Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Anecioreczek napisał(a):
a ja dzisaj zrobiłam pyszny serniczek:facelick:
na wigilie klasową:lol:
ze mnie kucharka:roll:
:lol:
całą klase otruje xD

Otruć, to ich pewnie nie otrujesz. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że wyszedł "taki niedobry serniczek". Chętnie bym spróbowała, choc kawałeczek...
Pzdr.

Posted

Ewelina - dziękujemy i tego samego życzymy!:lol:

Ja za chwilę napiszę takie moje życzenia, od serca dla moich starych i nowych i całkiem nieznanych (jeszcze) przyjaciół z DGM. Za chwilę.
Pzdr.

Posted

No to teraz ja.

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie spokój, ciepło i radość, a każda chwila Świąt Bożego Narodzenia niech zyje w naszej pamięci do nastepnego Roku.

Niech spełnią się wszystkie marzenia, a w trudnych momentach niech pojawia się ktoś, kto pomoże wznieść się w górę ponad to wszystko, co przyziemne.

Stary Rok mówi nam wszystkim do widzenia, więc postarajmy się zapomnieć o tych wszystkich smutnych i złych chwilach, które mineły. Wejdźmy w Nowy Rok zabierając ze sobą tylko to, co było najcudowniejsze i warte zapamiętania.

Tego życzy Wam, Drodzy Dogomaniacy, cała grupa Asiaczków.

:tree1::x-mas::x-mas::tree1::x-mas::x-mas::tree1::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::tree1::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Żelka + ciasto...

:mad: To po prostu znęcanie nad zwierzętami :angryy: powinno się zgłosić odpowiednim osobom:diabloti: :eviltong:

Życzenia super:loveu: Dzieki;)

Posted

[quote name='mamabazyla']

Hej Asiaczki, wileńscy zdobywcy !!!! Przy okazji Świąt życzę Wam wszystkiego naj naj naj !!!!

Oooo, jest tutaj Ktoś, kto jeszcze pamięta o sukcesach w Wilnie...
A ja myślałam, że Święta i przygotowania do nich przyćmiły ostatnie wystawy i nasze zakończenie sezonu A tak nawiasem mówiąc, to wielu moich znajomych i przyjaciół właśnie wystawą w Wilnie zakończyło sezon. I to jak najbardziej udanie!!!

Mamabazyla - Wam też wszystkie naj, naj, naj... Zawsze w
jakieś życzenie się trafi, prawda?:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Żelka + ciasto...

Witaj Asiu!!:multi:

Jeszcze raz Gratulujemy, i Bardzo Dziękujemy za życzenia ;-))

Widze że Żelka próbuje mnie zachęcić do ciasta i chyba następnym razem jak sie zobaczymy to już ni będę mogła odmówić :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dosięgnę:razz: ...nie dosięgnę :shake:

Tak dokładnie było!!! Rączka Żelki stawała się coraz dłuuuuuższa i dłuuuuższa i dłuuuuższa, ale i tak nic z tego. Paniusia specjalnie połozyła foremkę z ciastem tak daleko. Oj, niedobra, Ty, niedobra!:evil_lol:
Pzdr.

Posted

jo-jo napisał(a):
Witaj Asiu!!:multi:

Jeszcze raz Gratulujemy, i Bardzo Dziękujemy za życzenia ;-))

Widze że Żelka próbuje mnie zachęcić do ciasta i chyba następnym razem jak sie zobaczymy to już ni będę mogła odmówić :evil_lol:

Trzymam za słowo!
Tylko napisz, kiedy i gdzie będzie ten następny raz, to specjalnie się postaram!:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Trzymam za słowo!
Tylko napisz, kiedy i gdzie będzie ten następny raz, to specjalnie się postaram!:lol:
Pzdr.

Narazie na 2007 planujemy (z tych polskich bo i zagraniczne wojaże nam się gotują:multi: ) Głogów, Katowice, Legionowo i Łódź te 4 na 100% będziemy;-)