Bogarka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Juz napisałam w galerii Hadara co było na agility, znowu ktos miał aparat, ale nie wiem, kiedy sie pojawia fotki na stronie. Quote
Frytela Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Rąk nie czuję, nóg nie czuję, a musze jechać do Złotych Tarasów, aby kupić poduszkę elektryczną. Zeszłoroczne nie nadają się już do uzytku - wypierniczyłam je obie... A dlaczego jestem taka zmęczona? Ano bo wtaszczyłam na I piętro: 2x30 kg Ceresitu 9 opakowań kafelków 2x15 litrów farby 3x1,5 litra farby i inne jakies duperele, niezbędne do remontu... Szczególnie ten cholerny Ceresit dał mi się we znaki.:angryy:.. Nic to. Lecę. Bo jak mi się żelka rozsypie wczesniej, to musze byc przygotwana. A od poniedziałku, od godz. 9.00 - ruszamy z remontem! Pzdr. Znam ten ból ;) Rodzice mają firmę budowlaną, wiec wiem co to znaczy tachać takie ciężary ;) Seruś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A ja mam dość wszystkiego... dzisiaj musze psa wyprac, spakowac wszystko, oczyscic aparat + zgrac zdjecia na plyty dla kilku osób, zrobić poster na temat tego jak środowisku szkodzi (w moim wypadku) wyrzucony stary grzejnik elektryczny, ale ja na ten temat nic nie wiem, a to na konkurs :crazyeye:; Jeszcze poumawiać się ze wszystkimi co albo ich zabieram albo psy biorę na wystawe. Padam :placz::evil_lol: Ah i przepisac zeszyt, bo od 2 tygodni go niose a przez wyjazdy mam duże zaległości w notatkach.. xD Quote
Honey Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Asiaczek napisał(a): Wybrana fotka tez super! Kondycje to ja mam, tylko dlaczego nie mogę schuść...?:diabloti: Pzdr. Ha, gdybym to ja wiedziala, to jak szczypiorek chuda bym byla! :evil_lol: Quote
Mudik Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Frytela napisał(a):Znam ten ból ;) Rodzice mają firmę budowlaną, wiec wiem co to znaczy tachać takie ciężary ;) Seruś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A ja mam dość wszystkiego... dzisiaj musze psa wyprac, spakowac wszystko, oczyscic aparat + zgrac zdjecia na plyty dla kilku osób, zrobić poster na temat tego jak środowisku szkodzi (w moim wypadku) wyrzucony stary grzejnik elektryczny, ale ja na ten temat nic nie wiem, a to na konkurs :crazyeye:; Jeszcze poumawiać się ze wszystkimi co albo ich zabieram albo psy biorę na wystawe. Padam :placz::evil_lol: Ah i przepisac zeszyt, bo od 2 tygodni go niose a przez wyjazdy mam duże zaległości w notatkach.. xD Nie zazdroszczę:shake::shake::shake:, biedulka uroki szkoły łączonej z pasja wystaw/zawodów itp. Quote
dzasta Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witaj Asiaczku i oszczędzaj się Kobieto!!! Quote
Frytela Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Mudik napisał(a):Nie zazdroszczę:shake::shake::shake:, biedulka uroki szkoły łączonej z pasja wystaw/zawodów itp. Jeszcze jeden rok... A potem studia :roll::roll: Quote
Buszki Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Bogarka napisał(a):W tym słoiku były rolmopsy? Nieee...:evil_lol: Quote
gosiaja Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Buszki']A może zagadka? Kto wie co Buszi chce? Imageshack - resizeofbuszi012 paluszka ?? Quote
Buszki Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Paluszka nie chce...:evil_lol: Swojego odbicia też nie podziwia...:evil_lol: Zgadujcie,zgadujcie!Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? Quote
Korenia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Buszki napisał(a):Paluszka nie chce...:evil_lol: Swojego odbicia też nie podziwia...:evil_lol: Zgadujcie,zgadujcie!Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? Ja wiem, ja wiem :multi: Ona czyta ulotkę zamieszczoną na słoiku!! :multi: Co wygrałam :evil_lol:? Quote
Bogarka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cos jest ZA tym słoikiem, zego my nie widzimy? Quote
Asiaczek Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Vectra napisał(a):trzymaj zatem podwójnie , bo i Dzasty Bercia , też się szołuje !!! Pewnie, że będę trzymac podwójnie! Nie ma inngo wyjścia.:lol: Bogarka napisał(a):Juz napisałam w galerii Hadara co było na agility, znowu ktos miał aparat, ale nie wiem, kiedy sie pojawia fotki na stronie. Aj, to tak jest liczyć na kogoś innego jezei chodzi o robienie fotek... Frytela napisał(a):Znam ten ból ;) Rodzice mają firmę budowlaną, wiec wiem co to znaczy tachać takie ciężary ;) Seruś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A ja mam dość wszystkiego... dzisiaj musze psa wyprac, spakowac wszystko, oczyscic aparat + zgrac zdjecia na plyty dla kilku osób, zrobić poster na temat tego jak środowisku szkodzi (w moim wypadku) wyrzucony stary grzejnik elektryczny, ale ja na ten temat nic nie wiem, a to na konkurs :crazyeye:; Jeszcze poumawiać się ze wszystkimi co albo ich zabieram albo psy biorę na wystawe. Padam :placz::evil_lol: Ah i przepisac zeszyt, bo od 2 tygodni go niose a przez wyjazdy mam duże zaległości w notatkach.. xD Hohoho, ciężko będzie, no, ale to sa Twoje zaległości... Trzeba było, Frytelko Kochana, robić wsio systematycznie! Honey napisał(a):Ha, gdybym to ja wiedziala, to jak szczypiorek chuda bym byla! :evil_lol: No właśnie.... dzasta napisał(a):Witaj Asiaczku i oszczędzaj się Kobieto!!! Nie mogę! Bo jak nie mam nic do roboty, to zaczynam myśleć o J. ["] Muszę się czymś zająć. Teraz jest remont, ale co potem? Frytela napisał(a):Jeszcze jeden rok... A potem studia :roll::roll: I co? Będzie tak samo z zaległościami...:evil_lol: Buszki napisał(a):A może zagadka? Kto wie co Buszi chce? W słoiczku były chyba pieczareczki. I - tak jak Matagi - stawiam na pieczarkę w occie.:lol: Pzdr. Quote
Bogarka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Aj, to tak jest liczyć na kogoś innego jezei chodzi o robienie fotek Na agility i wystawie nie mge robic fotek jak jest ze mna Hadar Quote
Frytela Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Asiaczek napisał(a): Hohoho, ciężko będzie, no, ale to sa Twoje zaległości... Trzeba było, Frytelko Kochana, robić wsio systematycznie! Starałam się ale nie wyszło. Czasu już na nic nie mam nawet na porządne spacery z psiakami.. :roll: Asiaczek napisał(a): I co? Będzie tak samo z zaległościami...:evil_lol: Pzdr. Nie będzie bo prawdopodobnie wystawy przestane tak odwiedzac :evil_lol: Quote
Buszki Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 W słoiku były pieczarki-to fakt,ale to Bogarka ma rację :multi:.Buszi patrzy na to co ZA słoikiem,a tam znajduje się kotlecik.Buszi kocha kotleciki,a wredny pańcio nie podzielił się :mad: :placz:. Quote
Buszki Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Korenia napisał(a):Ja wiem, ja wiem :multi: Ona czyta ulotkę zamieszczoną na słoiku!! :multi: Co wygrałam :evil_lol:? Ulotkę wcześniej przeczytała i chyba ten ocet w składzie ją zniechęcił :evil_lol:. Quote
shirkan Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witam Asiu:lol: Serek coraz piękniejszy a ruch to on ma jak koń arabski:loveu:. Nie mogę się doczekać jak go wymiziam osobiście. A teraz uciekam szykować siebie i Demiśkę na jutrzejszy Poznań. Quote
NATKA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Asiaczek']Rąk nie czuję, nóg nie czuję, a musze jechać do Złotych Tarasów, aby kupić poduszkę elektryczną. Zeszłoroczne nie nadają się już do uzytku - wypierniczyłam je obie... A dlaczego jestem taka zmęczona? Ano bo wtaszczyłam na I piętro: 2x30 kg Ceresitu 9 opakowań kafelków 2x15 litrów farby 3x1,5 litra farby i inne jakies duperele, niezbędne do remontu... Szczególnie ten cholerny Ceresit dał mi się we znaki.:angryy:.. Nic to. Lecę. Bo jak mi się żelka rozsypie wczesniej, to musze byc przygotwana. A od poniedziałku, od godz. 9.00 - ruszamy z remontem! Pzdr. Ło kurka jak Ty dałaś rade z tym wszystkim :crazyeye: Dać buzi pani czy nie dać oto jest pytanie :loveu: VPX.pl - hosting obrazków, zdjęć i fotek Quote
Biutka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Asiaczek napisał(a): Tak wybieramy się, a co Tez będziesz? My będziemy całą ekipą, jak mi się uda to wskoczę do was na ring i porobię parę fotek :razz::multi: Quote
Saskja Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Asiaczku, hau hau, odszczekuję - tamta szarlotka z budyniem okazała się pyszna, ale dopiero na drugi dzień (poniewaz budyń musiał wystygnąć i stężeć, a ja piekłam ją wieczorem). Tak więc zwracam honor nieznanemu Asieczkowi. Natomiast Twój przepis - dawaj koniecznie, bardzo chętnie, ja każdą szarlotkę wypróbowuję z ogromnym zapałem :lol: Quote
Asiaczek Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='shirkan']Witam Asiu:lol: Serek coraz piękniejszy a ruch to on ma jak koń arabski:loveu:. Nie mogę się doczekać jak go wymiziam osobiście. A teraz uciekam szykować siebie i Demiśkę na jutrzejszy Poznań. Może uda się z styczniu...? [quote name='NATKA']Ło kurka jak Ty dałaś rade z tym wszystkim :crazyeye: Dać buzi pani czy nie dać oto jest pytanie :loveu: VPX.pl - hosting obrazków, zdjęć i fotek To proste. Weszłam 15 razy na I piętro i zakupy wtachane! [quote name='Biutka']My będziemy całą ekipą, jak mi się uda to wskoczę do was na ring i porobię parę fotek :razz::multi: [quote name='Saskja']Asiaczku, hau hau, odszczekuję - tamta szarlotka z budyniem okazała się pyszna, ale dopiero na drugi dzień (poniewaz budyń musiał wystygnąć i stężeć, a ja piekłam ją wieczorem). Tak więc zwracam honor nieznanemu Asieczkowi. Natomiast Twój przepis - dawaj koniecznie, bardzo chętnie, ja każdą szarlotkę wypróbowuję z ogromnym zapałem :lol: OK. Dam przepis na szarlotkę albo dzisiaj albo jutro. Nie wiem, jak się wyrobię z wolnym czasem. Dzisiaj szykuję mały po,ój do malowania. Malowanie tez zaczyna sie jutro:diabloti:... Pzdr. Quote
Recommended Posts