Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Chciało mi się już do domu to przyjechałam, tęskniłam za Bobisiem i rodzinką
W dobrej kolejności wymieniłaś...:evil_lol:

[quote name='Maks i Spark']Bardzo ładne zdjęcia :lol:

:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: GRATULACJE RAZ JESZCZE :smilecol::laola:

A.
Eh, że mnie tam nie było....

[quote name='Izabela124.']Popieram:loveu:
Dzięki!

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Błyskotka']Jak najbardziej zrozumiałe :loveu:.[/QUOTE]
:lol:

[quote name='Izabela124.']Ha ha no wiadomo, że Bobiczek najważniejszy:evil_lol:[/QUOTE]
Jasne!

[quote name='Bogarka']Gratuluje Asiaczkom sukcesów wystawowych :multi:
A mozna wiedziec co oznacza na twojej stronie u do.łu zdjecia Abotere's Wahziri rysunek domu?[/QUOTE]
Oznacza, że Wazi jest u mnie w domu. I jest zarejestrowany tylko na mnie. I że nie jest to żadna wspólwłasność...

Pzr.

Posted

Z moim internetem, czy raczej jego ciaglym brakiem, nie mam nawet szans nadrobic zaleglosci w Twojej galerii.... :placz:
Ale jak juz sie dobilam do dogo to choc sie przywitam i przypomne, ze ja rowniez sciskam kciuki za Zelke i doczekac sie nie moge rozwiazania! :loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']no masz prawo byc dumna![/QUOTE]
:lol:

[quote name='Honey']Z moim internetem, czy raczej jego ciaglym brakiem, nie mam nawet szans nadrobic zaleglosci w Twojej galerii.... :placz:
Ale jak juz sie dobilam do dogo to choc sie przywitam i przypomne, ze ja rowniez sciskam kciuki za Zelke i doczekac sie nie moge rozwiazania! :loveu:[/QUOTE]
No, właściwie to juz odliczamy, bo termin jest ok. 15 listopada. Z uwagi na jej duuuuzy brzuszek stan pogotowia będzie juz od 13-14 listopada.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Darianna']No proszę, ja się urodziłam 18 listopada, może dziewczyna odczeka trzy dni dłużej? ;)[/QUOTE]
Nie wydaje mi się to możliwe, ale... Matka-Natura zawsze wie najlepiej!:lol:

Pzdr.

Posted

Ale Asiaczku, czy to nie u Ciebie kiedyś trafiła się taka dłuuuuga ciąża? Coś mi się kojarzy z porodówki...?

Zdjęcia ze światówki - śliczności. Ja to bym te ich ogonki-precelki schrupała :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Maks i Spark']Cześć :lol:
A.[/QUOTE]
Hejka!

[quote name='Saskja']Ale Asiaczku, czy to nie u Ciebie kiedyś trafiła się taka dłuuuuga ciąża? Coś mi się kojarzy z porodówki...?
Zdjęcia ze światówki - śliczności. Ja to bym te ich ogonki-precelki schrupała :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]
W poprzednim roku była ciąża przechodzona o kilka dni. :lol:
Wiesz, tak patrząc na te ostatnie fotki,to nawet nie spodziewałam się, że Dżezik i Ercia sa tacy zgrabni i tak ładnie wychodza na fotkach.;)

pzdr.

Posted

Witanko Asiaczki :multi:
Foteczki widziałam :loveu:
a brzydulę również staram się oglądać jak tylko mogę :D- fajny serial
Starą wersję chyba wenezuelską również oglądałam :D

Pozdrowionka

Posted

[quote name='Mudik']A co u mnie w mieście będziesz porabiać?;)[/QUOTE]
A trochę po sklepach pochodzę, w czasie kiedy mama z babcią u lekarza będzie, bo muszę jakieś kozaki na zimę kupić, a później jeszcze do rodzinki wstąpimy.