Asiaczek Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 betka-sp napisał(a):http://img38.imageshack.us/img38/7627/img4127b.jpg rany....jakie piękne kocie :-o:-o:-o:-o:-o............ile ich masz?? jak zgadzaja się z baskami??? Jakoś nie mam specjalnych problemów z ich wzajemnymi kontaktami. Wiadomo, najtrudniej jest w czasie, gdy małe bobaski dorastają i zaczynaja wciągać koty do swoich zabaw. A zębole mają ostre... Kotom to sie niespecjalnie podoba, ale naprawde duuuuzo małe baski musiałyby zroiić złego kotom, aby te uzyły pazurów " na całego".:lol: AMIŚKA napisał(a):Ja bede w Zwiazku o 18,30 , dzis tatuz moich maluszków beda płacze.....:placz: a w tej Twojej rudej kici jestem zakochana:loveu: http://img38.imageshack.us/img38/7627/img4127b.jpg miałam takiego pieknego rudaska,jamnisiowego synka, bardzo go kochałam... i dlatego wszystkie rude kociambry...:loveu::loveu: A ja zawsze proszę, aby osoba tatuująca przyjechala do mnie. Płacz jest jakby mniej intensywny aa i pogadać spokojnie można... A ja z kolei lubie trikolory i szyldkrety.:loveu: betka-sp napisał(a):http://img25.imageshack.us/img25/6949/img4113s.jpg serkowy twarożek rośnie jak na drożdzach :razz:... pieknisty kawaler....:razz::razz::razz: oj Asiu....musze przyznac, że masz oko do piesków...:multi: A ja tak troche z innej beczki spytam....;)) wiesz może jakie baski w Poznaniu będą wystawiane??? i na którym ringu ??? Asiaczka to chyba żadnego nie będzie... cavallo napisał(a):Ha ha prawdziwie kotolubny egzemplarz z niego :evil_lol: Dobrze, że ma tyle kotów, do koloru, do wyboru :eviltong: Pewnie, raz pociągnie rudą, raz tri... Każdemu kotu, jak szybko nie ucieknie na biurko lub okno, coś się dostanie...:evil_lol: Po sprawiedliwości. Pzdr. Quote
Daja_ Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Asiaczek napisał(a): A ja z kolei lubie trikolory i szyldkrety.:loveu: Zgadzam się,szylkrety są przepiękne :loveu: Quote
Bogarka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Co to za chart polski? http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/25-27.jpg Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Daja_ napisał(a):Zgadzam się,szylkrety są przepiękne :loveu: Mówi się, że trikolory przynoszą szczęście do domu...:lol::loveu: Bogarka napisał(a):Co to za chart polski? http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/25-27.jpg Oj, nie wiem, ale moze wlascicielka tej suni basenji bedzie wiedziala. jamnicze - co mozesz powiedziec o tym charcie, co jest na fotce z Sajdunią? pzdr. Quote
M&S Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Mówi się, że trikolory przynoszą szczęście do domu...:lol::loveu: pzdr. Prawda :lol::lol::lol: A. Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [FONT=Arial]:pno dziewczyny pewnie się spotkały już ;)[/FONT] [FONT=Arial]witaj Asiaczku :p[/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:pno dziewczyny pewnie się spotkały już ;)[/FONT] [FONT=Arial]witaj Asiaczku :p[/FONT] A o jakich dziewczynach i o jakim spotkaniu piszesz? Bo ja nie kumam... pzdr. Quote
betel Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Uf, wreszcie opłotkami wkradłam się na forum - u nas Dogo nie działa:cool1:. Pozdrówka Asiaczku . Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 betel napisał(a):Uf, wreszcie opłotkami wkradłam się na forum - u nas Dogo nie działa:cool1:. Pozdrówka Asiaczku . O, aż tak źle było z wchodzeniem...? Ja ostatnio wchodze normalnie... Pzdr. Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Asiaczek napisał(a):A o jakich dziewczynach i o jakim spotkaniu piszesz? Bo ja nie kumam... pzdr. [FONT=Arial] :hmmmm: a nie miałyście sie spotkać w Związku ??[/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]:hmmmm: a nie miałyście sie spotkać w Związku ??[/FONT] Aluś, to jutro...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Bogarka napisał(a):Serek jest fajny :) Mnie też podoba się jego charakter, no i cały Serek. Ale tfu, tfu, tfu... aby nie zapeszyć.:lol: Dzieki za wizytę i miłe słowa. Pzdr. Quote
