Bogarka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Słodka minka :) http://img519.imageshack.us/img519/3619/img4261.jpg Quote
Tengusia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 przyszlam powiedziec dzien dobry w ten piekny sloneczny dzionek :grins: dla twojego meza Quote
Kaya Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Asiaczek']A mnie się wydaje, ze on nic nie rośnie...:cool1:[/QUOTE] Może dlatego że żadko ostatnio zaglądam i widze go co jakiś czas ;) Quote
NATKA Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Serek morderca :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Imageshack - img4265z Portrecik :loveu: Imageshack - img4293 Quote
Asiaczek Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Raz, dwa, trzy, próba mikrofonu...;) Sajdi - w Sopocie. Pzdr. Quote
C&B Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ma figurę jak na panienkę przystało :loveu: Quote
gosiaja Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 świetne są te zdjęcia z pół cieniami :) Quote
Asiaczek Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Bogarka']Słodka minka :) http://img519.imageshack.us/img519/3619/img4261.jpg Serek jest mistrzem w robieniu min... [quote name='Tengusia']przyszlam powiedziec dzien dobry w ten piekny sloneczny dzionek :grins: dla twojego meza Dziękuję, Koffana... [quote name='Kaya']Może dlatego że żadko ostatnio zaglądam i widze go co jakiś czas ;) Pewmoe tak.:lol: [quote name='NATKA']Serek morderca :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Imageshack - img4265z Portrecik :loveu: Imageshack - img4293 Coś Ty! Jaki z niego morderca... Chocząca miłość...:loveu: [quote name='C&B']Ma figurę jak na panienkę przystało :loveu: Mp tal. Sajdunia jest jeszcze panienką... [quote name='gosiaja']świetne są te zdjęcia z pół cieniami :) Mam ich jeszcze sporo. Postaram się dzisiaj chociaz część wstawić. Pzdr. Quote
Izuuus Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 http://img262.imageshack.us/img262/6339/img4294.jpg :mdleje: pewnie Serek cudownie śpiewa ;) Quote
Russellka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ale z nich urocze cukiereczki :loveu: Pozdrawiamy! Quote
Vectra Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Czekam na foty z oblężenia basków :diabloti: Dzięki Asiu , za placuszki , kawkę i przemiłe pogawędki :buzi: Proszę wycałować moją przyjaciółkę Erkę , mówiącego Rysia , słodkiego Dzeza , cwaniarę Felkę , maminkę Żelkę , trochę nieobecną Hipcie , tancerza Wazirka , słodziaka dzieciaka Serka i koty które dzielnie znosiły pieszczoty :evil_lol: Przynajmniej dziś się nauczyłam rozpoznawać Asiaczkowe baski i znam ich imiona hahaha Quote
FredziaFredzia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Basenji mnie zadziwiają. Nie mogę się napatrzeć. :roll: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Asiaczek']Raz, dwa, trzy, próba mikrofonu...;) Sajdi - w Sopocie. Pzdr.[/QUOTE] Z tego wszystkiego zapomniałam się wczoraj pochwalić, że MAM JUZ MÓJ KOMPUTER!!! Wczoraj zawitała do nas ciocia Vectra i nie dość, że sama wtargała na I piętro stację, to jeszcze pomogła popodłączać! Na dodatek wypiła tylko 1 kawę, zjadła kilka placuszków i chyba nie ruszyła swoich ukochanych orzeszków nerkowca...:cool1: Oj, chyba chora była... A, i pokazała inny niz żaba program do szybkiego wstawiania fotek na DGM i nie tylko, oraz pomogła rozwiązać problem z paskiem startowym. Uhuhuhu!!!!! Jaka jestem happy!:multi::multi::multi: A ta fotka (Sajdi w Sopocie), to właśnie była próba wstawiania fotek przez system/program VPX.