dzasta Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Asiaczku jeszcze raz serdecznie Gratuluję !!! Poszaleliście dzisiaj!!! Miło było pogawędzić ale jak to na wystawach bywa krótko ale zawsze miło sobie pogawędzić!!! Pozdrawiam ciepło!!! Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 pati1033 napisał(a):to ja napisze :evil_lol: Maska- Najlepszy Junior, BOB, BIS Junior lok 2 , BOG lok 3 no i.. Mlodziezowy Champion Polski :multi::multi::multi: serdeczne gratulacje:multi::multi: Dzieki! wreszcie ktos napisal!!! Quote
Błyskotka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Super wynik :multi::multi::multi:. A jak reszta ? Quote
jamnicze Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 pati1033 napisał(a):to ja napisze :evil_lol: Maska- Najlepszy Junior, BOB, BIS Junior lok 2 , BOG lok 3 no i.. Mlodziezowy Champion Polski :multi::multi::multi: serdeczne gratulacje:multi::multi: To są wyniki :multi::multi::multi:, mówiłam, że to moja faworyta :lol: A jak reszta :razz: Asiu może wstawisz całą staweczkę i wyniki na wątku wystawowym? :p Coś ostatnio ten wątek u basenji zaniedbany :shake: Mężowi życzę duuuuużo zdrówka i cały czas za niego trzymam kciuki :) Quote
Hiro Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Gratulację i najlepszy życzenia z okaziji osiągnięcia nowych tytułów!!!!! Tak trzymać) Dużo zdrowia dla męża! Quote
Paula&Goofi Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Wielkie Gratulacje !!! :loveu: Pozdrawiamy! Quote
M&S Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 pati1033 napisał(a):to ja napisze :evil_lol: Maska- Najlepszy Junior, BOB, BIS Junior lok 2 , BOG lok 3 no i.. Mlodziezowy Champion Polski :multi::multi::multi: serdeczne gratulacje:multi::multi: To ja jeszcze raz Gratuluję serdecznie :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pirania jest THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uściski dla małej, o pardon MŁODZIEŻOWEJ CHAMPIONKI A. Quote
Agappe Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 pati1033 napisał(a):to ja napisze :evil_lol: Maska- Najlepszy Junior, BOB, BIS Junior lok 2 , BOG lok 3 no i.. Mlodziezowy Champion Polski :multi::multi::multi: serdeczne gratulacje:multi::multi: Asiaczki jak zawsze szaleja i zabierają miejsca na BOG kitkom :evil_lol: ale i tak GRATULUJE!!!!!!!!!!!:multi::multi: Quote
jenis Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 GRATULACJE:multi::multi::multi: Tak trzymac;) Quote
Izabela124. Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Asiaczek napisał(a): JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC JUMA MONGO Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG2! MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior, BIS JUNIOR 1!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI- dosk.1, CAC, BOS. Para Hodowlana (JAZZY...+ MALMSEY...) - I miejsce; na 9 zgłoszonych, ale na ringu było chyba tylko 5 lub 6... Grupa hodowlana (JUMA...+JAZZY...+MALMSEY...) - I miejsce; na 3 zgłoszone grupy. Pzdr. pati1033 napisał(a): Maska- Najlepszy Junior, BOB, BIS Junior lok 2 , BOG lok 3 no i.. Mlodziezowy Champion Polski :multi::multi::multi: Serdecznie gratuluję :multi::multi::multi: Quote
Zuza i Noddy Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Gratulacje dla Asiaczków ! Ja oczywiście nie dojechałam :angryy: Quote
Alicja Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Pięknie Asiaczki :Rose: :kciuki: wierzę , że u TZta pójdzie ku lepszemu Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 pati1033 napisał(a):to ja napisze :evil_lol: Maska- Najlepszy Junior, BOB, BIS Junior lok 2 , BOG lok 3 no i.. Mlodziezowy Champion Polski serdeczne gratulacje TAK!!!!:loveu: dzasta napisał(a):Asiaczku jeszcze raz serdecznie Gratuluję !!! Poszaleliście dzisiaj!!! Miło było pogawędzić ale jak to na wystawach bywa krótko ale zawsze miło sobie pogawędzić!!! Pozdrawiam ciepło!!! Rzeczywiście, szkoda, że tak krótko... Ale nie miałam wyjścia, bo ok. 12-tej musiałam iśc wysikac psy... Ale miło było...:lol: Błyskotka napisał(a):Super wynik :multi::multi::multi:. A jak reszta ? Jaka reszta? jamnicze napisał(a):To są wyniki :multi::multi::multi:, mówiłam, że to moja faworyta :lol: A jak reszta :razz: Asiu może wstawisz całą staweczkę i wyniki na wątku wystawowym? :p Coś ostatnio ten wątek u basenji zaniedbany :shake: Mężowi życzę duuuuużo zdrówka i cały czas za niego trzymam kciuki :) hm... na wystawie były równiez i inne basenji, z innych hodowli. Oni tez moga wstawić wyniki, prawda? Ja dopiero w przyszłym tygodniu będę w stanie tam zajrzec i pouzupełniac. Hiro napisał(a):Gratulację i najlepszy życzenia z okaziji osiągnięcia nowych tytułów!!!!! Tak trzymać) Dużo zdrowia dla męża! O, Hiro do nas zajrzała!:lol: Paula&Goofi napisał(a):Wielkie Gratulacje !!! :loveu: Pozdrawiamy! Witamy i dziękujemy! Maks i Spark napisał(a):To ja jeszcze raz Gratuluję serdecznie Pirania jest THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uściski dla małej, o pardon MŁODZIEŻOWEJ CHAMPIONKI A. A to juz zielona musi ja uściskać...:lol: Agappe napisał(a):Asiaczki jak zawsze szaleja i zabierają miejsca na BOG kitkom :evil_lol: ale i tak GRATULUJE!!!!!!!!!!!:multi::multi: Uczciwie mówiąc, to AJ, która zdobyła BOB, nie była chyba najładniejsza, karp na grzbieciku a i sierść chyba w czasie wymiany...:shake: sylrwia napisał(a):Gratulacje Asiu :) Sylrwia!:loveu: Witaj i dziękujemy! jenis napisał(a):GRATULACJE Tak trzymac;) Będziemy się starali... Izabela124. napisał(a):Serdecznie gratuluję Dziękować! Zuza i Noddy napisał(a):Gratulacje dla Asiaczków ! Ja oczywiście nie dojechałam :angryy: Oj, coś pech nas prześladuje.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Alicja napisał(a):Pięknie Asiaczki :Rose: :kciuki: wierzę , że u TZta pójdzie ku lepszemu Dziękować! Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Oj, coś pech nas prześladuje.... Pzdr. Oj tak zdecydowanie pech, a ja nawet miałam czym dojechać tylko co innego zaważyło. Ale chyba będziecie w Chorzowie, a tam już bee na stówę ;) Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Oj tak zdecydowanie pech, a ja nawet miałam czym dojechać tylko co innego zaważyło. Ale chyba będziecie w Chorzowie, a tam już bee na stówę ;) ... bo jak nie będziesz, to płacisz nam stówę, tak?;) Pzdr. Quote
dzasta Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Właśnie Asiaczku zapomniałam zapytać co u TZ-ta ??? Quote
zielona Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Maska niedawno dojechała do domu.Jezus Maria ta Warszawa to koszmar.Dwie godziny wyjeżdżałam z rogatek.20 na godzinę.KOSZMAR. NIGDY WIĘCEJ W PIĄTEK Tam mieszkają chorzy ludzie. Ale przywitanie było rodzinne.Przy jednej misce. A jaka zgoda? Quote
Agappe Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 zielona napisał(a):Maska niedawno dojechała do domu.Jezus Maria ta Warszawa to koszmar.Dwie godziny wyjeżdżałam z rogatek.20 na godzinę.KOSZMAR. NIGDY WIĘCEJ W PIĄTEK Tam mieszkają chorzy ludzie. Ale przywitanie było rodzinne.Przy jednej misce. A jaka zgoda? faktycznie Warszawa jest mało przyjazna dla kierowców - po 1 tu trzeba walczyć o życie na drodze inaczej się nie przetrwa i nigdzie nie dojedzie:angryy: po 2 piątek jest 1000% razy gorszy od pozostałych dni tygodnia.. a już po godzin 15 to katorga :shake: znam dużo kierowów, którzy jeżdżą samochodami wiele, wiele lat ( mówie też o ludziach po 40) i jeżdża codziennie.. a jak są w Warszawie przerzucają się na środki transportu miejskiego.. Quote
Agappe Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Asiaczek napisał(a): Uczciwie mówiąc, to AJ, która zdobyła BOB, nie była chyba najładniejsza, karp na grzbieciku a i sierść chyba w czasie wymiany...:shake: Pzdr. ja Ci dam :mad::mad: akita, która zdobyła BOB była zdecydowanie najlepsza z dzisiaj pokazywanych.. ma przepiękną głowę, typowy wyraz, jest krótki, zwarty, ma dobre kątowania.. garba nie ma.. może Agata go źle postawiła.. i na prawdę do małej ilości rzeczy można się przyczepić u tego psa.. sierść rzeczywiście w trakcie wymiany.. ja bym go zakwalifikowała na pewno do najlepszej 20 samców w Polsce.. a być może i do najlepszej 10.. Quote
.ania Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Witaj Asiaczku! Fajnie było się spotkać choć na chwilkę i pogadać, ciasto jak zawsze przepyszne:loveu: Gratuluję takich wyników! ! ! Tylko pozazdrościć:multi: A Maśka pieknie się pokazała i jeszcze nie raz wygra, konkurencja niech się boi:evil_lol: toż to dopiero 10-cio miesięczne stworzenie:cool3: No i Dżezik też był:loveu: Miło było mi poznać p.Monikę i Olę :) Dużo zdrówka i uśmiechu dla męża, na pewno wszystko będzie ok. Do zobaczenia! (mam nadzieję, że wkrótce) Quote
M&S Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 zielona napisał(a):Maska niedawno dojechała do domu.Jezus Maria ta Warszawa to koszmar.Dwie godziny wyjeżdżałam z rogatek.20 na godzinę.KOSZMAR. NIGDY WIĘCEJ W PIĄTEK Tam mieszkają chorzy ludzie. Ale przywitanie było rodzinne.Przy jednej misce. A jaka zgoda? Przesadzasz, we Wrocławiu jest gorzej, duuużo gorzej :evil_lol: Uściiskaj Maśkę :loveu: Cześć Asiu, dobrego weekendu :) A. Quote
Błyskotka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Asiaczek napisał(a): Jaka reszta? Pzdr. Tylko Maska była wystawiana z twoich psiaków ? Quote
Zuza i Noddy Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Asiaczek napisał(a):... bo jak nie będziesz, to płacisz nam stówę, tak?;) Pzdr. Miałam raczej na myśli, że będę na 100 % Ale taka obietnica ze stówką jeśli nie przyjadę, może być bardzo dobrą dodatkową motywacją :evil_lol: Quote
Recommended Posts