Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']No to zaczynam wstawianie przez program VPX.
[/QUOTE]
Niee :-( ja nie widzę tych zdjęć... u Vectry też od x czzasu żadnego nie widziałam. Teraz już wiem, że to kwestia tego programu..

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Korenia']Niee :-( ja nie widzę tych zdjęć... u Vectry też od x czzasu żadnego nie widziałam. Teraz już wiem, że to kwestia tego programu..[/QUOTE]
A ja u V. widzę fotki i nie mam żadnego w tym problemu. A u siebie to nawet jeszcze raz cofnęłam się do str. 2708 i... fotki sa!
Może to nie wina programu ale przeglądarki...?

[quote name='Elitesse']w niedziele nie bylo tanca ;)[/QUOTE]
A, jasne. Święto.
Dzięki. Nie skojarzyłam...

Pzdr.

Posted

Jakoś wczorajsze 35 fotek nie wzbudziły wiekszego zainteresowania. Ciekawe dlaczego...
Może dzisiejsze coś zmienią?

Zaczynamy.
Fotki sa z ostatniej wizyty Vectry u nas.

Cdn.
Pzdr.

Posted

Cd.
I ostatnie 2 fotki. Widze, że tez jakoś bez entuzjazmu zostały przyjęte...:diabloti::cool1:

I to wsio.
Tak właśnie wygląda Vectra "w oblężeniu" baskowym...:lol:

Pzdr.

Posted

Rewelacja , kradnę wszystkie :diabloti: co prawda mam dwie ręce , ale na 4 psach wyćwiczone , a baski mniejsze niż moje , więc starczyło dla wszystkich :evil_lol:

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Vectra opanowana przez baskowe stadko :evil_lol:[/QUOTE]
Oblężona do cna!:diabloti:

[quote name='Darianna']ha, ale oblężenie! Nawet brzuchata Żelka zrobiła szturm ;) Ewci rąk do głaskania nie brakowało? I gdzie koty? ;)[/QUOTE]
Tak. Brzuchatka co prawda wyraźnie oszczędzała siły w dopchaniu się do Cioci V, ale przynajmniej na jedną fotkę się załapała...:evil_lol:
A koty to są "na pokojach". A te fotki to były robione w kuchni.

[quote name='Vectra']Rewelacja , kradnę wszystkie :diabloti: co prawda mam dwie ręce , ale na 4 psach wyćwiczone , a baski mniejsze niż moje , więc starczyło dla wszystkich :evil_lol:[/QUOTE]
Zgadza się. Między psami nie było żadnych swarów o pieszczochy. Ciocia V. dzieliła swoje łapki sprawiedliwie.:lol:
A kradnij!
Mam je przekopiować do Twojej Galerii, czy zrobisz to sama?

Pzdr.

Posted

No i tak dodam , że lubię takie stadka psów , bo mimo że one w sumie takie same .. to jednak każde ma inny charakterek ;)
Żelka też pchała swój gruby brzuch na kolana , była chwila , że leżała jak materac na moich kolanach , a Erka i Jazz na niej , no i Ryszard mówiący GENIUSZ ,Fela nieśmiało , ale również dołączyła do imprezowiczów - naj bardziej wierna była mi Erka :D

Od lewej Fela , Erka i Ryszard
http://img2.vpx.pl/up/20091103/resize_of_img_4312.jpg

HA umiem je odróżniać :multi:

tu też mogę napisać , luźno stojąca to Hipcia , pół psa od tyłu to Fela , na samej górze Erka , pod nią Żelka , śpiewający Rysio i za nim Dzezik :diabloti:

tu właśnie uchwycone , jak mówi

http://img2.vpx.pl/up/20091103/resize_of_img_4303jpga.jpg

i oczywiście MISTRZ w wywalaniu się kołami do góry ..

Erka próbowała imprezowiczów z moich kolan pogonić , ale ciocia V przejęła przywództwo w stadzie :cooldevi:

Koty były w pokoju , nie martwcie się , też zostały wypieszczone :diabloti: dalej potwierdzam , że persy to bardzo wyrozumiałe i spokojne stworzenia , mój nieżyjący kot , to by mi z twarzy zrobił spaghetti za takie mizianie :evil_lol:

Posted

[quote name='dzasta']http://img2.vpx.pl/up/20091103/resize_of_img_4312.jpg
Jaka minka hahaha
Super fotki :D Bardzo mi się podobają :loveu:
Żałuj, że nie mogłaś byc z nami!

[quote name='Błyskotka']Super sesja :). Widać że wizyta była bardzo udana :).
Bardzo, bardzo udana!

[quote name='deer_1987']Mnie tu jeszcze nie bylo dzis wiec nie moglam komentowac :D
Ale widze ze obsiadly ja basenji :D
Zaanektowały jej ręce i nogi....

[quote name='Vectra']No i tak dodam , że lubię takie stadka psów , bo mimo że one w sumie takie same .. to jednak każde ma inny charakterek ;)
Żelka też pchała swój gruby brzuch na kolana , była chwila , że leżała jak materac na moich kolanach , a Erka i Jazz na niej , no i Ryszard mówiący GENIUSZ ,Fela nieśmiało , ale również dołączyła do imprezowiczów - naj bardziej wierna była mi Erka :D
Od lewej Fela , Erka i Ryszard
http://img2.vpx.pl/up/20091103/resize_of_img_4312.jpg
HA umiem je odróżniać :multi:
tu też mogę napisać , luźno stojąca to Hipcia , pół psa od tyłu to Fela , na samej górze Erka , pod nią Żelka , śpiewający Rysio i za nim Dzezik :diabloti:
tu właśnie uchwycone , jak mówi
http://img2.vpx.pl/up/20091103/resize_of_img_4303jpga.jpg
i oczywiście MISTRZ w wywalaniu się kołami do góry ..
Erka próbowała imprezowiczów z moich kolan pogonić , ale ciocia V przejęła przywództwo w stadzie :cooldevi:
Koty były w pokoju , nie martwcie się , też zostały wypieszczone :diabloti: dalej potwierdzam , że persy to bardzo wyrozumiałe i spokojne stworzenia , mój nieżyjący kot , to by mi z twarzy zrobił spaghetti za takie mizianie :evil_lol:
Czyja coś mam dodac do tych komentarzy?NIC.:lol:

Pzdr.