Asiaczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 bety napisał(a): WILNO, 23-24.10.2009 r. JUMA MONGO Asiaczek FCI I dzień - ...BOB, BOG2 !!!! II dzień - ...BOB, BOG1, BIS!!!!!!! To ja to zrobiłam "na piechotę" :lol: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Pzdr Dzięki ogromne, Dobra Kobieto!!!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Mudik napisał(a):No tak to prawda Asiu, coś za coś, ale zostają wystawy,żeby się spotkać prawda?a... Prawa, prawd gosiaja napisał(a):GRATULUJEMY !!!! niezła forma Dziękować!:lol: Mudik napisał(a):WOW ale NEWS!!!! BRAWOOOOO!!!! :klacz::sweetCyb::bigcool::laola: ... też się cieszymy... betka-sp napisał(a):No...gratulacje........Asiaczki znów szaleja po ringach :multi::multi::multi::multi::multi: ..to tylko pare dni młodszy od moich "pociech" :razz: ..na pewno gdzieś sie spotkamy :loveu: Na BIS'ach?:lol: betel napisał(a):Witaj Asiaczku co tam u was? Gratuluję sukcesów ! Już Ci się chyba puchary w pokoju nie mieszczą;) No, powoli zaczynają wychodzić z pokoju. A jak uruchomię drugi pokój - będzie zdecydowanie więcej miejsca... Maks i Spark napisał(a):Niom, pogałymy sobie......;) Tak wszystko sie zgadza :lol:, a Serek kradł moje buty, więc jasne jest, że wybierał się z nami do domu :evil_lol::evil_lol::lol:;) A. Jedną czesał, drugiej kradł buty... aj, podrywacz! Florka_xyz napisał(a):No to super czytac takie wiesci !!!!:multi::multi::multi: Jumcia i Goda to super duet !!!:loveu: Uwielbiam ich oglądać na ringu... Maks i Spark napisał(a):I oczywiście GRATULEJSZYN :multi::multi::multi: A. Przekażę... Pzdr. Quote
Kaya Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ogromne gratulacje dla Ciebie Asiaczku, Jumy i Gody :multi: Taki sukces :loveu: Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Fakt, kawy dostała, ale tylko 1 porcyjkę. Ale była i Colka, soczek, woda. Mogła pić, nie? Pzdr. no nie wszystko miała :shake: Vectra napisał(a):kawa kawą , ale obiadek był palce lizać :) i Serek też pyszny ;) a nawet więcej :shake::mad::evil_lol: Asiaczek napisał(a): Jak w czwartek będziesz ppłd. to tez postaram się coś przygotowac dobrego, na ciepło... jeszcze spotkanie i jeszcze coś dobrego na ciepło :placz: jak zrobisz ciasto to sie obrażę ;) Asiaczek napisał(a):I informacja z ostatniej chwili: WILNO, 23-24.10.2009 r. JUMA MONGO Asiaczek FCI I dzień - ...BOB, BOG2 !!!! II dzień - ...BOB, BOG1, BIS!!!!!!! . widzimy widzimy bety napisał(a): WILNO, 23-24.10.2009 r. JUMA MONGO Asiaczek FCI I dzień - ...BOB, BOG2 !!!! II dzień - ...BOB, BOG1, BIS!!!!!!! ale to fajniejsze :lol::lol::lol: G R A T U L U J E M Y :laola::laola: Quote
Tengusia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 bety napisał(a): WILNO, 23-24.10.2009 r. JUMA MONGO Asiaczek FCI I dzień - ...BOB, BOG2 !!!! II dzień - ...BOB, BOG1, BIS!!!!!!! [SIZE="7"]GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: Quote
PANGEA Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No Asiu Rewelacja Wielkie brawa :multi::multi: Quote
Zuza i Noddy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ode mnie też ogromne gratulacje, Juma i Goda są po prostu świetni :multi: Quote
kaskaSz Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Asiaczek napisał(a):kaskaSz - czasami trzeba poczytac troszkę postów... Gdybys to zrobiła, to wiedziałabyś, że mój czytnik kart zastrajkował i stąd brak fotek. Ale już kupiłam drugi i za chwilę będe próbowała zgrac zdjęcia . I potem powstawiam.:lol: Pzdr. Ojj, to przepraszam. Rzeczywiście czytałam tylko pojedyncze posty. :oops: Wydało się. ;) Mam nadzieje, że zostanie to wybaczone. :):modla: http://img262.imageshack.us/i/img4203.jpg/ Jedno oko na Maroko... :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Kaya napisał(a):Ogromne gratulacje dla Ciebie Asiaczku, Jumy i Gody :multi: Taki sukces :loveu: Ja tez się cieszę... immortal napisał(a):Gratuluję!!! :multi::multi::multi: Dzieki! Daja_ napisał(a):Gratulujemyyy !!!! :multi: Dzięki! dbsst napisał(a):no nie wszystko miała :shake: a nawet więcej :shake::mad::evil_lol: jeszcze spotkanie i jeszcze coś dobrego na ciepło :placz: jak zrobisz ciasto to sie obrażę ;) widzimy widzimy ale to fajniejsze :lol::lol::lol: G R A T U L U J E M Y :laola::laola: Debe - czyta się Twoje posty jak najpiękniejsza bajkę...:lol::evil_lol: deer_1987 napisał(a):My tez gratulujemy!!! Dzięki! Tengusia napisał(a):GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: Jeszcze w Hameryce jesteś, tak? PANGEA napisał(a):No Asiu Rewelacja Wielkie brawa :multi::multi: Juma potrafi dać czadu!:lol: Zuza i Noddy napisał(a):Ode mnie też ogromne gratulacje, Juma i Goda są po prostu świetni :multi: Jeszcze jak maja swój dobry dzień, to hulają i umiaru nie znają...