Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Czoko napisał(a):
Zaglądam tylko... dogo nie pozwala mi się ujawnić - ciągle mam "przekroczony limit czasu połączenia":diabloti:

Ja mam to samo.Mogę poczytać,ale nie pisać :shake: (czasami mi się uda coś skrobnąć).To jak lizanie cukierka przez papierek :evil_lol:.
Skoro jednak udało mi się dzisiaj ujawnić,to wszystkich pozdrawiam :lol:.

Posted

Czoko napisał(a):
Zaglądam tylko... dogo nie pozwala mi się ujawnić - ciągle mam "przekroczony limit czasu połączenia":diabloti:

też to mam,plus do tego wyskoczyło mi coś koło moich łapek i widze że nie tylko ja to mam ... co to mam być "addicted" xD
że niby ja uzależniona? :o

Posted

Daja_ napisał(a):
też to mam,plus do tego wyskoczyło mi coś koło moich łapek i widze że nie tylko ja to mam ... co to mam być "addicted" xD

Nie tylko Ty - wielu ma dopiski - to ponoć problem odgórny bo się nasza dogo pomieszała z dogomania.com. Dziś jeden z adminów siedział coś grzebał i się znowu pokiełbasiło w wielu aspektach działania dogo. :shake::roll:
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Nie tylko Ty - wielu ma dopiski - to ponoć problem odgórny bo się nasza dogo pomieszała z dogomania.com. Dziś jeden z adminów siedział coś grzebał i się znowu pokiełbasiło w wielu aspektach działania dogo. :shake::roll:
Pzdr

Dzięki za info,już nie czuję się jak jakaś narkomanka :diabloti: ;D

Posted

Daja_ napisał(a):
Dzięki za info,już nie czuję się jak jakaś narkomanka :diabloti: ;D

Proszę bardzo - ja też dzisiaj byłam "zagubiona" na dogo jak zobaczyła różne dziwne "cuda" które się tutaj działy. :diabloti:
Pzdr

Posted

[quote name='Maks i Spark']Powiem Ci w tajemnicy, że my juz czas jakiś temu przeglądałysmy te wystawy.....;)
A.
O, nie jestem osamotniona...

[quote name='cavallo']No, no, Serek zaczyna swoje podboje :loveu:
A co się Żelce stało, że już nie jest szczuplusia? :razz:
Miłego wieczoru :loveu:
Serek to cały czas podbija moje serducho i innych, a Żelcia spodziewa się przychówku, gdzieś w okolicach 15 listopada br. Na seksie była w Niemczech i bardzo jej się tam podobało...:evil_lol:

[quote name='Matagi']A ja dalej kulinarnie:evil_lol:
Wczoraj na obiad robiłam smażony serek:diabloti: czyli smażeny syr i hranolki:eviltong: Bardzooooo dobre!;)
Wymiziaj Asiu ode mnie Serka:lol:.
Ha, znam te potrawy i nawet wiem, co to hranolki!

[quote name='Daja_']Ode mnie też Sereczka i Kentarka :cool3:

Gdzie na następną wystawę się wybieracie? Jakieś najbliższe w Polsce :roll: w sumie to chyba będzie w przyszłym roku dopiero:roll:
W tym roku to juz nigdzie nie jedziemy; dopiero w przyszłym roku.

[quote name='dbsst']ano miałam
a co d wystawy transportu itd........................kto jak kto ale TY napewno wszystko zgrasz i jeszcze jakies pycha ciasto zdarzysz upichcić!
Twoja doba ma więcej niż 24h :evil_lol:
Oj, nie wiem, nie wiem. Ja ostatnio mam tyle dodatkowych spraw do załatwienia, mieszkanie mi się sypie.... a ja z tymi problemami sama...

[quote name='dadiii']hejka :)
co tam u was??
jak tam komputer?? naprwia sie? :)
Na razie cisza. Chyba musze zmienić osobę usiłującą naprawić komp...

[quote name='bety']Fiu, fiu, fiu jakie plany.:lol:
Pzdr
... ale to nadal są tylko plany...

[quote name='NATKA']http://img194.imageshack.us/img194/8287/baski025.jpg
jak ładnie tańcują ;)
Dobrze im tam u pati było.:lol:

[quote name='Kaya']W wolnej chwili wpadłam ciut nadrobiłam, no i widze że galeria żyje :multi:
pozdrawiamy i zaraz do szkoły zmykamy :)
No, jakoś żyjemy, ale fotek nadal mało. A ja nie wiem, kiedy zacznę nadrabiać wstawianie fotek...

[quote name='deer_1987']Melduje sie jak co rano ;)
Witamy, ale popołudniowo...

Pzdr.

Posted

[quote name='bonita']Bosh:crazyeye:, tak wcześnie Ty na nogach. Ja mam problem wstać o 7:p.
Witanko!
Pozdrowienia dla już "nie szczupłej" Żelki:loveu: :evil_lol:Serka i wszystkich, wszystkich Asiaczków:loveu:
U nas znowu bardzo brzydka pogoda, pochmurno deszczowo i ziiiimno brrr.

Jak Jacka zabrakło, to ja juz nie wstaje o 5 czy 5.30. Tylko czasami tak rano wstaję, gdy mam coś pilnego i duzo do załatwienia...

[quote name='Maks i Spark']Cześć Dżołana :lol:
Spokojnego dnia
A.
Byłam dzisiaj w Galerii M. i tam dokonałam zakupów na sobotę...

[quote name='Czoko']Zaglądam tylko... dogo nie pozwala mi się ujawnić - ciągle mam "przekroczony limit czasu połączenia":diabloti:
Ja dzisiaj miałam trochę problemów z zalogowaniem się ale na razie działamy...

[quote name='betka-sp']Asiu...jak Żelka??? grubnie juz troszku ;) naprawdę nie da się jakiejś foteczki przemycić ;);););)??
Tak sobie myślę, że w sobotę jak M&S wpadnie to może uda nam się porobić troche fotek zwierzyńca i może M&S potem wstawi te fotki z własnego kompa. albo uda mi się uruchomić komp Jacka. Jeszcz zobaczymy.
Wiem, że Wam brakuje fotek Asiaczków, ale te problemy komputerowo-domowe trochę mnie przerastają...

[quote name='NATKA']Dzień Doberek :lol:
chociaż pogoda to dzisiaj pskudna :shake:
No, ja dzisiaj rano to znowu śniegowce założyłam...

[quote name='pati1033']i ja sie witam i ujawniam :loveu: zeby nie bylo, ze nie zagladam :)
O, jaka grzeczna!:lol:

[quote name='Buszki']Ja mam to samo.Mogę poczytać,ale nie pisać :shake: (czasami mi się uda coś skrobnąć).To jak lizanie cukierka przez papierek :evil_lol:.
Skoro jednak udało mi się dzisiaj ujawnić,to wszystkich pozdrawiam :lol:.
Witamy, witamy! I bardzo się cieszymy.:lol:

[quote name='Mudik']To i my sie Witamy! Ma ktoś trochę słonka na zbyciu?? Bo u nas szaro i buro, bleee...
Jakbym miała, to raczej nikomu bym nie oddała...:evil_lol:

[quote name='Daja_']też to mam,plus do tego wyskoczyło mi coś koło moich łapek i widze że nie tylko ja to mam ... co to mam być "addicted" xD
Niektórzy mają "addicted" a inni - "dogaholic". Ja chyba nie mam nic, bo nic nowego nie widze przy moim avatarze...

[quote name='bety']Nie tylko Ty - wielu ma dopiski - to ponoć problem odgórny bo się nasza dogo pomieszała z dogomania.com. Dziś jeden z adminów siedział coś grzebał i się znowu pokiełbasiło w wielu aspektach działania dogo. :shake::roll:
Pzdr
Aaaaa, to pewnie stąd te problemy z logowaniem. Znowu DGM kazała mi podać hasło a i tak z logowania nici... Dopiero jak zresetowałam netbooka to się udalo.

[quote name='jamnicze']Witam się i ja :) U nas nie było internetu przez cały weekend, chyba przez ta wichurę.

To, to ja rozumiem :diabloti::evil_lol:
http://img2.imageshack.us/img2/7632/dsc01163a.jpg
Saidi kłania sie rodzince ;)

Witamy, jamnicze! I dziekujemy za foteczki Sjadi!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Byłam dzisiaj w Galerii M. i tam dokonałam zakupów na sobotę...

Pzdr.

No to zaszalałaś ;), ja Galerię M odwiedzam sporadycznie i znam tylko pierwsze piętro :evil_lol:

A.

Posted

Nie cierpię galerii M :mad:

Asiu , jak się mechanicy komputerowi poddadzą , to ja służę pomocą ;) mój tato się w to bawi bardziej zawodowo ;) a całkiem blisko Ciebie mieszka :diabloti:
Ja i tak jestem wproszona do Ciebie ... więc można to powiązać ;)
W przyszłym tygodniu wybieram się do rodziców

Posted

Maks i Spark napisał(a):
No to zaszalałaś ;), ja Galerię M odwiedzam sporadycznie i znam tylko pierwsze piętro :evil_lol:

A.

A ja parter!:evil_lol:

Vectra napisał(a):
Nie cierpię galerii M :mad:

Asiu , jak się mechanicy komputerowi poddadzą , to ja służę pomocą ;) mój tato się w to bawi bardziej zawodowo ;) a całkiem blisko Ciebie mieszka :diabloti:
Ja i tak jestem wproszona do Ciebie ... więc można to powiązać ;)
W przyszłym tygodniu wybieram się do rodziców

OK, to w takim razie juz od razu wyrażam zgodę i czekam na Waszą (?) wizytę.

Pzdr.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
To możemy następnym razem iść we dwie, parter i I piętro mamy obeznane :evil_lol:
A.

Ale z Wami to cięzkoo się umówić...

deer_1987 napisał(a):
Troche brakuje zdjec od Asiaczka, jej stadka :(

Wiem, ale obecnie nie mam na to wpływu...

Izuuus napisał(a):
Hej Asiaczki:hand: ;)

Witaj!

Biutka napisał(a):
My również się witamy ;) Dawno nas nie było ;)
Waszej wizyty...
NO, troche czasu mineło od

Zuza i Noddy napisał(a):
No to ja tez wpadam się przywitać i zmykam robić prezentacje na polski :roll:

Jasne, szkoła ważniejsza!:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale z Wami to cięzkoo się umówić...

Wiem, ale obecnie nie mam na to wpływu...

Witaj!

Waszej wizyty...
NO, troche czasu mineło od

Jasne, szkoła ważniejsza!:lol:

Pzdr.

Na jutro mam w sumie najmniej lekcji zadanych z całego tygodnia, wiec od razu mnie straszny leń bierze i nawet do jednego zadania się zebrać nie mogę :evil_lol: