immortal Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Będziecie 4 października na krajówce w NDM? Quote
Asiaczek Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 zielona napisał(a):Maska niedawno dojechała do domu.Jezus Maria ta Warszawa to koszmar.Dwie godziny wyjeżdżałam z rogatek.20 na godzinę.KOSZMAR. NIGDY WIĘCEJ W PIĄTEK Tam mieszkają chorzy ludzie. Ale przywitanie było rodzinne.Przy jednej misce. A jaka zgoda? ...ale dojechałyście...:lol: Agappe napisał(a):ja Ci dam :mad::mad: akita, która zdobyła BOB była zdecydowanie najlepsza z dzisiaj pokazywanych.. ma przepiękną głowę, typowy wyraz, jest krótki, zwarty, ma dobre kątowania.. garba nie ma.. może Agata go źle postawiła.. i na prawdę do małej ilości rzeczy można się przyczepić u tego psa.. sierść rzeczywiście w trakcie wymiany.. ja bym go zakwalifikowała na pewno do najlepszej 20 samców w Polsce.. a być może i do najlepszej 10.. Nie przekonałaś mnie. Nie podobała mi się ta AJ...:shake: .ania napisał(a):Witaj Asiaczku! Fajnie było się spotkać choć na chwilkę i pogadać, ciasto jak zawsze przepyszne:loveu: Gratuluję takich wyników! ! ! Tylko pozazdrościć:multi: A Maśka pieknie się pokazała i jeszcze nie raz wygra, konkurencja niech się boi:evil_lol: toż to dopiero 10-cio miesięczne stworzenie:cool3: No i Dżezik też był:loveu: Miło było mi poznać p.Monikę i Olę :) Dużo zdrówka i uśmiechu dla męża, na pewno wszystko będzie ok. Do zobaczenia! (mam nadzieję, że wkrótce) Hahaha, ciasto nie było moje, tylko bety. Ale faktycznie - było smaczne! Ja tez wróżę Maśce dobrą przyszłość wystawową. Qurczę, sunia w wieku 10 m-cy zakończyła Mł.CH.PL... Maks i Spark napisał(a):Przesadzasz, we Wrocławiu jest gorzej, duuużo gorzej :evil_lol: Uściiskaj Maśkę :loveu: Cześć Asiu, dobrego weekendu :) A. A może sama ją uściskasz, bo Maśka będzie na Klubowej... Błyskotka napisał(a):Tylko Maska była wystawiana z twoich psiaków ? Błyskotko - wszystkie wyniki z W-wy sa już podane. Doczytaj dokładnie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Miałam raczej na myśli, że będę na 100 % Ale taka obietnica ze stówką jeśli nie przyjadę, może być bardzo dobrą dodatkową motywacją :evil_lol: Cieszę się, że jednak dojechałaś!I gratuluję wyniku na MP!!! Zdolniacha z Ciebie!:multi: Vectra napisał(a):Asiaczku , bardzo było mi miło Cię poznać - fajna babka z Ciebie :) wproszona na kawę już jestem , na pewno skorzystam .... Buziak dla Ciebie , gratulowałam osobiście , ale GRATKI jeszcze raz Będę pamiętała i w odpowiednim momencie przycisnę i przypomnę o zapowiedzianej wizycie!:lol: Myślę, że i Dzasta też przybędzie.:lol: jenis napisał(a):Wiesci z Chorzowa. Dzezik -BOB Erka-CWC-skonczonyc CH.PL Niewiem jaka byłą konkurecja ale zdyskwalifikowana (chciała zjesc sędziego:lol:) Asia zapewne poprawi jak wróci.;) Nie mam nic do poprawiania, jedynie mogę uzupełnić, że sędzia z Norwegii, ostry w ocenach, surowy ale sympatyczny - Espen ENGH. Zauważył te niedostatki u moich basków, które ja już znam, ale jednocześnie pochwalił, że ładne te moje basenji.:lol: betel napisał(a):Bezustannie trzymam kciuki i gratuluję:lol: Już możesz puścić! Wyniki podane... Dzięki! bety napisał(a)::multi: GRATULACJE :multi: Pzdr Dzięki! Maks i Spark napisał(a):.....szybka jesteś ;), ja dopiero wróciłam GRATULACJE raz jeszcze :multi::multi::multi: A. Dzięki! Daja_ napisał(a):GRATULACJEEE!!!! :loveu::loveu: głupie zajęcia,nie mogłam wyściskać moich Asiaczków:placz::placz: Na pewno będzie jeszcze niejedna okazja! Dziękujemy! dzasta napisał(a):Super wyniki!!! Gratulacje dla Asiaczków!!!!!! Dzieki! deer_1987 napisał(a):Super!! gratulacje od nas!! Dzięki! Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Cieszę się, że jednak dojechałaś!I gratuluję wyniku na MP!!! Zdolniacha z Ciebie!:multi: No w Chorzowie to po prostu musiałam być. A co do MP to dalej nie wierze :lol: Quote
Frytela Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 No ja pogratuluje też na wątku! GRATULACJE! :) :) Dziękuje za miło spędzony czas... :) Quote
Asiaczek Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Pestka napisał(a):GRATULUJĘ również! Dzięki! shirkan napisał(a):Wielkie gratulacje Asiaczku!!! Dzięki! jenis napisał(a):Wyniki wstawiałam a o gratulacjach zapomniałam .Ale gafa:oops:,szybko się poprawiam. GRATULUJE!!!:multi::multi::multi::multi::multi: E, nie gniewam się! Błyskotka napisał(a):Gratulacje :multi::multi::multi:. Dzięki! AMIŚKA napisał(a):GRATULACJE!!!!!! :laola::laola: Dziękujemy! Zuza i Noddy napisał(a):Jeszcze raz gratulacje i dziękuje za miło spędzony czas ;) My Tobie też gratulujemy!:lol: Elitesse napisał(a):ja tam ci gratulowalam na zywo :eviltong: nawet mialam przyjemnosc biegac z Erka brykajaca w porownaniu oj z baskiem to trzeba biegac ! mam nadzieje ze w Presovie bedziemy miec po co zostac dluzej ;) jak sie dowiedzialam ze w Chorzowie mini zalapal sie na pudlo to az mnie skrecilo ale dobrze ze rozsadek zwyciezyl bo i tak pozno do domu dotarlismy :shake: do zobaczenia za 2 tygodnie !! Jeszcze raz dziękuję za pomoc przy prezentacji Erki w porównaniu o BOB! A koleżanka zadowolona z Waszej wizyty?;) stratoos napisał(a):Przyłączamy się do gratulacji ;) :multi: :multi: :multi: Dziękujemy! sylrwia napisał(a):Gratulacje :) Dziękujemy! ewka i haker napisał(a):Gratki!!!!! Dzięki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Czoko napisał(a):Gratuluję i życzę dużo zdrowia dla Męża! O, Witaj, Czoko! I dziękuję! hanacek napisał(a):Tiez GRATULUJE :multi::multi::multi::smilecol::Rose::Rose::Rose: Witaj, Hanacku i Wam też dziękuję! deer_1987 napisał(a):Dzien dobry choc ciezko na dogo sie przywitac bo ciagle error bazy danych i trzeba odswiezac i odswiezac po 20 minut.. ale mam nadzieje ze dla was bedze mily dzien!! A ja dzisiaj nie miałam żadnych problemów z wejściem i zalogowaniem sie... pati1033 napisał(a):gratulacje :multi::multi::multi: Witaj i dziękuję! Iwa-R napisał(a):Asiu... wysłałam już maila z gratulacjami, ale gratuluję jeszcze raz!! W wolnej chwili zerknij na pocztę i do zobaczenia w piątek ;) Pozdrawiam Iwa Do zobaczenia. Na mail juz odpowiedziałam!:lol: Kaya napisał(a):I jeszcze od nas najserdeczniejesze gratulacje za Wawe i za Chorzów! :loveu: A my Wam gratulujemy Warszawy!!! immortal napisał(a):Będziecie 4 października na krajówce w NDM? Raczej nie... Zuza i Noddy napisał(a):No w Chorzowie to po prostu musiałam być. A co do MP to dalej nie wierze :lol: Uwierz, Kochana, uwierz! Piękny wynik!!! Frytela napisał(a):No ja pogratuluje też na wątku! GRATULACJE! :) :) Dziękuje za miło spędzony czas... :) My tez dziękujemy i gratulujemy! Pzdr. Quote
taxelina Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 no bo ty nie bylas rano przed 8, wted nie dzialalo :P Quote
Asiaczek Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 deer_1987 napisał(a):no bo ty nie bylas rano przed 8, wted nie dzialalo :P No tak. O tej porze to ja byłam jeszcze na spacerach, a potem biegusiem na 9.00 do Jacka do szpitala... Pzdr. Quote
Błyskotka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Mam Asiu kilka zdjęć twoich psiaków z Chorzowa :cool3:. Quote
taxelina Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ja po 8 do szkoly wychodze wiec z reguly rano jestem na chwile na dogo ;) mileg wieczoru! Quote
taxelina Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Błyskotka napisał(a):Mam Asiu kilka zdjęć twoich psiaków z Chorzowa :cool3:. ooo ja jestem chetna bo stesknilam sie za basenji! Quote
Frytela Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 deer_1987 napisał(a):no bo ty nie bylas rano przed 8, wted nie dzialalo :P No wlasnie... Jak dowiedzialam sie ze dzis mialam do szkoly na 9 to wlazlam na dogo a tu kicha, nie działało... :placz: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Błyskotka napisał(a):Mam Asiu kilka zdjęć twoich psiaków z Chorzowa :cool3:. Dawaj, dawaj! deer_1987 napisał(a):Ja po 8 do szkoly wychodze wiec z reguly rano jestem na chwile na dogo ;) mileg wieczoru! Miłego i dla Was! deer_1987 napisał(a):ooo ja jestem chetna bo stesknilam sie za basenji! A ja mam juz dosyc basków... wyją i kryją wszystko co po drodze...:diabloti: Frytela napisał(a):No wlasnie... Jak dowiedzialam sie ze dzis mialam do szkoly na 9 to wlazlam na dogo a tu kicha, nie działało... :placz: Złośliwość losu, nie można miec wszystkiego... pzdr. Quote
Darianna Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 jest co gratulować Maśce... Brando ma 10 miesięcy a nawet nie otworzył Mł. Ch. ;) Quote
Asiaczek Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Darianna napisał(a):jest co gratulować Maśce... Brando ma 10 miesięcy a nawet nie otworzył Mł. Ch. ;) Hm, jest różnica, bo w baskach konkurencja jest zdecydowanie mniejsza niz u Was... Pzdr. Quote
taxelina Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Fajnie byloby kiedys z bliska poznac basenji :D Quote
Alicja Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 oj Asiaczku ...kiedy my sie na żywca spotkamy :cool1: Chorzów niby tak blisko ale kurcze nie daje rady dojechać Quote
Asiaczek Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Alicja napisał(a):oj Asiaczku ...kiedy my sie na żywca spotkamy :cool1: Chorzów niby tak blisko ale kurcze nie daje rady dojechać Może jak juz będą bobaski to przyjedziesz...? Vectra i dzasta już zajęły kolejke...:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Asiaczek napisał(a): A może sama ją uściskasz, bo Maśka będzie na Klubowej... Pzdr. Z przyjemnością :p A. Quote
Agappe Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Asiaczek'] Nie przekonałaś mnie. Nie podobała mi się ta AJ...:shake: Pzdr. twarda z Ciebie sztuka ;) może to Cie przekona: http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/DSC02407.jpg?t=1252974477 http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/DSC02406.jpg?t=1252974537 http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/wystawy/2009/warszawa2/DSC03655.jpg http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/wystawy/2009/legionowo1/mpn_3548.jpg http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/wystawy/2009/legionowo1/mpn_3438.jpg http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/wystawy/2009/legionowo1/mpn_3453.jpg?t=1252974923 :evil_lol: ja również życze zdrówka dla TZa!!! ps.wstawiłam kilka zdjęć z Egiptu spod wody.. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']Fajnie byloby kiedys z bliska poznac basenji :D Może kiedys trafisz na baska w swojej okolicy. Albo przejedź się na jakąś wystawę psia... [quote name='Maks i Spark']Z przyjemnością :p A. No to Maśka czeka na wyściskanie... [quote name='Agappe']twarda z Ciebie sztuka ;) może to Cie przekona: http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/DSC02407.jpg?t=1252974477 http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/DSC02406.jpg?t=1252974537 http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/wystawy/2009/warszawa2/DSC03655.jpg http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/wystawy/2009/legionowo1/mpn_3548.jpg http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/wystawy/2009/legionowo1/mpn_3438.jpg http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/wystawy/2009/legionowo1/mpn_3453.jpg?t=1252974923 :evil_lol: ja również życze zdrówka dla TZa!!! ps.wstawiłam kilka zdjęć z Egiptu spod wody.. Te fotki sa OK. Ale ja widziałam na zywo ten grzbiecik... A foteczki to sobie oglądnę w wolnej chwili... Pzdr. Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Cześć, co u Ciebie..........? Spokojnego dnia A. Quote
agaciaaa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Wow, gratulacje :multi: Maśka szaleje :lol: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć, co u Ciebie..........? Spokojnego dnia A. ... po staremu, z mało atrakcyjnymi dodatkami...:cool1: agaciaaa napisał(a):Wow, gratulacje :multi: Maśka szaleje :lol: Maśka to szalała w Warszawie, teraz odpoczywa i zbiera siły na Klubową. A w Chorzowie to szalała Erka i Dżezik... pzdr. Quote
Recommended Posts