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 kaskaSz napisał(a):Ojj, to przepraszam. Rzeczywiście czytałam tylko pojedyncze posty. :oops: Wydało się. ;) Mam nadzieje, że zostanie to wybaczone. :):modla: http://img262.imageshack.us/i/img4203.jpg/ Jedno oko na Maroko... :evil_lol: Okej,okej! Nie ma sprawy. Nauka dla zuka... Pzdr. Quote
Tengusia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Asiaczek napisał(a): Jeszcze w Hameryce jesteś, tak? jeszcze tak :loveu: dzis o 22 wylot :placz: jutro o 22 bede w domciu :mdleje: ... znow ten piekielny samolot :placz: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :). Dziękujemy! Tengusia napisał(a):jeszcze tak :loveu: dzis o 22 wylot :placz: jutro o 22 bede w domciu :mdleje: ... znow ten piekielny samolot :placz: A, tam! Pomyśl, że zobaczysz swoje psiska, odbierzesz multum telefonów i... zaczniesz pisać do nas posty ze swojego kompa!:lol: Pzdr. Quote
Tengusia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Dziękujemy! A, tam! Pomyśl, że zobaczysz swoje psiska, odbierzesz multum telefonów i... zaczniesz pisać do nas posty ze swojego kompa!:lol: Pzdr. moje kochane bestyjki :loveu::loveu::loveu: a posty to pewnie beda zaraz po wejsciu do domciu :diabloti: cobyscie wiedzieli ze dolecialam cala i zdrowa :p Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 No, bo my się będziemy denerwowac... Pzdr. Quote
hanacek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Asia - tiez GRATULUJE ZA JUMA -:multi::multi::multi: Quote
SuperGosia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Aśku, wielkie gratulacje - kolejny ogromny sukces Jumy :loveu: Brawa dla Ciebie jako hodowcy i oczywiście gratki dla wlaścicieli :lol: Nam też poszlo nieźle (nie taki Niemiec straszny, jak go malują :evil_lol: choć trochę "bdb" się w IV-ce posypalo :eviltong:): 2xCAC, 2xCACIB, 2xBOB :multi: Tutaj kartinka z drugiego dnia: Buziaczki :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 hanacek napisał(a):Asia - tiez GRATULUJE ZA JUMA -:multi::multi::multi: Dziękuję! SuperGosia napisał(a):Aśku, wielkie gratulacje - kolejny ogromny sukces Jumy :loveu: Brawa dla Ciebie jako hodowcy i oczywiście gratki dla wlaścicieli :lol: Nam też poszlo nieźle (nie taki Niemiec straszny, jak go malują :evil_lol: choć trochę "bdb" się w IV-ce posypalo :eviltong:): 2xCAC, 2xCACIB, 2xBOB :multi: Tutaj kartinka z drugiego dnia: Buziaczki :loveu: Hohoho, Gosiu, poszalałyscie!!!! Oba dni Wasze!!! Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 MY TEŻ GRATULUJEMY!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Berek też poszalał w Wilnie, ale więcej info u nas :eviltong::p Pozdrawiamy! Quote
dadiii Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 hejka Asiaczki :) Ja takze gratuluje sukcesu :D:D ogolnie wszystkich bo macie tego trochee na koncie :) co u was nowego?? :D Quote
pati1033 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Asiaczek napisał(a):I informacja z ostatniej chwili: WILNO, 23-24.10.2009 r. JUMA MONGO Asiaczek FCI I dzień - ...BOB, BOG2 !!!! II dzień - ...BOB, BOG1, BIS!!!!!!! Pzdr. serdeczne gratulacje :multi::multi::multi::multi: SuperGosia napisał(a):Aśku, wielkie gratulacje - kolejny ogromny sukces Jumy :loveu: Brawa dla Ciebie jako hodowcy i oczywiście gratki dla wlaścicieli :lol: Nam też poszlo nieźle (nie taki Niemiec straszny, jak go malują :evil_lol: choć trochę "bdb" się w IV-ce posypalo :eviltong:): 2xCAC, 2xCACIB, 2xBOB :multi: Tutaj kartinka z drugiego dnia: Buziaczki :loveu: przepraszam, ze tutaj troche prywaty- ale Gosi tez chcialam serdecznie pogratulowac :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts