Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):

Jak sobie jeszcze doczytam, o co w tym obiektywie chodzi i jak Inga jeszcze pozwoli mi trochę popstrykać (może na jakiejś wystawie w przyszłym roku), to wtedy podejmę decyzję. Zacisnę pasa i... może się uda...

Pzdr.

będę trzymać kciuki za powodzenie w sprawie

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Asiu

Dobrze, że się odzywasz. Nie będę mówiła, że nie można zamykać się w sobie i takich tam.
Każdy z nas inaczej przeżywa trudne chwile, a taką jest odejście bliskiej osoby i widać tak ma być.

Jesień to taka dziwna pora roku, że nastraja minorowo....(przynajmniej mnie)

Jesteśmy z Tobą cały czas

A.

Posted

Asiu - cieszę się, że masz siłę, by wejść do nas i z nami "posiedzieć". Domyślam się, że to strasznie trudny okres w Twoim życiu, ale pamiętaj, że masz przyjaciół i to jest najwazniejsze w takich chwilach!

Jaki jest koszt takiego wymarzonego obiektywu?

Ja do tej pory cykałam zdjęcia Canonem S2 IS - to zwykły kompakt. Kilka miesięcy temu przepaliła mi się lampa błyskowa i znajomi namawiali mnie na lustrzankę. Jednak właśnie ze względu na te obiektywy i lampy błyskowe, zdecydowałam, że może na święta sprawię sobie kolejnego kompakta, też Canona, ale lepszego, podobno ulepszonego niż ten mój.
Ja się na tym kompletnie nie znam, ale z opinii internautów będzie odpowiedni do celów wystawowo-psich.

Popadało u nas, a chciałam psiakom zrobić fotki.
Swoich nie obejrzę, więc czekam na Twojego nowego domownika (że też w Chorzowie mi się nie pochwaliłaś no, no Asiu!)

Posted

Asiaczku, z czasem będzie tylko lepiej.. ale trochę tego czasu musi upłynąć. Musisz nauczyć się żyć bez Jacka, bo teraz nic już nie będzie takie samo.. Pozdrawiam cieplutko i również czekam na przedstawienie nowego domownika ;)

Posted

[FONT=Arial]Fotograficzny temacik ;)...ja poki co zrujnowałam sie na Sigme ...ale taką miernej jakości ...za 500zł .... no cóż na droższą finansow niet ;)[/FONT]

Posted

panienkabubu napisał(a):
Asiu - cieszę się, że masz siłę, by wejść do nas i z nami "posiedzieć". Domyślam się, że to strasznie trudny okres w Twoim życiu, ale pamiętaj, że masz przyjaciół i to jest najwazniejsze w takich chwilach!

Jaki jest koszt takiego wymarzonego obiektywu?

Ja do tej pory cykałam zdjęcia Canonem S2 IS - to zwykły kompakt. Kilka miesięcy temu przepaliła mi się lampa błyskowa i znajomi namawiali mnie na lustrzankę. Jednak właśnie ze względu na te obiektywy i lampy błyskowe, zdecydowałam, że może na święta sprawię sobie kolejnego kompakta, też Canona, ale lepszego, podobno ulepszonego niż ten mój.
Ja się na tym kompletnie nie znam, ale z opinii internautów będzie odpowiedni do celów wystawowo-psich.

Popadało u nas, a chciałam psiakom zrobić fotki.
Swoich nie obejrzę, więc czekam na Twojego nowego domownika (że też w Chorzowie mi się nie pochwaliłaś no, no Asiu!)

No to odpowiem hurtowo.

Cena takiego obiektywu to 5400-5500 zł. Sporo...

Nie chwaliłam się, bo jeszcze do końca nie było wiadomo, czy i kiedy przyjedzie.
Ale jak juz jest, to trzeba się pochwalić...

Pzdr.

Posted

Hej Joanna,

nice to hear from you again and happy that you sound quite ok :buzi:

Need my dad to translate few things for me, I didn't got that with your flat.

And did I understand right that Serek isn't living with you? Oh I'm so confused, need to learn more polish :cool3:

By the way....how is my little Jelly-Girl doing? Hope she is fine and the belly grows :lol:

Hugs!
Katrin

Posted

Dojo napisał(a):
Hej Joanna,

nice to hear from you again and happy that you sound quite ok :buzi:

Need my dad to translate few things for me, I didn't got that with your flat.

And did I understand right that Serek isn't living with you? Oh I'm so confused, need to learn more polish :cool3:

By the way....how is my little Jelly-Girl doing? Hope she is fine and the belly grows :lol:

Hugs!
Katrin

Serek is with me:lol:
Jelly - in my opinion - is pregnant. :lol:

Pzdr.

Posted

Oh Serek is sooooo cute :loveu:, what a nice head!

What do the other Basenjis think of him, do they like him?

By the way....I'm trying to get Pál to have another Basenji, but I think this would not happen because he thinks 2 Basenjis are enough :roll: Joanna how many Basenjis do you have at home? Need something to tell Pál ;)

Hugs!
Katrin

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Cudowny jest po prostu.
Sama słodycz :loveu:
Jeszcze trochę i będzie podbijał ringi :multi:

Sama jestem ciekawa, jak z tymi ringami będzie... Debiut dopiero w przyszłym roku...

Vectra napisał(a):
to czekam na fotki pysznego Serka , bo ja bardzo lubie nabiał :)

Ja też lubię i... stąd imię w rodowodzie i domowe właśnie takie.:loveu::multi:

Pzdr.