Anecioreczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 aaa ja widze czyjś ogon!!:cool3: Quote
sylrwia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Asiaczek'] Sylrwia - o, przepraszam! Kocyk jest w zimowy wzorek!. Choć niektóre kamyczki są takie bardziej krągławe i moga przypominać jajka. Pzdr. Właśnie te "zimowe" wzorki jak mówisz na moje oko bazie:evil_lol: i te kamyko-jajka taki wielkanosny klimat tworzą:evil_lol: Tak ogonek będzie tłukł te "jajka":) Quote
Asiaczek Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Anecioreczek - tak, tak. Ogonek jest jednego z trikolorów! Nie chciał/ała się odsunąć, uparciuszek jeden! Sylrwia - no dobra. Niech będzie przyspieszenie i w takim razie możemy już zacząć świętować Wielkanoc! A co tam! Pogoda taka więcej ciepława... Pzdr. Quote
sylrwia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Asiaczek']Anecioreczek - tak, tak. Ogonek jest jednego z trikolorów! Nie chciał/ała się odsunąć, uparciuszek jeden! Sylrwia - no dobra. Niech będzie przyspieszenie i w takim razie możemy już zacząć świętować Wielkanoc! A co tam! Pogoda taka więcej ciepława... Pzdr. Nie znasz ogonków swoich zwierzaków?? Czyj on jest jej czy jego?? Ja ogony moich zwierzaków rozróżniam bez problemu;) :evil_lol: Dobranoc, mokrego "czwartkowego" dyngusa:diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 W domu są 4 trikolory! Ale wydaje mi się, że to chyba ogonek Farika (tylko on ma taki puchaty ogonek). Sylrwia - a o "naszym" jutrzejszym dyngusie - będę pamiętać! Super!!! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 a U mnie Cud... Asia..cud... Spały razem..przytulone!Przedchwilką! ;( poprostu płacze ze szczęscia!:placz: Quote
Asiaczek Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Nie płacz, tylko ciesz się, że jest tak, jak jest! Parę osób tak mówiło, prawda? Podmuchaj na zimne, przepluj przez lewe ramię i wsio będzie OK. Ja też juz spadam, bo jutro trochę ciężkawy dzień... Dobranocka. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Co prawda dzisiaj zaspałam, i to sporo, ale i tak zdążę Wam życzyć miłego dnia! pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 no miły jest jak narazie:lol: dostałam 5 z angielskiego:lol: zaraz ide na geografie:-(:shake: Quote
Czoko Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 A jednak włączyła mi się w subskrycji i Wasza Galeria! Wyjeżdzacie a jeśli tak to z kim? I tak trzymam kciuki. Popołudnie wiem że będę miała baardzo niemiłe - efekt zebrania - totalna nawalanka w pierwszym semestrze a do wstępnego naboru do Liceum będą się liczyły oceny za i semestr - świadectwa ani wyników egzaminów jeszcze nie będzie... Oglądałam dziennik internetowy i od Krzysia niestety wiem czego się spodziewać... Pozdrawiam Ewa Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Czoko dasz rade:razz:;) Jak ja dałam rade na Gegrze to Ty tez dasz rade;) Quote
Czoko Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Anecioreczek napisał(a):Czoko dasz rade:razz:;) Jak ja dałam rade na Gegrze to Ty tez dasz rade;) Tzn nie ja tylko nasz syn 15 latek Krzyś... Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 aha... troche sie teraz głupio czuje...:P... wpadłam normlanie..:eek3: Quote
Asiaczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Anecioreczek - to super, że tak dobrze Ci poszło na lekcjach. A jutro już piątek!!! Nie idę do pracy, ale i tak dzien mam wypelniony do ostatka... Czoko - a macie jakieś wyjście awaryjne dla Krzysia? Pzdr. Quote
Czoko Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Już wróciłam w troszkę lepszym nastroju. Znacznie gorzej to wyglądało w internecie niż na karteczce, którą dostałam...ale ma miesiąc na walkę o lepsze oceny zwłaszcza z kilku głównych przedmiotów. Quote
Czoko Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Anecioreczek napisał(a):aha... troche sie teraz głupio czuje...:P... wpadłam normlanie..:eek3: Nie przejmuj się! Najważniejsze że zrozumiałam Twoje dobre intencje w wypowiedzi! Quote
Asiaczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Czoko - czyli jakieś światełko w tunelu widać, co? Pzdr. Quote
sylrwia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Asiaczku jak tam zaśnieżyło Warszawkę?? Jak u Was się pojawi to już będzie bliżej mnie a ja bardoz czekam na śnieg:cool1: Quote
Asiaczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Coś Ty! Jaki snieg?!?!?! Nikt go w W-wce nie widział. Mówię o takim normalnym, białym, i dużo go ma ma być... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ładną wiosne mamy Tej zimy:lol: ja też jetsem za śniegiem..^^ ale w S-ce ani widu ani słychu..tlyko 2 listopada i 3 nam popruszyło..i to dużooo..ale oczywiście stopniało..i od tamtej pory...mamy Wionse:lol: Quote
Asiaczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Wiesz co? Może z tym śniegiem poczekajmy jakieś 2-3 dni, co? Bo w weekend czeka nas wyjazd do Wilna... To jak, umowa stoi? Od poniedziałku niech zasypie nas do imentu!!!!! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 no dobra... moge poczekac... :roll: :lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 A Sylrwia? Też poczekasz? Pzdr. Quote
Recommended Posts