Asiaczek Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Taki super dowcip dostałam od jednej z naszych koleżanek. :lol: Idzie strapiony i zafrasowany facet przez las. Nagle na drogę wyskoczyła mała zielona żabka i mówi ludzkim głosem: - Czym się tak martwisz ? - A, bo życie jest do dupy. Dom się wali, żona brzydka, auto w rozsypce, kasy brak... Ogólnie lipa. - Nie martw się. Idź do domu a wszystko będzie OK. > Facet wraca, patrzy a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak Cindy Crowford, pod bramą garażu stoi Maybach a w skrzynce na listy wyciąg z konta, który po prostu powalił go na kolana. Jak już doszedł do siebie, postanowił podziękować żabce za to, co dla niego zrobiła i wrócił się do lasu . W tym samym miejscu spotkał żabkę i mówi: > - Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce ? > - Nigdy nie kochałam się z nikim... > - Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to możemy zrobić ? > - Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy czarodziejskiej > zużyłam na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się najwyżej w 12-13 letnią dziewczynkę. > - Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi to przeszkadzać. > - ... i tak to było , Wysoki Sądzie a nie tak, jak gada ta gówniara. > Romek Polański > > > > POZDRAWIAM > ....................................ROMAN NIC LEPSZEGO NIE MOGLES WYMYŚLEĆ Dobre, co?:evil_lol: Pzdr. Quote
Daja_ Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 :crazyeye: Powaliło mnie to na kolana :D:D:D Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Ale z Wami to cięzkoo się umówić... Pzdr. ....Trochę ciężko, zostają weekendy :cool1: Dowcip przedni :evil_lol: A. Quote
Buszki Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No to wszyscy już wiemy jak to było :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .Biedny Romuś,nikt mu nie wierzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Buszki napisał(a):No to wszyscy już wiemy jak to było :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .Biedny Romuś,nikt mu nie wierzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Zaraz łzę nad jego losem uronię :mad: A. Quote
PANGEA Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Buszki napisał(a):Ja mam to samo.Mogę poczytać,ale nie pisać :shake: (czasami mi się uda coś skrobnąć).To jak lizanie cukierka przez papierek :evil_lol:. Skoro jednak udało mi się dzisiaj ujawnić,to wszystkich pozdrawiam :lol:. bety napisał(a):Nie tylko Ty - wielu ma dopiski - to ponoć problem odgórny bo się nasza dogo pomieszała z dogomania.com. Dziś jeden z adminów siedział coś grzebał i się znowu pokiełbasiło w wielu aspektach działania dogo. :shake::roll: Pzdr buuuu co z ta dogo... wszystkie linki do watkow si epozmienialy i niegdzie trafic nei moge :-(:shake: Witam wszystkich w mglisty wieczor Quote
Asiaczek Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Na jutro mam w sumie najmniej lekcji zadanych z całego tygodnia, wiec od razu mnie straszny leń bierze i nawet do jednego zadania się zebrać nie mogę :evil_lol: Hm, znam to z autopsji.... jeszcze pamiętam, jak chodziłam do szkoly... [quote name='deer_1987']Wiem i rozumiem to doskonale!! Mamie przekawalam to z pw i sle pozdrowienia i bedzie zbierac! OK. Może w listopadzie będzie aktualne nasze spotkanie? Zobaczymy. [quote name='PANGEA']buuuu co z ta dogo... wszystkie linki do watkow si epozmienialy i niegdzie trafic nei moge :-(:shake: Witam wszystkich w mglisty wieczor PANGEA - bo nie jest ważne co u innych, ważne do u ASIACZKÓW!:diabloti: pZDR. Quote
Asiaczek Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 A co do losów biednego Romeczka, to ja tam nie będę użalać się nad jego losem. Gdyby to przytrafiło się jakiemuś robotnikowi, to raczej nikt by nie staną w jego obronie, prawda? A jeżeli dziewczynka wtedy miała 12-13 lat to byl to gwałt i tyle i nie mają tu nic do rzeczy osiągnięcia artystyczne pana Romka. Pzdr. Quote
Daja_ Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Asiaczek napisał(a):A co do losów biednego Romeczka, to ja tam nie będę użalać się nad jego losem. Gdyby to przytrafiło się jakiemuś robotnikowi, to raczej nikt by nie staną w jego obronie, prawda? A jeżeli dziewczynka wtedy miała 12-13 lat to byl to gwałt i tyle i nie mają tu nic do rzeczy osiągnięcia artystyczne pana Romka. Pzdr. ta dziewczyna nie była już wtedy dziewicą :diabloti: i miała chłopaka wcześniej. najpierw czytałam to w fakcie więc uznałam że to kolejna głupota potem w angorze, potem gdzieś w tv widziałam... więc..to chyba prawda xD Quote
PANGEA Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Asiaczek'] PANGEA - bo nie jest ważne co u innych, ważne do u ASIACZKÓW!:diabloti: pZDR. oczywiscie masz racje Asiu A co do Pana Romka To nie chodzi raczej o obzidliwosc czynu ale o czas jaki uplynal..... Wyobraz sobie. Ta nieletnie ma teraz ponad 40... sama ma dzieci i..... jak ma utrzymac jakikolwiek autorytet u wlasnych dzieci, gdy wszystkie media opowiadaja, ze to nie byl jej pierwsdzy raz, sama chciala, baaaa mamusia ( czyli babcia ) to pochwalala..... Paranoja.... ale do takiej paranoi tylko amerykanie potrafia doprowadzac wszystko....... Polak, ktory przewijajac wlasna corke umyl ja nadal siedzi ................. Quote
Daja_ Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 tylko czemu teraz kurcze się odezwało wszystko :shake: po parunastu latach:shake: Quote
pati Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 powiedzcie mi kochane jak wasze baski znoszą zime? czy chcą wychodzic na dwór? czy może mają jakieś sweterki etc Quote
Asiaczek Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='agnethka'] A kto tu kogo napiernicza...? [quote name='Daja_']ta dziewczyna nie była już wtedy dziewicą :diabloti: i miała chłopaka wcześniej. najpierw czytałam to w fakcie więc uznałam że to kolejna głupota potem w angorze, potem gdzieś w tv widziałam... więc..to chyba prawda xD To, czy była dziewicą czy nie, to nie ma żadnego znaczenia. Ważne jest to, że doszło do zbliżenia dorosłego faceta i nieletniej. U nas, w polskim prawie karnym, też jest karalne i ma swój paragraf. Co innego przedawnienie. Ale fakt pozostaje faktem. To po prostu obrzydliwe. Dalibyscie przyzwolenie na takie coś, gdyby w grę wchodziły Wasze córki /synowie? I jakie znaczenie miałby fakt, że ten obcy facet to znany rezyser...? [quote name='PANGEA']oczywiscie masz racje Asiu A co do Pana Romka To nie chodzi raczej o obzidliwosc czynu ale o czas jaki uplynal..... Wyobraz sobie. Ta nieletnie ma teraz ponad 40... sama ma dzieci i..... jak ma utrzymac jakikolwiek autorytet u wlasnych dzieci, gdy wszystkie media opowiadaja, ze to nie byl jej pierwsdzy raz, sama chciala, baaaa mamusia ( czyli babcia ) to pochwalala..... Paranoja.... ale do takiej paranoi tylko amerykanie potrafia doprowadzac wszystko....... Polak, ktory przewijajac wlasna corke umyl ja nadal siedzi ................. I tak źle i tak niedobrze, co? [quote name='Daja_']tylko czemu teraz kurcze się odezwało wszystko :shake: po parunastu latach:shake: NOooo, minęlo troche więcejniż paręnaście lat... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 pati napisał(a):powiedzcie mi kochane jak wasze baski znoszą zime? czy chcą wychodzic na dwór? czy może mają jakieś sweterki etc Moje nie maja wyjścia - musza wychodzić i basta. W mroźne dni te spacerki sa jednak krótsze. Sweterków żadnych dla psów nie posiadam...:evil_lol: Pzdr. Quote
Daja_ Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 a mnie to tam w sumie Pan Roman obchodzi tyle co ostatni.. no :diabloti: Szkoda tylko,że co raz częściej gdy jakiś obcokrajowiec się pyta z jakiego państwa się jest,to się zaraz obraca na pięcie :angryy: właśnie przez takie rzeczy :angryy: i w ogóle nie jesteśmy już traktowani poważnie :shake: zresztą czy kiedyś byliśmy :evil_lol: Quote
pati Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Moje nie maja wyjścia - musza wychodzić i basta. W mroźne dni te spacerki sa jednak krótsze. Sweterków żadnych dla psów nie posiadam...:evil_lol: Pzdr. Kicha na dwór chodzic nie chce . W domu trzęsie dupką więc dostała sweterek a na wielkie mrozy polarek z kapturem :cool3: Quote
Tengusia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 przyszlam powiedziec dzien dobry przed snem :grins: Quote
gosiaja Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='pati']Kicha na dwór chodzic nie chce . W domu trzęsie dupką więc dostała sweterek a na wielkie mrozy polarek z kapturem :cool3: polarek z kapturem to musi świetnie wyglądać :) a ja mam takie zdjęcie może stare ale co tam Quote
Iza. Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Cześć Asiaczki :loveu::multi: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/P1070095.jpg hahaha świetna fota :lol: [quote name='pati']Kicha na dwór chodzic nie chce . W domu trzęsie dupką więc dostała sweterek a na wielkie mrozy polarek z kapturem :cool3: pokaż foto ubranego baska :cool3: Quote
dbsst Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Asiaczek'] Oj, nie wiem, nie wiem. Ja ostatnio mam tyle dodatkowych spraw do załatwienia, mieszkanie mi się sypie.... a ja z tymi problemami sama... Pzdr. dasz radę! :cool1: [quote name='Asiaczek']Taki super dowcip dostałam od jednej z naszych koleżanek. :lol: Idzie strapiony i zafrasowany facet przez las. Nagle na drogę wyskoczyła mała zielona żabka i mówi ludzkim głosem: - Czym się tak martwisz ? - A, bo życie jest do dupy. Dom się wali, żona brzydka, auto w rozsypce, kasy brak... Ogólnie lipa. - Nie martw się. Idź do domu a wszystko będzie OK. > Facet wraca, patrzy a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak Cindy Crowford, pod bramą garażu stoi Maybach a w skrzynce na listy wyciąg z konta, który po prostu powalił go na kolana. Jak już doszedł do siebie, postanowił podziękować żabce za to, co dla niego zrobiła i wrócił się do lasu . W tym samym miejscu spotkał żabkę i mówi: > - Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce ? > - Nigdy nie kochałam się z nikim... > - Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to możemy zrobić ? > - Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy czarodziejskiej > zużyłam na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się najwyżej w 12-13 letnią dziewczynkę. > - Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi to przeszkadzać. > - ... i tak to było , Wysoki Sądzie a nie tak, jak gada ta gówniara. > Romek Polański > > > > POZDRAWIAM > ....................................ROMAN NIC LEPSZEGO NIE MOGLES WYMYŚLEĆ Dobre, co?:evil_lol: Pzdr. hahahhaha biedny Romuś teraz go brzuszek boli i ma dołek :shake::mad: a mi się ostatnio to podobało :diabloti: witamy deszczowo :roll: A Vectra ma mistrza we wpraszaniu się :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts