Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Będzie to opijać w Wilnie...
Pzdr.:mad: się troszkę nie zgadzam :shake: , mnie w Wilnie nie będzie :placz: .

[quote name='Asiaczek']SOBOTA, 16.12.2006 r., sędzia Stelios MAKARITIS (Grecja):
JAZZY BOY Asiaczek - dosk.1, Zwyc. Młodziezy, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Rasy (BOB), BOG3:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

JUMA MONGO Asiaczek - dosk.2,

Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, CACIB.

FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.1, CAC,

JELLY JOSHREEN Asiaczek - Zwyc. Młodzieży.

NIEDZIELA, 17.12.2006 r., sedzia: Rita KADIKE-SKADINA (ŁOTWA):
JAZZY BOY Asiaczek - dosk.2,

JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, Zwyc. Modzieży, Najlepszy Junior w Rasie,

Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, CACIB, BOB.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.1, CAC, r.CACIB

JELLY JOSHREEN Asiaczek - Zwyc. Młodzieży.

Posted

Asiu - z powodow oczywistych (sprzatanie, wietrzenie, polerowanie, zakupy i kolejki dlugasne) juz dzis dla Ciebie i Malzonka oraz rodzinki baskow herbu Asiaczek serdeczne zyczenia:

Pysznej Wigilii; duzo, duzo zdrowka dla wszystkich razem i kazdego z osobna, nowego komputera w pracy :evil_lol: ; kasiory, bo ona zawsze sie przydaje i sukcesow wystawowych w sezonie 2007!

Posted

Koffane Dziewczyny - pięknie dziękuję! Nawet nie spodziewałam sie, że tyle osób nam sekundowało...:oops:

Poświato - cały "napitek" przywiozłam z powrotem, bo.... były problemy z hotelem. Po prostu dla nas, jako ostatnich zjeżdżających do hotelu... zabrakło zamówionych pokoi.:crazyeye: Ludziska robili jakieś zmiany, roszady z pokojami i... wyszło tak, jak wyszło. Nocowałysmy w innym hotelu, o "gwiazdkę" lepszym. Ale cena była taka sama, jak za ten tańszy (jakaś taka wewnętrzna umowa między hotelami). Tak więc picie wróciło i będzie czekać na następny sezon, albo i nie doczeka...
A ciasto poszło całe... Jak to jest?!?!?!

Sylrwia - dzięki raz jeszcze!:buzi:

Donya - wierzylam, ze mimo trudności, dotrzesz do mojej Galerii i odezwiesz się.:lol:

Cerberku - całuski!!!

Agasia - fotki będą, a jakże; postaram się może jeszcze dzisiaj coś wstawić.

SuperGosia - uściski i tego samego dla Was!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Poświato - cały "napitek" przywiozłam z powrotem, bo.... były problemy z hotelem. Po prostu dla nas, jako ostatnich zjeżdżających do hotelu... zabrakło zamówionych pokoi.:crazyeye: Ludziska robili jakieś zmiany, roszady z pokojami i... wyszło tak, jak wyszło. Nocowałysmy w innym hotelu, o "gwiazdkę" lepszym. Ale cena była taka sama, jak za ten tańszy (jakaś taka wewnętrzna umowa między hotelami). Tak więc picie wróciło i będzie czekać na następny sezon, albo i nie doczeka...

Pzdr.Czuję się nieco uspokojona, że może kiedyś i ja się załapię :cool3: . Znaczy się gdzieś na zagraniczne wojaże z Poświatą trza w nowym sezonie się ruszyć :roll: , czy na miejscu też się liczy :lol: ???

Posted

[quote name='Asiaczek']

Poświato - cały "napitek" przywiozłam z powrotem, bo.... były problemy z hotelem. Po prostu dla nas, jako ostatnich zjeżdżających do hotelu... zabrakło zamówionych pokoi.:crazyeye: Ludziska robili jakieś zmiany, roszady z pokojami i... wyszło tak, jak wyszło. Nocowałysmy w innym hotelu, o "gwiazdkę" lepszym. Ale cena była taka sama, jak za ten tańszy (jakaś taka wewnętrzna umowa między hotelami). Tak więc picie wróciło i będzie czekać na następny sezon, albo i nie doczeka...
Pzdr.

To nie wesoło było :shake: ... a przecież nasza rezerwacja się zwolniła i czyba nie tylko nasza z tego co się orientuję. A jak hotel? Ja się właśnie zastanawiam gdzie rezerwować na marcowe Wilno, czy też tam czy gdzie indziej? No i czekam pilnie na zdjęcia :lol: , mam nadzieję że będą :roll: .

Posted

[quote name='Asiaczek']Zagadka:
Kto to jest?!?!?!?!

Dla ułatwienia dodam, że ten ktoś ma swoich fanów...
Pzdr.
:niewiem:
Też mi ułatwienie :mad: , każdy z twoich psów ma swoich fanów, i bądź tu człowieku mądry :hmmmm:......... :shake: nie wiem.
A zdjęcie jest suuuuuper !!!!

Posted

Simbik - tak, zdjęcia powinnam wstawić dzisiaj.

Poświata - za mało się przykładasz do zagadek. A tak wogóle to przy najbliższej wizycie musisz dokładnie poobmacywać moje baski. Wtedy żadna z zagadek nie będzie dla Ciebie za trudna!

Czoko - Ty też przy najbliższej wizycie musisz się przyłożyć do "nauki"! Masz olbrzymie braki w rozpoznawaniu basków. Ale nic to! Nadrobimy!!!
Felka jest już baaaardzo wyraźnie zaokrąglona i ma nieziemski apetyt!!!:lol:

Basenji - brawo za oryginalność!

Agasia - HURA!!! WYGRAłAś!!!
Tak, to Twój smakowity Wahzirek wala się na tapczanie i zakopuje w niedawno nabyty kocyk w Ikei.
Jaką wybierasz nagrodę?:
- zaprezentowanie Wahzirka na jednej z najbliższych wystaw,
- wizyta w hodowli i socjalizowanie maluszków (choc, o ile dobrze pamiętam, "to" masz i tak obiecane!),
- wspólny wyjazd na wystawę i spędzenie nocy z Wahzirkiem w łóżku (hihihi...),
- wpisz, co chcesz!

Miłego dnia dla wszystkich!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Poświata - za mało się przykładasz do zagadek. A tak wogóle to przy najbliższej wizycie musisz dokładnie poobmacywać moje baski. Wtedy żadna z zagadek nie będzie dla Ciebie za trudna!

Felka jest już baaaardzo wyraźnie zaokrąglona i ma nieziemski apetyt!!!:lol::oops: :oops: :oops: oj za mało, zdjęcia oglądam sercem, a nie lupą :eviltong: , a z oglądaniem na żywo to już wogóle u mnie kiepsko :roll: :shake: .
Ale jak widzę po Nowym Roku bedę miała preteksta żeby moje
[quote name='Asiaczek'][quote name='Agasia']Czyzby to smakowity Wahzirek :cool3: ?Agasia - HURA!!! WYGRAłAś!!!Pzdr.Też tak myślałam :lol: , tylko pewna nie byłam :hmmmm:.

Posted

Trochę zdjęć z wystaw w Wilnie:

JUMA MONGO Asiaczek z właścicielką - Ingą
h

JUMA (na dole) + Dżezik (na górze):

A tutaj odwrotnie: Juma na górze + Dżezik na dole:

8 nóg i 1 głowa: co to za dziwo?!

Juma + zaprzyjaźniona amstaffka z hodowli Sentinel:

...+ właścicielka hodowli Sentinel:

Wahziri w sobotę...

I Wahziri w niedzielę - Zdobywca! (jeszcze nie wie, że będzie prawdziwym Zdobywcą!):

Wahziri + Pearl:

Od lewej Wahziri z Pearl + Fariczek i ja. Porównanie o Najlepszego Psa w rasie.

Cdn.
Pzdr.

Posted

Lecimy dalej ze zdjęciami.

Porównanie o Zwycięzca Rasy: Wahziri + Pearl i Juma + jego właściciel Paulius:

I trochę Żelki:
h

Suki, kl. młodzieży.
Tak, tak. Były 3 suczki w tej klasie!

JAZZY BOY Asiaczek podczas oceny (niedziela)

Dżezik po ocenie (niedziela)

I Zwycięzca Rasy z soboty, czyli... JAZZY BOY Asiaczek!!! Od razu napisze, że Dżezik zajął III miejsce na BOG V grupy!!! (sobota)

Żelka + ciasto...

I trochę braci, tzn. Juma i Dżezik razem...

Bracia + Inga:

A, i proszę nie komentować mojego obuwia na wystawie. Zapomniałam z domu wziąć pantofli i dlatego mam takie piękne i baaaardzo twarzowe adidaski. Dobrze, że nie pojechałam w traperkach, co?:razz:
Pzdr.