jamnicze Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Anna Rapp']Dobre wieści od Asiaczka :multi::multi::multi: Piszę w imieniu Asi , bo ona nie ma dostępu do internetu : Jazzik Asiaczek 4 miejsce w kl.otwartej :multi: Yuma Asiaczek 2 miejsce w klasie Championów:multi: Era Asiaczek 3 miejsce w kl.pośredniej:multi: Asiaczek napisze o szczegółach jak tylko uruchomi internet. Pozdrawiam __________________ Gratulacje :multi:, to z Bratysławy? :razz: A mogłabyś podać całą staweczkę z wynikami :cool3: Ale minka łobuziaka :lol: http://img223.imageshack.us/img223/1088/resizeofimg4063.jpg A jak Serka przyjęło stadko? Bo Whazirek widzę sie zaprzyjaźnił, w końcu będzie miał męskie towarzystwo :lol: Quote
Tengusia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 GRATULACJE i od nas :multi::multi::multi: Quote
gosiaja Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Anna Rapp napisał(a):Dobre wieści od Asiaczka :multi::multi::multi: Piszę w imieniu Asi , bo ona nie ma dostępu do internetu : Jazzik Asiaczek 4 miejsce w kl.otwartej :multi: Yuma Asiaczek 2 miejsce w klasie Championów:multi: Era Asiaczek 3 miejsce w kl.pośredniej:multi: Asiaczek napisze o szczegółach jak tylko uruchomi internet. Pozdrawiam __________________ nasze gratulacje Quote
Incunabula Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [FONT=Tahoma]O kurczę! Gratulacje!!![/FONT] Quote
Agasia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 http://img101.imageshack.us/img101/4314/resizeofimg4080jpgb.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: padaaaam!!! Brawo za swiatowke! Czekam na dokladniejsza relacje! :razz: Quote
Alicja Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [FONT=Arial]Asiaczku ...gratulki dla Was ...:Rose:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [FONT=Comic Sans MS]My również gratulujemy :loveu:[/FONT] Quote
M&S Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Fajne wyniki GRATULACJE :multi::multi::multi: A. Quote
Dojo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Congratulations to the show results!!! Well done! Quote
Hiro Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Wielkie Bravo dla Asiaczkow!!!!!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekamy na foto))))) Quote
Saskja Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Gratulacje! chciałabym, aby psy z moim przydomkiem kiedyś odnosiły takie sukcesy! Brawo!!! Quote
dzasta Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 O serdecznie Gratulacje!!! Piękne wyniki!!! Quote
Zuza i Noddy Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ogromne gratulacje taki wynik potwierdza ogromną wartość Asiaczkowych basków :multi: Quote
Błyskotka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Gratuluję nowego nabytku i gratulacje za wyniki w Bratysławie :multi:. Gdybym wiedziała że będziesz to wpadłabym na chwilę. Quote
Kaya Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Wooow :crazyeye: :multi: Gratulujemy wyników na wystawie takiej rangi czekamy na realcje czy naprawde organizacja była tak koszmarna jak wszycy opisują :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Asiaczek']Niestety, nie mam dla Was dobrych wieści. Mój Mąż nie żyje, stało się to dzisiaj, teraz... Dla Jacka ["] Pzdr.Dziś dopiero przeczytałam... [']['][']:calus::calus::calus: [quote name='Anna Rapp']Dobre wieści od Asiaczka :multi::multi::multi: Piszę w imieniu Asi , bo ona nie ma dostępu do internetu : Jazzik Asiaczek 4 miejsce w kl.otwartej :multi: Yuma Asiaczek 2 miejsce w klasie Championów:multi: Era Asiaczek 3 miejsce w kl.pośredniej:multi: Asiaczek napisze o szczegółach jak tylko uruchomi internet. Pozdrawiam __________________Gratuluję http://img40.imageshack.us/img40/8528/resizeofimg4033jpga.jpg super http://img19.imageshack.us/img19/3277/resizeofimg4064jpga.jpg ale on jest uroczy :loveu: Quote
panienkabubu Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ja chyba jeszcze nie gratulowałam, a jeśli, to zrobię to raz jeszcze- gratulacje występu na światówce!:loveu: Quote
Alicja Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Arial]Przyszlam się dziś z Tobą przywitać ... wczoraj byłam serduchem z i Myslami z Tobą :buziak:[/FONT] Quote
Recommended Posts