Elitesse Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 ale mialam ciezka noc :shake: wczoraj jak wrocilam z Wroclawia to mi Madzia goraczki dostala i cala noc ja trzymalo, rano jakby lepiej ale teraz znowu rozpalona :placz::placz: a jeszcze z rana mialam sznaucera mini do strzyzenia ehh padam ale przynajmniej moge sobie sliczne baski poogladac dla poprawienia nastroju :loveu: Quote
pati1033 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 bardzo fajne fotki- ja lubie te grupowe :) ale tym razem jeszcze bardziej od grupowych podoba mi sie to: Imageshack - b4b2th Quote
Agasia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 mam dla Asiaczkow obiecane fotki z Warszawy, sa juz na kompie, zmniejsze i wstawie jak tylko znajde dluzsza chwilke ;) Quote
Zuza i Noddy Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 I ja dołączam się do gratulacji, bo wyniki świetne :multi: Szkoda tylko, ze Masi nie było, bo pewnie ona tez by zawojowała. Zdjęcia prześliczne, najbardziej podoba mi się do z BOBa i Erkowe z sekcji. Quote
betel Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 http://img190.imageshack.us/img190/6255/b4b2th.jpg - ale pięknie się prezentują:loveu:. Gratuluje kolejnych sukcesów i jak zwykle czekam na zdjęcia:lol: Quote
Vectra Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Asiu , czy Ty będziesz we Wrocławiu ? albo gdzieś w Nowym Dworze ? bo gruszki się przypominają :diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Hiro napisał(a):Chyba jestem prawdziwą fanką Dżezika!!!!Tak pięknie się prezentuje!Bardzo uwielbiam ogłądać go na zdjęciach! A propos, cała kolekcja fotek z tej wystawy jest bardzo ciekawa(w końcu wszystko udało mi się zobaczyć, bo Internet w Białorusi marudzi)! I front, i tyl, i fas, i pary, i rózne handlery:multi: Jest na co popatrzyć i czemu się pouczyć) Chcemy jeszcze zdjęć! Pozdrawiam wszystkich małych Asiaczków:loveu: Ja mam trochę fotek Hiro, ale moich - nie mam nic. Mam nadzieję, że Saszka porobił jakies ciekawe foteczki.:lol: Kaya napisał(a):Jeszcze raz gratulacje i za zmagania ringowe i za konkurencje fianłowe, no i hodowlane ;) Dziękujemy baaardzo za gościne, wyjazd był bardzo udany i towarzystwo super :cool3: No to teraz tylko czekamy na następne spotkanko :) To My Tobie dziękujemy i gratulujemy! deer_1987 napisał(a):Ja nie komnentowalam fotek bo mnie njie bylo na dogomania jak dalas.. Tak to chcialam wlasnie napisac ze lubie fotki z wystaw ;) ale to tez dlatego ze Twoje baski maja swoje psie zycie i spacerki i bieganie a nie tylko wystawy i zadnego psiego zycia ;) no i do nas zapraszamy na zdjecia. Oj, teraz, to tylko wystawy. Nie mam czasu na spacerki, ale jak zakończymy sezon wystawowy, to się poprawimy.:lol: Justy$ka napisał(a):Gratulujemy !!!! :loveu: Dziękowac! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Darianna napisał(a):Również gratuluję! I życzę oby jak najmniej stresujących niespodzianek w przyszłości... Oj, byłoby super!!! dbsst napisał(a):perfekcjonistka :cool1: Nieeeee, chciwa baba...:cool1: sloonko napisał(a):moze nie są najlepszej jakosci, aparat mi ostatnio nawala;) Moze jak mnie Artur jeszcze kiedys zabierze to postaram sie bardziej! Pozdr. Aaaaa, a ja nawet nie wiedziałam, że "sloonko" to Ty! Alez się zakamuflowałaś, no i Artur tez nic nie powiedział... Jeszcze raz dzięki! A jak Artur nie będzie chciał Ciebie zabrać na wystawę, to do naszego busa zawsze możesz się wcisnąć.:lol: Dojo napisał(a):Hey Joanna, HUGE CONGRATS!!!! Great results at the show, very well done!! :multi::multi::multi: Nice photos and I think a wonderful idea to go with the same t-shirts, I guess it was breeders group?? We should also do that together with Petra when we go for Old Legend's Breeders Group ;) Give Hugs to Zelka :loveu: Katrin Yes, It was Best Breeder's Group and Best brood bitrch and Best stud male competitions. Nice to hear you again.:lol: Maks i Spark napisał(a):Hello, spokojnego dnia :) A. Wczoraj był makabryczny dzień - cały czas na nogach aż padłam ok. 20-tej...Zmęczenie a i przeziębienie daje o sobie znac. Dzisiaj - mam nadzieję, że będzie lżej.:lol:Ale dentystę odwołałam...:evil_lol: Korenia napisał(a):I gratulacje ode mnie :multi: O, witaj Pańciu ślicznej Amiski.:loveu: agaciaaa napisał(a):Gratulacje :multi: Ależ Żelka ma pięknego męża :loveu: Dlaczego myślisz Asiaczku, że nie będzie żadnego pręgowanego bobaska? Ja trzymam kciuki, żeby był! :lol: A bo tak właśnie sobie myślę...;) panienkabubu napisał(a):Asiaczki - serdeczne gratulacje i od nas :loveu: Pewnie to już nudne przyjmować za każdym razem gratulacje, ale na prawdę "odwalacie" kawał dobrej roboty! Brawo, brawo, brawo! Fotka z wyboru BOB jest rewelacyjna! Tylko, że Erka zasłoniła Dżezika, zrobiła to po to, by sędzia zauważył, że to ona powinna wygrać :evil_lol: udało jej się! :loveu: Swoją drogą - to dobry rezultat hodowli, kiedy młodsze psy okazują się lepsze od starszych i z nimi wygrywają. W końcu o to chodzi, by hodować coraz to LEPSZE psy. Ja bardzo jestem zadowolona, kiedy psy z młodzieży wygrywają z championami, albo młodsze ze starszymi. To nic innego, jak sukces hodowcy! Brawo, Asia, BRAWO! Kaya, gratulacje za rewelacyjne pokazanie Erki :-) Ja też lubię i zawsze jest to dla mnie miłą niespodzianką, jak młodsze Asiaczki wygrywają ze starszymi.:lol: Elitesse napisał(a):ale mialam ciezka noc :shake: wczoraj jak wrocilam z Wroclawia to mi Madzia goraczki dostala i cala noc ja trzymalo, rano jakby lepiej ale teraz znowu rozpalona :placz::placz: a jeszcze z rana mialam sznaucera mini do strzyzenia ehh padam ale przynajmniej moge sobie sliczne baski poogladac dla poprawienia nastroju :loveu: Jak to miło, że wpadasz do nas, aby się odstressować... Może dzisiaj uda mi się jeszcze jakies fotki wstawić... pati1033 napisał(a):bardzo fajne fotki- ja lubie te grupowe :) ale tym razem jeszcze bardziej od grupowych podoba mi sie to: Imageshack - b4b2th To tez moja ulubiona fotka! Jeszcze raz pięknie dziękujemy sloonko za taki super refleks i pomysł na zdjęcie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='Błyskotka']Mam coś dla ciebie Asiu :cool3: [/quote] Błyskotko, dzięki! Widziałam Cię w przelotach na wystawie... [quote name='Agasia']mam dla Asiaczkow obiecane fotki z Warszawy, sa juz na kompie, zmniejsze i wstawie jak tylko znajde dluzsza chwilke ;)[/quote] Hmmm, ciekawe, kiedy będzie ta dłuższa wolna chwila...:cool1: [quote name='bianka19']Cześć wam![/quote] Witaj! [quote name='deer_1987']Witamy sie popoludniem![/quote] Hejka! [quote name='Zuza i Noddy']I ja dołączam się do gratulacji, bo wyniki świetne :multi: Szkoda tylko, ze Masi nie było, bo pewnie ona tez by zawojowała. Zdjęcia prześliczne, najbardziej podoba mi się do z BOBa i Erkowe z sekcji.[/quote] Witaj, Kochana! Mamy podobny gust, jezeli chodzi o foteczki!:lol: [quote name='betel'][URL]http://img190.imageshack.us/img190/6255/b4b2th.jpg[/URL] - ale pięknie się prezentują:loveu:. Gratuluje kolejnych sukcesów i jak zwykle czekam na zdjęcia:lol:[/quote] Może dzisiaj uda mi się powstawiać jakieś fotki. Mam tyle zaległych... [quote name='deer_1987']a ja sie przypomne z pw[/quote] Pamiętam, pamiętam i jednocześnie przepraszam, że dopiero dzisiaj zajrzę... [quote name='Vectra']Asiu , czy Ty będziesz we Wrocławiu ? albo gdzieś w Nowym Dworze ? bo gruszki się przypominają :diabloti:[/quote] Wrocław - nie. Nowy Dwór - też nie. Może kogoś znajomego poszukac, coby je wziął od Ciebie? Albo ja wyjadę gdzies na trasę... Trzeba coś wymyśleć. Pzdr. Quote
Czoko Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Jestem jestem tradycyjnie na sekundkę. Nawet wieczorem mąż siedzi bardzo długo przy komputerze i na nic nie mam czasu:evil_lol: Także mnie bardzo się spodobało Wasze ulubione zdjęcie! Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='Czoko']Jestem jestem tradycyjnie na sekundkę. Nawet wieczorem mąż siedzi bardzo długo przy komputerze i na nic nie mam czasu:evil_lol: Także mnie bardzo się spodobało Wasze ulubione zdjęcie![/quote] Może warto zainwestować w laptopa? Albo w drugi komp w domu... Czekam na fotki socjalizacji Kici i Czoko... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Cały dzień wczoraj i ranek dzisiaj nie miałam dojscia do DGM i do Internetu... Juz zastanawiałam się nad pomoca mojego chorego męża, ale... o, dziwo, juz wszystko działa...:crazyeye::-o super sprawa! A tak wogóle to[SIZE=4][COLOR=Red][B] WITAM WSZYSTKICH W I DZIEŃ JESIENI!!![/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=Red][B]Słonecznej, spokojnej, pełnej radości i cudnie słodkich [COLOR=Indigo]sliwek[/COLOR] i [COLOR=YellowGreen]gruszek[/COLOR]...:lol: [/B][/COLOR] pzdr. Quote
