dbsst Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 o rany ależ się zabaskwiło i zakociło u Ciebie :lol::lol::lol::lol: musiało być wesoło :lol::lol::lol: hej:p Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 deer_1987 napisał(a):Asiaczku dziekujemy za tyle fotek ;) Fajnie miec tyle odwiedzin! ...będą i nastepne, może nawet dzisiaj wieczorkiem... dbsst napisał(a):o rany ależ się zabaskwiło i zakociło u Ciebie :lol::lol::lol::lol: musiało być wesoło :lol::lol::lol: hej:p Oj, było miło! Co prawda, w piątekdo Oddziału jechałam prawie 1,5 godziny, ale warto było!:lol: A z kolei w sobotę, to sama wiesz, kto był. Do tego przyszła równiez M&S x2 i se pogadalim...:evil_lol: Pzdr. Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Asiaczek napisał(a): A z kolei w sobotę, to sama wiesz, kto był. Do tego przyszła równiez M&S x2 i se pogadalim...:evil_lol: Pzdr. Wiem TA-CO-Na-KAWE-się_WPRASZA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: widziałam foty ewy Etoli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Noooo, jeszcze przynajmniej ze 3 by się zmieściłyalbo i 4...:evil_lol: Pzdr. Jakby się piętrowo ułożyły to może i jeszcze więcej :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 dbsst napisał(a):Wiem TA-CO-Na-KAWE-się_WPRASZA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: widziałam foty ewy Etoli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fakt, kawy dostała, ale tylko 1 porcyjkę. Ale była i Colka, soczek, woda. Mogła pić, nie? agaciaaa napisał(a):Jakby się piętrowo ułożyły to może i jeszcze więcej :evil_lol: Racja! Pzdr. Quote
Darianna Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Szkoda, że tak daleko mieszkam, też bym się wprosiła ;) Quote
Florka_xyz Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Darianna uwierz ze ja tez :razz:Ale niestety mieszkam 350 km od Asiaczka :-( Quote
Mudik Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 A ja miałam tak blisko:-(:-(, pozdrawiamy cieplutko Asiu!:lol::lol: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Darianna napisał(a):Szkoda, że tak daleko mieszkam, też bym się wprosiła ;) No tak. Sporo km nas dzieli... Florka_xyz napisał(a):Darianna uwierz ze ja tez :razz:Ale niestety mieszkam 350 km od Asiaczka :-( No, ale chyba raz, przelotem byłaś...:lol: Mudik napisał(a):A ja miałam tak blisko:-(:-(, pozdrawiamy cieplutko Asiu!:lol::lol: Miałaś, miałas. Ale za to teraz masz Rodzinę!:lol: Pzdr. Quote
Darianna Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Nie martw się Asiaczku, jak będzie międzynarodowa w Warszawce to na pewno jakoś się do Ciebie wproszę :) Quote
Vectra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 kawa kawą , ale obiadek był palce lizać :) i Serek też pyszny ;) Quote
Mudik Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Asiaczek napisał(a): Miałaś, miałas. Ale za to teraz masz Rodzinę!:lol: Pzdr. No tak to prawda Asiu, coś za coś, ale zostają wystawy,żeby się spotkać prawda? Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Darianna napisał(a):Nie martw się Asiaczku, jak będzie międzynarodowa w Warszawce to na pewno jakoś się do Ciebie wproszę :) OK. Jeżeli nic się nie zmieni - to wystawa m-rodowa w W-wie powinna byc w lipcu.:lol: Vectra napisał(a):kawa kawą , ale obiadek był palce lizać :) i Serek też pyszny ;) Jak w czwartek będziesz ppłd. to tez postaram się coś przygotowac dobrego, na ciepło... Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 PEwnie ze byłam :) i milo wspominam bardzo :lol: Ale mam nadzeje ze gdzies sie spotkamy i bede mogła wymiziac Serka ;) Quote
Mudik Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Asiu bom zapomniała, jak degustacja mięska??? Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Florka_xyz napisał(a):PEwnie ze byłam :) i milo wspominam bardzo :lol: Ale mam nadzeje ze gdzies sie spotkamy i bede mogła wymiziac Serka ;) W przyszłym roku zaczniemy jeździć. Serek 1.1.2010 r. kończy 6 miesięcy. A teraz to treningi, zabawy, goście, mizianie... Mudik napisał(a):Asiu bom zapomniała, jak degustacja mięska??? Tego od matagi? Nooooo, niestety, było tak słone, że musiałam wyrzucić.Na serio. Nie wiem, dlaczego... Ugotowane - jak najbardziej, pachnące, ale tak pieruńsko słone, że .... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 I informacja z ostatniej chwili: WILNO, 23-24.10.2009 r. JUMA MONGO Asiaczek FCI I dzień - ...BOB, BOG2 !!!! II dzień - ...BOB, BOG1, BIS!!!!!!! Ale niespodziewajka! Jumcia w szczytowej formie! Cholera, nie moge ani powiększyć ani pokolorowac:angryy:... Pzdr. Pzdr. Quote
bety Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Asiaczek napisał(a): Cholera, nie moge ani powiększyć ani pokolorowac:angryy:... WILNO, 23-24.10.2009 r. JUMA MONGO Asiaczek FCI I dzień - ...BOB, BOG2 !!!! II dzień - ...BOB, BOG1, BIS!!!!!!! To ja to zrobiłam "na piechotę" :lol: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Pzdr Quote
Mudik Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 WOW ale NEWS!!!! BRAWOOOOO!!!! :klacz::klacz::klacz::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::laola::laola::laola: Quote
betka-sp Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Asiaczek napisał(a):I informacja z ostatniej chwili: WILNO, 23-24.10.2009 r. JUMA MONGO Asiaczek FCI I dzień - ...BOB, BOG2 !!!! II dzień - ...BOB, BOG1, BIS!!!!!!! Ale niespodziewajka! Jumcia w szczytowej formie! Pzdr. No...gratulacje........Asiaczki znów szaleja po ringach :multi::multi::multi::multi::multi: Asiaczek napisał(a):W przyszłym roku zaczniemy jeździć. Serek 1.1.2010 r. kończy 6 miesięcy. A teraz to treningi, zabawy, goście, mizianie... Pzdr. ..to tylko pare dni młodszy od moich "pociech" :razz: ..na pewno gdzieś sie spotkamy :loveu: Quote
betel Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witaj Asiaczku co tam u was? Gratuluję sukcesów ! Już Ci się chyba puchary w pokoju nie mieszczą;) Quote
M&S Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Asiaczek napisał(a): Oj, było miło! Co prawda, w piątekdo Oddziału jechałam prawie 1,5 godziny, ale warto było!:lol: A z kolei w sobotę, to sama wiesz, kto był. Do tego przyszła równiez M&S x2 i se pogadalim...:evil_lol: Pzdr. Niom, pogałymy sobie......;) Mudik napisał(a):A ja miałam tak blisko:-(:-(, pozdrawiamy cieplutko Asiu!:lol::lol: Sama chciałaś :eviltong: Vectra napisał(a):kawa kawą , ale obiadek był palce lizać :) i Serek też pyszny ;) Tak wszystko sie zgadza :lol:, a Serek kradł moje buty, więc jasne jest, że wybierał się z nami do domu :evil_lol::evil_lol::lol:;) A. Quote
Florka_xyz Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No to super czytac takie wiesci !!!!:multi::multi::multi: Jumcia i Goda to super duet !!!:loveu: Quote
M&S Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 I oczywiście GRATULEJSZYN :multi::multi::multi: A. Quote
Recommended Posts