Asiaczek Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 donya napisał(a):Czwartek i piątek mam wolne - a co dla mnie szykujesz :angel: Coś dobrego, coś po pięciokroć włochatego + inne atrakcje! To co, piątek? A może i Mama by się wybrała w ramach relaksu? Pzdr. Quote
Patka Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Ja wysłałam Priva, ale chyba przy dzieciakach Asia nei ma czasu odebrać :-? Quote
Asiaczek Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Patka, obecnie jestem w pracy i na nowej DGM nie bardzo umiem otwierać PW. Dlatego nie odpowiadam na Twoją informację. W domu będę ok. 22.30 i wtedy dam znać, OK? Chyba, że mi podpowiesz, jak otworzyć PW? Pzdr. Quote
agabass Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 [quote name='Asiaczek']Patka, obecnie jestem w pracy i na nowej DGM nie bardzo umiem otwierać PW. Dlatego nie odpowiadam na Twoją informację. W domu będę ok. 22.30 i wtedy dam znać, OK? Chyba, że mi podpowiesz, jak otworzyć PW? Pzdr. a co ty robisz o tej porze w pracy chyba to:ylsuper: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Jak to, co robię w pracy?! PRACUJĘ. PPzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Oj, Basenji. Ktoś MUSI. Ty się lenisz (zgodnie z wcześniejszymi stwierdzeniami), zajadasz się kutią. A ja pracuję. I też zajadam się pysznym keksem i makowcem (hand made!). Pzdr. P.S. Dostałeś "coś"? Quote
donya Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Asiaczek napisał(a):Coś dobrego, coś po pięciokroć włochatego + inne atrakcje! To co, piątek? A może i Mama by się wybrała w ramach relaksu? Pzdr. Ok. W piątek jestem gotowa stawić czoło małym włochatym i innym atrakcjom. Mama pracuje i wraca do domu dopiero ok. 18. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 No to jesteśmy umówione. Super! :laola: Czy wiesz, jak do mnie trafić? Jeśli nie - napiszę Ci na PW. Pzdr. Quote
donya Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Asiaczek napisał(a):No to jesteśmy umówione. Super! :laola: Czy wiesz, jak do mnie trafić? Jeśli nie - napiszę Ci na PW. Pzdr. Niestety nie wiem jak do Ciebie trafić. I napisz jeszcze o której mam przyjść?? Quote
Asiaczek Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 To dogadaj się z Mamą, czy znajdzie czas. Jak nie, to 18.00 mnie pasi. Pzdr. Quote
donya Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Asiaczek napisał(a):To dogadaj się z Mamą, czy znajdzie czas. Jak nie, to 18.00 mnie pasi. Pzdr. Będę o 18. Z rodzicami ustaliłam, że zajmą się Bimbuśkiem. Mniej więcej o tej porze Bimbuś każdego dnia ma spotkanie w parku ze swoimi znajomymi. Bez tego jest strasznie nieszczęśliwy. Quote
Basenji Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Jasne, że dostałem. Nowy samochód, ale to już wiesz. I fajną ksiażkę od dziecka. zdrówko:x-mas: Quote
Patka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Basenji fajoskie prezenty :) No to będa chyba fotki ?? Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 donya napisał(a):Będę o 18. Z rodzicami ustaliłam, że zajmą się Bimbuśkiem. Mniej więcej o tej porze Bimbuś każdego dnia ma spotkanie w parku ze swoimi znajomymi. Bez tego jest strasznie nieszczęśliwy. Wsio jasno. Jesteśmy umówione. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Basenji napisał(a):Jasne, że dostałem. Nowy samochód, ale to już wiesz. I fajną ksiażkę od dziecka. zdrówko:x-mas: Nie o takie "cosie" pytałam. W takim razie chyba jutro będzie u Was spóźniony Mikołaj. Ale przywitaj go ciepło, OK? Jechał z samiuśkiej W-wy...a na drodze moc zbójców... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Tak coś mi przyszło do głowy, aby pokazać Wam, jak pieknie basenji wygląda w biegu. Nie wszystkie ciekawe zdjęcia udało mi sie wygrzebać z komputera (część z nich mam na różnych płytach), ale te, co są, też są piękne. Wszystkie przedstawiają Gusia-pręgusia: No i co, piękne są baski w biegu, prawda? pzdr. Quote
Basenji Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Asiaczek napisał(a):Nie o takie "cosie" pytałam. W takim razie chyba jutro będzie u Was spóźniony Mikołaj. Ale przywitaj go ciepło, OK? Jechał z samiuśkiej W-wy...a na drodze moc zbójców... Pzdr. Jeżeli wysłałaś Pocztą Polską to się nie boję. A jeśli jakimś DHL-em czy innym spedytorem to może zaginąć. zdrówko8) Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Basenji napisał(a):Jeżeli wysłałaś Pocztą Polską to się nie boję. A jeśli jakimś DHL-em czy innym spedytorem to może zaginąć. zdrówko8) Wysłałam naszą rodzimą Pocztą Polską. Na DHL to mnie nie stać, sorki. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Agabass i Basenji - wstawcie zdjęcia Waszych pociech w ruchu. Ja też jeszcze postaram się pogrzebać w archiwum. Basenji są takie piekne w ruchu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Zgadza się. Stójka nie odda tego, co ruch... pzdr. Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Asiaczek napisał(a):Zgadza się. Stójka nie odda tego, co ruch... pzdr. nioooooo ta harmonia te miesnie ta gra ihhhhhhhhhhhh nic tylko RUCH :D Quote
Recommended Posts