shirkan Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Dawno mnie tu nie było,ale zaległości już odrobione:lol:. Miło oglądało się fotki z Wilna,a i moja Demi się na kilku załapała:multi:. Ja na pewno będę wspominała tą wystawę jako w 200% udaną. Przykro mi z powodu awarii i braku możliwości dotarcia na wystawę. Ja też to kiedyś przerabiałam i wiem jakie emocje targają nami w takich sytuacjach. Następnym razem sobie odbijesz-tego jestem pewna. Quote
Dojo Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Katrin, but the puppies are wonderfull! Pzdr.[/quote] I know ;) but my boyfriend isn't so happy when I say that I'm going to breed :shake: and I'm so scared that I won't find the right owners for the puppies..... I will make that decision at the end of this year. Kat Quote
M&S Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 No proszę jak pięknie :multi::lol::loveu: http://i578.photobucket.com/albums/ss227/MudiDeli/P1070572.jpg A. Quote
betel Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Tak to bywa z samochodami, szczególnie jak się z nich intensywnie korzysta, a tak pewnie jest u Was;). Najważniejsze ,że Wy i Wasza gromadka jesteście cali i zdrowi. Buziaki:lol: Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć Joanno :) ważne, że słońce świeci, a Presov będzie za rok ;):p A. Niby tak, ale wiesz, że to nie będzie to samo... Ale mówi się trudno... [quote name='shirkan']Dawno mnie tu nie było,ale zaległości już odrobione:lol:. Miło oglądało się fotki z Wilna,a i moja Demi się na kilku załapała:multi:. Ja na pewno będę wspominała tą wystawę jako w 200% udaną. Przykro mi z powodu awarii i braku możliwości dotarcia na wystawę. Ja też to kiedyś przerabiałam i wiem jakie emocje targają nami w takich sytuacjach. Następnym razem sobie odbijesz-tego jestem pewna. Haha, może nawet razem uda nam się pojechać?:evil_lol: [quote name='Dojo']I know ;) but my boyfriend isn't so happy when I say that I'm going to breed :shake: and I'm so scared that I won't find the right owners for the puppies..... I will make that decision at the end of this year. Kat I see... May you will go to my flat to see the puppies from Jelly? [quote name='Mudik']Asiu coś dla Ciebie:cool3: O, widać, że zabrałaś się za fotki x Klubowej! Dzięki za pamięć!!! [quote name='betel']Tak to bywa z samochodami, szczególnie jak się z nich intensywnie korzysta, a tak pewnie jest u Was;). Najważniejsze ,że Wy i Wasza gromadka jesteście cali i zdrowi. Buziaki:lol: betelku Kochany, dzięki Kierowcy nie było zagrożenia życia/zdrowia. Nawet taka myśl nam przez głowy nie przeszła...:lol: Pzdr. Quote
Czoko Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Asiu! Najważniejsze że wróciliście do domu cali i zdrowi! Pozdrawiamy Ewa&Choco&Mikuś Quote
M&S Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Niby tak, ale wiesz, że to nie będzie to samo... Ale mówi się trudno... Pzdr.[/quote] Wiem dobrze.... A. Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Czoko']Asiu! Najważniejsze że wróciliście do domu cali i zdrowi! Pozdrawiamy Ewa&Choco&Mikuś[/quote] No tak, prawda.:lol: Pzdr. Quote
Dojo Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek'] I see... May you will go to my flat to see the puppies from Jelly? Pzdr.[/quote] I really would like to come and look at the puppies :p But I think it would be more important for my boyfriend to look at the puppies to help him to make the decision for our own breeding :evil_lol: We will see how and when we are going to meet....first of all Jelly has to be pregnant....without pregnancy there's no puppie watching :lol: Kat P.S. Really nice photos from klubowa Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Dojo']I really would like to come and look at the puppies :p But I think it would be more important for my boyfriend to look at the puppies to help him to make the decision for our own bredding :evil_lol: We will see how and when we are going to meet....first of all Jelly has to be pregnant....without pregnancy there's no puppie watching :lol: Kat P.S. Really nice photos from klubowa[/quote] In my opinion Jelly is pregnant! Pzdr. Quote
Dojo Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek']In my opinion Jelly is pregnant! Pzdr.[/quote] My reaction....;) :crazyeye:.....:Cool!:.......:sweetCyb: Quote
Mudik Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 A teraz kilka fotek Hiro:loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek'] O, masz! Ale już jest OK? [/quote] komputer jest w naprawie, bo nie działał :diabloti: ale bez naprawy się obejdzie, wystarczyło wyrzucić klawiaturę... Quote
taxelina Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Dawaj te swieze teraz - suni z Twojej hodowli! :D Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Dojo']My reaction....;) :crazyeye:.....:Cool!:.......:sweetCyb:[/quote] Hahaha, me too!:multi: May you have some new photos of Dojo and Peony? Insert its in this Gallerie... [quote name='bianka19']Hejka :) :cool3:[/quote] Witaj! [quote name='Mudik']A teraz kilka fotek Hiro:loveu::loveu: [/quote] Cudny jest Hiro, prawda? A wstawiłaś te fotki do Galerii Hiro? [quote name='Unbelievable']komputer jest w naprawie, bo nie działał :diabloti: ale bez naprawy się obejdzie, wystarczyło wyrzucić klawiaturę...[/quote] Wyrzucić ... i... wymienić, prawda?;) [quote name='deer_1987']Dawaj te swieze teraz - suni z Twojej hodowli! :D[/quote] Też mi tak się wydawało, że lepiej dac świeże. tym bardziej, że fotek Kiki jakoś dawno tutaj nie było... Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Dla Wszystkich Miłych Gości - pamiątkowa fotka z Wels. I na dodatek bonusik w postaci częściowej sylwetki jednej z naszych koleżanek...:lol: http://img12.imageshack.us/img12/961/resizeofimg3508.jpg Pozdr Fajna fotka :lol::lol: [quote name='Asiaczek']Kilka fotek z wystawy w Chorzowie, z Franką od Panienkibubu i milusińską bostonką:loveu: http://img190.imageshack.us/img190/3695/resizeofimg3862.jpg Pzdr. Miła para;) ale mnie bardziejpodoba się ta wieksza:lol::lol: [quote name='Asiaczek']Trzymam, trzymam... ciężko mi jest, ale co nas nie zabije, to nas wzmocni, prawda?:cool1: pzdr. Współczuję ...cos o tym wiem... [quote name='Elitesse']Asia nie dotarla na wystawe :placz: a ja razem z nia :placz: ok 20 km od Krakowa rozsypala sie skrzynia biegow :-( [quote name='Asiaczek']Super, dziękujemy! No tak. W Wilnie to było szaleństwo! Ale jakiez przyjemne:multi: Konkretnie to 30 km ZA Krakowem... Już wróciłam. Z Hubertem. Jakieś 30 km za Krakowem skrzynia (automat) dała ciała. Wyciekł olej, bo nastąpiło rozszczelnienie. Traf (szczęśliwy dla nas!) chciał, że w Wieliczce odbywał się zlot samochodów terenowych, na który to zlot przyjechali koledzy H. I po kilku telefonach przyjechał do nas jego kolega i "wespół w zespół" ustalili, że trzeba kupić specjalny olej do takiej skrzyni biegów. Jak wymyślili, tak zrobili. A czas płynął... Panowie przyjechali z olejem, otworzyli maskę, uruchomili samochód - zaczął chodzić, ale nie na tyle dobrze, aby jechać nim na Słowację. Najgorzej było przy podjeżdżaniu pod górę. A wiadomo, drogi na SK sa na zasadzie "góra-dół". I dlatego powoli, powoli, czasami z szybkością 30 km na godzinę jechaliśmy do W-wy. Eh, zła jestem nie wiadomo, na kogo, bo miałam taaaakie plany związane z tą wystawą. Ale kiedyś zawsze musi byc ten pierwszy raz, że się nie dojedzie na wystawę. Konkurencja była do obejścia, tytuły do zdobycia, CAC'e słowackie do zdobycia... I ja to wszystko oddałam walkowerem konkurencji...:placz::diabloti: Pzdr. Asicazku- co sie odwlecze to nie uciecze:lol::lol: Fotki obejrzałam ,najbardziej podobała się mnie ta z wózkiem-grillem,:lol::lol: przeczytałam o dzielnej jamniczce MAMBIE jamniki górą!!!! latem poznałam jej braciszka MALIBU:lol: jeszcze raz gratuluję WIELKICH WILEŃSKICH SUKCESÓW :laola: Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 AMIŚKA - dziękuję za wizytę! Mamba ma cudowny charakter i jeżeli jej brat Malibu tez ma taki - to pozazdrościć hodowcy! Pzdr. Quote
Honey Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Asiaczku, ja sporadycznie na dogo wpadam i nie daje rady nadrabiac zaleglosci w Twojej galerii :oops: zbyt szybko tu kolejnych postow przybywa :placz: Buuuu :placz: Ale pozdrawiam serdecznie, trzymam kciuki za pomyslnie przebiegajaca ciaze, zdjec baskow-bobaskow sobie nie odpuszcze, no i gratuluje wszystkich kolejnych sukcesow! :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Honey']Asiaczku, ja sporadycznie na dogo wpadam i nie daje rady nadrabiac zaleglosci w Twojej galerii :oops: zbyt szybko tu kolejnych postow przybywa :placz: Buuuu :placz: Ale pozdrawiam serdecznie, trzymam kciuki za pomyslnie przebiegajaca ciaze, zdjec baskow-bobaskow sobie nie odpuszcze, no i gratuluje wszystkich kolejnych sukcesow! :loveu:[/quote] Przynajmniej szczerze...:lol::evil_lol: Pzdr. Quote
Honey Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Przynajmniej szczerze Bo ja szczera kobita jestem! :evil_lol: Quote
Dojo Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Hahaha, me too!:multi: :p:p:p May you have some new photos of Dojo and Peony? Insert its in this Gallerie... Pzdr. Yes I have, photos will follow soon. Just have to make our home safe....Peony is in season and I'll have to prepare everything here to seperate the dogs. Hiro is such a beautiful dog....WOW :loveu::loveu::loveu: Kat Quote
Unbelievable Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek'] Wyrzucić ... i... wymienić, prawda?;) [/QUOTE] ja klawiatur w domu mam na pęczki, także wymieniona została jeszcze przed wyrzuceniem:cool3: Quote
Recommended Posts