Asiaczek Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Korenia']Dokładnie :evil_lol: Dzisiaj troche kaszle, ale i tak warto było :multi:[/QUOTE] E, tam! Kaszel przejdzie, a prawo jazdy - i tak będzie w kieszeni!:evil_lol: pzdr. Quote
gosiaja Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ja z rodzinką dopiero jutro idę na cmentarz to będzie ciężki dzień [*] dla tych których już nie ma Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='gosiaja']Ja z rodzinką dopiero jutro idę na cmentarz to będzie ciężki dzień [*] dla tych których już nie ma[/QUOTE] Ja miałam zamiar być dzisiaj tylku u Jacka, a do Mamy, Dziadkow i Pradziadków - pojechać jutro, bo leżą na innych cmmentarzach. I bałam się, że nie wyrobię się z czasem. A okazało się, że komunikacja miejska jeździ tak sprawnie i szybko (specjalne pasy dla linii cmentarnych), że dzisiaj byłam i na Bródnie i na Wólce Węglowej. Eh, żeby to niebylo tak daleko, to pojechałabym i jutro, ale popołudniem/wieczorkiem, aby zobaczyć cmentarz o zmierzchu... ale nie pojadę, bo jutro ma przyjechać Vectra z kompem... Pzdr. Quote
bety Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja miałam zamiar być dzisiaj tylku u Jacka, a do Mamy, Dziadkow i Pradziadków - pojechać jutro, bo leżą na innych cmmentarzach. I bałam się, że nie wyrobię się z czasem. A okazało się, że komunikacja miejska jeździ tak sprawnie i szybko (specjalne pasy dla linii cmentarnych), że dzisiaj byłam i na Bródnie i na Wólce Węglowej. Eh, żeby to niebylo tak daleko, to pojechałabym i jutro, ale popołudniem/wieczorkiem, aby zobaczyć cmentarz o zmierzchu... ale nie pojadę, bo jutro ma przyjechać Vectra z kompem... Pzdr. Ja się właśnie wybieram jutro na Wólkę, żeby zobaczyć cmentarz właśnie o zmierzchu - mimo że dzisiaj byłam w dzień. Pzdr Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='bety']Ja się właśnie wybieram jutro na Wólkę, żeby zobaczyć cmentarz właśnie o zmierzchu - mimo że dzisiaj byłam w dzień. Pzdr[/QUOTE] Eh, żebym miała bliżej..... A porobisz fotki? Pzdr. Quote
bety Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Asiaczek']Eh, żebym miała bliżej..... A porobisz fotki? Pzdr.[/QUOTE] Aparat wezmę - zobaczę jak wyjdą fotki. Pzdr Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Super, wierzę, że fotki będą ekstra. Pzdr. Quote
dzasta Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 O widzisz Asiaczku byłaś dwa kroki ode mnie jak byłaś na Cmentarzu Bródnowskim :p Ja dzisiaj zrezygnowałam z Bródnowskiego bo tak naprawdę ode mnie tylko na pieszo bo nie opłaca się podjeżdżać więc Artur był sam ale potem byliśmy razem u mojej rodzinki na Zbytkach i w Radości. Jutro może wieczorkiem wybierzemy się na Bródno Quote
gosiaja Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 My możemy tylko do mojego siostrzeńca iść reszta rodziny spoczywa w łomży i okolicach na cmętarzu także nie ma takiej szansy żeby ich odwiedzić ale zato jak byłam w sierpniu to udało mi się chodź świeczkę postawić Quote
Izabela124. Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Asiaczek']Po wizycie na cmentarzach, mogę jeszcze tylko zapalić wirtualną świeczkę dla Jacka - mojego męża Janki - żony mojego brata ciotecznego Wujka mojej Rodziny i Rodziny Jacka Ewy - przyjaciółki Doroty - koleżanki z Liceum ..... ..... i wszystkich tych, którzy byli i są mi znani a odeszli... ["]["]["]["]["]["]["]["]["]["]["]["] Pzdr.Niech spoczywają w pokoju ['][']['] Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='dzasta']O widzisz Asiaczku byłaś dwa kroki ode mnie jak byłaś na Cmentarzu Bródnowskim :p Ja dzisiaj zrezygnowałam z Bródnowskiego bo tak naprawdę ode mnie tylko na pieszo bo nie opłaca się podjeżdżać więc Artur był sam ale potem byliśmy razem u mojej rodzinki na Zbytkach i w Radości. Jutro może wieczorkiem wybierzemy się na Bródno[/QUOTE] A, jakoś nie skojarzyłam, że Ty tak blisko tam mieszkasz... [quote name='gosiaja']My możemy tylko do mojego siostrzeńca iść reszta rodziny spoczywa w łomży i okolicach na cmętarzu także nie ma takiej szansy żeby ich odwiedzić ale zato jak byłam w sierpniu to udało mi się chodź świeczkę postawić[/QUOTE] Ważna jest pamięć... Pzdr. Quote
gosiaja Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Asiaczek'] Ważna jest pamięć... Pzdr.[/QUOTE] wiem ale tak dziwnie nie odwiedzać grobów w taki dzień Quote
betel Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Świeczka za ASIACZKOWEGO JACKA i za wszystkich naszych zmarłych, tych na których groby możemy pójśc i tych , których grobów odwiedzić nie zdołamy, Jak pisze Asiaczek najważniejsza jest pamięć Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Bogarka']Ja sie jutro wybieram Ładnej pogody... [quote name='gosiaja']wiem ale tak dziwnie nie odwiedzać grobów w taki dzień Mnie też zdarzyło się pare razy, że miałam dyżur i nie mogłam pójśc. I wtedy po prostu zapalałam świeczkę pod tablicą pamiątkową a mam takie 2 po drodze do pracy... Przecież o swoich Bliskich-Nieobecnych i tak pamiętamy, prawda? [quote name='betel'] Świeczka za ASIACZKOWEGO JACKA i za wszystkich naszych zmarłych, tych na których groby możemy pójśc i tych , których grobów odwiedzić nie zdołamy, Jak pisze Asiaczek najważniejsza jest pamięć Dzięki, Betelku! Pzdr. Quote
Mudik Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja miałam zamiar być dzisiaj tylku u Jacka, a do Mamy, Dziadkow i Pradziadków - pojechać jutro, bo leżą na innych cmmentarzach. I bałam się, że nie wyrobię się z czasem. A okazało się, że komunikacja miejska jeździ tak sprawnie i szybko (specjalne pasy dla linii cmentarnych), że dzisiaj byłam i na Bródnie i na Wólce Węglowej. Eh, żeby to niebylo tak daleko, to pojechałabym i jutro, ale popołudniem/wieczorkiem, aby zobaczyć cmentarz o zmierzchu... ale nie pojadę, bo jutro ma przyjechać Vectra z kompem... Pzdr.[/QUOTE] Ja też byłam dziś na Wólce, oczywiście u Mamy [`] się spłakałam:-(:-( Co do dojazdu, MASAKRA, ja rozumiem ,ze to po to by ludzie sie przesiedli z samochodów na autobusy, ale my z Michałem mieliśmy nie lada problem z dojazdem. Dojechać od strony Sochaczewa do bramy głównej nie szło, wszędzie płatne parkingi:angryy::angryy:, a wyjechać to tylko dlatego się udało,że zapytany policjant, jak mamy dotrzeć do Wawrzyszewa, skoro GPS kieruje na zakazy wjazdu, machnał ręka i nas puścił, inaczej byąmy chyba musieli Las Młociński objechać, albo przez podmiejskie miejscowości jechać okręęęęężna drogą, na szczęście policja pomogła i udało nam się dotrzeć takze do moich pradziadków na Cm Wawrzyszewskim. Quote
Vectra Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Melduje, że jutro wpadam na koci Serek z nerkowcami , zapijany kawą :diabloti: oczywiście z puszką , którą wymienię na Marysie - nawet u właśnych rodziców - zupełny brak bezinteresowności :evil_lol: ;) Miałam gościa z odległej planety ... wypili my colę z prądem , a że ten gość lubi wpadać nagle i zapowiada sie jak do mnie jedzie , to tak właśnie moje plany czasem idą w łeb ... ale dostał kijów na plecy i pojechał pilnować matki dzieci Frania :) Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Mudik']Ja też byłam dziś na Wólce, oczywiście u Mamy [`] się spłakałam:-(:-( Co do dojazdu, MASAKRA, ja rozumiem ,ze to po to by ludzie sie przesiedli z samochodów na autobusy, ale my z Michałem mieliśmy nie lada problem z dojazdem. Dojechać od strony Sochaczewa do bramy głównej nie szło, wszędzie płatne parkingi:angryy::angryy:, a wyjechać to tylko dlatego się udało,że zapytany policjant, jak mamy dotrzeć do Wawrzyszewa, skoro GPS kieruje na zakazy wjazdu, machnał ręka i nas puścił, inaczej byąmy chyba musieli Las Młociński objechać, albo przez podmiejskie miejscowości jechać okręęęęężna drogą, na szczęście policja pomogła i udało nam się dotrzeć takze do moich pradziadków na Cm Wawrzyszewskim.[/QUOTE] Najważniejsze, że plan wykonany. I wcale nie było tak źle, daliście radę.:lol: [quote name='Vectra']Melduje, że jutro wpadam na koci Serek z nerkowcami , zapijany kawą :diabloti: oczywiście z puszką , którą wymienię na Marysie - nawet u właśnych rodziców - zupełny brak bezinteresowności :evil_lol: ;) Miałam gościa z odległej planety ... wypili my colę z prądem , a że ten gość lubi wpadać nagle i zapowiada sie jak do mnie jedzie , to tak właśnie moje plany czasem idą w łeb ... ale dostał kijów na plecy i pojechał pilnować matki dzieci Frania :)[/QUOTE] Jasne. Ja rozumieć...:lol: Siedemnasta, tak? pzdr. Quote
Vectra Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 coś tak przed trochę , bo to jutro niedziela , a jak pracuje już w niedzielę ;) Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Vectra']coś tak przed trochę , bo to jutro niedziela , a jak pracuje już w niedzielę ;)[/QUOTE] Nic z tego, co napisałaś, nie rozumiem, ale zrozumiałam tyle, że będziesz PRZED 17-ta. Znaczy 16.30. Tak celuje.:lol: Pzdr. Quote
ewka i haker Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 wcześniej nie pisałam kondolencji bo nie umiałam, jest mi bardzo przykro z powodu męża ale cieszę sie że dajesz rade!! ja po grobach nie jeżdże Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='ewka i haker']wcześniej nie pisałam kondolencji bo nie umiałam, jest mi bardzo przykro z powodu męża ale cieszę sie że dajesz rade!! ja po grobach nie jeżdże[/QUOTE] Wiesz, nie mam innego wyjscia, muszę sobie radzić.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Na dobranoc - kilka fotek spiewającego Serka... Dobranocka! Pzdr. Quote
Korenia Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 http://img689.imageshack.us/img689/5682/img4292.jpg Jakie miny :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [FONT=Arial]http://img262.imageshack.us/img262/6339/img4294.jpg Serek jest rewelacyjny :loveu: Asiaczku :calus:[/FONT] Quote
Recommended Posts