betka-sp Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Asiu...jak Żelka??? grubnie juz troszku ;) naprawdę nie da się jakiejś foteczki przemycić ;);););)?? Quote
NATKA Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dzień Doberek :lol: chociaż pogoda to dzisiaj pskudna :shake: Quote
pati1033 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 i ja sie witam i ujawniam :loveu: zeby nie bylo, ze nie zagladam :) Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 pati1033 napisał(a):i ja sie witam i ujawniam :loveu: zeby nie bylo, ze nie zagladam :) No proszę, ale zdyscyplinowana jesteś ;) A. Quote
Buszki Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Czoko napisał(a):Zaglądam tylko... dogo nie pozwala mi się ujawnić - ciągle mam "przekroczony limit czasu połączenia":diabloti: Ja mam to samo.Mogę poczytać,ale nie pisać :shake: (czasami mi się uda coś skrobnąć).To jak lizanie cukierka przez papierek :evil_lol:. Skoro jednak udało mi się dzisiaj ujawnić,to wszystkich pozdrawiam :lol:. Quote
pati1033 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):No proszę, ale zdyscyplinowana jesteś ;) A. pewnie, ze tak :evil_lol: Quote
Mudik Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 To i my sie Witamy! Ma ktoś trochę słonka na zbyciu?? Bo u nas szaro i buro, bleee... Quote
Daja_ Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Czoko napisał(a):Zaglądam tylko... dogo nie pozwala mi się ujawnić - ciągle mam "przekroczony limit czasu połączenia":diabloti: też to mam,plus do tego wyskoczyło mi coś koło moich łapek i widze że nie tylko ja to mam ... co to mam być "addicted" xD że niby ja uzależniona? :o Quote
bety Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Daja_ napisał(a):też to mam,plus do tego wyskoczyło mi coś koło moich łapek i widze że nie tylko ja to mam ... co to mam być "addicted" xD że niby ja uzależniona? :o Nie tylko Ty - wielu ma dopiski - to ponoć problem odgórny bo się nasza dogo pomieszała z dogomania.com. Dziś jeden z adminów siedział coś grzebał i się znowu pokiełbasiło w wielu aspektach działania dogo. :shake::roll: Pzdr Quote
Daja_ Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 bety napisał(a):Nie tylko Ty - wielu ma dopiski - to ponoć problem odgórny bo się nasza dogo pomieszała z dogomania.com. Dziś jeden z adminów siedział coś grzebał i się znowu pokiełbasiło w wielu aspektach działania dogo. :shake::roll: Pzdr Dzięki za info,już nie czuję się jak jakaś narkomanka :diabloti: ;D Quote
bety Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Daja_ napisał(a):Dzięki za info,już nie czuję się jak jakaś narkomanka :diabloti: ;D Proszę bardzo - ja też dzisiaj byłam "zagubiona" na dogo jak zobaczyła różne dziwne "cuda" które się tutaj działy. :diabloti: Pzdr Quote
Asiaczek Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Maks i Spark']Powiem Ci w tajemnicy, że my juz czas jakiś temu przeglądałysmy te wystawy.....;) A. O, nie jestem osamotniona... [quote name='cavallo']No, no, Serek zaczyna swoje podboje :loveu: A co się Żelce stało, że już nie jest szczuplusia? :razz: Miłego wieczoru :loveu: Serek to cały czas podbija moje serducho i innych, a Żelcia spodziewa się przychówku, gdzieś w okolicach 15 listopada br. Na seksie była w Niemczech i bardzo jej się tam podobało...:evil_lol: [quote name='Matagi']A ja dalej kulinarnie:evil_lol: Wczoraj na obiad robiłam smażony serek:diabloti: czyli smażeny syr i hranolki:eviltong: Bardzooooo dobre!;) Wymiziaj Asiu ode mnie Serka:lol:. Ha, znam te potrawy i nawet wiem, co to hranolki! [quote name='Daja_']Ode mnie też Sereczka i Kentarka :cool3: Gdzie na następną wystawę się wybieracie? Jakieś najbliższe w Polsce :roll: w sumie to chyba będzie w przyszłym roku dopiero:roll: W tym roku to juz nigdzie nie jedziemy; dopiero w przyszłym roku. [quote name='dbsst']ano miałam a co d wystawy transportu itd........................kto jak kto ale TY napewno wszystko zgrasz i jeszcze jakies pycha ciasto zdarzysz upichcić! Twoja doba ma więcej niż 24h :evil_lol: Oj, nie wiem, nie wiem. Ja ostatnio mam tyle dodatkowych spraw do załatwienia, mieszkanie mi się sypie.... a ja z tymi problemami sama... [quote name='dadiii']hejka :) co tam u was?? jak tam komputer?? naprwia sie? :) Na razie cisza. Chyba musze zmienić osobę usiłującą naprawić komp... [quote name='bety']Fiu, fiu, fiu jakie plany.:lol: Pzdr ... ale to nadal są tylko plany... [quote name='NATKA']http://img194.imageshack.us/img194/8287/baski025.jpg jak ładnie tańcują ;) Dobrze im tam u pati było.:lol: [quote name='Kaya']W wolnej chwili wpadłam ciut nadrobiłam, no i widze że galeria żyje :multi: pozdrawiamy i zaraz do szkoły zmykamy :) No, jakoś żyjemy, ale fotek nadal mało. A ja nie wiem, kiedy zacznę nadrabiać wstawianie fotek... [quote name='deer_1987']Melduje sie jak co rano ;) Witamy, ale popołudniowo... Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Witam się i ja :) U nas nie było internetu przez cały weekend, chyba przez ta wichurę. To, to ja rozumiem :diabloti::evil_lol: http://img2.imageshack.us/img2/7632/dsc01163a.jpg Saidi kłania sie rodzince ;) Quote
Asiaczek Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='bonita']Bosh:crazyeye:, tak wcześnie Ty na nogach. Ja mam problem wstać o 7:p. Witanko! Pozdrowienia dla już "nie szczupłej" Żelki:loveu: :evil_lol:Serka i wszystkich, wszystkich Asiaczków:loveu: U nas znowu bardzo brzydka pogoda, pochmurno deszczowo i ziiiimno brrr. Jak Jacka zabrakło, to ja juz nie wstaje o 5 czy 5.30. Tylko czasami tak rano wstaję, gdy mam coś pilnego i duzo do załatwienia... [quote name='Maks i Spark']Cześć Dżołana :lol: Spokojnego dnia A. Byłam dzisiaj w Galerii M. i tam dokonałam zakupów na sobotę... [quote name='Czoko']Zaglądam tylko... dogo nie pozwala mi się ujawnić - ciągle mam "przekroczony limit czasu połączenia":diabloti: Ja dzisiaj miałam trochę problemów z zalogowaniem się ale na razie działamy... [quote name='betka-sp']Asiu...jak Żelka??? grubnie juz troszku ;) naprawdę nie da się jakiejś foteczki przemycić ;);););)?? Tak sobie myślę, że w sobotę jak M&S wpadnie to może uda nam się porobić troche fotek zwierzyńca i może M&S potem wstawi te fotki z własnego kompa. albo uda mi się uruchomić komp Jacka. Jeszcz zobaczymy. Wiem, że Wam brakuje fotek Asiaczków, ale te problemy komputerowo-domowe trochę mnie przerastają... [quote name='NATKA']Dzień Doberek :lol: chociaż pogoda to dzisiaj pskudna :shake: No, ja dzisiaj rano to znowu śniegowce założyłam... [quote name='pati1033']i ja sie witam i ujawniam :loveu: zeby nie bylo, ze nie zagladam :) O, jaka grzeczna!:lol: [quote name='Buszki']Ja mam to samo.Mogę poczytać,ale nie pisać :shake: (czasami mi się uda coś skrobnąć).To jak lizanie cukierka przez papierek :evil_lol:. Skoro jednak udało mi się dzisiaj ujawnić,to wszystkich pozdrawiam :lol:. Witamy, witamy! I bardzo się cieszymy.:lol: [quote name='Mudik']To i my sie Witamy! Ma ktoś trochę słonka na zbyciu?? Bo u nas szaro i buro, bleee... Jakbym miała, to raczej nikomu bym nie oddała...:evil_lol: [quote name='Daja_']też to mam,plus do tego wyskoczyło mi coś koło moich łapek i widze że nie tylko ja to mam ... co to mam być "addicted" xD że niby ja uzależniona? :o Niektórzy mają "addicted" a inni - "dogaholic". Ja chyba nie mam nic, bo nic nowego nie widze przy moim avatarze... [quote name='bety']Nie tylko Ty - wielu ma dopiski - to ponoć problem odgórny bo się nasza dogo pomieszała z dogomania.com. Dziś jeden z adminów siedział coś grzebał i się znowu pokiełbasiło w wielu aspektach działania dogo. :shake::roll: Pzdr Aaaaa, to pewnie stąd te problemy z logowaniem. Znowu DGM kazała mi podać hasło a i tak z logowania nici... Dopiero jak zresetowałam netbooka to się udalo. [quote name='jamnicze']Witam się i ja :) U nas nie było internetu przez cały weekend, chyba przez ta wichurę. To, to ja rozumiem :diabloti::evil_lol: http://img2.imageshack.us/img2/7632/dsc01163a.jpg Saidi kłania sie rodzince ;) Witamy, jamnicze! I dziekujemy za foteczki Sjadi! Pzdr. Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Asiaczek napisał(a): Byłam dzisiaj w Galerii M. i tam dokonałam zakupów na sobotę... Pzdr. No to zaszalałaś ;), ja Galerię M odwiedzam sporadycznie i znam tylko pierwsze piętro :evil_lol: A. Quote
Vectra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Nie cierpię galerii M :mad: Asiu , jak się mechanicy komputerowi poddadzą , to ja służę pomocą ;) mój tato się w to bawi bardziej zawodowo ;) a całkiem blisko Ciebie mieszka :diabloti: Ja i tak jestem wproszona do Ciebie ... więc można to powiązać ;) W przyszłym tygodniu wybieram się do rodziców Quote
Asiaczek Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):No to zaszalałaś ;), ja Galerię M odwiedzam sporadycznie i znam tylko pierwsze piętro :evil_lol: A. A ja parter!:evil_lol: Vectra napisał(a):Nie cierpię galerii M :mad: Asiu , jak się mechanicy komputerowi poddadzą , to ja służę pomocą ;) mój tato się w to bawi bardziej zawodowo ;) a całkiem blisko Ciebie mieszka :diabloti: Ja i tak jestem wproszona do Ciebie ... więc można to powiązać ;) W przyszłym tygodniu wybieram się do rodziców OK, to w takim razie juz od razu wyrażam zgodę i czekam na Waszą (?) wizytę. Pzdr. Quote
M&S Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Asiaczek napisał(a):A ja parter!:evil_lol: Pzdr. To możemy następnym razem iść we dwie, parter i I piętro mamy obeznane :evil_lol: A. Quote
taxelina Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Troche brakuje zdjec od Asiaczka, jej stadka :( Quote
Biutka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 My również się witamy ;) Dawno nas nie było ;) Quote
Zuza i Noddy Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No to ja tez wpadam się przywitać i zmykam robić prezentacje na polski :roll: Quote
Asiaczek Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):To możemy następnym razem iść we dwie, parter i I piętro mamy obeznane :evil_lol: A. Ale z Wami to cięzkoo się umówić... deer_1987 napisał(a):Troche brakuje zdjec od Asiaczka, jej stadka :( Wiem, ale obecnie nie mam na to wpływu... Izuuus napisał(a):Hej Asiaczki:hand: ;) Witaj! Biutka napisał(a):My również się witamy ;) Dawno nas nie było ;)Waszej wizyty... NO, troche czasu mineło od Zuza i Noddy napisał(a):No to ja tez wpadam się przywitać i zmykam robić prezentacje na polski :roll: Jasne, szkoła ważniejsza!:lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Wiem i rozumiem to doskonale!! Mamie przekawalam to z pw i sle pozdrowienia i bedzie zbierac! Quote
Zuza i Noddy Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Ale z Wami to cięzkoo się umówić... Wiem, ale obecnie nie mam na to wpływu... Witaj! Waszej wizyty... NO, troche czasu mineło od Jasne, szkoła ważniejsza!:lol: Pzdr. Na jutro mam w sumie najmniej lekcji zadanych z całego tygodnia, wiec od razu mnie straszny leń bierze i nawet do jednego zadania się zebrać nie mogę :evil_lol: Quote
Recommended Posts