Zuza i Noddy Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Asiaczek napisał(a):Dzięki, Kochane! Zuzka - F1 - to formuła1, tak? Czy ten skrót oznacza coś zupełnie innego? Co do zmiany czasu, to słyszałam, że planuje się nie robic tych zmian, bo - wbrew oczekiwaniom - wcale nie przynosza one jakichs zysków energii czy czegoś tam. Jedyny zysk ze zmiany czasu to taki, że dużej jest jaśniej. ciekawe, kiedy odstąpimy zupełnie od zmian... Pzdr. Zgadza się F1-formuła1, właśnie oglądam. Quote
Asiaczek Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 To na miły początek dnia, po krótszej nocy - 2 news'y: LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - nowy Champion Litwy:) Uploaded with ImageShack.us Kanibaru FROMAJE FRAIS - nowy Młodziezowy Champion słowacji:) Uploaded with ImageShack.us Takie oto 2 niespodzianki odebrałam w ubiegłym tygodniu z poczty. Ale radocha była w domu:) Pzdr. Quote
taxelina Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Gratulacje! Takie niespodzianki sa mile :loveu: Quote
Foxowa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Super prezenty! Każdy by chciał taki, lecz nie każdy ma takie fajne psy :) Quote
lourdnes Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 To faktycznie jest radocha:)Trzymam kciuki za same takie miłe niespodzianki oby jak najwięcej i jak najczęściej :multi: Quote
Asiaczek Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 deer_1987 napisał(a):Gratulacje! Takie niespodzianki sa mile :loveu: Oj tak:) Zuza i Noddy napisał(a):Super prezenciki ;) Jeszcze czekam na 4xwęgierskie niespodzianki. Wysłałam dopiero w tym tygodniu, wczesniej nie miałam Eurasków w wystarczającej wysokości... Foxowa napisał(a):Super prezenty! Każdy by chciał taki, lecz nie każdy ma takie fajne psy :) Fakt, prezenciki są super:) lourdnes napisał(a):To faktycznie jest radocha:)Trzymam kciuki za same takie miłe niespodzianki oby jak najwięcej i jak najczęściej :multi: ...jak najwięcej, jak najczęściej i dla naszych basków:) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Asiaczek napisał(a):Jeszcze czekam na 4xwęgierskie niespodzianki. Wysłałam dopiero w tym tygodniu, wczesniej nie miałam Eurasków w wystarczającej wysokości... pzdr. A ja jeszcze nie wysłałam o Ofiego mł. słowackiego, bo z tego co słyszałam w czerwcu w Nitrze można na miejscu wydrukować i zaoszczędzić 5 euro. Quote
Asiaczek Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Endher napisał(a):Super niespodzianka, wielkie gratulacje!, Asiaczki podbijają ringi :multi: Dziękowac:) Zuza i Noddy napisał(a):A ja jeszcze nie wysłałam o Ofiego mł. słowackiego, bo z tego co słyszałam w czerwcu w Nitrze można na miejscu wydrukować i zaoszczędzić 5 euro. Ja ic takiego nie słyszałam, poa tym nie chcę czekać do czerwca. Pzdr. Quote
Alicja Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Czoko']Serdecznie gratuluję - a kiedy możesz ją odebrać w kolejnym terminie? Alicja bardzo milo ponownie Cię spotkać! witaj :) Ercia i Serek ... duzy buziak Quote
Asiaczek Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='Alicja']witaj :) Ercia i Serek ... duzy buziak Pogłaskałam only;) [quote name='shirkan']Gratulacje Asiu! Tak hurtowo:-) Jasne:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Może uda mi się wstawic choc kilka fotek z katowic... "Ring przygotowawczy";) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Buszki Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Asiaczek napisał(a): Otóż dzisiaj na Walnym Zebraniu miałam dostać Brązową Honorową Odznakę Związku Kynologicznego... Pzdr. Asiaczek napisał(a):To na miły początek dnia, po krótszej nocy - 2 news'y: LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - nowy Champion Litwy:) Uploaded with ImageShack.us Kanibaru FROMAJE FRAIS - nowy Młodziezowy Champion słowacji:) Uploaded with ImageShack.us Takie oto 2 niespodzianki odebrałam w ubiegłym tygodniu z poczty. Ale radocha była w domu:) Pzdr. Tak szyciutko hurtem składam gratulacje :). Quote
Cienka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 To ja też szybko gratuluje i wracam do malowania mebelków;) Quote
lourdnes Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 A ja jeszcze raz:beerchug: żeby bisować pozytywne zdarzenia ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [FONT=Comic Sans MS]To jeszcze ja z gratulacjami :klacz:[/FONT] Quote
jamnicze Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Otóż dzisiaj na Walnym Zebraniu miałam dostać Brązową Honorową Odznakę Związku Kynologicznego... Pzdr. Asiaczek napisał(a):To na miły początek dnia, po krótszej nocy - 2 news'y: LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - nowy Champion Litwy:) Uploaded with ImageShack.us Kanibaru FROMAJE FRAIS - nowy Młodziezowy Champion słowacji:) Uploaded with ImageShack.us Takie oto 2 niespodzianki odebrałam w ubiegłym tygodniu z poczty. Ale radocha była w domu:) Pzdr. Łołłłł!!!!!!! Super !!!!!!! Gratulacje ode mnie i Saidi :) Quote
betka-sp Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Asiaczek napisał(a):To na miły początek dnia, po krótszej nocy - 2 news'y: LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - nowy Champion Litwy:) Uploaded with ImageShack.us Kanibaru FROMAJE FRAIS - nowy Młodziezowy Champion słowacji:) Uploaded with ImageShack.us Takie oto 2 niespodzianki odebrałam w ubiegłym tygodniu z poczty. Ale radocha była w domu:) Pzdr. och...widziałam na FB więc hurtowo gratki składam :))))) BARDZO ZASŁUŻONE ;))))))))))))))) Quote
Buszki Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Cienka napisał(a):To ja też szybko gratuluje i wracam do malowania mebelków;) Tylko pokaż te mebelki jak już skończysz,bo strasznie jestem ciekawa :cool3:. Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 dadiii Buszki Cienka Ania! Lourdnes MMM betka-sp - pięknie Wam dziękuję:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Cd. Katowice 2011 - ring przygotowawczy:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Recommended Posts