Iza. Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 http://img193.imageshack.us/img193/4671/img6905z.jpg Ale ma uchole :loveu: Baski nie maja problemów ze stawianiem uszu ? Nie trzeba im podklejać ? Quote
Iwa-R Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Asiaczek napisał(a): Ja tez liczę na Was! Ja mam przerwę do przyszłego roku. Pzdr. Oj.... ja to chyba troszkę dłuższą przerwę będę miała. Już mamy wpłaconą zaliczkę na wakacje w przyszłym roku, trzeba zbierać na resztę, a poza tym i inne plany są ;) Kiedyś przy okazji może Ci wszystko opowiem tak na uszko :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
gosiaja Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 no to wedle życzenia parę fotek ogonek morastego Quote
gosiaja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 deer_1987 napisał(a):Jak im sie podobalo na plazy? bardzo lubią chodzić na plaże zawsze coś ciekawego sobie znajdą do roboty jak nie kopanie dołków to ganianie mew i inne Quote
NATKA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dzień Doberek ;) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_8189.jpg ja to nie moge wyjść z podziwu jak im się te ogonki kręcą :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Tengusia']dzien dobry wieczor :grins: Hahaha, rzeczywiście, nie wiadomo czy to dzień czy noc dla ciebie... [quote name='agnethka']Chomik - jak się urodził to przypominał chomiczka stąd też imię ;) miał też troche dłuższą sierść niż obecnie ;) Nemo - jest prawdopodobnie synem Chomika Dori jest czarna, ma srebrene uszy, pyszczek i małą białą krawatkę - jest siostrą Nemo Tara - to taka dość ciekawa kocia, jak się urodziła była czarna z rudą plamą na karku - no i jest miniaturą kota, bo nie rośnie nic a nic... Tara ma zaburzony "stożek wzrostu";). A swoją droga to ciekawe, co to z kotami bywa... [quote name='Izuuus']To i do Asiaczków wpadamy się wieczornie przywitać. :hand: Witaj, ale ja witam się rannie, wieczornie to mnie juz o tej porze nie było... [quote name='deer_1987']My tez sie meldujemy!! Tradycyjnie, jak zawsze, na posterunku!;) [quote name='Iza.']http://img193.imageshack.us/img193/4671/img6905z.jpg Ale ma uchole :loveu: Baski nie maja problemów ze stawianiem uszu ? Nie trzeba im podklejać ? Powiem szczerze, że nie słyszalam o takiej sytuacji. NO, może w sytuacji mechanicznego uszkodzenia uszka. Ale przy normalnym funkcjonowaniu - nie słyszałam o takim problemie wśród basków.:lol: [quote name='Iwa-R']Oj.... ja to chyba troszkę dłuższą przerwę będę miała. Już mamy wpłaconą zaliczkę na wakacje w przyszłym roku, trzeba zbierać na resztę, a poza tym i inne plany są ;) Kiedyś przy okazji może Ci wszystko opowiem tak na uszko :cool3: Pozdrawiam Iwa Oj, z jednej strony ciesze się, że Wam się wiedzie, ale z drugiej - troszke żal naszych wyjazdów... [quote name='gosiaja']no to wedle życzenia parę fotek ogonek morastego Szkoda, że nie mogę ich cytować na netbooku... Są śliczne! [quote name='gosiaja']bardzo lubią chodzić na plaże zawsze coś ciekawego sobie znajdą do roboty jak nie kopanie dołków to ganianie mew i inne Przynajmniej to kopanie dołków niczemu nie szkodzi. Bo w domu to moga kopać tapczany, fotele, a w ogróódku - moga przekopać cały ogródek...:evil_lol: [quote name='NATKA']Dzień Doberek ;) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_8189.jpg ja to nie moge wyjść z podziwu jak im się te ogonki kręcą :loveu: Sytuacja taka sama, jak z uszami. Same się tak kręcą... Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 i ja witam z rana - po drugiej nieprzespanej nocy psy daja mi chwilowe wytchnienie od problemow :roll: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 agnethka napisał(a):ano coś tam ma nie teges i dzięki temu została w domu, nie umieliśmy jej szukać domu, bo taka tyci tyci malunia :loveu: Ja też nie umiałabym oddac takiego kociego maluszka... Elitesse napisał(a):i ja witam z rana - po drugiej nieprzespanej nocy psy daja mi chwilowe wytchnienie od problemow :roll: Oj, to jednak coś się niedobrego dzieje...? Pzdr. Quote
dzasta Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Asiaczku a czy troszkę serka na osłodę można będzie w najbliższych dniach dostać ? Quote
gosiaja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Asiaczek napisał(a): Przynajmniej to kopanie dołków niczemu nie szkodzi. Bo w domu to moga kopać tapczany, fotele, a w ogróódku - moga przekopać cały ogródek...:evil_lol: Pzdr. o tak w ogródko upodobali sobie ostatnio jednego krzaczka któtrgo cały czas wykopują ale nie była nas trochę i widziałam że krzaczek nawet się przyjął po tych wykopkach dzasta napisał(a):Asiaczku a czy troszkę serka na osłodę można będzie w najbliższych dniach dostać ? Asiaczek wstawi nam zdjęcia jak uda się już jej kompa wyleczyć Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 dzasta napisał(a):Asiaczku a czy troszkę serka na osłodę można będzie w najbliższych dniach dostać ? Na razie nie mam takiej mozliwości... gosiaja napisał(a):o tak w ogródko upodobali sobie ostatnio jednego krzaczka któtrgo cały czas wykopują ale nie była nas trochę i widziałam że krzaczek nawet się przyjął po tych wykopkach Asiaczek wstawi nam zdjęcia jak uda się już jej kompa wyleczyć Krzaczek jakiś niesmiertelny! Fakt, komp mi nadal strajkuje... dzasta napisał(a):A tak ten comp :( No, właśnie... Pzdr. Quote
gosiaja Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Asiaczek napisał(a): Krzaczek jakiś niesmiertelny! Pzdr. o tak teraz to powinien już wszystko przetrwać Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 gosiaja napisał(a):o tak teraz to powinien już wszystko przetrwać Łącznie z lądowaniem UFO i przejsciem szarańczy;)... pzdr. Quote
M&S Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Cześć :lol::lol::lol: Ło matko, ale było do nadrobienia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Serek superaśny, Bosede zawitał do Ciebie :p i kociszcza fajne :lol: A. Quote
Mudik Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Koty cudne:loveu:, a chłopaki na plaży śliczne:loveu::loveu::loveu: To ja dam fotkę portrecik mojego Vicunia, strasznie mi sie podoba,żałuję,że nie zgłosiłam na konkurs do kalendarza mudikowego:-( i takie jedno śmieszne chyba go nie widziałaś:evil_lol:;) Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć :lol::lol::lol: Ło matko, ale było do nadrobienia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Serek superaśny, Bosede zawitał do Ciebie :p i kociszcza fajne :lol: A. E, tam. Cóz tu nadrabiać, kiedy nie moge fotek wstawiać...:shake: Mudik napisał(a):Koty cudne:loveu:, a chłopaki na plaży śliczne:loveu::loveu::loveu: To ja dam fotkę portrecik mojego Vicunia, strasznie mi sie podoba,żałuję,że nie zgłosiłam na konkurs do kalendarza mudikowego:-( i takie jedno śmieszne chyba go nie widziałaś:evil_lol:;) No to dlaczego nie zgłosiłaś tej fotki do kalendarza? A Deelik super z tym jęzorkiem:lol:... Pzdr. Quote
zielona Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Asiu ja zupełnie nie w temacie ale zgubiłam telefon i wszystko mi uciekło. Opisz krótko wiadomą nam sytuację z datami co i kiedy?bo nie znam szczegółów.A sama wiesz,że to ważne.Ja już resztą pokieruję. Czekam na maila Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 zielona napisał(a):Asiu ja zupełnie nie w temacie ale zgubiłam telefon i wszystko mi uciekło. Opisz krótko wiadomą nam sytuację z datami co i kiedy?bo nie znam szczegółów.A sama wiesz,że to ważne.Ja już resztą pokieruję. Czekam na maila OK, zaraz wysmażę maila. Ale Ty masz przypadki...nonono... Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 http://img193.imageshack.us/img193/4671/img6905z.jpg jej cudny ryjek :) :* Quote
Daja_ Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witam Asiaczków podwieczorkowo :) brakowało was tam na wystawie w Zabrzu,jednego Baska widziałam,ale to i tak mi czmychnął przed oczami że nawet nie zdążyłabym powiedzieć "o basek" i już by go nie było :shake: Quote
taxelina Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 http://i578.photobucket.com/albums/ss227/MudiDeli/_MG_8669.jpg Boskie!! Sherry chce was pozdrowic I Niunia nie chce byc gorsza: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Basia&Safi']jej cudny ryjek :) :* Prawda? Moja krew! Udały mi się wnuczki...:loveu: [quote name='Daja_']Witam Asiaczków podwieczorkowo :) brakowało was tam na wystawie w Zabrzu,jednego Baska widziałam,ale to i tak mi czmychnął przed oczami że nawet nie zdążyłabym powiedzieć "o basek" i już by go nie było :shake: Miałam być, bo i czas i sedzia mi pasowali, finanse też był y, ale, niestety, Los mi nie pozwolił. Śmierć mojego męża wiele spraw odsunęła na dalszyb plan... Tak bywa... [quote name='deer_1987']http://i578.photobucket.com/albums/ss227/MudiDeli/_MG_8669.jpg Boskie!! Sherry chce was pozdrowic I Niunia nie chce byc gorsza: Oj, jak nam miło! Dziękujemy za pamięć!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts