Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rąk nie czuję, nóg nie czuję, a musze jechać do Złotych Tarasów, aby kupić poduszkę elektryczną. Zeszłoroczne nie nadają się już do uzytku - wypierniczyłam je obie...

A dlaczego jestem taka zmęczona? Ano bo wtaszczyłam na I piętro:
2x30 kg Ceresitu
9 opakowań kafelków
2x15 litrów farby
3x1,5 litra farby
i inne jakies duperele, niezbędne do remontu...
Szczególnie ten cholerny Ceresit dał mi się we znaki.:angryy:..

Nic to. Lecę. Bo jak mi się żelka rozsypie wczesniej, to musze byc przygotwana. A od poniedziałku, od godz. 9.00 - ruszamy z remontem!

Pzdr.

Znam ten ból ;) Rodzice mają firmę budowlaną, wiec wiem co to znaczy tachać takie ciężary ;)

Seruś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A ja mam dość wszystkiego... dzisiaj musze psa wyprac, spakowac wszystko, oczyscic aparat + zgrac zdjecia na plyty dla kilku osób, zrobić poster na temat tego jak środowisku szkodzi (w moim wypadku) wyrzucony stary grzejnik elektryczny, ale ja na ten temat nic nie wiem, a to na konkurs :crazyeye:; Jeszcze poumawiać się ze wszystkimi co albo ich zabieram albo psy biorę na wystawe. Padam :placz::evil_lol:

Ah i przepisac zeszyt, bo od 2 tygodni go niose a przez wyjazdy mam duże zaległości w notatkach.. xD

Posted

Asiaczek napisał(a):

Wybrana fotka tez super!
Kondycje to ja mam, tylko dlaczego nie mogę schuść...?:diabloti:
Pzdr.

Ha, gdybym to ja wiedziala, to jak szczypiorek chuda bym byla! :evil_lol:

Posted

Frytela napisał(a):
Znam ten ból ;) Rodzice mają firmę budowlaną, wiec wiem co to znaczy tachać takie ciężary ;)

A ja mam dość wszystkiego... dzisiaj musze psa wyprac, spakowac wszystko, oczyscic aparat + zgrac zdjecia na plyty dla kilku osób, zrobić poster na temat tego jak środowisku szkodzi (w moim wypadku) wyrzucony stary grzejnik elektryczny, ale ja na ten temat nic nie wiem, a to na konkurs :crazyeye:; Jeszcze poumawiać się ze wszystkimi co albo ich zabieram albo psy biorę na wystawe. Padam :placz::evil_lol:

Ah i przepisac zeszyt, bo od 2 tygodni go niose a przez wyjazdy mam duże zaległości w notatkach.. xD

Nie zazdroszczę:shake::shake::shake:, biedulka uroki szkoły łączonej z pasja wystaw/zawodów itp.

Posted

Buszki napisał(a):
Paluszka nie chce...:evil_lol:
Swojego odbicia też nie podziwia...:evil_lol:
Zgadujcie,zgadujcie!Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?

Ja wiem, ja wiem :multi:
Ona czyta ulotkę zamieszczoną na słoiku!! :multi:
Co wygrałam :evil_lol:?

Posted

Vectra napisał(a):
trzymaj zatem podwójnie , bo i Dzasty Bercia , też się szołuje !!!

Pewnie, że będę trzymac podwójnie! Nie ma inngo wyjścia.:lol:

Bogarka napisał(a):
Juz napisałam w galerii Hadara co było na agility, znowu ktos miał aparat, ale nie wiem, kiedy sie pojawia fotki na stronie.

Aj, to tak jest liczyć na kogoś innego jezei chodzi o robienie fotek...

Frytela napisał(a):

Hohoho, ciężko będzie, no, ale to sa Twoje zaległości... Trzeba było, Frytelko Kochana, robić wsio systematycznie!

Honey napisał(a):
Ha, gdybym to ja wiedziala, to jak szczypiorek chuda bym byla! :evil_lol:

No właśnie....

dzasta napisał(a):
Witaj Asiaczku i oszczędzaj się Kobieto!!!

Nie mogę! Bo jak nie mam nic do roboty, to zaczynam myśleć o J. ["]
Muszę się czymś zająć. Teraz jest remont, ale co potem?

Frytela napisał(a):
Jeszcze jeden rok...
A potem studia :roll::roll:

I co? Będzie tak samo z zaległościami...:evil_lol:

Buszki napisał(a):
A może zagadka?
Kto wie co Buszi chce?

