ewka i haker Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 GRATKI szkoda ze tym razem nie było dane mi sie spotkać z Toba w Łodzi Quote
dzasta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Gratulki przeogromne za tak wspaniałe wyniki na Klubówce!!! Quote
Savannah Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Erka - II BOG SEKCJI HIRO - BIS JUNIOR 2, BOG SEKCJI Gratulacje ! ! !:loveu: Quote
Elitesse Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 no no calkiem niezle Asiaczkom poszlo :klacz: :klacz: Quote
pati1033 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Savannah']wiesci z wystawy Dzezik - NDPWR, ZW.KLUBU 2009 Erka - NDSWR, ZW.KLUBU 2009 + BOB :loveu: Wahziri - Najlepszy Reproduktor Klubu 2009! Gratulacje! TAJ HIRI - MŁ.ZW.KLUBU, BOB, NAJLEPSZY JUNIOR! [quote name='Savannah']Erka - II BOG SEKCJI HIRO - BIS JUNIOR 2, BOG SEKCJI Gratulacje ! ! !:loveu: ogromniaste gratulacje dla Asiaczkow i dla Hiro :multi::multi::multi::multi: Quote
AMIŚKA Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Savannah']wiesci z wystawy Dzezik - NDPWR, ZW.KLUBU 2009 Erka - NDSWR, ZW.KLUBU 2009 + BOB :loveu: Wahziri - Najlepszy Reproduktor Klubu 2009! Gratulacje! TAJ HIRI - MŁ.ZW.KLUBU, BOB, NAJLEPSZY JUNIOR! GRATULACJE :laola::laola: Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 no gratuluje ja tu się lenię a koleżanka podbija stawkę za każdym razem!!!! Bardzo się cieszę, że idziecie jak burza :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gratuluje :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Hiro Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Gratulujemy!!!! Życzymy sukcesów na Światowej wystawie! Quote
Buszki Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Gratylacje dla Asiaczków!!! Czy to nie zaczyna być nudne,tak ciągle na szczycie? :evil_lol: :eviltong: Dla Hiro osobne gratki ,strasznie mi się chłopak podoba :loveu:. Quote
Angelika_Roser Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 My również bardzo gratulujemy i bardzo dziękujemy za ufundowanie wstążki dla Najlepszego Baby rasy, która wpadła w nasze łapki :loveu: NAGAREBOSHI GIN Kazoku Kanshin bardzo dziękuje! Quote
Błyskotka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 GRATULACJE !!!! Byłam na finałach i tak sobie myślałam ze to właśnie Hiro biega po ringu :cool3:. Super jest :loveu:. Asiu czy dostałaś 1 pucharek za Zw Klubu czy 2 ? Quote
Hiro Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Błyskotka']GRATULACJE !!!! Byłam na finałach i tak sobie myślałam ze to właśnie Hiro biega po ringu :cool3:. Super jest :loveu:. Asiu czy dostałaś 1 pucharek za Zw Klubu czy 2 ? Dziękujęmy!:multi: Quote
Russellka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dzień dobry Asiaczki! :loveu: Upominam się o nowe foteczki :cool3::multi::loveu: Quote
stratoos Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Witamy po długiej przerwie. Nie było nas tu trochę ale i tak same nudy - jak zwykle Asiaczki świetnie sobie poradziły :razz: Gratulacje :multi: Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Vectra pati1033 Zuza i Noddy immortal Elitesse .ania Izabela124 Savannah - dzięki za wstawienie wyników:lol: Daja sylrvia ewka i haker dzasta stratoos Czoko deer_1987 AMIŚKA shirkan bety gosiaja dbsst Hiro Buszki bonita Błyskotka - tak, dostałam 2 pucharki, bo na tej wystawie wywalczyłam 2 tytyuły Zwyc. Klubu. Angelika Roser - ciesze się, że rozetka trafiła do tej pieknej akitki.:loveu: Gratulacje! Russelka - może dzisiaj/jutro... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Uporządkuję wyniki Asiaczków z Klubowej: BUNDUSTAR African Elite FCI, kl.sz. - nieobecny ( mój wnuczek i stąd jego obecnośc w tej Galerii) JAZZY BOY Asiaczek FCI, kl.ch - dosk.1, CWC, NDPwR, Zwyc.Klubu '09 MALMSEY IN RED Asiaczek FCI, kl.mł. - nieobecna LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI, kl.p. - dosk.1, CWC, NDSwR, Zwyc.Klubu '09, BOB, BIS Sekcji 2 KALIMERA Asiaczek FCI, kl.o - dosk.2 LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI, kl. o - dosk.1, CWC. "ASIACZEK" - Najlepsza hodowla basenji '09 Abotere's WAHZIRI - Najlepszy reproduktor basenji i Klubu szpica '09. Dziękuję bardzo za udział w tej wystawie wszystkim Asiaczkom:loveu: - Asia, Artur, za trud poniesiony przy szkoleniu, Wasz czas i ... cierpliwość... Dzięki Wam ta wystawa była tak udana.:lol: Musze tutaj jeszcze podziękowac naszej kolezance - Kaya, która razem z nami przyjechała na wystawe i tak dzielnie walczyła z Erka, że... wywalczyła BOB!!! Te dziewczyny sa dla siebie stworzone...:lol: Ola - dzięki!!!:buzi: Dziękuję też naszej koleżance - Agasia, która z kolei bardzo pomogła nam w konkurancjach hodowlanych. Bez Niej nie byłoby mozliwości wystawienia Asiaczków w żadnej konurencji. Agata - dzięki!!!:buzi: Pzdr. Quote
Hiro Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Super!!!! Asiaczek - najłepsza hodowla!!!!!świetne wyniki, brak mi słów, jak ja jestem śczęśliwa za wszystkich Asiaczków!!!:loveu: Quote
bety Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 zielona napisał(a):A my nie dojechaliśmy.Mieliśmy awarię samochodu.Jest mi tak przykro bo zawiodłam Asię.Przepraszam Cię Asiu bardzo ale nic nie poszło jak trzeba.W końcu się poddałam.Chce mi się wyć. No sobie nagrabiłaś :p, nie tylko Asię zawiodłaś (choć ją najbardziej) ale cały fanklub Maśki który z utęsknieniem wyczekiwał pod ringiem honorowym na pojawienie się pary hodowlanej a potem na rywalizację w ringu baskowym. :shake::p Będziesz chyba musiała jakoś u nas wykupić swoje winy. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='zielona']A my nie dojechaliśmy.Mieliśmy awarię samochodu.Jest mi tak przykro bo zawiodłam Asię.Przepraszam Cię Asiu bardzo ale nic nie poszło jak trzeba.W końcu się poddałam.Chce mi się wyć. zielona, odpowiem na maila, nie będę tutaj wywlekała moich emocji. Byłam i chyba nadal jestem na Ciebie tak wku...na, że... musze odparować... pzdr. Quote
Recommended Posts