Bewarka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Asiaczek'] Dzięki, Kochana. Wszyscy kiedyś coś robimy po raz pierwszy. Stąd pewne niedoskonałości. Ale przy njbliższej okazji przekażę J&K Twoją uwagę a propos usytuowania prowadzącego. Na pewno przyda się w przyszłości.:lol: Nazwijmy to tak: nigdy nie stresowała mnie duża widownia i kamera tez mnie nie stresuje...;) Pzdr.[/quote]Oj rozumiem, bo... ...mam całkiem odwrotnie, szkolne przedstawienia to była nieprzyjemna konieczność, zresztą stresuje sie coś mówić jak jest więcej osób niż palców u mojej jednej ręki, więc o czym mowa... :evil_lol: Trzymam za was kciuki, co by się wszystko dobrze ułożyło, chociaż w sumie nie rozumiem co się dzieje, ale i tak bardzo współczuję, bo jak widać dobrze się nie dzieje...:-( A te fotki są przeee, zawsze się zastanawiałam skąd Asiaczki to biorą te foty...:evil_lol: Quote
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 http://img89.imageshack.us/img89/2687/image016h.jpg padłam już wiem co zrobię z bielizną TZa :evil_lol: Quote
Pestka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Hej wpadłam Was odwiedzić, bo dawno mnie nie było ;) Quote
Asiaczek Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='deer_1987']szkoda ze maly text i nie moge przeczytac :( Jak podasz mi maila, to mogę Ci wysłać tekst w oryginalnej wielkości. [quote name='Bewarka']Oj rozumiem, bo... ...mam całkiem odwrotnie, szkolne przedstawienia to była nieprzyjemna konieczność, zresztą stresuje sie coś mówić jak jest więcej osób niż palców u mojej jednej ręki, więc o czym mowa... :evil_lol: Trzymam za was kciuki, co by się wszystko dobrze ułożyło, chociaż w sumie nie rozumiem co się dzieje, ale i tak bardzo współczuję, bo jak widać dobrze się nie dzieje...:-( A te fotki są przeee, zawsze się zastanawiałam skąd Asiaczki to biorą te foty...:evil_lol: Ta, dzieje się naprawdę xle... A te ostatnie fotki, to akurat mam od koleżanki.:lol: [quote name='dbsst']http://img89.imageshack.us/img89/2687/image016h.jpg padłam już wiem co zrobię z bielizną TZa :evil_lol: A ja wiem, co zrobię z grabiami przy najbliższej bytności u koleżanek z działką!:evil_lol: [quote name='Pestka']Hej wpadłam Was odwiedzić, bo dawno mnie nie było ;) Noooo, dawno, dawno... Pzdr. Quote
Hiro Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Czerwoni nadchodzą:) A tu ma minę podobną do Hiry: Nu i... ))) Quote
Asiaczek Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Ooooo, dzięki, dzięki!!!!! Jak to miło powspominać...:lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 ja bym nie miala maila? :P deer_1987@o2.pl Quote
Agasia Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Hiro - swietne zdjecia! No prosze, nie wiedzialam ze z Mamby taki bohater! Jechalam do Strasburga w jednym samochodzie z taka gwiazda :-o:lol: Quote
NATKA Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Imageshack - resizeofimg3862 jakie całuśne zdjęcie :loveu: Pozdrawiam serdecznie Quote
Błyskotka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dzielna jamniczka :multi::multi:. Quote
Asiaczek Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='deer_1987']ja bym nie miala maila? :P deer_1987@o2.pl Wczoraj późno w nocy wysłałam. dostałaś? [quote name='Agasia']Hiro - swietne zdjecia! No prosze, nie wiedzialam ze z Mamby taki bohater! Jechalam do Strasburga w jednym samochodzie z taka gwiazda :-o:lol: No, widzisz! Możesz byc dumna...:lol: [quote name='NATKA']Imageshack - resizeofimg3862 jakie całuśne zdjęcie :loveu: Pozdrawiam serdecznie Oj, mała bostonka była taka cudownie słodka, że nie mogłam się jej oprzec... Eh, żeby to człowiek miał trochę więcej miejsca w domu, więcej sił... Taki bostonkowy słodziaszek już dawno byłby mój.:lol: [quote name='Błyskotka']Dzielna jamniczka :multi::multi:. Myślę, że ARO jest naprawde dumny z Mamby.:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 UWAGA UWAGA UWAGA Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu: 10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol: Swój głos można oddać tutaj: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. Ja juz zagłosowałam, a Wy? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='Asiaczek']UWAGA UWAGA UWAGA Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu: 10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol: Swój głos można oddać tutaj: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. Ja juz zagłosowałam, a Wy? Pzdr. Proszę, oddajcie głos. Nawet jeżeli wybrane przez Was Schronisko nie wygra, to Organizatorzy zobaczą, że jest odzew, że warto... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='Buszki']Je też oddałam głosik ;).[/quote] Ooooo, Buszki wstały z jesiennego snu!:lol: Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 proszs spis tresci :) Sklep Zoomania.pl - Poradniki : Inne - "Kynologia. Wiedza o psie" Jerzy Monkiewicz, Jolanta Wajdzik jak dlamnie kasiazka super :) Quote
Asiaczek Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='Basia&Safi']proszs spis tresci :) Sklep Zoomania.pl - Poradniki : Inne - "Kynologia. Wiedza o psie" Jerzy Monkiewicz, Jolanta Wajdzik jak dlamnie kasiazka super :) Dzieki, Kocha.a Widze, że książka jest dosyc obszerna w treści. Trzeba się zastanowić... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Tak na szybko wstawię fotki z wystawy w Wilnie (6.9.2009 r.). Fotki otrzymane od Ingi - właścicielki JUMA MONGO Asiaczek FCI.:lol: JAZZY BOY Asiaczek FCI - CWC JUMA MONGO Asiaczek FCI - CWC, NDPwR, BOB, BOG2!!! I obaj bracia razem. A właściwie - Inga, sędzia, ja i jakieś marne kawałeczki Dżezika i Jumaszki...:evil_lol: Cdn. Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Asiaczek']Dzieki, Kocha.a Widze, że książka jest dosyc obszerna w treści. Trzeba się zastanowić... Pzdr. odpisalam i oczywiscie zjadlo mi posta :angryy: ksiazke mam juz ladnych pare lat, zreszta p. Wajdzik znam osobiscie mysle ze ta pozycja powinna sie znalezc w bibliotece kazdego psiarza ! ;) a tak na marginesie DZIEKUJE ASIACZKU BARDZO BARDZO BARDZO ! :loveu::loveu::loveu: plecak juz spakowany, Tess zwarta i gotowa, jeszcze musze spisac instrukcje obslugi Magdy dla Przema hihi szkoda ze Waciak nie pojedzie ale nie chce ryzykowac PS zgadnij kto kto ? ;) Quote
Asiaczek Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='jenis']Ja tez zagłosowałam.[/quote] Super! Dziękować! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='Elitesse']odpisalam i oczywiscie zjadlo mi posta :angryy: ksiazke mam juz ladnych pare lat, zreszta p. Wajdzik znam osobiscie mysle ze ta pozycja powinna sie znalezc w bibliotece kazdego psiarza ! ;) a tak na marginesie DZIEKUJE ASIACZKU BARDZO BARDZO BARDZO ! :loveu::loveu::loveu: plecak juz spakowany, Tess zwarta i gotowa, jeszcze musze spisac instrukcje obslugi Magdy dla Przema hihi szkoda ze Waciak nie pojedzie ale nie chce ryzykowac PS zgadnij kto kto ? ;) Elitesse - nie ma sprawy. Ja tez się cieszę, że się udało! A to, to pewnie jakaś moja ulubienica z Twojej hodowli... http://img97.imageshack.us/img97/597/eska.jpg BTW - wez może jakies ciemne spodnie i biała blizkę, co? Może uda Ci się zrewanżować i pomożesz mi w Grupie hodowlanej...?:evil_lol: pzdr. Quote
Elitesse Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Asiaczek']Elitesse - nie ma sprawy. Ja tez się cieszę, że się udało! A to, to pewnie jakaś moja ulubienica z Twojej hodowli... http://img97.imageshack.us/img97/597/eska.jpg BTW - wez może jakies ciemne spodnie i biała blizkę, co? Może uda Ci się zrewanżować i pomożesz mi w Grupie hodowlanej...?:evil_lol: pzdr. spakowalam juz czarna spodnice i biala marynarke - moze byc ? :eviltong: a ta dziewczynka to moje najmlodsze dziecko Eska - Escada Sentiment Elitesse robilam ja dzis na jutrzejszy Wroclaw jutro musze mocno zaciskac kciuki bo beda wystawiane moje 2 coreczki - Eska (mlodziez) i Delicja (otwarta) no i moja "fryzjerska" podopieczna w posredniej - ma byc 3 x V1 - innej opcji nie biore pod uwage hihi Quote
Asiaczek Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Cd. fotek z Wilna. MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - CAJC, Naj.Junior, BIS JUNIOR 1!!! Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts