Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

bety napisał(a):
Fotki: byłam, widziałam, podziwiałam i zostawiam ślad żeby nie było ;)
Pzdr

Jaaaasne, bo ja taka czepliwa jestem...;)

Agappe napisał(a):
wierz mi macałam chłopaka wiele razy począwszy od czasu kiedy miał 7 miesięcy.. widziałam go w domu, na spacerach, na wystawach, jak był mokry, czy koszmarnie brudny.. właścicielka za to nie jest jeszcze zbyt sprawną wystawczynią.. albo może chłopak się zestresował.. może przez głosniki coś mówili:roll:
czy on ma na wierzchu język???? jakiego on jest koloru???:crazyeye:
Hiro pięknie się prezentuje i w statyce i w ruchu :loveu::loveu:
ale Żelka, która miała chyba dość długo przerwę w wizytach tu prezentuje się jeszcze piękniej :loveu::loveu:

Mozliwe, wiele psów nie lubi głośników na wystawach. Ja nie jestem psem, ale głośniki tez mnie stresuja...
Agappe - dzisiaj dostałam tak piękne fotki Żelki, że.... brakuje słów! Zdjęcia były robione przez niemiecką hodowczynię basków - Katrin, u której Żelka jest na kryciu. Jak tylko dostanę jej zgode na wstawienie fotek - wstawiam. Na pewno będziesz miała się czym zachwycać!:lol::loveu:

Błyskotka napisał(a):

Koniec.
Może nie są rewelacyjne ale zawsze coś :lol:.

Błyskotko - bardzo dziękuję za pamięć i chęci.:lol:

Pzdr.

Posted

I pora na fotki grupowe...w różnych konfiguracjach towarzyskich.

Erka i Żelka gonią chłopaków.

Trzy doooopki i jedna głowa...

Żelka namawia się z Erką, żeby pogonić chłopaków.

Cdn.
Pzdr.

Posted

Wielkie Gratulacje Asiu, maśka is the best:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:
Reszcie Basków też gratuluję,ale ona to naprawdę sunia , która ma to COŚ:loveu::loveu::loveu:

Posted

Mudik napisał(a):
Wielkie Gratulacje Asiu, maśka is the best:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:
Reszcie Basków też gratuluję,ale ona to naprawdę sunia , która ma to COŚ:loveu::loveu::loveu:

Fakt!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chyba wreszcie jesteś zadowolona z ilości fotek, co?;):lol:
Pzdr.

Piekna relacja! ale ja doceniam kazda ilosc nawet pare domowych ;) bo wiem jak ciezko czasami jakies foty zrobic i znalesc wolny czas..

Posted

deer_1987 napisał(a):
Piekna relacja! ale ja doceniam kazda ilosc nawet pare domowych ;) bo wiem jak ciezko czasami jakies foty zrobic i znalesc wolny czas..

Wiesz, ze zrobieniem fotek to nie problem. Ale znaleźć czas na wstawienie, o, to jest wyzwanie...:lol:

Pzdr.