Asiaczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Dobrze Kochaniutka, postaram się. Ale też nie chcę obiecywać na 100 %, bo mogę nie dowieźć. Ale gdyby coś poszło nie tak, to powiem, że po drodze się roztopił, hihihi...:evil_lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Nie wiem czy będziesz jutro wieczorkiem więc już dziś powodzenia na wileńskich wystepach Quote
Asiaczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Tfu, tfu, tfu... A jutro na pewno jeszcze wdepnę na DGM..., choc na chwilkę... Dobranocka. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Odmeldowuję się na 2xCACIB do Wilna! Jedziemy w 2 samochody, plan miasta mam, potwierdzenia są. Jeszcze tylko kupić Euraski... Trzymajcie kciuki i myślcie pozytywnie o naszych mozliwościach.:lol: Pzdr. Quote
SuperGosia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Trzymamy i kciuki, i lapy za Asiaczkowe baski :happy1: :terazpol: Quote
ewelinabuck Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 :happy1: :happy1: :happy1: :happy1: :bigok: :bigok: trzymamy kciuki:cool3: Quote
agabass Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Wilno 16.12.2006 psy Jazzy Boy Asiaczek - 1 dos. Zw. Mł. Naj. Junior w Rasie, Zw. Rasy Juma Mongo Asiaczek - 2 dos. Abotere's WAHZIRI CAC, CACIB - 1 dos. FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek CAC 1 dos. suki JELLY JOSHREEN Asiaczek Zw. Mł. Gratulacje Asiaczku:multi: Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Gratulacje Asiaczku i asiaczkowe boBaski:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ewelinabuck Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 jejuuuuu:cool3: :cool3: gratulacje:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Czoko Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Gratulacje Asiaczku i asiaczkowe boBaski:multi::multi::multi::multi::multi: Właśnie się dowiedziałam!!! Najserdczniejsze gratulacje!!! Quote
bazylowa Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 WOW WILNO ZDOBYTE !!!! GRATULUJĘ !!!! Quote
agabass Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='agabass']Wilno 16.12.2006 psy Jazzy Boy Asiaczek - 1 dos. Zw. Mł. Naj. Junior w Rasie, Zw. Rasy chyba Bis Junior ale to już Asia potwierdzi Juma Mongo Asiaczek - 2 dos. Abotere's WAHZIRI CAC, CACIB - 1 dos. FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek CAC 1 dos. suki JELLY JOSHREEN Asiaczek Zw. Mł. Gratulacje Asiaczku:multi: Wilno 17.12.2006 Juma Mongo Asiaczek dosk 1, Zw. Mł. Jazzy Boy Asiaczek dosk 2 Aboteres WAHZIRI dos. CAC, CACIB - Rasa Farik CAC res. CACIB Jelly Zw. Mł. Asiaczek jak wróci to poprawia wyniki gratulacje Quote
lothia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :multi: :beerchug: :drinking: :laola: :drinking: :drink1: :cunao: [SIZE="7"]GRATULACJE Quote
simbik Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [SIZE="5"]WIELKIE GRATULACJE :laola: Mogę tylko żałować że nie widziałam na żywo ...ale napewno kiedyś jeszcze uda mi się zobaczyć :lol: . Quote
SuperGosia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Asienko, olbrzymiaste GRATULACJE!!!!! :multi: :BIG: :bigcool: :knajpa: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Hej, juz jestem: zmęczona, ale wyspana (w pracy bylam tylko 4 godziny i przy okazji zaliczyłam jeden z obowiązkowych testów), obiadek zjedzony i mogę spokojnie usiąść do poczty. Podam pełne wyniki z soboty i niedzieli, bo były to 2 wystawy rangi CACIB (międzynarodowa): SOBOTA, 16.12.2006 r., sędzia Stelios MAKARITIS (Grecja): JAZZY BOY Asiaczek - dosk.1, Zwyc. Młodziezy, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Rasy (BOB), BOG3:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: JUMA MONGO Asiaczek - dosk.2, Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, CACIB. FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.1, CAC, JELLY JOSHREEN Asiaczek - Zwyc. Młodzieży. Bardzo jestem zadowolona z wyników tym bardziej, że to piesek z mojej hodowli zdobyl tytuł BOB (Najlepszy w Rasie) i potem zajął III miejsce na BOG. I cieszę się, że miałam mozliwość bycia sędziowaną przez p. Makaritisa z Grecji - cudowna atmosfera na ringu, uśmiech, dobra organizacja, stanowczość (mimo nacisków asystentki z Łotwy; wiecie, co chcę powiedzieć?), showman na konkurencjach honorowych i przemiły człowiek w rozmowach prywatnych. NIEDZIELA, 17.12.2006 r., sedzia: Rita KADIKE-SKADINA (ŁOTWA): JAZZY BOY Asiaczek - dosk.2, JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, Zwyc. Modzieży, Najlepszy Junior w Rasie, Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, CACIB, BOB.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.1, CAC, r.CACIB JELLY JOSHREEN Asiaczek - Zwyc. Młodzieży. Jak widzicie wyniki z niedzieli nieco różniły się od tych, sobotnich. Najfajniejsze jest to, że bracia podzielili między sobą tytuł "Zwycięzca Młodzieży": w sobotę - Dżezik, a w niedzielę - Jumcia. Bardzo mnie to cieszy, bo właściciele Jumci po raz pierwszy brali udział w BIS Juniorów i choć nie zajęli tam żadnego miejsca - sam fakt uczestnictwa w tym show był dla nich nie lada wyzwaniem Gratuluję im bardzo mocno i myslę, że na pewno spotkamy się na następnych wystawach! A Wam, Moi Kochani, baaaardzo ciepło dziękuję za kciuki, sami widzicie, że się przydały!!! Agabass, SuperGosia, Elitesse, Ewelinabuck, Anecioreczek, Alicjarydzewska, Agasia, Czoko, Sylrwia, Mamabazyla, Lothia, Simbik - na Was zawsze mogę liczyć!:loveu::calus: I jeszcze chcę bardzo ciepło podziękować Pearl za pomoc w wystawieniu Wahzirka, koleżance od akit amerykańskich za pomoc w sobotę, Musiałkowi i Jovi - bez pomocy których nie byłoby tego wyjazdu. Cieszę się, że mogłam spotkać się z Ofca, Wanio, Nitor Nivalis (ogromne sukcesy tej dziewczyny i jej Muminka na obu wystawach są po prostu nie do opisania!!!), Kadziumia, Margot (czeskie wilczaki), Sentinel, PiotrJan, Tulasy, Karenina... Kogoś pominęłam? Pzdr. Quote
Cerber Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='agabass']Wilno 16.12.2006 psy Jazzy Boy Asiaczek - 1 dos. Zw. Mł. Naj. Junior w Rasie, Zw. Rasy Juma Mongo Asiaczek - 2 dos. Abotere's WAHZIRI CAC, CACIB - 1 dos. FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek CAC 1 dos. suki JELLY JOSHREEN Asiaczek Zw. Mł. Gratulacje Asiaczku:multi: Witam, no no jakie wiadomości suuuuper. Gratuluję z całego serducha...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
donya Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ja jak zwykle ostatnia GRATULACJE, GRATULAJE, GRATULACJE!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts