Asiaczek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 bety napisał(a):Nie dziwię im się :cool3:, na własnej skórze poczułam niespożytą energię Serka i jego kompletny brak respektu przed wszelakim karceniem (czy to psim czy to ludzkim). :diabloti::evil_lol::diabloti: Kawał z niego łobuziaka i to jakiego słodkiego przy tym. :loveu::loveu::loveu: Pzdr Czasami i ja myslę tylko o tym, aby MAŁY WRESZCIE POSZEDŁ SPAĆ!:diabloti: Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Czasami i ja myslę tylko o tym, aby MAŁY WRESZCIE POSZEDŁ SPAĆ!:diabloti: Pzdr. znaczy sie chlopak ma temperament :lol::lol::lol: ja o swojej Magdzie tez tak czasem mysle hihi :eviltong: Quote
Vectra Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Czasami i ja myslę tylko o tym, aby MAŁY WRESZCIE POSZEDŁ SPAĆ!:diabloti: Pzdr. znam to uczucie :evil_lol: ehh ale tęskni mi się za takim małym gagatkiem :loveu: :loveu: Quote
agaciaaa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 http://img384.imageshack.us/img384/5844/resizeofimg4103.jpg ach ta niewinność bijąca z oczu... :lol: :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='Elitesse']znaczy sie chlopak ma temperament :lol::lol::lol: ja o swojej Magdzie tez tak czasem mysle hihi :eviltong: No to już jesteśmy we dwie w tym klubie...:evil_lol: [quote name='Vectra']znam to uczucie :evil_lol: ehh ale tęskni mi się za takim małym gagatkiem :loveu: :loveu: A pewnie! Generalnie nie mogę narzekać, bo tak naprawdę Mały rozrabia w normie... [quote name='agaciaaa']http://img384.imageshack.us/img384/5844/resizeofimg4103.jpg ach ta niewinność bijąca z oczu... :lol: :loveu: Taaaa.... Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 wlasnie biore sie za pieczenie murzynka ... prosze trzymac kciuki !! moze mi wyjdzie w tym moim paskudnym piekarniku :roll: Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Elitesse napisał(a):wlasnie biore sie za pieczenie murzynka ... prosze trzymac kciuki !! moze mi wyjdzie w tym moim paskudnym piekarniku :roll:Ja co prawda najbardziej lubię szarlotki i inne ciasta z owocami, ale i za Twojego Murzynka trzymam kciuki! Na pewno się uda!:lol: Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Śliczne foteczki Serka, Whazirka i Hipci ;) Gratulacje dzieciaczków Gusiowych, cudne kluseczki :multi: Ja cały czas z niecierpliwością wyczekuje na te Żelkowo-Dojowe :loveu: Quote
Dojo Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Hahaha, the photos are sooooo wonderful, I still have to laugh about crazy little Serek and how he's playing with the others.....soooooooooo cute :loveu: When I look at the photos it just feel's like I am sitting in your living room in between the dogs and watch them play. Absolutly great!!! :multi: Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Śliczne foteczki Serka, Whazirka i Hipci ;) Gratulacje dzieciaczków Gusiowych, cudne kluseczki :multi: Ja cały czas z niecierpliwością wyczekuje na te Żelkowo-Dojowe :loveu: No jeszcze miesiąc czekania... Dojo napisał(a):Hahaha, the photos are sooooo wonderful, I still have to laugh about crazy little Serek and how he's playing with the others.....soooooooooo cute :loveu: When I look at the photos it just feel's like I am sitting in your living room in between the dogs and watch them play. Absolutly great!!! :multi: Katrin, welcome! Tengusia napisał(a):Helllo :hand: Hi, Tengusia! Are you OK, I think?:lol: Pzdr. Quote
Tengusia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Asiaczek napisał(a): Hi, Tengusia! Are you OK, I think?:lol: Pzdr. Yes, I'm OK :loveu: Quote
dzasta Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 http://img237.imageshack.us/img237/7840/resizeofimg4100.jpg Ehh te wspólne spanko zawsze mnie rozczula :) A tutaj Sercio ma minkę jak kotek ze Shreka :) http://img94.imageshack.us/img94/7273/resizeofimg4101jpga.jpg Sercio jest przepiękny i przesłodki :) Quote
hanacek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Pisze poznowa - bo wiadomosc tu nie je.:shake: Asia jeszcze gratuluje wynikam z WW-super:multi::multi::multi: A pochwalic i pocelowac SERKA - :loveu::loveu::loveu: Quote
Agasia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Asiaczku! Serek jest prze-prze-prze cudowny!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zielona Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 jamnicze napisał(a):Gratulacje dla tatuśka Gusia :loveu: Zielona a mogłabyś wstawić też staweczkę w dziale wystaw basenji :p? Nie dam rady.Od wczoraj zaczął się u mnie poród ale pierwszy szczeniak urodził się dopiero o 8 rano.Ostatni (tak myślę) o 16_50.Jestem skonana,nie było lekko.Jest 7 sztuk 6 dziewczynek i jeden chłopczyk(byczek). Na razie spokój. Serek jest prześliczny.Będzie miał chłopak wzięcie. A Ty Asiu po raz kolejny zostałaś "babcią" haha.Gratuluję. Quote
jamnicze Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Asiaczek']jamnicze - możesz sama przekopiować i wstawić. Pzdr. No to już wstawiłam :lol: [quote name='zielona']Nie dam rady.Od wczoraj zaczął się u mnie poród ale pierwszy szczeniak urodził się dopiero o 8 rano.Ostatni (tak myślę) o 16_50.Jestem skonana,nie było lekko.Jest 7 sztuk 6 dziewczynek i jeden chłopczyk(byczek). Na razie spokój. Serek jest prześliczny.Będzie miał chłopak wzięcie. A Ty Asiu po raz kolejny zostałaś "babcią" haha.Gratuluję. To opiekuj się maleństwami, a swoja drogą kiedy sama założysz galerię? :razz: Chcę zobaczyć małe białe, kudłate, polskie kluseczki :loveu: Za pozwoleniem Asi założyłam już wątek i przekopiowałam, to co tu wstawiłaś :) Quote
Matagi Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Imageshack - resizeofimg4103 Mały,słodki,chytry Aborygen!:loveu: Quote
pati Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Asia OGROMNE gratulacje za wyniki w Bratysławie!!! choc juz w sumie powinny nam sie znudzic te wasze ciągłe sukcesy :evil_lol: ja do warszawy wrociłam dopiero dziś a tu takie super wiesci u Was. To ja też sie pochwale. Na naszej pierwszej tak dużej wystawie mój maluch zdobywa res.CAC na 7 zgłoszonych psów w klasie. Ach jaka jestem szczęsliwa. Quote
NATKA Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Imageshack - resizeofimg4105 :loveu::loveu::loveu: Quote
Elitesse Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ciasto wyszlo pyszne :loveu::loveu: i juz polowy nie ma :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='Tengusia']Yes, I'm OK :loveu: Ciesze się bardzo, bo tak właśnie powinno byc!:lol: [quote name='dzasta']http://img237.imageshack.us/img237/7840/resizeofimg4100.jpg Ehh te wspólne spanko zawsze mnie rozczula :) A tutaj Sercio ma minkę jak kotek ze Shreka :) http://img94.imageshack.us/img94/7273/resizeofimg4101jpga.jpg Sercio jest przepiękny i przesłodki :) Serek = Kotek ze Shreka! :lol: Racja!!! [quote name='hanacek']Pisze poznowa - bo wiadomosc tu nie je.:shake: Asia jeszcze gratuluje wynikam z WW-super:multi::multi::multi: A pochwalic i pocelowac SERKA - :loveu::loveu::loveu: Witaj Hanacku, dziękujemy! [quote name='Agasia']Asiaczku! Serek jest prze-prze-prze cudowny!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Kiedy wpadniesz pomiziać Serka? [quote name='zielona']Nie dam rady.Od wczoraj zaczął się u mnie poród ale pierwszy szczeniak urodził się dopiero o 8 rano.Ostatni (tak myślę) o 16_50.Jestem skonana,nie było lekko.Jest 7 sztuk 6 dziewczynek i jeden chłopczyk(byczek). Na razie spokój. Serek jest prześliczny.Będzie miał chłopak wzięcie. A Ty Asiu po raz kolejny zostałaś "babcią" haha.Gratuluję. Brawo, gratulacje dla Mamci, Tatusia i Akuszerki! Takie rozłożenie płciowe chciałaś? [quote name='Matagi']Imageshack - resizeofimg4103 Mały,słodki,chytry Aborygen!:loveu: Jak zwykle trafiłaś z sedno!:evil_lol: [quote name='pati']Asia OGROMNE gratulacje za wyniki w Bratysławie!!! choc juz w sumie powinny nam sie znudzic te wasze ciągłe sukcesy :evil_lol: ja do warszawy wrociłam dopiero dziś a tu takie super wiesci u Was. To ja też sie pochwale. Na naszej pierwszej tak dużej wystawie mój maluch zdobywa res.CAC na 7 zgłoszonych psów w klasie. Ach jaka jestem szczęsliwa. Maluch = Tamisia czy Bimek? ale chyba Tamisia, prawda? Gratuluję!:multi: [quote name='NATKA']Imageshack - resizeofimg4105 :loveu::loveu::loveu: Hahaha, Wujek Wahzirek już się przyzwyczaił do takiego spania "wespół-w zespół"... Choć na początku nie był zadowolony... [quote name='Elitesse']ciasto wyszlo pyszne :loveu::loveu: i juz polowy nie ma :evil_lol: Ha, wiedziałam, że będzie dobre! [quote name='deer_1987']Milego dnia Asiaczki! I wzajemnie, wzajemnie! Na dzisiaj mam bojowe zadanie - zajrzeć do Was i choc troszkę ponadrabiać...:lol: Pzdr. Quote
NATKA Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Witanko ;) brry ale dzisiaj zimno :shake: Quote
Recommended Posts