Asiaczek Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Izabela124.']Chciało mi się już do domu to przyjechałam, tęskniłam za Bobisiem i rodzinką W dobrej kolejności wymieniłaś...:evil_lol: [quote name='Maks i Spark']Bardzo ładne zdjęcia :lol: :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: GRATULACJE RAZ JESZCZE :smilecol::laola: A. Eh, że mnie tam nie było.... [quote name='Izabela124.']Popieram:loveu: Dzięki! Pzdr. Quote
Błyskotka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Asiaczek']Pozwólcie, że powtórzę: jestem b.dumna z moich Asiaczków!:lol: Pzdr.[/QUOTE] Jak najbardziej zrozumiałe :loveu:. Quote
Izabela124. Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Asiaczek']W dobrej kolejności wymieniłaś...:evil_lol: Pzdr.[/QUOTE]Ha ha no wiadomo, że Bobiczek najważniejszy:evil_lol: Quote
Bogarka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Gratuluje Asiaczkom sukcesów wystawowych :multi: A mozna wiedziec co oznacza na twojej stronie u do.łu zdjecia Abotere's Wahziri rysunek domu? Quote
Asiaczek Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Błyskotka']Jak najbardziej zrozumiałe :loveu:.[/QUOTE] :lol: [quote name='Izabela124.']Ha ha no wiadomo, że Bobiczek najważniejszy:evil_lol:[/QUOTE] Jasne! [quote name='Bogarka']Gratuluje Asiaczkom sukcesów wystawowych :multi: A mozna wiedziec co oznacza na twojej stronie u do.łu zdjecia Abotere's Wahziri rysunek domu?[/QUOTE] Oznacza, że Wazi jest u mnie w domu. I jest zarejestrowany tylko na mnie. I że nie jest to żadna wspólwłasność... Pzr. Quote
Honey Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Z moim internetem, czy raczej jego ciaglym brakiem, nie mam nawet szans nadrobic zaleglosci w Twojej galerii.... :placz: Ale jak juz sie dobilam do dogo to choc sie przywitam i przypomne, ze ja rowniez sciskam kciuki za Zelke i doczekac sie nie moge rozwiazania! :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='deer_1987']no masz prawo byc dumna![/QUOTE] :lol: [quote name='Honey']Z moim internetem, czy raczej jego ciaglym brakiem, nie mam nawet szans nadrobic zaleglosci w Twojej galerii.... :placz: Ale jak juz sie dobilam do dogo to choc sie przywitam i przypomne, ze ja rowniez sciskam kciuki za Zelke i doczekac sie nie moge rozwiazania! :loveu:[/QUOTE] No, właściwie to juz odliczamy, bo termin jest ok. 15 listopada. Z uwagi na jej duuuuzy brzuszek stan pogotowia będzie juz od 13-14 listopada.:lol: Pzdr. Quote
Darianna Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 No proszę, ja się urodziłam 18 listopada, może dziewczyna odczeka trzy dni dłużej? ;) Quote
Asiaczek Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Darianna']No proszę, ja się urodziłam 18 listopada, może dziewczyna odczeka trzy dni dłużej? ;)[/QUOTE] Nie wydaje mi się to możliwe, ale... Matka-Natura zawsze wie najlepiej!:lol: Pzdr. Quote
Saskja Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ale Asiaczku, czy to nie u Ciebie kiedyś trafiła się taka dłuuuuga ciąża? Coś mi się kojarzy z porodówki...? Zdjęcia ze światówki - śliczności. Ja to bym te ich ogonki-precelki schrupała :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć :lol: A.[/QUOTE] Hejka! [quote name='Saskja']Ale Asiaczku, czy to nie u Ciebie kiedyś trafiła się taka dłuuuuga ciąża? Coś mi się kojarzy z porodówki...? Zdjęcia ze światówki - śliczności. Ja to bym te ich ogonki-precelki schrupała :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] W poprzednim roku była ciąża przechodzona o kilka dni. :lol: Wiesz, tak patrząc na te ostatnie fotki,to nawet nie spodziewałam się, że Dżezik i Ercia sa tacy zgrabni i tak ładnie wychodza na fotkach.;) pzdr. Quote
bonita Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witanko Asiaczki :multi: Foteczki widziałam :loveu: a brzydulę również staram się oglądać jak tylko mogę :D- fajny serial Starą wersję chyba wenezuelską również oglądałam :D Pozdrowionka Quote
Darianna Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 a ja ani nowej ani starej Brzyduli nie oglądałam ;) Quote
Błyskotka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Darianna']No proszę, ja się urodziłam 18 listopada, może dziewczyna odczeka trzy dni dłużej? ;)[/QUOTE] Ja się urodziłam 17 tego :razz:. Quote
bety Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Oooooooooooo same skorpiony :loveu: ja też, ale ja wcześniejszy bo ja z 9. Gabisia "kruszynka" na fotkach wygląda ślicznie. Pzdr Quote
Zuza i Noddy Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A ja nie obejrzałam wczoraj Brzyduli, bo byłam w mieście po materiał na garsonkę, a dzisiaj znowu nie obejrzę, bo jadę do Łodzi . Quote
Mudik Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A co u mnie w mieście będziesz porabiać?;) Quote
Zuza i Noddy Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Mudik']A co u mnie w mieście będziesz porabiać?;)[/QUOTE] A trochę po sklepach pochodzę, w czasie kiedy mama z babcią u lekarza będzie, bo muszę jakieś kozaki na zimę kupić, a później jeszcze do rodzinki wstąpimy. Quote
Mudik Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Acha nie wiedziałam,że masz rodzinę w Łodzi:lol: Quote
dzasta Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Gabinka jest super :loveu: Ja też w tym roku byłam na Mazurach :p A jak tam ciężarówka ? Quote
Recommended Posts