Asiaczek Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 agabass napisał(a):CZY TO ABY NAPEWNO WSZYSTKO ?:cool3: Tak, to już - niestety - wszystko.. Jeżeli chodzi o spacerek na Polach, oczywiście. :evil_lol: Natomiast mam w zanadrzu jeszcze najnowsze zdjęcia kocicy Dinusi. Ale to chyba dopiero wieczorkiem... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='Poświata']S u p e r................:multi: :multi: :multi: uwielbiam podpisy Asi pod fotkami :loveu: !!! Koffana Poświata!:loveu: Jak znajdziesz czas, to zajrzyj do Galerii Agabass. Tam to dopiero są historyjki! Agabass to mój niedościgły wzór w układaniu historyjek... Ma dziewczyna dryg do "tych spraw".:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 O rany! Pół godziny temu powinnam wyjśc z domu!!! Pa, pa. Wracam wieczorkiem. A jak się uda, to może wcześniej. Pzdr. Quote
Poświata Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Asiaczek']Koffana Poświata!:loveu: Jak znajdziesz czas, to zajrzyj do Galerii Agabass. Tam to dopiero są historyjki! Agabass to mój niedościgły wzór w układaniu historyjek... Ma dziewczyna dryg do "tych spraw".:lol: Pzdr.:-D :-D :-D wiem, wiem, zaglądam i czytam, chociaż fakt , dawno mnie tam nie było:hmmmm: :oops: . Jako wytłumaczenie mam tylko to, że ostatnio.... nigdzie mnie nie było :lol: . Quote
Asiaczek Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Na jubileuszowy post wybrałam, oczywiście, moja Galerię. Ale dzisiaj DGM chodzi gorzej niż wół w kieracie... Nie podoba mi się to...:mad: Pzdr. Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dzień dobry... foteczki są prześliczne...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imanca Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Asiaczek']Hej, witam wszystkich, a szczególnie ciepło Imanca. Rozumiem, że jestes od czasu do czasu chetna na nasze spacerki na Polach? Bo to że szkoła w Katowicach - to jedno. Ale miejsce zamieszkania - to drugie. Imanca, a może i tego psiaka tez znasz ze spacerków, co? Ja jestem zawsze chętna, zwarta i gotowa :) Pod warunkiem, że jestem w Warszawie i nie jestem w szkole (szkół mam dwie - w Katowicach i w Warszawie). Tego dozia niestety nie kojarze, chociaż może gdzieś przeszedł koło nas kiedyś :) Ale cudny psiak - chyba nie uszedłby mojej uwadze :cool3: Quote
Basia&Safi Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 :o sarenki i polarne misia:o :):):) superasne spotkanko :):):) a to na 2 planie widzialam dzis podobna sytuacje tylko duzo zabawniejsza bo pies gwalcony byl duuuzo wiekszy od gwalciciela :D:D:D zalwdwie do polowy lapki :D:D:D Quote
anetta Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 NO NO, fajnie mialyscie :) A tego wlochacza od razu poznalam i tylko sie upewnilam po poscie Imanci ze on tam czesto bywa :razz: Imanca, pamietasz, na tym naszym spacerku tez byl, jeszcze jako szczeniak :) http://home.netx.waw.pl/ania/fotki/Resize/ Pamietacie jak mial na imie ten dog? Bo ten albo podobny (byl w pania wlasnie taka jak ta, wiec bardzo prawdopodobne ze to ten) rzucil sie kiedys na Masaja :diabloti: Pytanie do baskomaniaczek:razz: Czy ktoras z was byla przy bramkach w metrze w piatek troszke po 15?:cool1: Quote
Agappe Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Asiaczek'] Ufff, przyszło wsparcie w postaci Koi (chyba?) Oj, jak dobrze; ogonek Dzezika powrócił na swoje miejsce.:lol: No, zmasowany "atak" na "Dużego Dozia" powiódł się. "Wróg" w odwrocie... Cdn. Pzdr. to Anata ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agappe Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Asiaczek']I jeszcze nprawdę (!) ostatnie zdjęcia z naszego niedzielnego spacerku. Różne, różniste. Według mnie to Koi. A według Donya i Agappe? Dwie panienki, tradycyjnie tyłem... (co to za jakaś mania ustawania się tyłeczkami do robiącego zdjęcia, co?!) W sumie niezłe zdjęcie, prawda?:lol: Jaki piękny "puchacz"! Kto się przyznaje do tej psinki?!?!?! Tutaj Koi usiłuje wyprowadzic na spacer zaprzyjaźnionego kupmla. Sznurek gra tutaj głowna rolę. Mówiłam, że sznurek gra główna rolę?! Cdn. Pzdr. 1. Koi 2. Anata 3. Anata 4. Anata 5. Koi 6. Koi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agappe Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Asiaczek'] I seria zdjęć Bimbonka, naszej "oazy spokoju". Donya - moje na wierzchu... I to już naprawdę wszystko. Pzdr. hahah seria Bimbonkowej "oazy spokoju" "odrobine" nie wyszła... 1. Anata 2. Bimbo 3. Anata 4. Anata :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Agappe Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 a że Świeta za pasem chciałabym życzyć wszystkim : :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Imanca - rozumiem, że jak się przymierzymy do spacerku, to mamy dać znać i wtedy ewentualnie się spotkamy? Tylko nie wiem, czy zdążymy jeszcze w tym roku (mówię o weekendach), chyba że masz jakąś przerwę "techniczną" w tygodniu? Info. o spacerku na pewno będzie w tej Galerii.:lol: basiulka22tychy - witaj w Galerii! Cieszę się, że znalazłaś czas i tutaj zawitałaś. A buldożki francuskie to jedna z moich ulubionych ras!:loveu: Jeszcze dzisiaj postaram się wpaść do Ciebie, w drodze miłego rewanżu. Anetta - niestety, nie znam imienia tego dozia. Jakoś Pańcia nie wołała do po imieniu. A nawet zasugerowałabym, że wogóle go nie wołała; dozio biegał sobie, zwiedzał, niuchał i jak się juz nasycił zapachami w naszej okolicy - po prostu sobie pobiegł do Pańci... Co do metra - to o jakiej stacji mówisz? Bo jeżeli Metra - Plan Wilsona - to pewnie Agabass lub inna nasza koleżanka (nie zalogowana na DGM). A ile psiaków ta osóbka miała na smyczy? Agappe - sama widzisz, że jeszcze nie do końca opanowałam technikę rozpoznawania Anaty, Bimba i Koiśki... Eh, jak nie kupicie innych obróżek, to:mad: ... Cerberku - jak zwykle tryskasz optymizmem (mimo, że czasami masz "pod kreską"). To miłe tak z rana poczytać, że ktoś cieszy się dniem, a już zwłaszcza niedzielą, prawda? Miłej niedzieli! Quote
Anecioreczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Agappe :placz: Jak Ty robisz takie pocztóweczki?:placz: No normlanie aż mnie zżera zazdrośc:angryy: Asiaczek!Te Twoje Psiaki są cudowne!:o Chyba sobie takiego Kiedyś zafunduje! :):): Oczywiście z Twojej hodowli:*:*:*:* Quote
Asiaczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Anecioreczek napisał(a): Asiaczek!Te Twoje Psiaki są cudowne!:o Chyba sobie takiego Kiedyś zafunduje! :):): Oczywiście z Twojej hodowli:*:*:*:* Najpierw masz bojowe zadanie - pogodzić Twoje psiaki. Ale myślę, że jesteś na dobrej drodze... Trzymam kciuki! Pzdr. Quote
bazylowa Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hehehehehe Mam Was wreszcie :evil_lol: To jest chyba mój pierwszy wps u Was, ale przyznam się, że już wcześniej podglądałam :cool3: I widzę, że tu egzotycznie nie co, baski, akitki :razz: I jakieś rude mi mignęlo !! Wiesz może coś o tym psie ?? Tzn jak się nazywa ile ma lat i takie tam?? Pozdrawiam A.G. Quote
bazylowa Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ojej a tem jamnik chaszczak w czerwonym kubraczku też się co jakiś czas pojawia :loveu: Quote
Cerber Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Asiaczek'] Cerberku - jak zwykle tryskasz optymizmem (mimo, że czasami masz "pod kreską"). To miłe tak z rana poczytać, że ktoś cieszy się dniem, a już zwłaszcza niedzielą, prawda? Miłej niedzieli! hehehe jak to mówią, lepiej śmiać się, niż płakać więc jeśli humor dopisuje to się śmieje i ciesze życiem, tym bardziej, że ma się w domu tak wspaniałe 2 psy. No żyć nie umierać :) Quote
Agappe Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Anecioreczek napisał(a):Agappe :placz: Jak Ty robisz takie pocztóweczki?:placz: No normlanie aż mnie zżera zazdrośc:angryy: Anecioreczek ta graficzka to nie do końca moja robota... znajoma mi to zrobiła, ja tylko napisy dodałam... na swoją własną kartką siedziałam kilka godzin i jak już ją w końcu zrobiłam uznałam, ze jest do "pupy" i mi sie nie podoba :-( :-( brakuje mi duszy artysty.. Quote
anetta Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Co do metra - to o jakiej stacji mówisz? Bo jeżeli Metra - Plan Wilsona - to pewnie Agabass lub inna nasza koleżanka (nie zalogowana na DGM). A ile psiaków ta osóbka miała na smyczy? Tak, o Wilsona mi chodzi :p Jednego miala i byl brazowo-bialy, tylko nie wiem czy on czy ona bo sie juz spieszylam i nie zwrocilam uwagi. Agabass, chyba jest blondynka, nie..? A tamta miala chyba rude wloski :hmmmm: Quote
Asiaczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 anetta napisał(a):Tak, o Wilsona mi chodzi :p Jednego miala i byl brazowo-bialy, tylko nie wiem czy on czy ona bo sie juz spieszylam i nie zwrocilam uwagi. Agabass, chyba jest blondynka, nie..? A tamta miala chyba rude wloski :hmmmm:Agabass jest ruda, a Inka jest blondynką i ma jednego rudo-białego baska. Albo to była Pani, która tez gdzieś tam mieszka i ma suczke rudo-białą. ale Pani raczej nie brałaby (chyba?!) suni do metra... Tak więc wydaje mis ię, że to mogła być Inka. bo Agabass raczej w obstawie 2 psów chodzi... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Na miły początek dnia: Cdn. Pzdr. Quote
Poświata Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Taaaaaaaa, nie ma to jak koszyczkowy kotek na początek dnia :cool3: :loveu: . Miłego poniedzialku:multi: !!!! Quote
Recommended Posts