Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

No nie... :shake: Zagladam tu kilka godzin pozniej, pewna, ze zobacze jakies cudo i.... nic!!! :placz:
Asiaczku, to sie nie godzi! Tak wszystkich podkrecic i zniknac! :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Coś miłego...

Zagadka na dzisiaj. Podam Wam słowa-klucze a Wy zgadnijcie, o co chodzi...

Terminal Cargo Warszawa

Australia - Singapur - Frankfurt - Warszawa

rudo-białe

moja miłość

No, kto zgadnie, o co chodzi?:loveu:

Uciekam załatwiac zniżkę na recepty i potem dalej do Hospicjum (II część dokumentów).

Pzdr.

NOWY BASENJI:razz:;);)

Posted

Agasia napisał(a):
Oo no prosze, juz fotki Kikusi sa, a ja z W-wy jeszcze nieobrobilam :oops::oops: Wezme sie dzisiaj, obiecuje!

Asia, czy masz na komputerze jakies zdjecia moje z Twoimi baskami z poprzednich lat i wystaw? Ja mialam formatowany komputer nagle i sporo ich stracilam, a powoli zabieram sie za nowa strone (hodowla, handling, webdesign) i chetnie bym wstawila na nia moje baskowe fotki, bo bylo ich nie malo ;)

Agasia - właśnie ostatnio nachodziły mnie myśli, aby wyczyścić sobie pulpit... Na pewno coś mam, ale nie wszystkie... W jakiejś wolnej chwili pozgrywam.

Dojo napisał(a):
:crazyeye: mmmhhh....it seems to be a dog ???? ;)
Maybe a basenji??? :p Oh I'm really looking forward to some photos.
And when will "IT" arrive in Warszawa??
Hugs and my thoughts are with you Joanna!
Katrin

Jeeee, this is dog! Male from australia, kennel Kanibaru. His name is FROMAJE FRAIS.....red/white:loveu:

Pzdr.

Posted

Daja
M&S
Czoko
Saskja
pati1033
dzasta
bety
Dojo
gosiaja
jenis
Darianna
Mudik

- dziewczyny, jeszcze zyję, choć psychicznie jest mi b.ciężko. Fizycznie daję radę, to nie jest problem...
Paradoksalne jest to, że psy, które powinny wprowadzać chaos i zniechęcenie w obecnej chwili, dają mi wytchnienie na spacerach i w dziwny sposób porządkują moje życie. Trzeba wstać i iść na spacery, nakarmić, zamówić karmę, poćwiczyć... Odwracają moją uwagę od męża, jego choroby (postępuje bardzo szybko, niszcząc wszystko, co zdrowe...:shake:), nie pozwalają się za bardzo mazać. I, o dziwo, są nad podziw spokojne. Żadnych swarów, powarkiwań; pewnie wiedzą, że teraz musza byc grzeczne:cool3:

Niestety wczoraj i dzisaj rano nie miałam dostępu do netu. Już się bałam, że to jakas awaria w domu i nie będę wiedziała, jak sobie z tym poradzić. Bo do tej pory to MKM był "techniczny")...

Pzdr.

Posted

Dobrze Asiu, ze się odezwałaś, życie jest faktycznie do .... jak napisała Ania.
A psy na pewno wyczuwają, a obowiązki faktycznie w takich sytuacjach pomagają, ustalony rytm dnia powoduje ,ze się się na czas obowiązków wyłączamy od problemu, na chwile o nim zapominamy, jesteśmy z Tobą cały czas ASiu.
Zycie jest też nie sprawiedliwe, ci co mają grubą kasę są traktowani inaczej , lepiej wszystko mają od ręki, ehhhh.....

Posted

Ufff,dobrze że się odezwałaś...

Kiedy mnie jest źle moje psiaki,reagują podobnie ;)
Cieszę się że je mam bo nawet jak jestem sama,wiem że ktoś chce żebym dała mu połowę swoich zmartwień;)