M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Asiaczek napisał(a):... po staremu, z mało atrakcyjnymi dodatkami...:cool1: pzdr. Życie czasem daje w kość..... Trzymaj się :) A. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Żeby tak całkiem nie zapomnieć, jak wyglądają baski, to kilka fotek ze wspólnego spacerku z Hiro na PM w dniu 12.08.2009 r. Najpierw Erka, Żelka... Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 na sfinksa ;) Imageshack - resizeofimg3061 A. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Cd. Śliweczki (początek sierpnia!) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Nasi spacerowi koledzy... Misiek Mixerka on-ka i SH Cdn. Pzdr. Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 a tą z prawej to nóżka rozbolała....:razz:;) Imageshack - resizeofimg3009 smaczne śliweczki :p jaki fajny kłapouchy :lol: Imageshack - resizeofimg2997 dobre :evil_lol: Imageshack - resizeofimg3003 A. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Maks i Spark']a tą z prawej to nóżka rozbolała....:razz:;) Imageshack - resizeofimg3009 smaczne śliweczki :p A. Właśnie się zastanawiałam, czy ktoś wypatrzy tę kaczuszkę 1-nóżkę...:lol: A czy śliweczki były smaczne, to nie wiem, bo od tamtej pory to mnie nie było na PM...:shake: Pzdr. Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Asiaczek']Właśnie się zastanawiałam, czy ktoś wypatrzy tę kaczuszkę 1-nóżkę...:lol: A czy śliweczki były smaczne, to nie wiem, bo od tamtej pory to mnie nie było na PM...:shake: Pzdr. Ma się to oko.....;) zakładam, że smaczne :) A. ps. edytowałam wcześniejszy post Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Nasz kolega - Hiro... Hiro zostawił kolegę Miśka w wodzie. Ładnie to tak?' Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Cd. Hiro Nasz spacer nie mógł obyć się bez ćwiczeń:lol: Jak dla mnie - perfect!:multi: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Cd. Hiro podczas ćwiczeń z pokazania psa w ruchu... Czy trzeba tu dawać jakis komentarz? Według mnie - fotki mówią same za siebie... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Cd. Hiro z kumpelką... ...a Erka robi za obserwatora walki... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Cd. dalej Hiro z kumpelką... Cdn. Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 przystojniak z tego Hira :loveu::loveu: a kolezanka byla baaardzo zadowlona z naszej wizyty ;) jesli pogoda pozwoli to moze zrobie sobie z Magda wycieczke do Opola pociagiem bo najprawdopodobniej od poniedzialku Przemo bedzie pracowal ok 100 km od domu :placz: mam nadziejeze mu sie z ta jego nieszczesna noga poprawi :roll: Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 bomba :lol::lol: Imageshack - resizeofimg3019 zabawy na trawie ;) Imageshack - resizeofimg3053 jak zalotnie :p Imageshack - resizeofimg3065 Imageshack - resizeofimg3053 ładne foty :) A. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Elitesse']przystojniak z tego Hira :loveu::loveu: a kolezanka byla baaardzo zadowlona z naszej wizyty ;) jesli pogoda pozwoli to moze zrobie sobie z Magda wycieczke do Opola pociagiem bo najprawdopodobniej od poniedzialku Przemo bedzie pracowal ok 100 km od domu :placz: mam nadziejeze mu sie z ta jego nieszczesna noga poprawi :roll: Trzeba byc optymistą! A z Hiro rzeczywiście przystojniak.:lol: [quote name='Maks i Spark']bomba :lol::lol: Imageshack - resizeofimg3019 zabawy na trawie ;) Imageshack - resizeofimg3053 jak zalotnie :p Imageshack - resizeofimg3065 Imageshack - resizeofimg3053 ładne foty :) A. Mam jeszcze ok. 30 fotek z tego spacerku, ale wstawię je nieco później... Znaczy dzisiaj, ale raczej ppłd.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Mam jeszcze ok. 30 fotek z tego spacerku, ale wstawię je nieco później... Znaczy dzisiaj, ale raczej ppłd.:lol: Pzdr. Ok. nie ma sprawy :p poczekamy.... A. Quote
gosiaja Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 no to będziemy cierpliwie czekać na zdjęcia pięknych piesków :) Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 gosiaja napisał(a):no to będziemy cierpliwie czekać na zdjęcia pięknych piesków :) A te fotki, co wstawiłam, to nie są fotki pieknych piesków?;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 agnethka napisał(a):Asiu - nie napisałaś mi, czy podobały się te szpitalne rozety? ;) Oj, przepraszam. Oglądnęłam je w drodze do Chorzowa i bardzo mi się podobały! Duże i bardzo efektowne. Dokładnie takie, jak je sobie wyobrażałam.:lol: Dzieki! Pzdr. Quote
gosiaja Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Asiaczek napisał(a):A te fotki, co wstawiłam, to nie są fotki pieknych piesków?;) Pzdr. oczywiście że były piękne ale czekamy na jeszcze Quote
bety Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Fotki: byłam, widziałam, podziwiałam i zostawiam ślad żeby nie było ;) Pzdr Quote
Agappe Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Asiaczek'] Te fotki sa OK. Ale ja widziałam na zywo ten grzbiecik... A foteczki to sobie oglądnę w wolnej chwili... Pzdr. wierz mi macałam chłopaka wiele razy począwszy od czasu kiedy miał 7 miesięcy.. widziałam go w domu, na spacerach, na wystawach, jak był mokry, czy koszmarnie brudny.. właścicielka za to nie jest jeszcze zbyt sprawną wystawczynią.. albo może chłopak się zestresował.. może przez głosniki coś mówili:roll: [quote name='Asiaczek']Cd. Hiro podczas ćwiczeń z pokazania psa w ruchu... http://img147.imageshack.us/img147/3082/resizeofimg3013.jpg Czy trzeba tu dawać jakis komentarz? Według mnie - fotki mówią same za siebie... Cdn. Pzdr. czy on ma na wierzchu język???? jakiego on jest koloru???:crazyeye: Hiro pięknie się prezentuje i w statyce i w ruchu :loveu::loveu: ale Żelka, która miała chyba dość długo przerwę w wizytach tu prezentuje się jeszcze piękniej :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts