Asiaczek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 shirkan napisał(a):Chyba zacznę być tu codziennym gościem:lol:. Asiaczku ślicznego masz zięcia:loveu:. Kochana, zapraszamy! Co prawda, nie każdego dnia jest tyle fotek, ale zawsze się staram... Jutro tez mam ciężki dzień, bo muszę trochę ogarnąć mieszkanie, bo w sobotę przyjeżdżają jamnicze i Kaya. A w niedzielę - wyjazd na Klubową! No i jutro przyjeżdża Żelka, mam dostawę karmy i żwirku dla kotów... + normalne codzienne zajęcia przy Jacku. pzdr. Quote
taxelina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ale Ty zabiegana.. Trzymaj sie!! a maz zelki sliczny! te pregi dodaja uroku ;) Quote
Dojo Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Jestem zadowolona od twojego reakcja :multi: Quote
Mudik Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Asiu, po klubówce odpocznij trochę, bo zabiegana faktycznie strasznie jesteś. A Żelkowy mąż piękny, na taką śliczna ,męską główkę:loveu::loveu::loveu: Katrin Doja have very handsome male head, he is very handsome male in genaral:loveu::loveu::loveu: We are happy that You came here:multi: Quote
bonita Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Qurcze pieczone jaki ładny kawalier :loveu: Trzymamy kciukasy :D Pozdrowionka Quote
pati1033 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 fajny tatus :loveu: bardzo mi sie tu podoba: http://img232.imageshack.us/img232/5787/resizeofimg3796.jpg Quote
Korenia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Dojo ma boski ogonek :loveu::loveu: Quote
Czoko Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Trafiłam do Waszej galerii w bardzo dobrym momencie - najpierw zastanawiałam się czy spacerek był na PM zanim poznałam odpowiedź, potem zobaczyłam - Żelkę-modelkę i poznałam Jej przystojnego Męża. Teraz wiem że wybierasz się na Klubową Wystawę więc dołączę do trzymania kciuków i za dzieci i za wystawę! Pozdrawiam Quote
Daja_ Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 O Żelka będzie miała męża ? ! Jaki przystojniak.. no no! :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='deer_1987']Ale Ty zabiegana.. Trzymaj sie!! a maz zelki sliczny! te pregi dodaja uroku ;) Pewnie, że śliczny! Gdyby było inaczej, Żelka nie wyszłaby za niego za mąż...;) [quote name='Mudik']Asiu, po klubówce odpocznij trochę, bo zabiegana faktycznie strasznie jesteś. A Żelkowy mąż piękny, na taką śliczna ,męską główkę:loveu::loveu::loveu: Katrin Doja have very handsome male head, he is very handsome male in genaral:loveu::loveu::loveu: We are happy that You came here:multi: Muciku, po Klubowej mam Presov i potem Bratysława. I dopiero wtedy mogę łapać oddech. I to tez tak na pół gwizdka... [quote name='bonita']Qurcze pieczone jaki ładny kawalier :loveu: Trzymamy kciukasy :D Pozdrowionka Ładny, ładny... [quote name='pati1033']fajny tatus :loveu: bardzo mi sie tu podoba: http://img232.imageshack.us/img232/5787/resizeofimg3796.jpg Cieszę się, że podoba się... [quote name='Korenia']Dojo ma boski ogonek :loveu::loveu: O, Witaj, Korenia! Mówisz, że ogonek boski...? Hm... pewnie tak. Ale mnie urzekła jego głowa...:lol: [quote name='Czoko']Trafiłam do Waszej galerii w bardzo dobrym momencie - najpierw zastanawiałam się czy spacerek był na PM zanim poznałam odpowiedź, potem zobaczyłam - Żelkę-modelkę i poznałam Jej przystojnego Męża. Teraz wiem że wybierasz się na Klubową Wystawę więc dołączę do trzymania kciuków i za dzieci i za wystawę! Pozdrawiam Czoko, Kochana, Twoje kciukasy na pewno nam się przydadzą! :lol: [quote name='Daja_']O Żelka będzie miała męża ? ! Jaki przystojniak.. no no! :loveu: Żelka JUŻ ma męża. Związek został skonsumowany... Pzdr. Quote
Magda Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Miałam napisać wcześniej, ale lepiej późno niż wcale. Znowu trafiam na kolejne pokolenie basków - bobasków <wielka radocha>:multi: Quote
zielona Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ja już nic nie będę chwalić.Asia i tak musi sobie odważniki do nosa przyczepić bo głowa jej ucieka do góry haha. Biegając po Afryce znalazłam to Co prawda ogon spuszczony ale Maśka jak zwiewa przed wsiowymi psami to też tak wygląda i jeszcze z godzinę nosi ogon nisko bacznie się rozglądając czy ją "cuś" nie goni Quote
Darianna Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dojo przystojniak, jak ładnie razem wyglądają :D Ile przeciętnie jest basków-bobasków w miocie? Quote
Buszki Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ja też MUSZĘ pozachwycać się Dojo :loveu::loveu::loveu:.Jest w typie mojej Buszi (w końcu pręgusio,a Buszi lubi pręgusie :razz:). Po prostu piękny facet...:loveu::loveu::loveu: Quote
Buszki Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='zielona']Ja już nic nie będę chwalić.Asia i tak musi sobie odważniki do nosa przyczepić bo głowa jej ucieka do góry haha. Biegając po Afryce znalazłam to Co prawda ogon spuszczony ale Maśka jak zwiewa przed wsiowymi psami to też tak wygląda i jeszcze z godzinę nosi ogon nisko bacznie się rozglądając czy ją "cuś" nie goni Ja też mam takiego afrykańskiego "baska".Prosto z pustyni,z osady Beduinów.Tylko mój dla odmiany ma uszka zwiśnięte,ale ogonek lekko zakrcony :evil_lol:. Quote
gosiaja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 no no piękny malżonek z Dojo trzymamy kciuki za piękne szczeniaki :) i oczywiście za podboje :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
M&S Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 ale przystojniak :lol: http://iloapp.peonydojo.de/data/_gallery/public/13/1251061530_resized.jpg?width=348&height=464 a ten pustynny to podobny jest do caanan doga :p Imageshack - resizeofegipt140 Dobrego dnia :) A. Quote
Daja_ Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 skonsumowany :lol: to superowo ! czekamy na rozwój akcji,kurcze rude i pręgusowe baski :loveu:coś pięknego :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Magda']Miałam napisać wcześniej, ale lepiej późno niż wcale. Znowu trafiam na kolejne pokolenie basków - bobasków <wielka radocha>:multi: Kochana, a jak dobrze pójdzie (tfu, tfu, tfu....) to za 2 miesiące będą następne...miot na lit. "O".:lol: [quote name='zielona']Ja już nic nie będę chwalić.Asia i tak musi sobie odważniki do nosa przyczepić bo głowa jej ucieka do góry haha. Biegając po Afryce znalazłam to Co prawda ogon spuszczony ale Maśka jak zwiewa przed wsiowymi psami to też tak wygląda i jeszcze z godzinę nosi ogon nisko bacznie się rozglądając czy ją "cuś" nie goni Hahaha, teraz to już nie, ale po Wilnie i po Warszawskiej to te odważniki rzeczywiście by mi się przydały...;) A afrykański wsiowy burek, a właściwie Pani Burkowata - całkiem sympatyczna.:lol: [quote name='zielona']Mój nowy obrazeczek Piękny!To spaniel bretoński czy jaka inna rasa? I jaki realizm w namalowaniu pazurków... Zdolniacha z Ciebie! [quote name='Darianna']Dojo przystojniak, jak ładnie razem wyglądają :D Ile przeciętnie jest basków-bobasków w miocie? Średnio 4-5. Ale zdarzają się mioty i po 6 sztuk i takie, gdzie urodizł się 1 szczeniak.:lol: [quote name='Buszki']Ja też MUSZĘ pozachwycać się Dojo :loveu::loveu::loveu:.Jest w typie mojej Buszi (w końcu pręgusio,a Buszi lubi pręgusie :razz:). Po prostu piękny facet...:loveu::loveu::loveu: Fajny, fajny. Mam nadzieję, że Dojo i dzisiaj zajrzy do nas na forum i poczyta te miłe słowa pod adresej Dojo.:lol: [quote name='Buszki']Ja też mam takiego afrykańskiego "baska".Prosto z pustyni,z osady Beduinów.Tylko mój dla odmiany ma uszka zwiśnięte,ale ogonek lekko zakrcony :evil_lol:. Albo: - zrobiłaś takie foto w Tunezji podczas wakacji albo: - masz takie cudo pod opieką... Która odpowiedź jest prawidłowa? [quote name='gosiaja']no no piękny malżonek z Dojo trzymamy kciuki za piękne szczeniaki :) i oczywiście za podboje :kciuki::kciuki::kciuki: NIE-dziękuję!:lol: [quote name='Maks i Spark']ale przystojniak :lol: http://iloapp.peonydojo.de/data/_gallery/public/13/1251061530_resized.jpg?width=348&height=464 a ten pustynny to podobny jest do caanan doga :p Imageshack - resizeofegipt140 Dobrego dnia :) A. Pierwsze moje skojarzenie to wlaśnie Canaan dog. [quote name='Daja_']skonsumowany :lol: to superowo ! czekamy na rozwój akcji,kurcze rude i pręgusowe baski :loveu:coś pięknego :loveu: Ja raczej typuję, że będą same rudaski. A czy będą pręguski - nie wiem... Pzdr. Quote
Buszki Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 a ten pustynny to podobny jest do caanan doga :p Imageshack - resizeofegipt140 Dobrego dnia :) ----------------------------------------------------------------------- Bo to pewnie taki mix - bascaan dog :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A "upolowałam" psiaka jeszcze w Egipcie.W Tunezji były takie: Quote
bonita Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Może jakiś delikatny pręgusek po tatusiu się znajdzie :loveu: Pozdrowionka Quote
dzasta Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Katrin from Dojo : you have the very beautiful representative of your race dog with the very typical male expression and head also his brindle colour is so nice!!! Best wishes for you!!! We are keeping our fingers crossed for this mating!!! :kciuki: Asiaczku ja nigdy nie wątpiłam że wybierzesz jakiegoś super męża dla swoich dziewczynek ale Dojo jak na moje laickie oko ma w sobie to coś i ten wyraz !!! Quote
M&S Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Buszki napisał(a): Bo to pewnie taki mix :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. ....ja Ci dam mix :eviltong:, to parias :p A. Quote
betka-sp Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 jejku...ogladam i czytam..czytam i podziwiam piękne fotki i jeszcze sliczniejsze na nich baski :loveu: Pieknego męża ma Żelka........zreszta sama też cudo więc dzieciaczki będą ...mniam..mniam ;););););););) gratulacje wyboru Quote
Recommended Posts