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Izuuus']http://img262.imageshack.us/img262/6339/img4294.jpg :mdleje: pewnie Serek cudownie śpiewa ;) Oj, tak, bardzo ładnie... [quote name='Bogarka']W jakim on jest wieku? Ma skończone 4 miesiące.:lol: [quote name='Russellka']Ale z nich urocze cukiereczki :loveu: Pozdrawiamy! Hahaha... [quote name='Vectra']Czekam na foty z oblężenia basków :diabloti: Dzięki Asiu , za placuszki , kawkę i przemiłe pogawędki :buzi: Proszę wycałować moją przyjaciółkę Erkę , mówiącego Rysia , słodkiego Dzeza , cwaniarę Felkę , maminkę Żelkę , trochę nieobecną Hipcie , tancerza Wazirka , słodziaka dzieciaka Serka i koty które dzielnie znosiły pieszczoty :evil_lol: Przynajmniej dziś się nauczyłam rozpoznawać Asiaczkowe baski i znam ich imiona hahaha Rano lecę do koleżanki porobić fotki ze spaceru, ale ppłd./wieczorkiem na pewno będa foteczki. Vectra, podziękowania masz mail powyżej.:loveu: [quote name='FredziaFredzia']Basenji mnie zadziwiają. Nie mogę się napatrzeć. :roll: Dzisiaj ppłd/wieczorkiem będa następne fotki. A mam ich w zapasie sporo, oj, sporo... [quote name='deer_1987']Wujek sobie pozwala na wszystko ;) Tak, ma wujo cierpliwość do gówniarza.:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 miłego dnia życzę a u nas było minus jeden i mores trząsł się z zimna jak staliśmy w okiwaniu na zielone światło zmarzlak jeden Quote
M&S Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Vectra'] Przynajmniej dziś się nauczyłam rozpoznawać Asiaczkowe baski i znam ich imiona hahaha[/QUOTE] Przyjmij moje najszczersze gratulacje :multi::multi::multi:, to nielada sztuka :p [quote name='Asiaczek']MAM JUZ MÓJ KOMPUTER!!! A, i pokazała inny niz żaba program do szybkiego wstawiania fotek na DGM i nie tylko, oraz pomogła rozwiązać problem z paskiem startowym. Uhuhuhu!!!!! Jaka jestem happy!:multi::multi::multi: Pzdr.[/QUOTE] To fajnie, że działa :) Daj proszę namiar ma to coć lepszego od "żaby" :lol: Miłego poniedziałku A. Quote
Bogarka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Vectra']Czekam na foty z oblężenia basków :diabloti: [/QUOTE] Ja tez bym zobaczyła te fotki jesli moge Quote
gosiaja Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Maks i Spark'] Daj proszę namiar ma to coć lepszego od "żaby" :lol: Miłego poniedziałku A. Asiaczek podała tą stronkę VPX.pl - hosting obrazków zdjęć i fotek ja osobiście polecam Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket Quote
M&S Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='gosiaja']Asiaczek podała tą stronkę VPX.pl - hosting obrazków zdjęć i fotek ja osobiście polecam Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket Dzięki Ci :lol: A. Quote
dzasta Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ja również życzę miłego dnia i czekam na fotki. Sercio pięknie śpiewa :loveu: Quote
betel Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Buziaki i podobnie jakreszta czekam na fotki:loveu: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='gosiaja']miłego dnia życzę a u nas było minus jeden i mores trząsł się z zimna jak staliśmy w okiwaniu na zielone światło zmarzlak jeden[/QUOTE] No, u nas nad ranem tez musiało być trochę na minusie, bo szron i lód na kałużach mówił sam za siebie... [quote name='Maks i Spark']Przyjmij moje najszczersze gratulacje :multi::multi::multi:, to nielada sztuka :p To fajnie, że działa :) Daj proszę namiar ma to coć lepszego od "żaby" :lol: Miłego poniedziałku A.[/QUOTE] Gosiaja już podała. To VPX. Dzisiaj będziemy dalej testowac ten program.:lol: [quote name='Bogarka']Ja tez bym zobaczyła te fotki jesli moge[/QUOTE] Pewnie, że możesz. Zapraszamy!!!:lol: [quote name='Błyskotka']Witam i miłego dnia życzę :).[/QUOTE] Wzajemnie, Kochana! [quote name='dzasta']Ja również życzę miłego dnia i czekam na fotki. Sercio pięknie śpiewa :loveu:[/QUOTE] Mam nadzieję, że jak do nas wpadniesz, to Serek da popis swoich umiejętności wokalnych..:cool3: [quote name='betel']Buziaki i podobnie jakreszta czekam na fotki:loveu:[/QUOTE] Dopiero teraz siadłam do kompa... Ze spaceru z koleżanką i jej chartem wróciłam z ok. 150 fotkami. Ale najpierw fotki musza przejść cenzurę u właścicielki id opiero potem je wstawie. Pzdr. Quote
Recommended Posts