Guest sloonko Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 nie zakamuflowalam.. taki mam tu nick;) na dogomani tak samo jak klubówce piętej grupy bywam tylko gościnnie;) Do zobaczenia! Quote
bety Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Cały dzień wczoraj i ranek dzisiaj nie miałam dojscia do DGM i do Internetu... Juz zastanawiałam się nad pomoca mojego chorego męża, ale... o, dziwo, juz wszystko działa...:crazyeye::-o super sprawa! A tak wogóle to[SIZE=4][COLOR=red][B] WITAM WSZYSTKICH W I DZIEŃ JESIENI!!![/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=red][B]Słonecznej, spokojnej, pełnej radości i cudnie słodkich [COLOR=indigo]sliwek[/COLOR] i [COLOR=yellowgreen]gruszek[/COLOR]...:lol:[/B] [/COLOR] pzdr.[/quote] Większość miała wczoraj te problemy - a zaczęły się u mnie i Beaty tak ok. 20, a chwilę wcześniej na dogo wszedł jeden z adminów - więc pewnie coś robił. [B][COLOR=magenta][SIZE=5]WZAJEMNIE[/SIZE] :lol::lol::lol:[/COLOR][/B] [COLOR=black]Pzdr[/COLOR] Quote
Daja_ Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 a no pierwszy dzień jesieni...mi tam nie fajnie się zaczyna.. :roll: Jadę na pogrzeb kolegi :placz: Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='sloonko']nie zakamuflowalam.. taki mam tu nick;) na dogomani tak samo jak klubówce piętej grupy bywam tylko gościnnie;) Do zobaczenia![/quote] A gdybys sama chciała jechac ze swoimpsiakiem, to tez możesz dac nam znac. Do zobaczenia! [quote name='bety']Większość miała wczoraj te problemy - a zaczęły się u mnie i Beaty tak ok. 20, a chwilę wcześniej na dogo wszedł jeden z adminów - więc pewnie coś robił. [B][COLOR=magenta][SIZE=5]WZAJEMNIE[/SIZE] :lol::lol::lol:[/COLOR][/B] [COLOR=black]Pzdr[/COLOR][/quote] Ja juz ten problem miałam tak ok. 24.00 w niedzielę. Troszkę napisałam po Klubowej a potem mnie wywaliło... [quote name='Daja_']a no pierwszy dzień jesieni...mi tam nie fajnie się zaczyna.. :roll: Jadę na pogrzeb kolegi :placz:[/quote] Oj, niedobrze! To rzeczywiście bardzo smutne rozpoczecie jesieni... Dla kolegi ["] pzdr. Quote
gosiaja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Cały dzień wczoraj i ranek dzisiaj nie miałam dojscia do DGM i do Internetu... Juz zastanawiałam się nad pomoca mojego chorego męża, ale... o, dziwo, juz wszystko działa...:crazyeye::-o super sprawa! A tak wogóle to[SIZE=4][COLOR=Red][B] WITAM WSZYSTKICH W I DZIEŃ JESIENI!!![/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=Red][B]Słonecznej, spokojnej, pełnej radości i cudnie słodkich [COLOR=Indigo]sliwek[/COLOR] i [COLOR=YellowGreen]gruszek[/COLOR]...:lol: [/B][/COLOR] pzdr.[/quote] nawet ładny ten pierwszy dzień jesieni ciepło ale mogło by nie wiać :) Quote
Alicja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pomalutku nadrabiam ;) podziwiam fotaski i witam się :loveu: w ten cudowny dzień już właściwie jesienny [/B][/COLOR][/FONT] Quote
.ania Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Witaj Asiaczku! Gratuluję sukcesów! Tylko pozazdrościć:multi: Dżezik jak zawsze nr 1:loveu: [SIZE=1][COLOR=lightblue](kiedyś go chyba skradnę:diabloti:)[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=#add8e6][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Jedziesz może na wystawę do Pragi w listopadzie? A może znasz kogoś kto się tam wybiera, najlpiej z Warszawy lub okolic? Jakbyś coś słyszała to proszę daj znać, szukam transportu dla szczeniaczka.[/COLOR] Miłego dani życzę. Quote
Recommended Posts