taxelina Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A jakie plany wystawowe? w tym roku juz odpoczywacie? Ja bym Zelke zobaczyla bo ciekawa jestem jak brzusio ;) Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 deer_1987 napisał(a):A jakie plany wystawowe? w tym roku juz odpoczywacie? Ja bym Zelke zobaczyla bo ciekawa jestem jak brzusio ;) Tak, sezon juz zakonczyłam. Miałam zamiar wystawić psiaki w Kielcach, ale z uwagi na smierć Jacka ["] odwołałam zgłoszenia. Tak więc ostatnia wystawa do Światowa (na początku października). I właśnie przed chwilą myślałam o tym, aby Żelce porobić troszke fotek. Bo i Dojo się o nie dopomina... Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bogarka napisał(a):Co to za chart polski? http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/25-27.jpg Asiaczek napisał(a): jamnicze - co mozesz powiedziec o tym charcie, co jest na fotce z Sajdunią? pzdr. Zostałam wywołana do tablicy, to jestem :lol: Ale niestety nic specjalnego powiedzieć nie mogę :shake: Mieszkają w Gdańsku, spotkaliśmy się tylko 2 razy. Jest młodszy od Saidi, więc ma pewnie ok. 1,5 roku. No i jest piękny :loveu:. Nawet widziałam go wczoraj ale my akurat wracaliśmy już do domu a chart z panią właśnie wchodzili na plażę. Może jak mi się uda ich jeszcze kiedyś spotkać to zapytam z jakiej hodowli :p Ślinka mi pociekła jak czytałam tu przepisy na mięsko i postanowiłam sama coś upitrasić :p. No i zrobiłam na obiad pierś z kurczaczka w białym winie. Szybkie, proste a przy tym wykwintne danie (przepis u mnie na FB :razz::eviltong:) Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 jamnicze napisał(a):Zostałam wywołana do tablicy, to jestem :lol: Ale niestety nic specjalnego powiedzieć nie mogę :shake: Mieszkają w Gdańsku, spotkaliśmy się tylko 2 razy. Jest młodszy od Saidi, więc ma pewnie ok. 1,5 roku. No i jest piękny :loveu:. Nawet widziałam go wczoraj ale my akurat wracaliśmy już do domu a chart z panią właśnie wchodzili na plażę. Może jak mi się uda ich jeszcze kiedyś spotkać to zapytam z jakiej hodowli :p Ślinka mi pociekła jak czytałam tu przepisy na mięsko i postanowiłam sama coś upitrasić :p. No i zrobiłam na obiad pierś z kurczaczka w białym winie. Szybkie, proste a przy tym wykwintne danie (przepis u mnie na FB :razz::eviltong:) Dzięki, że zajrzałaś! A Twój przepis na kurczaczka w białym winie widziałam i doszłam do wniosku, że nie jest trudny i może naprawdę być b. smaczny... Pzdr. Quote
taxelina Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, sezon juz zakonczyłam. Miałam zamiar wystawić psiaki w Kielcach, ale z uwagi na smierć Jacka ["] odwołałam zgłoszenia. Tak więc ostatnia wystawa do Światowa (na początku października). I właśnie przed chwilą myślałam o tym, aby Żelce porobić troszke fotek. Bo i Dojo się o nie dopomina... Pzdr. Do pazdziernika 2010 nic? No to czekamy! :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, sezon juz zakonczyłam. Miałam zamiar wystawić psiaki w Kielcach, ale z uwagi na smierć Jacka ["] odwołałam zgłoszenia. Tak więc ostatnia wystawa do Światowa (na początku października). I właśnie przed chwilą myślałam o tym, aby Żelce porobić troszke fotek. Bo i Dojo się o nie dopomina... Pzdr. Popieram pomysł z fotkami Żelkowymi :cool3: Quote
Alicja Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Aluś, to jutro...:lol: Pzdr. [FONT=Arial]ja już chyba bardzo chcialam żeby był piątek :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 deer_1987 napisał(a):Do pazdziernika 2010 nic? No to czekamy! :loveu: Nienienie, mowię o wiatowej z tego roku. Zuza i Noddy napisał(a):Popieram pomysł z fotkami Żelkowymi :cool3: O, Mądrala... Alicja napisał(a):[FONT=Arial]ja już chyba bardzo chcialam żeby był piątek :diabloti::evil_lol:[/FONT] Chyba tak... Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 czekam na foty brzuchola Zelinki :loveu::loveu: Quote
Daja_ Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Elitesse napisał(a):czekam na foty brzuchola Zelinki :loveu::loveu: dołączam do oczekujących :eviltong: Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 OK. No to przed wieczornymi spacerami dam troche fotek kici. Po spacerach - następne troche basków... Zaczynamy od Małpisi:loveu: Teraz Gruszka:loveu: No i Hośka:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts