Asiaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='bonita']Mały Seruś jest cudny :iloveyou: Serdeczne pozdrowionka dla Asiaczków Może jeszcze dzisiaj uda mi się wstawić następne foteczki Serka albo dopiero jutro z rana... [quote name='Dojo']Oh Serek is sooooo cute :loveu:, what a nice head! What do the other Basenjis think of him, do they like him? By the way....I'm trying to get Pál to have another Basenji, but I think this would not happen because he thinks 2 Basenjis are enough :roll: Joanna how many Basenjis do you have at home? Need something to tell Pál ;) Hugs! Katrin My other Females and males are OK for Serek. But I'm affraid what will be in 1-2 years...:cool3: Im my flat I have 9 basenjis...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 dzasta napisał(a):Słodki ten serek i taki soczysty ma kolor :loveu: Czekam na kolejne fotki !!! To chyba najbardziej wyczekane fotki ostatniego tygodnia na DGM :D Naprawdę tak wszyscy czekają na fotki mojego Serka...? E, niemozliwe...:roll: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 agaciaaa napisał(a):Jakie cudeńko :loveu: Zgadzam się! I nie chodzi tutaj o cenę, lecz o niego samego, jego cudowny charakter, oczka, łapki... Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 mniam mniam ale z Serka ciacho !! ciacho z Serkiem :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Sama jestem ciekawa, jak z tymi ringami będzie... Debiut dopiero w przyszłym roku... Pzdr. Nie widziałam go w całości, ale główka strasznie mi się podoba :loveu: I czekamy na więcej fotek. Quote
Vectra Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Naprawdę tak wszyscy czekają na fotki mojego Serka...? E, niemozliwe...:roll: Pzdr. a masz wątpliwości ? ja Ci nawet zazdroszczę troszkę ;) :evil_lol: fajowy jest , a to jest że tak powiem jakaś rodzina ? czy świeża krew ? ja mam ogromny sentyment do rudo białego , ale kiedyś spełnię to marzenie, może całkiem niebawem - ale ciiiiiiiiiiiii :evil_lol: Quote
Dojo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Może jeszcze dzisiaj uda mi się wstawić następne foteczki Serka albo dopiero jutro z rana... Im my flat I have 9 basenjis...:lol: Pzdr. :crazyeye: Ok, so 2 Basenjis are really not that much :lol: Do they all get along friendly with each other or do you have to seperate them? So, need to go for a quick walk now with the dogs. Hugs! Katrin Quote
jamnicze Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witaj Asiaczku :lol: A kuku :razz: http://img207.imageshack.us/img207/3593/resizeofimg4081.jpg A ja mam foteczki z naszej wizyty ;) Saidi z tatuśkiem Whazirkiem :loveu: a tu ich igraszki :lol: I przytulaśna Żelinka :loveu: Quote
jenis Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witaj Asiu sliczny ,apetyczny serek .Głóka ładna.Czekamy na więcej fotek serka;) Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 immortal napisał(a):Jest świetny! :loveu: :lol: Zgadza się! Elitesse napisał(a):mniam mniam ale z Serka ciacho !! ciacho z Serkiem :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak na razie to można powiedziec, że to jest Drożdżówka z serkiem:loveu: Zuza i Noddy napisał(a):Nie widziałam go w całości, ale główka strasznie mi się podoba :loveu: I czekamy na więcej fotek. Główka jest OK. Fakt. Vectra napisał(a):a masz wątpliwości ? ja Ci nawet zazdroszczę troszkę ;) :evil_lol: fajowy jest , a to jest że tak powiem jakaś rodzina ? czy świeża krew ? ja mam ogromny sentyment do rudo białego , ale kiedyś spełnię to marzenie, może całkiem niebawem - ale ciiiiiiiiiiiii :evil_lol: To zupełnie świeża krew. Będzie dla dziewczynek Asiaczkowych w sam raz!:lol: Czoko napisał(a):Jest prześliczny! Cieszę się, że Ci się podoba.:lol: agnethka napisał(a):chcemy Twarożek! chcemy Twarożek! :evil_lol::evil_lol: Dojo napisał(a)::crazyeye: Ok, so 2 Basenjis are really not that much :lol: Do they all get along friendly with each other or do you have to seperate them? So, need to go for a quick walk now with the dogs. Hugs! Katrin I must separate all the first Sonik and Farik, later Wahziri and Farik. The females are OK. jenis napisał(a):Witaj Asiu sliczny ,apetyczny serek .Głóka ładna.Czekamy na więcej fotek serka;) Zaraz wstawię, bo widzę, że Mały wzbudził niezłą sensację...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Ciekawe, czy będą prawidłowe odpowiedzi, które to Sajdunia a które do Wahzirek...? http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/35-12.jpg Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Asiaczek']Ciekawe, czy będą prawidłowe odpowiedzi, które to Sajdunia a które do Wahzirek...? http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/35-12.jpg Pzdr. I jak na komendę oboje zamknęli oczy :evil_lol: Prawda, że Sajduchna wrodziła się w tatuchna? :loveu: - oj, nie wyprze się chłopczyna :diabloti: Quote
pati1033 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 slicznosci :loveu: to chyba moj ulubiony kolor baskow :) wiecej fotek prosze :) Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 jamnicze napisał(a):I jak na komendę oboje zamknęli oczy :evil_lol: Prawda, że Sajduchna wrodziła się w tatuchna? :loveu: - oj, nie wyprze się chłopczyna :diabloti: Fakt. A kto zgadnie? agnethka napisał(a):o masz. mnie to tylko zacytowałaś...a gdzie Twarożek?! :roll: Oj, widzisz, ja teraz jakas taka niepozbierana jestem... pati1033 napisał(a):slicznosci :loveu: to chyba moj ulubiony kolor baskow :) wiecej fotek prosze :) Zaraz wstawię następne 5 i idę spać. Jutro (a właściwie dzisiaj) pobudka o 5.00. Mam trochę spraw do załatwienia... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 No to obiecane 5 fotek Serka-Twarożka-Ciacha-Drożdżówki z serkiem...:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Cd. I na teraz to wsio. Dobranocka! Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witaj Asiaczku:lol: ale slicny serek a jaki kolorek intensywny ma.. http://img11.imageshack.us/img11/8831/resizeofimg4109.jpg i ta smakowita noga;) Quote
Asiaczek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Hahaha, szczeniak wie, co dobre! Noga od krzesła to zawsze ulubionyprzysmak wszystkich maluchów...:diabloti: Pzdr. Quote
Korenia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Smaczny ten Sereczek :loveu: Świetne imie ! :multi: Buziaki :loveu: Quote
Elitesse Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 ale on ma swietne kropeczki na brzuszku :loveu::loveu: Quote
taxelina Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 http://img207.imageshack.us/img207/3593/resizeofimg4081.jpg troche jeszcze niesmialy i sie chowa. imie ma slodkie :D Quote
Tengusia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 alez rozkoszne stworzonko nic tylko wziasc i schrupac :loveu::loveu::loveu: http://img19.imageshack.us/img19/3277/resizeofimg4064jpga.jpg Quote
Recommended Posts