Czoko Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wiem wiem że Asia jest bardzo zajęta ale sprawdzam czy Żelcia nie przystąpiła do rzeczy:lol: Pozdrawiamy Quote
jamnicze Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Asia widać zabiegana, to ja może wstawię zdjęcie mojego Asiaczka :) LOVE IS MY SIDE Asiaczek, czyli Saidi Quote
Honey Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Asiaczku, zostawilas wszystkich w niepewnosci :cool3:, nie wiadomo czy remont czy tez porod trzyma Cie z dala od komputera... Tak czy siak - sciskam kciuki i rowniez niecierpliwie czekam na wiesci! :loveu: Quote
Pestka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/11-49.jpg Ale cudny :loveu: Quote
Saskja Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 A może Asia nie ma dostępu do netu, skoro porozłączała wszystko na czas remontu...:razz: A może Żelka się sypie... :razz: Quote
taxelina Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 No to chociaz wiemy ze wszystkjo ok! Quote
jamnicze Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 dziękujemy agnethka za wieści Asiaczku spokojnie czekamy aż się podłączysz i do nas dołączysz :lol: [quote name='Pestka']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/11-49.jpg Ale cudny :loveu: Cudna, to moja panienka :loveu:, z domu Asiaczkowa oczywiście ;) Quote
anetta Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ale ciężarówka z Zelki :crazyeye: :evil_lol: Jak już bęzie po remoncie to mam nadzieję ze się pochwalisz :cool3: [SIZE="1"]Bardzo mi przykro z powodu śmierci męża:-(:-( Quote
Honey Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 agnethka napisał(a):mam wieści do Asiaczka :razz: 1. remont w pełni - Asiaczek ma wsjo odłączone 2. Żelka jeszcze się nie sypie - za to wlecze brzuchem po podłodze i chce zjadać jedzenie Asiaczkowi z talerza :evil_lol: 3. Asia odezwie się tu do nas jak tylko będzie mogła - możliwe, że w okolicy weekendu lub po weekendzie. ma się dobrze i wszystko u niej jest OK ;) W takim razie musimy uzbroic sie w cierpliwosc i poczekac na fotki - i te Zelkowe i te poremontowe ;) Quote
bety Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 anetta napisał(a):Ale ciężarówka z Zelki :crazyeye: :evil_lol: Ciężarówka to mało powiedziane - widziałam ją wczoraj na własne oczy - wygląda jak hm... pociąg towarowy ;):evil_lol: Za to z Serka już duży chłopak i na dodatek straszny łobuz. :diabloti: Remont u Asi w pełni, a sama Asia zapracowana jak diabli, więc pewnie sobie poczekamy troszkę zanim się tu pojawi. :lol: Pzdr Quote
bety Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Mam kolejne wieści od Asi Dzisiaj w nocy w godzinach 22.00 - 3.30 Żelcia urodziła 4 słodziutkie maluszki chłopaczka rudo-białego dwa chłopaczki pręgowane sunię pręgowaną GRATULACJE DLA RODZICÓW MALUSZKÓW I DLA ASI !!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pzdr Quote
Błyskotka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców i dla Asi :multi::multi::multi:. Quote
Mudik Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 WOW!!!!! Aż 3 pręguski , super wiadomość!!!!!! Niech się zdrowo maluszki chowaja!!!:loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Honey Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Asiaczku - GRATULACJE! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Elitesse Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='bety']Mam kolejne wieści od Asi Dzisiaj w nocy w godzinach 22.00 - 3.30 Żelcia urodziła 4 słodziutkie maluszki chłopaczka rudo-białego dwa chłopaczki pręgowane sunię pręgowaną :cunao:GRATULUJE !! :cunao: niech maluchy zdrowo rosna, niech znajda wspanialych wlascicieli i niech na ringach zgarniaja wszystko co sie da :sweetCyb::sweetCyb: Quote
AMIŚKA Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dzisiaj w nocy w godzinach 22.00 - 3.30 Żelcia urodziła 4 słodziutkie maluszki chłopaczka rudo-białego dwa chłopaczki pręgowane sunię pręgowaną GRATULACJE ASIACZKU :Rose::Rose: I WYMIZIAJ ŻELKĘ CHŁOPAKÓW I JEDYNACZKĘ /pręgowaną!!!!-a mówiłas,że raczej nie będzie pręgowanych:-D:-D/ Quote
Darianna Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 wspaniale!!! Gratulujemy potomstwa, a zwłaszcza pręgusków :D Quote
betel Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No, Asiaczu doczekałaś się pręgusków!!!! A tego jednego rudo-białego już chyba Żelce wybaczysz:evil_lol: Gratulacje:loveu: Quote
agaciaaa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Gratulacje!!! A jednak są pręguski, i to aż trzy! :loveu: Nie mogę się doczekać fotek :loveu: Quote
Buszki Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Gratulacje dla Żelci!!! Znowu chłopaczarski miot :crazyeye:.Dobrze, że chociaż jedna dziewczynka się trafiła-będzie miał kto chłopakami rządzić :cool3:. Quote
Recommended Posts