W słoiczku były chyba pieczareczki. I - tak jak Matagi - stawiam na pieczarkę w occie.:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Hohoho, ciężko będzie, no, ale to sa Twoje zaległości... Trzeba było, Frytelko Kochana, robić wsio systematycznie!

Starałam się ale nie wyszło. Czasu już na nic nie mam nawet na porządne spacery z psiakami.. :roll:

Asiaczek napisał(a):

I co? Będzie tak samo z zaległościami...:evil_lol:

Pzdr.

Nie będzie bo prawdopodobnie wystawy przestane tak odwiedzac :evil_lol:

Posted

W słoiku były pieczarki-to fakt,ale to Bogarka ma rację :multi:.Buszi patrzy na to co ZA słoikiem,a tam znajduje się kotlecik.Buszi kocha kotleciki,a wredny pańcio nie podzielił się :mad: :placz:.

Posted

Korenia napisał(a):
Ja wiem, ja wiem :multi:
Ona czyta ulotkę zamieszczoną na słoiku!! :multi:
Co wygrałam :evil_lol:?

Ulotkę wcześniej przeczytała i chyba ten ocet w składzie ją zniechęcił :evil_lol:.

Posted

Witam Asiu:lol:
Serek coraz piękniejszy a ruch to on ma jak koń arabski:loveu:.
Nie mogę się doczekać jak go wymiziam osobiście.
A teraz uciekam szykować siebie i Demiśkę na jutrzejszy Poznań.

Posted

[quote name='Asiaczek']Rąk nie czuję, nóg nie czuję, a musze jechać do Złotych Tarasów, aby kupić poduszkę elektryczną. Zeszłoroczne nie nadają się już do uzytku - wypierniczyłam je obie...

A dlaczego jestem taka zmęczona? Ano bo wtaszczyłam na I piętro:
2x30 kg Ceresitu
9 opakowań kafelków
2x15 litrów farby
3x1,5 litra farby
i inne jakies duperele, niezbędne do remontu...
Szczególnie ten cholerny Ceresit dał mi się we znaki.:angryy:..

Nic to. Lecę. Bo jak mi się żelka rozsypie wczesniej, to musze byc przygotwana. A od poniedziałku, od godz. 9.00 - ruszamy z remontem!

Pzdr.

Ło kurka jak Ty dałaś rade z tym wszystkim :crazyeye:

Dać buzi pani czy nie dać oto jest pytanie :loveu:
VPX.pl - hosting obrazków, zdjęć i fotek

Posted

Asiaczek napisał(a):

Tak wybieramy się, a co Tez będziesz?

My będziemy całą ekipą, jak mi się uda to wskoczę do was na ring i porobię parę fotek :razz::multi:

Posted

Asiaczku, hau hau, odszczekuję - tamta szarlotka z budyniem okazała się pyszna, ale dopiero na drugi dzień (poniewaz budyń musiał wystygnąć i stężeć, a ja piekłam ją wieczorem). Tak więc zwracam honor nieznanemu Asieczkowi.
Natomiast Twój przepis - dawaj koniecznie, bardzo chętnie, ja każdą szarlotkę wypróbowuję z ogromnym zapałem :lol:

Posted

[quote name='shirkan']Witam Asiu:lol:
Serek coraz piękniejszy a ruch to on ma jak koń arabski:loveu:.
Nie mogę się doczekać jak go wymiziam osobiście.
A teraz uciekam szykować siebie i Demiśkę na jutrzejszy Poznań.
Może uda się z styczniu...?

[quote name='NATKA']Ło kurka jak Ty dałaś rade z tym wszystkim :crazyeye:
Dać buzi pani czy nie dać oto jest pytanie :loveu:
VPX.pl - hosting obrazków, zdjęć i fotek
To proste. Weszłam 15 razy na I piętro i zakupy wtachane!

[quote name='Biutka']My będziemy całą ekipą, jak mi się uda to wskoczę do was na ring i porobię parę fotek :razz::multi:

[quote name='Saskja']Asiaczku, hau hau, odszczekuję - tamta szarlotka z budyniem okazała się pyszna, ale dopiero na drugi dzień (poniewaz budyń musiał wystygnąć i stężeć, a ja piekłam ją wieczorem). Tak więc zwracam honor nieznanemu Asieczkowi.
Natomiast Twój przepis - dawaj koniecznie, bardzo chętnie, ja każdą szarlotkę wypróbowuję z ogromnym zapałem :lol:
OK. Dam przepis na szarlotkę albo dzisiaj albo jutro. Nie wiem, jak się wyrobię z wolnym czasem. Dzisiaj szykuję mały po,ój do malowania. Malowanie tez zaczyna sie jutro:diabloti:...

Pzdr.