Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

NATKA napisał(a):
Witam się słonecznie :loveu:

Ile fotek jeju jak fajnie :multi::multi::multi:

Serek wygodniś
http://img25.imageshack.us/i/img4113s.jpg/

Kicia tu wygląda jak król co z wysokości patrzy na poddanych :evil_lol:
http://img291.imageshack.us/i/img4119e.jpg/

Śliczne kociaki
http://img38.imageshack.us/i/img4127b.jpg/

Mam jeszcze fotki Serka, ale na moim kompie. Może już w najbliższą sobote komp pójdzie do pana dochtora i cos się wyjaśni.
A koty to robią takie miny, że można non stop robić im fotki. Zresztą Serkowi też...

deer_1987 napisał(a):
Jestem i prosze:

Hohoho, jak mi miło...

dzasta napisał(a):
Witaj Asiaczku
Ja właśnie wstawiłam do lodówki karkówkę wg przepisu z twojego FB :p
Zobaczymy jak wyjdzie tylko coś mnie korci żeby ją upiec a nie ugotować ;)

Ja na razie zrobię dokładnie tak, jak napisała Matagi. Mam taki zwyczaj, że jeżeli robię jakiś przepis I raz, to zawsze robię wg przepisu. A najwyżej za drugim bądź następnym - kombinuję...

pati napisał(a):
fotki spanielka, który szuka domu

pati - ładny ten spanielek. Umaszczenie to chyba kremowe...I co, nadal nic o nim nie wiadomo? Jeżeli był zadbany to może po prostu komus uciekł z posesji. Ale jeżeli został wyrzucony - to kiepska sprawa...

Daja_ napisał(a):
Piękny ten spanielek :loveu:
Cudo normlanie.. :loveu:
A Sereczek to wygodniś :diabloti:

Oj, tak. Mały zawsze zajmuje najlepsze miejscówki. Takie jak np. NA Wahzirku...:evil_lol:

Tengusia napisał(a):
booooowska focia :loveu::loveu::loveu:
http://img12.imageshack.us/img12/166/img4117z.jpg

Iza. napisał(a):
Cześc :multi:
http://img12.imageshack.us/img12/9942/img4116u.jpg
hahaha genialnie śpią :lol:

Oni tak zawsze śpią. A przynajmniej do tej pory.
Ciekawa jestem, jak długo Wazi wytrzyma taki słodki ciężar na sobie. Bo przeciez Serek będzie rósł i jego waga będzie się zwiększać...

Mudik napisał(a):
Asiu nie obrazisz się jak za offuję u Ciebie, sama nie skorzystam , ale pomagam znajomej z jej bazarkiem, polecam!
Zajrzyjcie proszę!
na ten na prawdę fajny i ciekawy bazarek!:multi::multi::multi::multi:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13337820

Zajrzę, ale najpierw musze poodpisywać na posty u mnie w Galerii.

jamnicze napisał(a):
O, jak fajnie, że udało sie uruchomić kompa i mamy świeże fotki Serka, Whazirka i kiciusiów :multi: (tylko coś mało mojej ulubienicy Gruszki :mad:)
Fajna ta przekładanka :lol:
http://img25.imageshack.us/img25/6949/img4113s.jpg
U nas są ciągłe wiatry i duża wilgoć - jak to nad morzem, więc Saidi dostała kubraczek
mam nadzieję, że Asia nie pogoni mnie za wklejenie zdjęć :p
Tak wyglądała moja panienka w styczniu :)

jamnicze, jak ja moge pogonić Ciebie za wklejenie fotek mojej córki...? No coś Ty...
A z Gruszka - nadrobimy. Niech no tylko trochęlepsze światło będzie. Bo przy takiej szarówie to fotki sa byle jakie...

Pzdr.

Posted

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Ten Miałczuś jest niesamowity, poprostu zjawiskowy :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]a przy tym ta zdegustowana mina, on zawsze taki wiecznie wkurzony? :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Hahaha, ten Miałczuś to kicia o imieniu Małpisia. Minę ma zawsze taką samą, ale ona wcale nie jest wkurzona! Wręcz przeciwnie; Małpisia bardzo lubi jak jej sie robi fotki.:lol: Wystarczy do niej zagadać, a ona od razu śpiewa swoje mruczanki...

Pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
ale fotek, aż nie wiem - które komentować :loveu::loveu::loveu:

Nooo, jest ich aż 27!
Aby je wszystkie wstawić, to wyszłam ponad godzine później z psami na popołudniowy spacer, niz normalnie... doceńcie to!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nooo, jest ich aż 27!
Aby je wszystkie wstawić, to wyszłam ponad godzine później z psami na popołudniowy spacer, niz normalnie... doceńcie to!

Pzdr.

DZIĘKUJEMY :multi::multi::multi::multi:

A.

Posted

Mogę się ujawnić jedynie w środku nocy ale było warto... nie znałam tego przepisu na mięso!
Prawdopodobnie mój służbowy komputer ma Adsee5 tylko jak Ci prześlę informację jeśli tam nie działa mi nowe dogo:diabloti:

Posted

pati1033 napisał(a):
Doceniamy, doceniamy :loveu:
foty sa super :) i psie i kocie :)
naprawde nie wiadomo, ktore komentowac :)

O, Pati1033 - witaj!
Zaraz wpadnę do Ciebie, może jakieś nowe fotki Tamisi są?:evil_lol:

Maks i Spark napisał(a):
DZIĘKUJEMY :multi::multi::multi::multi:
A.

Teraz musze trochę porobić fotek Gruszce - wg zamówienia jamnicze.
No i Serka.
Mam nadzieję, że w sobote bedzie dobre światło do fotek...

Czoko napisał(a):
Mogę się ujawnić jedynie w środku nocy ale było warto... nie znałam tego przepisu na mięso!
Prawdopodobnie mój służbowy komputer ma Adsee5 tylko jak Ci prześlę informację jeśli tam nie działa mi nowe dogo:diabloti:

Czoko - ja na razie odpuszczam sobie ten program, bo żaba też zmniejsza. Tak więc na razie nie będę sobie zawracała głowy zmniejszaniem hurtowym, tylko będe korzystała z tej opcji w Imageshacku.
Dziękuję za chęci.:lol:

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Doceniamy ze pojawily sie zdjecia!!

Witaj, może dzisiaj porobię jakies domowe...
Zobaczymy.
Na razie muszę iśc opłacic parking, do weta z Hipka i do Związku dać rodowód Serka do nostryfikacji.

Pzdr.

Posted

cavallo napisał(a):
Zdęcia suuuper :loveu: A Serek to super wygodny pieseczek :razz: Przytulak, nawet kotkiem nie pogardzi :loveu:

Ha, jeżeli chodzi o kotki, to on najbardziej lubi je ciągnąć za ogon i z tym ogonem w pysku wskakiwac na tapczan. Koty sa odmiennego zdania nt. tego rodzaju czułości...:evil_lol:

pzr.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Doberek :)

Asiu idziesz dzis do zwiazku?, a może jutro na sekcję byś się wybrała......

A.

No właśnie. Napisałam, a potem skojarzyłam, że może jutro byśmy się zobaczyły na Sekcji...?
Wziełabym może Serka, jego rodowód i wtedy załatwiłabym te formalności.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No właśnie. Napisałam, a potem skojarzyłam, że może jutro byśmy się zobaczyły na Sekcji...?
Wziełabym może Serka, jego rodowód i wtedy załatwiłabym te formalności.

Pzdr.

O tak, tak podoba mi się taki pomysł :lol::lol::lol:

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
My też pewnie ok. 17.00 będziemy :p

A.

Ponieważ nie wiem, jak będę jechała (jest opcja albo T + M albo samochód prywatny Kasi), to mogemiec pareminut spóźnienia. Ale będę.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ponieważ nie wiem, jak będę jechała (jest opcja albo T + M albo samochód prywatny Kasi), to mogemiec pareminut spóźnienia. Ale będę.

Pzdr.

Spoko, będziemy czekać :p

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ha, jeżeli chodzi o kotki, to on najbardziej lubi je ciągnąć za ogon i z tym ogonem w pysku wskakiwac na tapczan. Koty sa odmiennego zdania nt. tego rodzaju czułości...:evil_lol:

pzr.

Ha ha prawdziwie kotolubny egzemplarz z niego :evil_lol: Dobrze, że ma tyle kotów, do koloru, do wyboru :eviltong:

PS. miałam nadzieję, że się spotkamy w Poznaniu, ale już doczytałam, że wysofałaś zgłoszenie....