Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dawno mnie tu nie było,ale zaległości już odrobione:lol:.
Miło oglądało się fotki z Wilna,a i moja Demi się na kilku załapała:multi:.
Ja na pewno będę wspominała tą wystawę jako w 200% udaną.
Przykro mi z powodu awarii i braku możliwości dotarcia na wystawę.
Ja też to kiedyś przerabiałam i wiem jakie emocje targają nami w takich sytuacjach.
Następnym razem sobie odbijesz-tego jestem pewna.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Katrin, but the puppies are wonderfull!

Pzdr.[/quote]

I know ;) but my boyfriend isn't so happy when I say that I'm going to breed :shake: and I'm so scared that I won't find the right owners for the puppies.....

I will make that decision at the end of this year.

Kat

Posted

Tak to bywa z samochodami, szczególnie jak się z nich intensywnie korzysta, a tak pewnie jest u Was;). Najważniejsze ,że Wy i Wasza gromadka jesteście cali i zdrowi. Buziaki:lol:

Posted

[quote name='Maks i Spark']Cześć Joanno :)
ważne, że słońce świeci, a Presov będzie za rok ;):p
A.
Niby tak, ale wiesz, że to nie będzie to samo...
Ale mówi się trudno...

[quote name='shirkan']Dawno mnie tu nie było,ale zaległości już odrobione:lol:.
Miło oglądało się fotki z Wilna,a i moja Demi się na kilku załapała:multi:.
Ja na pewno będę wspominała tą wystawę jako w 200% udaną.
Przykro mi z powodu awarii i braku możliwości dotarcia na wystawę.
Ja też to kiedyś przerabiałam i wiem jakie emocje targają nami w takich sytuacjach.
Następnym razem sobie odbijesz-tego jestem pewna.
Haha, może nawet razem uda nam się pojechać?:evil_lol:

[quote name='Dojo']I know ;) but my boyfriend isn't so happy when I say that I'm going to breed :shake: and I'm so scared that I won't find the right owners for the puppies.....
I will make that decision at the end of this year.
Kat
I see... May you will go to my flat to see the puppies from Jelly?

[quote name='Mudik']Asiu coś dla Ciebie:cool3:

O, widać, że zabrałaś się za fotki x Klubowej!
Dzięki za pamięć!!!

[quote name='betel']Tak to bywa z samochodami, szczególnie jak się z nich intensywnie korzysta, a tak pewnie jest u Was;). Najważniejsze ,że Wy i Wasza gromadka jesteście cali i zdrowi. Buziaki:lol:
betelku Kochany, dzięki Kierowcy nie było zagrożenia życia/zdrowia. Nawet taka myśl nam przez głowy nie przeszła...:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
I see... May you will go to my flat to see the puppies from Jelly?
Pzdr.[/quote]

I really would like to come and look at the puppies :p But I think it would be more important for my boyfriend to look at the puppies to help him to make the decision for our own breeding :evil_lol:

We will see how and when we are going to meet....first of all Jelly has to be pregnant....without pregnancy there's no puppie watching :lol:

Kat

P.S. Really nice photos from klubowa

Posted

[quote name='Dojo']I really would like to come and look at the puppies :p But I think it would be more important for my boyfriend to look at the puppies to help him to make the decision for our own bredding :evil_lol:

We will see how and when we are going to meet....first of all Jelly has to be pregnant....without pregnancy there's no puppie watching :lol:
Kat
P.S. Really nice photos from klubowa[/quote]
In my opinion Jelly is pregnant!

Pzdr.

Posted

[quote name='Dojo']My reaction....;)
:crazyeye:.....:Cool!:.......:sweetCyb:[/quote]
Hahaha, me too!:multi:
May you have some new photos of Dojo and Peony? Insert its in this Gallerie...

[quote name='bianka19']Hejka :) :cool3:[/quote]
Witaj!

[quote name='Mudik']A teraz kilka fotek Hiro:loveu::loveu:
[/quote]
Cudny jest Hiro, prawda?
A wstawiłaś te fotki do Galerii Hiro?

[quote name='Unbelievable']komputer jest w naprawie, bo nie działał :diabloti: ale bez naprawy się obejdzie, wystarczyło wyrzucić klawiaturę...[/quote]
Wyrzucić ... i... wymienić, prawda?;)

[quote name='deer_1987']Dawaj te swieze teraz - suni z Twojej hodowli! :D[/quote]
Też mi tak się wydawało, że lepiej dac świeże. tym bardziej, że fotek Kiki jakoś dawno tutaj nie było...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dla Wszystkich Miłych Gości - pamiątkowa fotka z Wels. I na dodatek bonusik w postaci częściowej sylwetki jednej z naszych koleżanek...:lol:

http://img12.imageshack.us/img12/961/resizeofimg3508.jpg

Pozdr

Fajna fotka :lol::lol:

[quote name='Asiaczek']Kilka fotek z wystawy w Chorzowie, z Franką od Panienkibubu i milusińską bostonką:loveu:

http://img190.imageshack.us/img190/3695/resizeofimg3862.jpg

Pzdr.

Miła para;)
ale mnie bardziejpodoba się ta wieksza:lol::lol:

[quote name='Asiaczek']Trzymam, trzymam... ciężko mi jest, ale co nas nie zabije, to nas wzmocni, prawda?:cool1:

pzdr.

Współczuję ...cos o tym wiem...

[quote name='Elitesse']Asia nie dotarla na wystawe :placz: a ja razem z nia :placz:

ok 20 km od Krakowa rozsypala sie skrzynia biegow :-(

[quote name='Asiaczek']Super, dziękujemy!

No tak. W Wilnie to było szaleństwo! Ale jakiez przyjemne:multi:

Konkretnie to 30 km ZA Krakowem...

Już wróciłam. Z Hubertem.

Jakieś 30 km za Krakowem skrzynia (automat) dała ciała. Wyciekł olej, bo nastąpiło rozszczelnienie.
Traf (szczęśliwy dla nas!) chciał, że w Wieliczce odbywał się zlot samochodów terenowych, na który to zlot przyjechali koledzy H. I po kilku telefonach przyjechał do nas jego kolega i "wespół w zespół" ustalili, że trzeba kupić specjalny olej do takiej skrzyni biegów. Jak wymyślili, tak zrobili.

A czas płynął...

Panowie przyjechali z olejem, otworzyli maskę, uruchomili samochód - zaczął chodzić, ale nie na tyle dobrze, aby jechać nim na Słowację. Najgorzej było przy podjeżdżaniu pod górę. A wiadomo, drogi na SK sa na zasadzie "góra-dół".
I dlatego powoli, powoli, czasami z szybkością 30 km na godzinę jechaliśmy do W-wy.

Eh, zła jestem nie wiadomo, na kogo, bo miałam taaaakie plany związane z tą wystawą.
Ale kiedyś zawsze musi byc ten pierwszy raz, że się nie dojedzie na wystawę. Konkurencja była do obejścia, tytuły do zdobycia, CAC'e słowackie do zdobycia... I ja to wszystko oddałam walkowerem konkurencji...:placz::diabloti:

Pzdr.

Asicazku-
co sie odwlecze to nie uciecze:lol::lol:

Fotki obejrzałam ,najbardziej podobała się mnie ta z wózkiem-grillem,:lol::lol:
przeczytałam o dzielnej jamniczce MAMBIE
jamniki górą
!!!!
latem poznałam jej braciszka MALIBU:lol:

jeszcze raz gratuluję

WIELKICH
WILEŃSKICH
SUKCESÓW

:laola:

Posted

Asiaczku, ja sporadycznie na dogo wpadam i nie daje rady nadrabiac zaleglosci w Twojej galerii :oops: zbyt szybko tu kolejnych postow przybywa :placz:
Buuuu :placz:

Ale pozdrawiam serdecznie, trzymam kciuki za pomyslnie przebiegajaca ciaze, zdjec baskow-bobaskow sobie nie odpuszcze, no i gratuluje wszystkich kolejnych sukcesow! :loveu:

Posted

[quote name='Honey']Asiaczku, ja sporadycznie na dogo wpadam i nie daje rady nadrabiac zaleglosci w Twojej galerii :oops: zbyt szybko tu kolejnych postow przybywa :placz:
Buuuu :placz:

Ale pozdrawiam serdecznie, trzymam kciuki za pomyslnie przebiegajaca ciaze, zdjec baskow-bobaskow sobie nie odpuszcze, no i gratuluje wszystkich kolejnych sukcesow! :loveu:[/quote]
Przynajmniej szczerze...:lol::evil_lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, me too!:multi:

:p:p:p

May you have some new photos of Dojo and Peony? Insert its in this Gallerie...
Pzdr.

Yes I have, photos will follow soon. Just have to make our home safe....Peony is in season and I'll have to prepare everything here to seperate the dogs.

Hiro is such a beautiful dog....WOW :loveu::loveu::loveu:

Kat