Asiaczek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Kilka fotek z KLubowej , dzięki sloonko:loveu: Naj. Reproduktor basenji i Klubu szpica '09 - Abotere's WAHZIRI. Nasze przody;)... ... i tyły I po kolei - JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - CWC, NDPwR. Zwyc. Klubu '09. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - CWC. NDSwR, BOB, Zwyc. Klubu '09, BIS Sekcji - II lokata. Erka była prezentowana przez Kaya, której bardzo dziękuję i gratuluję umiejętności.:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Cd. KALIMERA Asiaczek FCI (Kika) - dosk.2 LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI (Sajdi) - dosk.1, CWC. Kika i Sajdi razem:loveu: JAZZY BOY Asiaczek FCI i LOVE IN IN THE AIR Asiaczek FCI - wybór Zwyc. rasy (BOB):loveu: Piekne ujęcie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 UWAGA UWAGA UWAGA Młoda 11-miesięczna koteczka rasy kot Norweski Leśny jest do odsprzedania (cena, jak na rasowa koteczkę, z dokumentami,jest bardzo zachęcająca!), została odebrana z domu, gdzie przebywała w niezbyt dobrych warunkach i gdzie przebywała całe dnie sama z miseczką suchej karmy (której nie lubiła). Kotka nazywa się ANGELINA JOLIE Agpamis*PL A, kicia jest miotową siostrą Stefki, która była już kilkakrotnie gościem tej Galerii. Proszę, może uda się znaleźć nowy dom dla tej kici. Kto pomoże...? Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jeszcze raz wielkie gratulacje od małego Samuraja !! :loveu: Quote
Agappe Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Asiaczek']Uporządkuję wyniki Asiaczków z Klubowej: BUNDUSTAR African Elite FCI, kl.sz. - nieobecny ( mój wnuczek i stąd jego obecnośc w tej Galerii) JAZZY BOY Asiaczek FCI, kl.ch - dosk.1, CWC, NDPwR, Zwyc.Klubu '09 MALMSEY IN RED Asiaczek FCI, kl.mł. - nieobecna LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI, kl.p. - dosk.1, CWC, NDSwR, Zwyc.Klubu '09, BOB, BIS Sekcji 2 KALIMERA Asiaczek FCI, kl.o - dosk.2 LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI, kl. o - dosk.1, CWC. "ASIACZEK" - Najlepsza hodowla basenji '09 Abotere's WAHZIRI - Najlepszy reproduktor basenji i Klubu szpica '09. serdecznie gratuluje!!!!!! Asiaczki jak zawsze zaszalały!! :multi: Quote
jamnicze Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Witaj Asiu :multi: Saidi dzisiaj cały dzień odsypiała wystawę :lol: Bardzo dziękuję za gościnę i miłą atmosferę na wystawie. I widzisz, moje na wierzchu, wystawa przyniosła super rezultaty i wszystko się dobrze skończyło, a Ercia 2 na sekcji :p- no, no, no ... :) :) :) Ładny ten partner Żelciowy :p Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Asiaczek']Uporządkuję wyniki Asiaczków z Klubowej: BUNDUSTAR African Elite FCI, kl.sz. - nieobecny ( mój wnuczek i stąd jego obecnośc w tej Galerii) JAZZY BOY Asiaczek FCI, kl.ch - dosk.1, CWC, NDPwR, Zwyc.Klubu '09 MALMSEY IN RED Asiaczek FCI, kl.mł. - nieobecna LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI, kl.p. - dosk.1, CWC, NDSwR, Zwyc.Klubu '09, BOB, BIS Sekcji 2 KALIMERA Asiaczek FCI, kl.o - dosk.2 LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI, kl. o - dosk.1, CWC. "ASIACZEK" - Najlepsza hodowla basenji '09 Abotere's WAHZIRI - Najlepszy reproduktor basenji i Klubu szpica '09. Pzdr. Już teraz wszystko wiem ;) GRATULACJE od nas :multi::multi::multi::multi: super wyniki :lol::lol::lol: A. Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 kurcze Leśniaki są piękne :loveu: Asiaczku jestem pod wrażeniem tytułów które do domu przywiozłaś!!! A najbardziej mnie rozpiera duma za hodowlę 2009!!!! Rewelacja jeszcze raz gratuluje :multi: Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Angelika_Roser napisał(a):Jeszcze raz wielkie gratulacje od małego Samuraja !! :loveu: Jutro zajrzę do Waszej Galerii, dzisiaj już nie dam rady...:lol: Agappe napisał(a):serdecznie gratuluje!!!!!! Asiaczki jak zawsze zaszalały!! :multi: ... mogło byc jeszcze lepiej...:p jamnicze napisał(a):Witaj Asiu :multi: Saidi dzisiaj cały dzień odsypiała wystawę :lol: Bardzo dziękuję za gościnę i miłą atmosferę na wystawie. I widzisz, moje na wierzchu, wystawa przyniosła super rezultaty i wszystko się dobrze skończyło, a Ercia 2 na sekcji :p- no, no, no ... :) :) :) Ładny ten partner Żelciowy :p Ercia druga, bo były tylko 2 psy na tym porównaniu...:cool3: Sędzinie nie spodobał się front Erki. Maks i Spark napisał(a):Już teraz wszystko wiem ;) GRATULACJE od nas :multi::multi::multi::multi: super wyniki :lol::lol::lol: A. A jak Wasze samopoczucie po wystawie...? dbsst napisał(a):kurcze Leśniaki są piękne :loveu: Asiaczku jestem pod wrażeniem tytułów które do domu przywiozłaś!!! A najbardziej mnie rozpiera duma za hodowlę 2009!!!! Rewelacja jeszcze raz gratuluje :multi: Hejka, ja tez się cieszę, ale... mogło byc jeszcze lepiej. I w konkurencjach hodowlanych i na ringu... eh... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 ... jestem b.ciekawa, dlaczego nikt nie komentuje fotek...? Czyżby nie było ich widać? Pzdr. Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Asiaczek napisał(a):... mogło byc jeszcze lepiej...:p A jak Wasze samopoczucie po wystawie...? Pzdr. ....no proszę Cię nie marudź, wyniki super A dziękuję może być....trochę bez wrażenia, może to kwestia sędziego :diabloti:, może trochę zbyt refleksyjnie....:roll: A dziś od rana bieganie i załatwianie różnych spraw Asiaczek napisał(a):... jestem b.ciekawa, dlaczego nikt nie komentuje fotek...? Czyżby nie było ich widać? Pzdr. Fotki widziałam, fajne są :) A. Quote
jamnicze Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Front erkowy się nie podobał? :crazyeye:, kiedy ona właśnie front ma świetny :shake:, to co by powiedziała na Saidi :evil_lol: Świetna jest ta fotka :) http://img190.imageshack.us/img190/6255/b4b2th.jpg Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Maks i Spark napisał(a):....no proszę Cię nie marudź, wyniki super A dziękuję może być....trochę bez wrażenia, może to kwestia sędziego :diabloti:, może trochę zbyt refleksyjnie....:roll: A dziś od rana bieganie i załatwianie różnych spraw Fotki widziałam, fajne są :) A. ... już się bałam, że fotek nie widać... jamnicze napisał(a):Front erkowy się nie podobał? :crazyeye:, kiedy ona właśnie front ma świetny :shake:, to co by powiedziała na Saidi :evil_lol: Świetna jest ta fotka :) http://img190.imageshack.us/img190/6255/b4b2th.jpg Tez mi się podoba i dlatego dałam na moją www... Pzdr. Quote
Hiro Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Chyba jestem prawdziwą fanką Dżezika!!!!Tak pięknie się prezentuje!Bardzo uwielbiam ogłądać go na zdjęciach! A propos, cała kolekcja fotek z tej wystawy jest bardzo ciekawa(w końcu wszystko udało mi się zobaczyć, bo Internet w Białorusi marudzi)! I front, i tyl, i fas, i pary, i rózne handlery:multi: Jest na co popatrzyć i czemu się pouczyć) Chcemy jeszcze zdjęć! Pozdrawiam wszystkich małych Asiaczków:loveu: Quote
Kaya Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Jeszcze raz gratulacje i za zmagania ringowe i za konkurencje fianłowe, no i hodowlane ;) Dziękujemy baaardzo za gościne, wyjazd był bardzo udany i towarzystwo super :cool3: No to teraz tylko czekamy na następne spotkanko :) Quote
taxelina Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ja nie komnentowalam fotek bo mnie njie bylo na dogomania jak dalas.. Tak to chcialam wlasnie napisac ze lubie fotki z wystaw ;) ale to tez dlatego ze Twoje baski maja swoje psie zycie i spacerki i bieganie a nie tylko wystawy i zadnego psiego zycia ;) no i do nas zapraszamy na zdjecia. Quote
Cieplutkaa. Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [CENTER]Gratulujemy !!!! :loveu: [/CENTER] [LEFT] [/LEFT] Quote
Darianna Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Również gratuluję! I życzę oby jak najmniej stresujących niespodzianek w przyszłości... Quote
dbsst Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Asiaczek napisał(a): Hejka, ja tez się cieszę, ale... mogło byc jeszcze lepiej. I w konkurencjach hodowlanych i na ringu... eh... Pzdr. perfekcjonistka :cool1: Quote
Guest sloonko Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Asiaczek napisał(a):... jestem b.ciekawa, dlaczego nikt nie komentuje fotek...? Czyżby nie było ich widać? Pzdr. moze nie są najlepszej jakosci, aparat mi ostatnio nawala;) Moze jak mnie Artur jeszcze kiedys zabierze to postaram sie bardziej! Pozdr. Quote
Dojo Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Hey Joanna, HUGE CONGRATS!!!! Great results at the show, very well done!! :multi::multi::multi: Nice photos and I think a wonderful idea to go with the same t-shirts, I guess it was breeders group?? We should also do that together with Petra when we go for Old Legend's Breeders Group ;) Give Hugs to Zelka :loveu: Katrin Quote
agaciaaa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Gratulacje :multi: Ależ Żelka ma pięknego męża :loveu: Dlaczego myślisz Asiaczku, że nie będzie żadnego pręgowanego bobaska? Ja trzymam kciuki, żeby był! :lol: Quote
panienkabubu Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Asiaczki - serdeczne gratulacje i od nas :loveu: Pewnie to już nudne przyjmować za każdym razem gratulacje, ale na prawdę "odwalacie" kawał dobrej roboty! Brawo, brawo, brawo! Fotka z wyboru BOB jest rewelacyjna! Tylko, że Erka zasłoniła Dżezika, zrobiła to po to, by sędzia zauważył, że to ona powinna wygrać :evil_lol: udało jej się! :loveu: Swoją drogą - to dobry rezultat hodowli, kiedy młodsze psy okazują się lepsze od starszych i z nimi wygrywają. W końcu o to chodzi, by hodować coraz to LEPSZE psy. Ja bardzo jestem zadowolona, kiedy psy z młodzieży wygrywają z championami, albo młodsze ze starszymi. To nic innego, jak sukces hodowcy! Brawo, Asia, BRAWO! Kaya, gratulacje za rewelacyjne pokazanie Erki :-) Quote
Recommended Posts