, pogryziony Chester(prawie bez pupy), Kra na wózku, i Piki po drutowaniu kręgosłupa, ok.20 myszy, które ktoś jej podrzucił na wycieraczke i do tego wszystkiego gołąb Ona jest sama, zarabia bardzo malutko, a żwirek to chyba idzie w tonach Do tego nie ma komputera, bo się popsuł... Magda ratuje te chore, brzydkie, stare, kalekie... te, którym nikt nie chce pomóc :-( Dopiero dzisiaj weszłam na DGM, bo dopiero dzisiaj został podłączony komputer. Wczesniej przez ponad 2 tygodnie stał owinięty folia... [quote name='moon_light']a jaki kolor beda mialy nowe sciany? :) I jakie nowe kafle ? b. lubie ogladac przemiany wnętrz, choc sama nie mam do tego ani troche wyczucia :evil_lol: Ściany w małym pokoju będa białe, bo on jest naprawde mały. A kafelki w przedpokoju to taki bezyk. Kolorki są spox. Bo i ja jestem SPOX, szczególnie po dzisiejszym 3,5-godzinnym myciu łazienki.... Pzdr. Quote
agaciaaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Oooo, jest Asiaczek :multi: Witamy :p Quote
Asiaczek Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 A tak wogóle, to melduję, że JESTEM!!! Do mojej Galerii trafiłam, bo miałam w kompie link do niej, ale nie mam pojecia, jak to będzie z subskrypcjami. A, i jakos dziwnie zachowuje się multicytat... Jest juz troche późno, ja jestem juz zmęczona dniem, to moze dlateog nie wszystko kojarzę... Co do remontu. Jednak fachowcy nie zawiedli... Chyba wszyscy sa tacy sami Jak się palcem nie pokaże i nie dopilnuje, to "nie rozumieją", że trzeba to zrobić. No, jak byscie zareagowali na taki fakt. Obijam drzwi dermą. Wcześniej zamki sa zdjęte. Dla mnie logiczne jest, że aby załozyc zamek na te drzwi z dodatkową dermą, to trzeba jakąś podkładkę zrobić na miejsce, gdzie ten zamek wchodzi we framugę, tak czy nie? No , że juz nie wsponę o fakcie, że potem to trzeba ten zamek sprawdzić, prawda? Hm, jak się zapewne domyślacie, nic z tych rzeczy nie zostało ani pomyślane ani zrobione... I takich kffiatków mam jeszcze kilka w zanadrzu... Dzisiaj myłam łazienkę i przez to, że kafelki były piłowane u mnie w domu, to dopieszczałam łazienkę przez 3 i pół godziny, eh... Ale warto było! Przede mną jeszcze TYLKO duzy pokój, przedpokój i kuchnia. Może do Świąt się wyrobię...? Nic to. Na razie kończę, bo padam. Obiecuję jutro napisac coś mniej chaotycznego i wstawić jakies foteczki. Opisac nowości i inne ciekawe wydarzenia... Dobranocka! Pzdr. Quote
sylrwia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 subskrypcje później w miarę chodzą, tylko trzeba z lekka odświerzyć ją wpisując jakiś post w danym temacie to potem są juz normalnie maile na skrzynke. Quote
Asiaczek Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 sylrwia napisał(a):subskrypcje później w miarę chodzą, tylko trzeba z lekka odświerzyć ją wpisując jakiś post w danym temacie to potem są juz normalnie maile na skrzynke. Wiesz, z ciekawością zajrzałam, czy działaja mi subskrypcje i... działają! Miałam tylko problem, bo nakrywają mi się napisy w niektórych miejscach i nie mogłam namierzyc "Panelu uzytkownika". A on się schował na dole... A, a gdzie schowały się emotikonki? Jakas podpowiedź? Ale juz uciekam spać, bo jutro tez mam pracowity dzień! Pzdr. Quote
pati1033 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 nie wiem czy jest inny sposob na odpowiedz z emotikonkami - ja robie tak... jak klikam na odpowiedz i mnie kieruje do tej ramki na dole- to klikam na "opcje zaawansowane" i tam juz mam normalna odpowiedz jak wczesniej byla- ze wszystkimi emotikonkami :loveu::multi: Quote
Darianna Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Witam zapracowanego Asiaczka i czekam na fotki. U mnie dobrych wieści od wczoraj brak, więc tym chętniej obejrzę baskowe maluszki Quote
taxelina Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dlategp chociaz potrzeba remontu to go nie robimy bo za duzy balagan itp.. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 pati1033 napisał(a):nie wiem czy jest inny sposob na odpowiedz z emotikonkami - ja robie tak... jak klikam na odpowiedz i mnie kieruje do tej ramki na dole- to klikam na "opcje zaawansowane" i tam juz mam normalna odpowiedz jak wczesniej byla- ze wszystkimi emotikonkami :loveu::multi: O, dzięki, dobra kobieto! Zaraz wypróbuję...:lol: Darianna napisał(a):Witam zapracowanego Asiaczka i czekam na fotki. U mnie dobrych wieści od wczoraj brak, więc tym chętniej obejrzę baskowe maluszki Rano jadę do Podkowy Lesnej, po powrocie - sklep meblowy. Trzeba zobaczyc komódki do pokoju małego i przedpokoju. Ale popołudnie to mam teoretycznie wolne. Pisze teoretycznie, bo musze zająć się porzedpokojem. Ale powinnam znaleźć czas na wstawienie fotek maluchów.:lol: deer_1987 napisał(a):Dlategp chociaz potrzeba remontu to go nie robimy bo za duzy balagan itp.. Fakt, bajzel jest niezły. Ale dobra strona tego bałaganu, to taka, że jest okazja, aby uporzadkowac lub/i wyrzucić niepotrzebne rzeczy...:evil_lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Asiaczek napisał(a): Fakt, bajzel jest niezły. Ale dobra strona tego bałaganu, to taka, że jest okazja, aby uporzadkowac lub/i wyrzucić niepotrzebne rzeczy...:evil_lol: Pzdr. No w sumie.. Ja sobie z 2 psami nie wyobrazam remontu i wszystko w rozsypce a co dopiero z Twoja banda :D U nas tez kasy brakuje na remnto.. bo jak juz zaczac to pare rzeczy a nie jedna bo wiecej kasy nie ma... Quote
agaciaaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Remont remontem, ale my tu czekamy na wieści baskowe ;) Jak się ma Żelka i maluchy? No i na fotki oczywiście czekamy niecierpliwie, już się nie mogę doczekać jak zobaczę pręguski :loveu: Quote
Recommended Posts