taxelina Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Asiaczek napisał(a): Na dzisiaj mam bojowe zadanie - zajrzeć do Was i choc troszkę ponadrabiać...:lol: Wszystko przyjdzie z czasem spokojnie ;) my bedziemy zawsze i foty od 1 do 1000 sa dlugo :D potem od 1001 nie da sie wiec musze od 1 znow dawac Quote
Daja_ Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 wchodzę po tygodniu nie obecności,i co widzę ? Sereczka :loveu: Mniam Mniam ! Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='NATKA']Witanko ;) brry ale dzisiaj zimno :shake: U nas tez zimnica. Jakoś tak pachnie... śniegiem... albo tylko ja mam takie wrażenie... [quote name='deer_1987']Wszystko przyjdzie z czasem spokojnie ;) my bedziemy zawsze i foty od 1 do 1000 sa dlugo :D potem od 1001 nie da sie wiec musze od 1 znow dawac Muszę dzisiaj, bo jutro będa następne strony do nadrabiania... [quote name='Daja_']wchodzę po tygodniu nie obecności,i co widzę ? Sereczka :loveu: Mniam Mniam ! Może dzisiaj uda mi się wstawić jakieś następne fotki Serka... Pzdr. Quote
taxelina Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Asiaczek napisał(a):U nas tez zimnica. Jakoś tak pachnie... śniegiem... albo tylko ja mam takie wrażenie... Muszę dzisiaj, bo jutro będa następne strony do nadrabiania... Może dzisiaj uda mi się wstawić jakieś następne fotki Serka... Pzdr. ja wstawilam u nas wlasnie foty jak dzisiaj mamy, zimno ale troche slonca ;) czekam na foty Serka! Quote
Mudik Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Witaj Asiu! Ja wreszcie przebrnęłam przez zaległosci na dogo, gratulacje Bratysławy i nowego nabytku:multi::multi: Będzie miał chłopak powodzenie u dziewczyn baskowych przesłodki jest:loveu::loveu: Byliśmy też pozwiedzać Wiedeń i Budapeszt, nie obyło się bez przygód, więc będzie co wspominać, mam mnóstwo fotek tylko zacząć je obrabiać muszę, najpierw te z ringu mudików a potem resztę , wiec będzie co oglądać. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 deer_1987 napisał(a):ja wstawilam u nas wlasnie foty jak dzisiaj mamy, zimno ale troche slonca ;) czekam na foty Serka! Postaram się wieczorkiem. agnethka napisał(a):właśnie zjadam Serek :cool3: Smaczny był, prawda? Mudik napisał(a):Witaj Asiu! Ja wreszcie przebrnęłam przez zaległosci na dogo, gratulacje Bratysławy i nowego nabytku:multi::multi: Będzie miał chłopak powodzenie u dziewczyn baskowych przesłodki jest:loveu::loveu: Byliśmy też pozwiedzać Wiedeń i Budapeszt, nie obyło się bez przygód, więc będzie co wspominać, mam mnóstwo fotek tylko zacząć je obrabiać muszę, najpierw te z ringu mudików a potem resztę , wiec będzie co oglądać. Wiem, wiem. Byłam u Was i teraz spokojnie czekamy na fotki wyjazdowe... Pzdr. Quote
cavallo Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Asiaczku, niemożliwy rozkoszniak z tego Serunia :loveu: I zadomowił się u Was szybciorem :loveu: Luzak no ;) Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Tak, charakter ma super! Nawet zna juz komende "Fe!" i doskonale kojarzy... Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 dzasta napisał(a):O to czekam na foteczki Serka ;) Teraz idę na wieczorne spacery, a potem siadam do fotek.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 No wiesz co? W tej apaszce Morek wygląda jak... http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_8313a.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Elitesse napisał(a):mnie dzis grad dopadl :crazyeye: Żarty... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 agnethka napisał(a):przepyszny :lol::lol: Tak myślałam.:lol: Pzdr. Quote
Unbelievable Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Asiaczek napisał(a):Żarty... Pzdr. u nas był przedwczoraj i to taki mocny ;) a w zakopanem już śnieg spadł :shake: Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Unbelievable napisał(a):u nas był przedwczoraj i to taki mocny ;) a w zakopanem już śnieg spadł :shake: No to zima nas w tym roku rzeczywiście zaskoczyła. Dobrze, że ziemia jest jeszcze ciepła i drogowcy nie musza wyciągac ciężkiego sprzęty i szukać w sklepach soli!:evil_lol: Pzdr. Quote
Unbelievable Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Asiaczek napisał(a):No to zima nas w tym roku rzeczywiście zaskoczyła. Dobrze, że ziemia jest jeszcze ciepła i drogowcy nie musza wyciągac ciężkiego sprzęty i szukać w sklepach soli!:evil_lol: Pzdr. znając życie to i w tym roku nagłówki będą typu ''Zima zaskoczyła drogowców'' :evil_lol: Quote
taxelina Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 e tam grad to ja mialam tydzien temu.. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Unbelievable napisał(a):znając życie to i w tym roku nagłówki będą typu ''Zima zaskoczyła drogowców'' :evil_lol: Pewnie tak... deer_1987 napisał(a):e tam grad to ja mialam tydzien temu.. Rrrrrany, jestem o tydzień do tyłu, jezeli chodzi o pogode...;) Pzdr. Quote
shirkan Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Kilka dni człowiek tu nie zagląda i nazbiera się zaległości:lol:. Najmłodszy członek rodziny jest BOSKI,strasznie mi się podoba:loveu:. Asiu moje gratulacje za tak udany występ Asiaczkowego teamu w Bratysławie:multi:. Pozdrawiam gorąco w te coraz chłodniejsze dni:lol:. Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='shirkan']Kilka dni człowiek tu nie zagląda i nazbiera się zaległości:lol:. Najmłodszy członek rodziny jest BOSKI,strasznie mi się podoba:loveu:. Asiu moje gratulacje za tak udany występ Asiaczkowego teamu w Bratysławie:multi:. Pozdrawiam gorąco w te coraz chłodniejsze dni:lol:. Witaj, Kochana! Jak widzę, dotrzymujesz słowa i rzeczywiście jesteś w miarę często u nas. To w takim razie - kilka foteczek Serka i Jumy. Zdjęcia trochę kiepskiej jakości, ale chwile uwiecznione - historyczne! Na dzisiaj koniec. Padam... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Śliczne fotki i nareszcie widać jakiej Sercio jest wielkości względem dorosłego baska :lol: Właśnie mam fotki zobaczyła i mówi, ze takie umaszczenie jej się najbardziej podoba :cool3::loveu: Quote
Daja_ Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 u nas dzisiaj padał śnieg,i jutro ma być to samo... także,czas założyć zimowe opony.... oj jak dobrze że nie mam samochodu:evil_lol: Quote
Tengusia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Daja_ napisał(a):u nas dzisiaj padał śnieg,i jutro ma być to samo... także,czas założyć zimowe opony.... oj jak dobrze że nie mam samochodu:evil_lol: alez cuda sie u was dzieja to ja juz wole deszcz tutaj przynajmniej cieplej jest :eviltong: Quote
Recommended Posts