Asiaczek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ja tam wiem że i gruszki dla Ciebie czekają nadal ;)[/FONT] Ja tez o tym pamiętam i chyba w przyszłym tygodniu będę próbowała umówić się z V. Pzdr. Quote
Alicja Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja tez o tym pamiętam i chyba w przyszłym tygodniu będę próbowała umówić się z V. Pzdr. [FONT=Arial]to macie podobne plany ;)[/FONT] Quote
Asiaczek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Jeszcze gorąca informacja: Gusio pręgusio (Abotere's ADUNBI) i AFREYA Hanacek (Afra) już są rodzicami: na razie mamy 2 chłopaków i prawdopodobnie jeden z nich to pręgusek!!! Pzdr. Quote
Alicja Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Asiaczek']Jeszcze gorąca informacja: Gusio pręgusio (Abotere's ADUNBI) i AFREYA Hanacek (Afra) już są rodzicami: na razie mamy 2 chłopaków i prawdopodobnie jeden z nich to pręgusek!!! Pzdr. [FONT=Arial]wow....Gusio pręgusio tatusiem :multi: no to :kciuki: za kolejne boBaski :multi:[/FONT] Quote
agaciaaa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ooo, gratulacje :multi: mam nadzieję, że zobaczymy tutaj maluchy :p Quote
Asiaczek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='agaciaaa']Ooo, gratulacje :multi: mam nadzieję, że zobaczymy tutaj maluchy :p Noooo, ja liczę, że nasza koleżanka dogomaniacka jenis wstawi jutro jakieś foteczkimaluchów... Ale najpierw niech się urodzą wszystkie, niech się wybarwią... Pzdr. Quote
Frytela Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Dopiero dziś weszłam do Waszej galerii a tu tyle wieści... Smutnych... Asiaczku! Będzie dobrze! Ja wraz z moimi Corgowymi paskudami trzymamy za Panią kciuki! Na pewno będzie dobrze! Dla p. Jacka [*] [*] [*] Wesołych - Mały Serek cudowny :loveu::loveu::loveu: Schrupać łobuza normalnie można :cool3: Czekam na więcej fotek :cool3::cool3: Wystawowych - Gratulacje za Bratysławe!! Jestem pewna że wkrótce jakiś Asiaczek osiągnie tytuł WW :) Miałam do Was wpaść ale w końcu czasu zabrakło... przed oceną szukanie weta, a zaraz po ocenie ucieczka do hotelu... :roll: Quote
Asiaczek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Frytela napisał(a):Dopiero dziś weszłam do Waszej galerii a tu tyle wieści... Smutnych... Asiaczku! Będzie dobrze! Ja wraz z moimi Corgowymi paskudami trzymamy za Panią kciuki! Na pewno będzie dobrze! Dla p. Jacka Wesołych - Mały Serek cudowny :loveu::loveu::loveu: Schrupać łobuza normalnie można :cool3: Czekam na więcej fotek :cool3::cool3: Wystawowych - Gratulacje za Bratysławe!! Jestem pewna że wkrótce jakiś Asiaczek osiągnie tytuł WW :) Miałam do Was wpaść ale w końcu czasu zabrakło... przed oceną szukanie weta, a zaraz po ocenie ucieczka do hotelu... :roll: A mnie jest miło, że znalazłaś dla nas czas:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='deer_1987']gratulacje dla rodzicow! Strrrraszliwie jestem ciekawa, co tam u jenis, ale obiecałam zadzwonić dopiero ok. 19.00. No, pewnie zadzwonię za jakieś pół godziny, bo nie wytrzymam!!! Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Gratulacje dla tatuśka Gusia :loveu: Zielona a mogłabyś wstawić też staweczkę w dziale wystaw basenji :p? Quote
Asiaczek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Vectra napisał(a):ooo będą małe baski-bobaski ? :multi: Te maluchy urodziły się u jenis, a tatusiem jest mój Gusio-pręgusio. Na "moje" baski musisz jeszcze poczekać tak ok. miesiąc...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='jamnicze']Gratulacje dla tatuśka Gusia :loveu: Zielona a mogłabyś wstawić też staweczkę w dziale wystaw basenji :p? jamnicze - możesz sama przekopiować i wstawić. Pzdr. Quote
jenis Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Gusio i Afreya maja dwuch chłopaków rudo białych i jedna pregowaną dziewczynke:lol: Quote
Kashdog Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 http://images47.fotosik.pl/212/46411ae40266d589med.jpg http://images49.fotosik.pl/212/11dbf70ee6831a10med.jpg Śliczne maluchy :loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Śliczne maluchy :loveu: I jest pręgusek :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 agaciaaa napisał(a):Śliczne maluchy :loveu: I jest pręgusek :loveu::loveu: Jak się okazało "pręgusek" to właściwie "pręguska":loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='jenis']Gusio i Afreya maja dwuch chłopaków rudo białych i jedna pregowaną dziewczynke:lol: jenis - dzięki za wstawienie fotek! Pzdr. Quote
ewka i haker Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 witamy i pozdrawiamy bedziecie w poznaniu Quote
Asiaczek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 ewka i haker napisał(a):witamy i pozdrawiamy bedziecie w poznaniu Witaj, Niestety nie będzie nas w P. Tak wyszło... Pzr. Quote
Recommended Posts