dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 witam czule baski chudziaski i inne piesiaski :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: przyszłam się pokazać cobyś nie denerwowała się Asiu ;) Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 dbsst napisał(a):witam czule baski chudziaski i inne piesiaski :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: przyszłam się pokazać cobyś nie denerwowała się Asiu ;) Już wiem, że jesteś cała i chyba zdrowa...? I że dzisiaj miałaś dzień lenia... Pzdr. Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Już wiem, że jesteś cała i chyba zdrowa...? I że dzisiaj miałaś dzień lenia... Pzdr. dzis nie kochana wczoraj. Dzis to ja ciężko pracowałam :cool3: wybiegałam niewybieganego prawiekudłacza :multi: posiedziałam w przychodni na plotkach :cool3: posiedziałam w PZU i pogadałam z panią o ciaży w między czasie załatwiła mi ów pani papierki związane z przeszła kolizją :cool3: a zaraz idę na herbatę do znajomych :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 dbsst napisał(a):dzis nie kochana wczoraj. Dzis to ja ciężko pracowałam :cool3: wybiegałam niewybieganego prawiekudłacza :multi: posiedziałam w przychodni na plotkach :cool3: posiedziałam w PZU i pogadałam z panią o ciaży w między czasie załatwiła mi ów pani papierki związane z przeszła kolizją :cool3: a zaraz idę na herbatę do znajomych :loveu: Tak czy siak - pracowity dzięń miałaś... pati napisał(a):ja mam takie fotki Oj, i Żelka jeszcze taka szczuplutka!:lol: Dziękuję za foteczkę! Zawsze trochę ruchu w Galerii!:lol: Pzdr. Quote
Darianna Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Asiaczku, jesteś dobrym grafologiem? Na wątku o Zabrzu mam opis Brandulca do rozszyfrowania ;) Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Darianna napisał(a):Asiaczku, jesteś dobrym grafologiem? Na wątku o Zabrzu mam opis Brandulca do rozszyfrowania ;) Widziałam i juz się wypowiedziałam, że to po prostu kpina! Ciekawe, czy chociaż usłyszałabys przepraszam ze strony Oddziału, gdybyś im to przesłała do odcyfrowania... Może dla ciekawości - spróbuj... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Może zgłupiałam, ale przepatrzyłam sobie informacje nt. wystaw Światowej w Danii i Europejskiej na Slowenii w 2010 r. Sędziowie pasują, terminy tez. Ceny - trochę wysokie, ale... A przy Europejskiej jest jeszcze Klubowa! :lol::lol::lol::lol: Pzdr. Quote
M&S Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Może zgłupiałam, ale przepatrzyłam sobie informacje nt. wystaw Światowej w Danii i Europejskiej na Slowenii w 2010 r. Sędziowie pasują, terminy tez. Ceny - trochę wysokie, ale... A przy Europejskiej jest jeszcze Klubowa! :lol::lol::lol::lol: Pzdr. ...Nie za wcześnie ;):evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Maks i Spark napisał(a):...Nie za wcześnie ;):evil_lol: A. coś Ty! Ciekawość mnie zżerała... A teraz mam problem, jak to będzie z transportem, bo trzeba zgrać grupy a ja dodatkowo chciałabym pojechac dzien wcześniej na Klubową...eh... Pzdr. Quote
M&S Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Asiaczek napisał(a):coś Ty! Ciekawość mnie zżerała... A teraz mam problem, jak to będzie z transportem, bo trzeba zgrać grupy a ja dodatkowo chciałabym pojechac dzien wcześniej na Klubową...eh... Pzdr. Powiem Ci w tajemnicy, że my juz czas jakiś temu przeglądałysmy te wystawy.....;) A. Quote
cavallo Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 No, no, Serek zaczyna swoje podboje :loveu: A co się Żelce stało, że już nie jest szczuplusia? :razz: Miłego wieczoru :loveu: Quote
Matagi Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A ja dalej kulinarnie:evil_lol: Wczoraj na obiad robiłam smażony serek:diabloti: czyli smażeny syr i hranolki:eviltong: Bardzooooo dobre!;) Wymiziaj Asiu ode mnie Serka:lol:. Quote
Daja_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ode mnie też Sereczka i Kentarka :cool3: Gdzie na następną wystawę się wybieracie? Jakieś najbliższe w Polsce :roll: w sumie to chyba będzie w przyszłym roku dopiero:roll: Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak czy siak - pracowity dzięń miałaś... ano miałam a co d wystawy transportu itd........................kto jak kto ale TY napewno wszystko zgrasz i jeszcze jakies pycha ciasto zdarzysz upichcić! Twoja doba ma więcej niż 24h :evil_lol: Quote
dadiii Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 hejka :) co tam u was?? jak tam komputer?? naprwia sie? :) Quote
bety Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Może zgłupiałam, ale przepatrzyłam sobie informacje nt. wystaw Światowej w Danii i Europejskiej na Slowenii w 2010 r. Sędziowie pasują, terminy tez. Ceny - trochę wysokie, ale... A przy Europejskiej jest jeszcze Klubowa! :lol::lol::lol::lol: Pzdr. Fiu, fiu, fiu jakie plany.:lol: Pzdr Quote
NATKA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 http://img194.imageshack.us/img194/8287/baski025.jpg jak ładnie tańcują ;) Quote
Kaya Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 W wolnej chwili wpadłam ciut nadrobiłam, no i widze że galeria żyje :multi: pozdrawiamy i zaraz do szkoły zmykamy :) Quote
bonita Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='deer_1987']Melduje sie jak co rano ;) Bosh:crazyeye:, tak wcześnie Ty na nogach. Ja mam problem wstać o 7:p. Witanko! Pozdrowienia dla już "nie szczupłej" Żelki:loveu: :evil_lol:Serka i wszystkich, wszystkich Asiaczków:loveu: U nas znowu bardzo brzydka pogoda, pochmurno deszczowo i ziiiimno brrr. Quote
taxelina Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No wiesz szkola praca... to sie wstaje.. Quote
Czoko Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Zaglądam tylko... dogo nie pozwala mi się ujawnić - ciągle mam "przekroczony limit czasu połączenia":diabloti: Quote
gosiaja Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 http://img245.imageshack.us/img245/2429/baski033.jpg a to było skoki przez przeszkodę?? Quote
Recommended Posts