Asiaczek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Maks i Spark napisał(a):Ciekawe jakie bobasy z tego wyjdą.....:cool3: tylko Żelcia będzie mamuśką w tym roku? A. Co prawda Dojo jest pręguskiem, ale ja liczę raczej tylko na rudaski... pati1033 napisał(a):piekne te portrety :loveu: cudnie Zelka ta glowke przekreca :) a ja nawet nie bede probowala wybrac najladniejszego- to chyba niemozliwe :) I tak jest najlepiej. Bo wszystkie fotki sa super jakościowo a i obiekt tez jest OK!:lol: dzasta napisał(a):A nic nie ukradła m nic Asiaczku :roll: A Żelka boska ale nie tylko na fotkach w realu jeszcze fajniejsza :loveu: Chociaż ja i takk mam słabość do Dżezika :loveu: No to skąd pojawia się ta ramka z informacją? A, Dżezik, fakt. Chłopak jak lalka!:loveu: Honey napisał(a):Witam po przerwie ! Portrety sliczne :loveu:, sciskam kciuki za Zelke, wrotce beda baski-bobaski! :multi::multi::multi: :evil_lol: Ściskaj, ściskaj kciukaski za maluszki... shirkan napisał(a):Śliczne te fotaski Żelki. Trzymam kciuki za owoce tej wycieczki! Oj, tak! Na pewno Twoje kciukaski się przydadzą.:lol: pzdr. Quote
betel Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 http://img17.imageshack.us/img17/3016/img10221.jpg śliczna fotka, widać na niej że ŻELKA jest wyjątkowo bystrą kobitką:lol:. Pozdrowienia Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 O, dzięki betelku, że znalazłaś czas i dla nas. Jutro juz Żelka będzie w domu...:lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 no wlasnie chcialam sie spytac o fotki taty. brakuje mi planowanych miotow na twojej stronie Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 deer_1987 napisał(a):no wlasnie chcialam sie spytac o fotki taty. brakuje mi planowanych miotow na twojej stronie Tak, rzeczywiście, nie mam takiego działu. Nadal zastanawiam się nad celowością zamieszczania takich info... A fotki Taty będą, ale chyba nie dziś. Mam juz zaplanowany wieczór... pzdr. Quote
taxelina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 No wlasnie czasami "zyczli" za duzo komentuja planowane mioty.. Quote
Tengusia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 przyszlam sie przywitac :hand: widzialam spacerowe focie w slicznych obrozkach i sesyjke zelkowej modelki :loveu::loveu::loveu: Quote
Dojo Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witam, tylko troche rozumiem po polsku....:oops: To jest Tata Dojo Pozdrawiam! Katrin Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='deer_1987']No wlasnie czasami "zyczli" za duzo komentuja planowane mioty.. Wiesz, to nawet nie o to chodzi. Bo jak wybrnąć z takiej sytuacji, że najpierw wpisujesz jednego psa, potem się okazuje, że on np. umiera... Tłumaczyć - trochę głupio... [quote name='Tengusia']przyszlam sie przywitac :hand: widzialam spacerowe focie w slicznych obrozkach i sesyjke zelkowej modelki :loveu::loveu::loveu: Witaj, Kochana! My postaramy się jeszcze dzisiaj do Was zajrzeć... [quote name='Dojo']Witam, tylko troche rozumiem po polsku....:oops: To jest Tata Dojo Pozdrawiam! Katrin Jupi!!!!!:multi::multi::multi: Katrin:loveu:, udało Ci się zalogować, super!!! Dojo:loveu: to właśnie tegoroczny mąż Żelki!!! Katrin, które fotki z tych zrobionych przeze mnie moge wstawić tutaj na forum? Pzdr. Quote
Tengusia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 super focia :loveu::loveu::loveu: http://iloapp.peonydojo.de/data/_gallery/public/12/1250708328_resized.jpg Quote
jenis Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Fajny ten facet Żelki:lol:.I to pręgusek.Bardzo mi sie podoba ciekawe jakie będą dzieciaki. Quote
Dojo Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Asiaczek'] Jupi!!!!!:multi::multi::multi: Katrin:loveu:, udało Ci się zalogować, super!!! Dojo:loveu: to właśnie tegoroczny mąż Żelki!!! Katrin, które fotki z tych zrobionych przeze mnie moge wstawić tutaj na forum? Pzdr. Foto Nr. 3785,3791,3796,3798,3801,3802 :loveu: Kiedy Zelka bedze w domu jutro? Dojo sends Kisses! Poz. Katrin Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Tengusia']super focia :loveu::loveu::loveu: http://iloapp.peonydojo.de/data/_gallery/public/12/1250708328_resized.jpg Super focia bo super pies na nim!:lol: [quote name='jenis']Fajny ten facet Żelki:lol:.I to pręgusek.Bardzo mi sie podoba ciekawe jakie będą dzieciaki. Podejrzewam, że raczej pręgusków nie będzie. Stawiam na rude.:lol: [quote name='Dojo']Foto Nr. 3785,3791,3796,3798,3801,3802 :loveu: Kiedy Zelka bedze w domu jutro? Dojo sends Kisses! Poz. Katrin OK, zaraz wstawię. Tak, Żelka będzie u mnie w domu jutro. Pzdr. Quote
Dojo Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Dojo i Zelka Zelka :loveu::loveu::loveu: Poz. Katrin Quote
Alicja Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 :evil_lol:Żelcia zaliczyła wycieczkę matrymonialną śliczna z nich para :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Cudne ujęcie!:loveu: http://www.peonydojo.de/IMG_1048.JPG-for-web-large-1253120486.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Alicja']:evil_lol:Żelcia zaliczyła wycieczkę matrymonialną śliczna z nich para :loveu::loveu::loveu: Taaaa, i to całkiem długą wycieczkę. W sobotę już była u narzeczonego a wraca jutro... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Dojo jest śliczny od razu wpadł mi w oko :loveu:, na pewno cudne szczeniaczki wyjdą z połączenia tej parki ;) Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Dojo jest śliczny od razu wpadł mi w oko :loveu:, na pewno cudne szczeniaczki wyjdą z połączenia tej parki ;) Katrin, zrozumialas?:lol: Pzdr. Quote
Dojo Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Asiaczek napisał(a):Super focia bo super pies na nim!:lol: Dziekuje!! :megagrin: Quote
Dojo Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Nie wszystko, ale wiem o co chodzy ;) Sorry for my writing mistakes :oops: Quote
Zuza i Noddy Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Dojo napisał(a):Nie wszystko, ale wiem o co chodzy ;) Sorry for my writing mistakes :oops: Napisałam, ze: Dojo is very beautiful dog and he very please me. My English isn't good :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Kilka fotek Dojo, które wstawiam za zgodą... Dojo, czyli Katrin. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Dojo napisał(a):Nie wszystko, ale wiem o co chodzy ;) Sorry for my writing mistakes :oops: Oj, nie przejmuj się... My Ciebie rozumiemy a to najwazniejsze.:lol: Pzdr. Quote
shirkan Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Chyba zacznę być tu codziennym gościem:lol:. Asiaczku ślicznego masz zięcia:loveu:. Quote
Recommended Posts