Asiaczek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 deer_1987 napisał(a):Milej niedzieli!! Wzajemnie, może uda Wam się dzisiaj troszkę odpocząć...? Pzdr. Quote
MMM Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Witam Do tej pory tylko czytałam forum, ale teraz spróbuję pogadać. Jak mi się uda to wstawię foto. Czy ktoś zna tego rudzielca? Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='agnethka']dzień dobry Asiaczku, przyszłam sobie jak co dzień Was odwiedzić :grins: Witaj, dostałam miły mail w/s rozetek...:lol: Na razie brak foteczek - wiesz dlaczego. Może dzisiaj cos drgnie w moim kompie... [quote name='MMM']Witam Do tej pory tylko czytałam forum, ale teraz spróbuję pogadać. Jak mi się uda to wstawię foto. Czy ktoś zna tego rudzielca? Oooo, a co to za baseczek-uszatek? Prosimy o kilka słów prawdy o nim... I, oczywiście, witamy w naszej Asiaczkowo-basiaczkowej Galerii! Pzdr. Quote
MMM Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Podpowiem, że był już w tej galerii kilka miesięcy temu, zaraz po urodzeniu. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='MMM']Podpowiem, że był już w tej galerii kilka miesięcy temu, zaraz po urodzeniu. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ohohoho, zagadkami MMM nas faszeruje! Ja chyba napuszczę Buszki. Może ona coś podpowie... Dobrze strzelam? pzdr. Quote
MMM Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Ohohoho, zagadkami MMM nas faszeruje! Ja chyba napuszczę Buszki. Może ona coś podpowie... Dobrze strzelam? pzdr. genialnie !!!!! Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Izabela124. napisał(a):Witam się z wami Asiaczki ;) Witaj Bobikowa Pani! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 agnethka napisał(a):no jakoś mnie natchnęło na reklamę przyszłego sezonu, bo ten to już odchodzi w niepamięć :lol: poczekam na Twarożka, poczekam :evil_lol: Bardzo mądrze to sobie wymyśliłaś! Taki mail to dobry chwyt marketingowy, bo obecny sezon to rzeczyywiście już troche odchodzi w niepamięć... Eh, Twarożek... cudaczek-rozrabiaczek, ale kochany!:loveu: MMM napisał(a):genialnie !!!!! Ha, no to Buszki jest wzywana do tablicy, czyli do Galerii Asiaczkowej! Bu-szki, Bu-szki, Bu-szki pomocy!!!!!!!:evil_lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Wzajemnie, może uda Wam się dzisiaj troszkę odpocząć...? Pzdr. Mam nadzieje ;) wczoraj praca a dzisiaj w sumie w domu sprzatanie, oba akwa wysprzatane, teraz kuchnia itp. Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 MMM napisał(a):kolejne zdjęcie To chyba jeden z piesków z ostatniego miotu African elite FCI... Czy jednak suczka? agnethka napisał(a):oby się sprawdził ;) jeszcze szukam klubów różnych ras :evil_lol: Twarożek musi rozrabiać, żeby Asiaczek się nie nudził ;) Ja mogę tylko podpowiedzieć, że alaskan malamuty mają swój klub, baaski, niestety, nie... deer_1987 napisał(a):Mam nadzieje ;) wczoraj praca a dzisiaj w sumie w domu sprzatanie, oba akwa wysprzatane, teraz kuchnia itp. ... a po kuchni... jeszcze pokój...?:evil_lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Nie tylko jeden a dwa - duzy i sypialnia :D Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 deer_1987 napisał(a):Nie tylko jeden a dwa - duzy i sypialnia :D O której masz zamiar skończyć...? No i nie zapomnij o klatce schodowej!:evil_lol: Pzdr. Quote
MMM Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 przedstawiam: Maks/Bbwaddene African Elite właśnie wczoraj skończył 5 miesięcy, ale fotka jest jak miał 4 Quote
taxelina Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Asiaczek napisał(a):O której masz zamiar skończyć...? No i nie zapomnij o klatce schodowej!:evil_lol: Pzdr. Klatke schodowa mamy sprzatana przez dozorce w czwartki :cool3: A tak na serio to tylko wiesz uladzic, zabrac rozne rzeczy co sie bierze i potem kladzie gdzies zamiast na miejsce :P dywan wytrzepac bo oczywiscie kawalki kostki itp sa :angryy: bo odkurzanie i mycie podlog tz zrobil niedawno :loveu: Quote
Buszki Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='MMM']Podpowiem, że był już w tej galerii kilka miesięcy temu, zaraz po urodzeniu. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czyżby to Maks zawitał do Asiaczkowej galerii :cool3: ? Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='MMM']przedstawiam: Maks/Bbwaddene African Elite właśnie wczoraj skończył 5 miesięcy, ale fotka jest jak miał 4 Ha, nie mogłam trafić z imieniem, ale z płcią i hodowlą - trafiłam! Super, że udało się Wam zalogowac na DGM!!! Zawszeć to nas jest trochę więcej!!!:multi::multi::multi::multi: Ja pamiętam, jak wiele osób miało problem z pisownia jego imienia, bo i 2 literki "B" i 2 literki "d"... nadmiar literek.:lol:;) No i teraz tak oficjalnie - WITAJCIE w Galerii Asiaczków!!!:multi: Buszki - zajrzyj do nas koniecznie, jedno z Twoich najmłodszych dzieci jest i mam nadzieję, że będzie obecne na DGM!!! [quote name='deer_1987']Klatke schodowa mamy sprzatana przez dozorce w czwartki :cool3: A tak na serio to tylko wiesz uladzic, zabrac rozne rzeczy co sie bierze i potem kladzie gdzies zamiast na miejsce :P dywan wytrzepac bo oczywiscie kawalki kostki itp sa :angryy: bo odkurzanie i mycie podlog tz zrobil niedawno :loveu: Jasne, to jeszzcze zdążysz wypocząć!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Buszki napisał(a):Czyżby to Maks zawitał do Asiaczkowej galerii :cool3: ? Tak, tak, Buszki bez żadnych problemów rozpoznała swoje dziecko! Super!!! Buszki, to chyba Twoje pierwsze dziecko na DGM? Czy mi się wydaje...? A zagryzaczek - jak prawie wszystkie Asiaczki. To chyba rodzinne:evil_lol:... pzdr. Quote
taxelina Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Asiaczek napisał(a): Jasne, to jeszzcze zdążysz wypocząć!:lol: No takie mam plany o ile sie wtedy wieczor nie zrobi :P Quote
Buszki Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Od razu poznałam synka,tylko coś długo odpowiedź wczytywało :angryy:.Uroki internetu bezprzewodowego . Quote
Buszki Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, tak, Buszki bez żadnych problemów rozpoznała swoje dziecko! Super!!! Buszki, to chyba Twoje pierwsze dziecko na DGM? Czy mi się wydaje...? A zagryzaczek - jak prawie wszystkie Asiaczki. To chyba rodzinne:evil_lol:... pzdr. Nie pierwsze,nie pierwsze...Bundustar już się meldował :eviltong:.Ale fakt,im więcej nas-tym lepiej :multi:. Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 deer_1987 napisał(a):No takie mam plany o ile sie wtedy wieczor nie zrobi :P Ale przynajmniej posiedzicie razem... Buszki napisał(a):Od razu poznałam synka,tylko coś długo odpowiedź wczytywało :angryy:.Uroki internetu bezprzewodowego . Ja też mam bezprzewodowy (teraz, bo stacjonarny mam popsuty), ale zasięg mam"znakomity". A, zapomniałam o Aminii; ona też jest zalogowana, prawda? pzdr. Quote
Recommended Posts